Jó reggelt!
Sorozatban elkövetem azt a hibát, hogy az első éjszakai szopinál elalszom Sebi mellett a matracon, és mindig csak a cicikereső mocorgására ébredek. Tehát egész éjszaka egymás mellett szorongunk, és nem rakom vissza az ágyába, én meg nem megyek vissza apa mellé (reggel meg úgy hiányzik, ha elmegy dologzni). Szerencsére a mai liberális nevelési elvek mellet ez nem számít hibának, sőt. De n nem szeretném, ha ezt szokná meg, ilyenkor tök fáradtan ébredek (milyenkor nem?).
Munka-ügy,
Még mindig nagy dilemma, köszönöm a véleményeket. Tudom, hogy ritka lehetőség, de valahogy mindig arra készültem, hogy teljesen kiélvezem (hiszen élvezem) a gyerekekkel otthon töltött időt, mert úgyis 60 valahány éves koromig kell dolgozni (ha megérem), tehát lesz időm kiélni magam a munkában, de ezt a pár évet nem lehet később pótólni. Ezért is beszéltem meg a főnökömmel, hogy a két gyerkőc között nem mennék vissza. Valamit dolgozni mindenképp fogok (van egy családi vállalkozásunk), de egy kevésbé zúzós meló jobb lenne erre az időszakra. Azt a munkát, amire már teljes munkaidőben is kevés volt az idő, még kevesebb ráfordítással végezni, nekem a biztos szakmai kudarcot jelenti. De még megy a matekozás…
Nanica,
A szeparációt nekünk még sosem sikerült kivitelezni, még a nagyszülőktől sem. Papának tüszős mandulagyulája van/volt, én kaptam el tőle egy kis torokfájást, de se láz, se tüsző, Sebinek semmi baja (kopp-kopp-kopp).
Fagyi,
Anya mindig úgy vett fagyit a gyerekeknek, hogy megnézte mi van rajtuk: rózsaszín póló? Jó, akkor puncs, málna, eper a választék.
Kerepesi temető,
Már 4 éve dolgoztunk a szomszédságában, abból is 1 éve rá nézett az iroda ablakunk, amikor végre elmentünk megnézni. Tavaly ősszel, immár terhesen. Nagyon tetszett nekünk, a szovjet hősöknél megtalálható az összes utca, iskola, stb. név, és érdekes végignézni azt a parcellát vagy parcellákat, ahol bárhova nézel a nemzet nagyjainak egy-egy sírját látod, a mauzóleumokról nem is beszélve. Ja, és a mókusok! Gyakran megtörténik a céges meetingeken: „az idei tervidőszak elsőszámú célkitűzése…jéééé, ott egy mókus! De ari!!!”
Mazsi,
Sebaj, úgy látom rendszeres keddi főműsoridőt kapunk.
Timo,
Bár a kaki téma lefutott, de még gyorsan…a Sebi sokáig napi 2-szer kakilt, most a nagy kánikula óta kimaradnak napok, eddig 3 a rekord, pedig már mindennap eszik barackot.
Lora,
Egyszer próbáltam mesét olvasni (Varró Dániel Túl a Maszat-hegyen), de kudarcba fulladt, viszont a könyvet nagyon ajánlom.
Bölcsi,
Hát az tényleg vicces, hogy 2 évvel előtte feliratkozol a várólistára, és közben lakást vesztek a város másik végén, tehát hitel-> kell a pénz -> kell a bölcsi -> utazhattok reggel 1 órát.
Állítólag a népességnövekedés titka a skandináv országokban, az hogy sikerül biztosítani a munka-gyerek kérdés összehangolását (rész munkaidő, munkahelyi bölcsik, stb.) Hát ezért fogy a magyar.
Babakocsi,
Én még mindig elégedett vagyok a Hauck-kal (6,5kg, majdnem vízszintesig dönthető, esernyősre csukható). Bella vagy Bendegúz írta, hogy megáll benne a levegő, már nem emlékszem, hogy írtam-e (ha igen bocs), hogy ha kihúzom a ponyvát a háttámla alól, akkor ott tud szellőzni. De természetesen ennek is elég susogós a huzatja, tehát beleizzadós. Viszont „csak” 23 000 pénz.
Ria,
Már olyanok vagyunk, mint egy nagy család, ha ti jól alszotok, az nekem olyan, mintha én jól aludnék.
Neonato Piuma Törpike bababoltban 25990 (akinek közel van Miskolc)
http://www.dox.hu/?loc=http://www.torpi ... akciok.htm
Móni,
Hát igen, mi is próbáljuk a legjobb színben feltüntetni Sebit, hasonló okokból. „Fáradtak vagytok??? Ááááá, sosem aludtam ennyit…”
Bálint a motoros képen nagyon hasonlít a vonalzós Botondhoz.