Mindenkinek köszönöm kedves sorait a cici-nem cici kérdésben. Az egyes emberkéknek adott válaszaim alapján nagyon ellentmondásos leszek, úgyhogy éppen ezért valszeg fel is hagyok egyenlőre a dologgal.
Ami megtévesztő lehetett, én nem akarom le/elválasztani, ahogy írtam is, csupán az éjjeleket szeretném kicsit helyre rázni. Nagyon szeretek szoptatni, nagy kincs, hogy tudok is még. Álmomban nem gondoltam a kezdeti nehézségek után, hogy közel egy évesen még lesz tejecske. Igaz, már a fél fogára sem lenne elég, ha ezzel kellene jól laknia, de valamennyi akad.
Szrek

Ábel nagyon macsó
Fibi

köszi linket

más névnap nincs, viszont most már tudom, hogy ha Zsanci is úgy akarja, csaphatunk egy közös bulájt Merse és Máté tiszteletére.

És nem a kevesebb cici a lényeg, hanem valahogy el kellene érnem, hogy az éjszakai felkeléseknél ne kérje a cicit. Az esti elalvásnál oké lenne, csak kérdés, vajon megérti-e, hogy akkor lehet, de éjszaka nem??? Cikk nagyon jó, köszönöm. Ez az ébren ágyba tétel elgondolkodtató! Mostanában magától csinálja azt, hogy szopizik, aztán egyszercsak elfordul és az alvásba már egyedül merül el. Gondolom, itt ennél a pontnál kellene az ágyába tennem, hogy ott aludjon el….., hmmmm, megpróbálom holnap, ha nem felejtem.
Drukk az átminősítéshez!!
Recca

igen, igazad van. Sokat gondolkodtam tegnap még mielőtt elaludtam és rájöttem, hogy még én sem vagyok „érett” arra, hogy elengedjem. Imádom, ahogy ott szuszmákol mellettem az esti szopi idején, ahogy odafordul felém, ahogy – újabban – megsimizi a kezemet. Egyébként igyekszem, hogy egyébként a saját ágyában aludjon, de van, amikor belealszom én is az éjjeli szopiba és néhány órára ott ragad, de próbálom megoldani azt, hogy reggel a saját ágyában ébredjen, hogy tudja, az az ő helye.
Votiv

igen, fájdalmas volt, NEKEM különösen, jól érezted. Mindig nagyon jókat írsz és ráérzel a dolgokra, nem hiába, na, a tapasztalat

Ez az idézet nagyon jó, gyorsan el is mentettem
Szóval, mindent egybe vetve, nekem az a jó, hogy ha odabújik hozzám és szuszog és gyömöszöl és és és … az én önzőségem a ludas, tudom jól, de én most így nagyon jól érzem magam. CSAK már nagyon fáradt vagyok. Majdnem fél éve éjjelente többször kelek, sokat fent is vagyok, nehezen alszom vissza. Ez van, eleinte nagyon elkényeztetett a Picurkám az éjjeli egyszeri keléssel és nyugodt alvásokkal. Na, ennyit a panaszból, csak jól esett leírni
Deni

dolgosan telt az extra nap. Most már kész a terasz, kópé nem tud kimenni onnan, így egy kicsit én is nyugodtabb vagyok. Pihiztünk, beszélgettünk, jót ettünk. Nagyon hamar elszaladt.
Neet

ott van neki a víz, de nem kell neki, pedig szomjas, mert rájöttem, hogy legtöbbször emiatt kel fel. Nagy erőltetésre hajlandó bevenni a szájába, és akkor nagyokat húz belőle. Éjjel egyébként mostanában nem úgy tejelek

, mint rég. Ez számomra tök furcsa. De az éjszakai vízivás terén is látok már javulást, nagyon lassút.
Hűűű, Te meg mész tanítgatni…, mekkorákat?
Eszci szövege haláli
Nuk

nálunk mostanában szopi közben, vagy egyéb nyugalomban töltendő fél óra alatt a szájban (enyém, Tied, övé, páromé, tök mindegy) turkálás a trendi. Már jobban tudja, hány fogam van – az épet és a tömöttet is beleértve -, mint én
Curse

én is próbálom mindig jól lakatni, de nálunk úgy fest ettől független az éjjeli felkelés. A múltkor esernyő kocsiról érdeklődtél. Mi is most vettünk – érdekes, egy csomó dologra egyidőben gondolunk

– egy ABC Design típusút és sztem tök jó. Nincs horror ára és nagyon jó. Ha gondolod, és még nem döntöttél, akkor szívesen küldök róla fotót.
Kajáláshoz gratula és további sok dekát kívánok
Zsugyu

sok erőt és kitartást a rotához. Drukk, hogy minél hamarabb kilábaljatok belőle.
Én most ennyi voltam, megyek eldőlni, mert a kevésbé jó éjszaka mellé még köszöntött a nyári mikulás is és totál le vagyok lassulva.
Jó éjt mindenkinek, Macsnak sok-sok nyugalmat és drukkot a hátralévő időre, betegeknek gyógyulást,
Vica