A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

na megvan:
ÁBEL (héber) lehellet, lélegzet, semmiség, elmúlás, esendőség, liget, rét, gyep jan.2.,jún.2.,aug.5.,dec.5.,9.

asszem mi is az augusztusit fogjuk tartani :)
fibi

Zsu,
Milyen jól hangzik a bicajozás :D és köszi a tapasztalatot babakocsi ügyben :)

Szrek,
Nagy esés :( S ti merrefelé keresgéltek? Végül az nem volt jó, amit átküldtél nekem?

Fibi,
Relax!!! :wink: Most akkor még sem Érden néztek? Én most nézek a nagyimnak házat, mert lehet, h ideköltözik és 20-25 milla között elég frankó házakat lehet venni, általában 3 szobásak és van köztük egészen új is.

Majuci,
Üdv itt :) Sajnos doki ügyben nem tudok segíteni. Annyit tudok, h jó mindkét doki a többiek tapasztalata alapján. Nyulas dokival mi volt a gondod, ha meg szabad kérdezni? Pocaklakóhoz gratula :)

Kép Kép
curse

A legfontosabb lemaradt!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BORISZNAK!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

Curse,
egyelőre nem túl aktuális, csak viccből nézegetek néha mi-lenne-ha alapon ;)

Majuci,
üdv itt :D
én sem tudok segíteni és Nyulasis sztorira én is kíváncsi lennék, ha publikus;
Barna Péterről a többiek itt mind nagyon jókat mondanak, majd jön segítség :D

Fíbsz,
helyes :D akkor majd partiznak egyszer együtt a srácok ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Isten éltesse Boriszt :)

Kép
akata

:D BOLDOG SZÜLINAPOT BORISZNAK! :D

Kép

Kép

szrekuc

Köszi, Curse, próbálkozunk. Tudom,h nagyjából mennyi kell, mert a kórházban pont annyi sikerült, amenniy a laborvizsgálathoz kellett. Aztán kevesebb, de a hazaengedéshez elég volt, mert akko rcsak egy tesztcsíkot nyomtak bele. Remélem, hogy ha elfogy a zacsi, tudok venni még a patikában.
Na, P fölordította Bt...
Borisznak boldog szülinapot!
(Nekem tegnap volt, daubneres fagyitortát kaptam, nyamiiiiiiii! :) )
rídonli#

köszönjük szépen B nevében is!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ridonli,
neked meg utólag is BÓDÓGAT!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, Nagyfiadnak boldog szülinapot! És akkor most kezdi a sulit? Vagy már másodikas lesz? (bocsi ez valahogy elkerülte a figyumat :oops: )

Rídonli, neked pedig boldog 18. szülinapot. (hányadszor is töltötted be? :lol: - nem kell ám válaszolni, tudjuk, csak másodszor :lol: )
A pisizacsihoz hálistennek nem tok szólni, mert nem kellett eddig. Viszont Lorcikám lázas, és hasmenése van, mi most kakisdobozban utazunk. Most épp a rotát próbálják kizárni, remélem sikerül nekik. Sosem volt még ilyen h&f nálunk, épp a minap gondoltam, milyen szerencsések vagyunk. Hát erről ennyit. Most érkeztünk a dokitól, megevett egy egész banánt, (aszonták azt szabad, és azt meg is eszi) és alszik, mint a tej. A jó a rosszban, hogy így legalább csúszik a 15 hós oltás pár hetet. És ennyit Indi meglátogatásáról is :cry: . Persze most ez a legkevesebb bajom. Olyan rossz látni, ahogy elfekszik lázrózsás pofival. :cry:

Akkor megyek, és megreggelizek. :?
zsugyu

Borisznak nagyon bódogat!! :D
és jol érzi magát Olaszo-ban? :)

Ridonli,
Neked meg utolag is :D és pisizacsihoz ++++

Curse,
nem, mégsem Érd, mert rájött Zsoló is, hogy jobb nekünk egy kis kertrészes lakás inkább. nincs idö meg energia a kertészkedésre, inkább hobbizunk a szabadidönkben meg gyerekezünk. majd 15-20 év mulva ráérünk kertet tartani :wink:

Szrek,
oks :lol: és azért boldog névnapot druszánknak utolag 8)
fibi

Ábeleknek is boldog névnapot! Olyan szép nevük van! :)

Zsu, nekünk tenyésztettek a rota miatt, de nem valószínű, hogy az, mert most rengeteg az f&h vírusos beteg. A kórház is tele volt, meg lassan az egész családomon átment déditől, nagyin át a hugomig... Próbáld Lorcit nagyon sokat itatni, egyszerre keveset, de gyakran. És kitartás,mert max.2-3 nap az egész. Sztem nem baj, ha eszik, mert nem gyomorrontása van, hanem vírus. Azt mondta a dokink, hogy a húslevest és a tejterméket inkább kerüljük, metr abban tenyésznek a bacik/vírusok tovább a gyomrában. Az ivás a legfontosabb. (Nekünk a kiszáradás miatt kellett kh-ba mennünk, de B még kicsi, alig 7 hónapos, és minél kisebb a gyerek, annál könnyebben kiszárad.)
rídonli#

Boldog szülinapot Borisznak én is! :) Bár még találkoztam vele, de képen láttam és ez úgy érzem, feljogosít. :D

És persze Rídonlinak is boldogot! És nem ér daubneres dolgokat ide írni, mert nagyon-nagyon irigy vagyok. :wink: Megyek is ebédelni...

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Ismeri valaki Czakker Judit szülésznőt? Visszaolvastam a korábbi írásokat, de róla semmit sem találtam. Köszi.

SK
s.kriszta

Curse: GRACO MOSAIC-ot NEEE! SZAR! Tudod ezzel volt a mizériánk, kb 3 hónap alatt tönkre ment :? :x

S. Kriszta: én CJvel szültem, pü-ben kérdezz, szívesen válaszolok ;)

BORISZNAK BOLDOGAT!!! :)
KRISZTÁKNAK is Boldogat!

Fostizóknak kitartás és sok-sok ++++++++++++++++++++++

Mi túl vagyunk rajta! A Cebex seperc alatt helyrerántotta a köcöt, estére már lázas se volt és normális adagot kakkant és normális állagút :oops: :P Apró örömök :)
És persze kijött egy fél rágófog!
Ha ez igy fog nálunk menni minden további rágónál akkor én sikítófrászt kapok hamarost??!
Jövő kedden kapjuk a 18 hós oltást! Arra valakinek volt valami reakciája? pl láz ? :roll:

Barbi: dokinéne szerint a nagy melegben a bacik franyeszül terjednek mindenhol, igy lehet, hogy épp abban a kis öbölben is tenyészett valamicske ami fogzó Kamillának ippeg elég volt egy kis nyavajához :?

Ülés: én semmivel se támasztottam ki és nem húztam fel és nem fogtam a derekát meg semmilyét egészen addig amig ezeket nem produkálta saját magától!!! Szerintem az nem segítség, hgoy kitámasztod stb stb hanem pont az ellenkezője. Én nem vagyok híve ezeknek a rásegítéseknek. A járással dettó ugyanígy voltunk én nem hajolgattam hozzá kezénél vezetve, bár szerencsére ő ezt nem is igényelte!

Alvás: hm...igen erősen kettőn áll a vásár!! :)
Most, hogy beteg volt a ded, egyszerűen nem bírtam aludni nélküle. MErt ahogy nyekkent egyet rögtön tapiztam a lázát, simiztem stb stb. Na most ugye megint jól visszaszokott igy miközénk, és most hogy elalszik a nagyágyba és átrakom a helyére kb rá 1-2 órára felkel :? Szal indul előlről a szoktatás :roll:
Barbi: szerintem ha veletek egy szobában alszik a ded, akkor nem ijed meg ha két méterrel arrébb ébred fel - ámde lát benneteket.
Nálunk ez simán ment már a szoktatás után! Igaz a szoktatás nem volt túl könnyű, de muszáj volt, mert mindig elgémberedett tagokkal ébredtünk reggel. És nagyon szeretek vele aludni, de igy nem pihenem ki magam rendesen sem én se Apjuk.
Ja a vicc az, hogy kiszedtünk 3 rácsot az ágyból igy simán ki tudna mászni belőle amikor csak akar, de mégis inkább csak feláll és anyázik :)
hűűűű kissé hosszú lett...ööö böcs

Ja és a HP-s pisizacsi az nem túl jó minőségű ragaccsal van ellátva, mi a gyógyótárban olyat kaptunk ami ragad mint állat!
És HP kórház lét brrrrrr mindenki kerülje el!!!
AZAZ ++++++++++++++++++++++++++++++++ a betegeskedőknek!

Macsesz?

Rylie
rylie

ÉLJEN BORISZ!!!

Fibi,
éljen a fordulás! :D Lakás-ügyhöz nem tudok hozzászólni, annyira sokmindentől függ (anyagiak, elképzelések, kompromisszumok), de drukk, hogy a legjobb jöjjön össze :)

Rídonli,
sokáig élj te is! :D
pisiminta még nálunk sem kellett. ++++++++++++ a picilánynak! :)

Curse,
mintavételt jegyzeteltem, remélhetőleg nem kell, de ha mégis, jó egy ilyen tapasztalat elsőkézből! :)

Arwen,
hasfájáshoz +++++++++++ Nálunk nem volt szerencsére, de ez szerintem nagyrészt mázli, és nem valami titkos és misztikus praktika eredménye :D Viszont 2 óra szünetet általában tartottam az etetések közt, és mindkét gyerkőc hason feküdt (máshogy nem voltak hajlandók). No meg ment esti fürdetés előtt a masszírozás is (de ez csak akkortól, amikor már fürdetőkenőcsöt használtunk, kb. 6 hetes koruktól) :)
Ja, és én a sírnihagyóskegyetlenanya fajta vagyok, aki bizony 5 perc sírást engedélyezett letétel után, általában 3 kellett, hogy elaludjanak :D

Tinu,
én ültettem mindkét gyereket, amikor már stabilan tudtak ülni (6 hós kor körül), és mindekettő később tanult csak meg átmenni 4kézlábból ülésbe. Egyiknek sem lett semmi baja :D

Majuci,
üdv! BP-hez szerintem még van esélyed, jó választás, bár én csak futólag találkoztam meg, de nagyon jó humora van :D

SKriszta,
üdv neked is! Czakker Juditot csak névből ismerem, van a "Szülészetek, kórházak csak regisztráltaknak"-ban egy "Szülésznők a szentimrében" topik, nem tudom, mennyire él, de hátha ott van valamilyen tapasztalat :) De szerintem ő is a jó szülésznők közé tartozik! :)

Rylie,
jó hallani, hogy Kamilla helyrejött! :) A legyengült immunrendszer + bacik nagyon rossz kombináció sajna :(

Macsom,
mi a helyzet? :D

Alvásban én a különalvást preferálom, de a miágyunkban kikötés lehetőségével :lol: Dóci át szokott néha jönni, Marci meg kisebb korában kötött ki ott, amikor ő is, meg én is beájultunk éjjel :)
kisün

Neet,
ó az a balatoni nyár... ősz... tavasz :mrgreen: f@sza kis halcsajod van, de ezt dolgozó népünk elvárja 8)
kisün

SKriszta,
átfutottam a csak reg-es topikot, de ott sem írnak róla :(
kisün

Rídonli :) , köszi. A rotától azért tartok, mert állítólag itt körülöttünk sokaknak volt. Namármost a múlt héten nagyon belterjesek voltunk. Senki nem jött/ment, apán kívül máshová. Akkor meg honnan a vírus? Msot aludt 3 órát, felkelt, evett, és már újra ágyban van. Bogárkám, jobb neki most az ágyban. Persze most is jó lázas. Ha 2-3 nap, akkor holnap már semmi baja sem lesz? Szombaton kezdődött a dolog. Reménykedem.

Kisün, a hasfájósság valóban mázli kérdése, de ha már sajnos kijut egy kisbabának, azért vannak módszerek az enyhítésére. Az persze egyénfüggő, kinek mi jön be. És van akinek semmi. :cry: Ez pedig az abszolút pech kategória. De azért remélem, Arwenéknél nem ez a helyzet.
zsugyu

Zsugyu,
nem hinném, hogy Arwenéknél ez a helyzet :wink: én csupán arra utaltam, hogy a mi mentességünknek szerintem édeskevés köze van ahhoz, amit csináltam, vagy amit nem csináltam...
Persze, hogy rengeteg praktika van, ami működik, és nincs mindenki számára jó megoldás: ld. az édeskömény: a szoptatós teában is van egy jó adag, Dóci attól, és a köménymagtól puffadt, amint abbahagytam, a panaszok is megszűntek.

v
kisün

és jobbulást nektek is! Úgy tudom, hogy a rota is egyszerátesős dolog, ha már egyszer volt, immunis vagy. Azt viszont nem tudom, hogy hordozó lehetsz-e? Ld. párod a jövés-menésben összeszedhette-e és hazacipelhette-e?
kisün

lassan és szelektíven haladgatok visszafelé...

Arwen,
Attila nagyon vagány kissrác, nagyon szép születése volt :lol:
kisün

Rídonli,
Neked is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D :D :D daubneres torna miatt irigy-irigy :D Onnan volt az esküvői tortánk, nyami :D de pl. a tökmagos pogiuk isteni, a többi finomságról már nem is beszélve :lol:

Szrek,
Ábusnak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Rylie,
Szupi, h Kamilla már jól van :D és hálás köszönet :D már épp azon voltam, h akkor a graconál maradunk, mert azért annak lényegesen nagyobb a fekvőfelülete, de akkor még sem.

HELP:
A chamomillát hogyan kell feloldani? Meleg vízben? de akkor nem hűl le soha sem :? Vagy hogyan? Bénacurse :roll:
Csajom megállás nélkül bőg, a szájába turkál és nyálzik ezerrel, bár én még mindig nem látok és érzek semmit :? Viszont az azért érdekes, h csak akkor megy a bőgés, ha vele vagyok :?
Ha pedig Dentinox, akkor az egész ínyét kenjem be? Úgyanis fogalmam sincs, h hol nyomul az újabb fog :? nagyonnagyonbénacurse :roll:

Kép Kép
curse

Zsu,
Jobbulást Nektek!!!

Macs,
Merre vagy?

SK,
Czakker J. sajna nem ismerem.

Kép Kép
curse

Curse,
sztem chamomillat sima szobahömérsékletü vizben lehet oldani. de ha kisbogyósod van (Remedia), azt Adél nyelve alá is dughatod, én igy szoktam :) Dentinoxot nem ismerem, sosem használtam.

Zsan,
jobban vagytok? nagyon szükszavu vagy.....

Kisün,
köszi Neked is a drukkot :) az igazság az, hogy még nincs adásvételi, csak álmodozunk.... elvileg ma derül ki az értékbecslés eredmény, és ettöl függ minden, de még nem tudunk semmit, csak izgulunk ezerrel.... :?

És amiota Ábel átalussza az éjjelt, azota (2 napja) nappal csak 20 perceket alszik...... ehh..... tudom-tudom, valamit valamiért... és még igy is örülhetek :)
gondolom, van összefüggés, mert egyre többet nézelödik, már a csörgöt is megfogta :D imádja ha beszélünk hozzá, vigyorog vissza ezerrel, nagyon társasági lény a kis Ikrek :lol:
és Bálintot is meg kell hogy dicsérjem, mert a napi 1-2 hisztit leszámitva egy tündér :) öccsét puszilgatja, vigasztalja ha sir (énekkel, csörgö rázással), nekem inni hoz ha szoptatok, lábam alá teszi a puffot, masszirozza a lábam, stb :lol: és egész nap dolgozik: süti a palacsintát, porszivozik, füvet nyir, surolja a kádat.
na ömlengést befejeztem 8)
fibi

Maaaaacs,
hun vagy? szültök? vagy Füli nem gyogyul?? :?

na megyek, jönnek a hugomék felfalni a tegnapi grillezésünk maradékát 8)
fibi

sziasztok,

nem is gondoltam volna, h ennyivel nehezebb az élet, ha nincs autó. Sajnos mi is az elmúlás nemzőszervin élünk, és egy szimpla boltba jutás legalább félnapos szervezést igényel. Persze csak, ha én is akarok menni, de ma én is akartam menni, igy két babakocsival verekedtük el magunkat a mom parkba.

Fibi,
köszi, nagyon jól érzi magát B Olaszban, de most kicsit haragos vagyok, mert ma délben is kint voltak a parton, pedig ez normális embernek sem ajánlott, hát még a fehér bőrű kisgyerekeknek... :shock:
És húgodékat üdözöljük!!!

Zsugyu,
autó ügyben örülök,h megértettél, és én is igy vagyok, kicsit én is megsirattam, ugyanúgy, mint az előzőt, egy opel corsát... :cry:
de remélem tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeinket ez a kis fekete xsara picasso.
Jobbulást kicsi lánynak!!!!
Ja, és B ma öt éves lett, pont két éve van még az iskola kezdésig, mert sajna évvesztes.

Szrek,
köszi, én is már nagyon várom az új verdát. Csak azt nem tudom, h merem e majd vezetni... :roll:
és igen, RJ azt mondta, tilos beavatkozni, csak "csonttörésnél". De én erre képtelen vagyok, azt hiszem az én karmám az,h ezt megtanuljam...

köszönöm kérdéseitek betegség ügyben, és a ++++++ is!!!
gyógyulgatunk, Igi szeme már elég szép, torka is egyre jobb, Levi is meggyógyult, de sajnos Meme is elkapta, a köt. hárty. gyuszit elég lájtosan, neki elég volt 2 adag euphrasia, de sajnos a torokgyuszi már komolyabb volt, elég sokat szenvedett/szenved...Még sosem volt ilyen pici gyermekem ennyire beteg, de hát Igi össze vissza csókolgatja Memét, igy nem kerülhettük el... :?

Rylie,
igazad van tesó ügyben, de ami nekem nagyon fáj,h Igi persze cseszegeti B-t. de B meg olyan erővel adja vissza az őt ért sérelmeket, h sokszor azon csodálkozom, hogy élte túl ezt Igi...olyankor totál bepöccen, elönti az agyát a méreg... :roll:

Leni drága,
MERRE????????????

köszönjük a köszöntést!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Mindenkinek :)

Boldog 5. szülinapot Borisznak :) és boldog névnapot Bkrityónak, ha olvassa

rövidke hsz:

megvagyunk, Füles úgy tűnik megggyógyult. NST lapos, mint a nagyalföld, Mirka olyannyira nem akar megszületni, hogy a leesett hasam viszamászott a tüdőmbe/gyomromba :? szerintem aug.15 előtt úgysem lesz semmi.
Köv nst pénteken, ezt már a saját szülésznőm csinálja a szülőszobán.

Ma teljesen üres volt a szülészet, egy db. császára váró kismama volt csak a vajúdóban, mert szegénynek elment a magzatvize, de 0 db fájása volt... az oxira sem reagált...

szép napot mindenkinek, ha leszen időm, jövök és ha történnék bármikor valami, ígérem, legalább egy sort beírok.

csók

Macsek
macskanyu

"nem is gondoltam volna, h ennyivel nehezebb az élet, ha nincs autó"
Zsan, ezen jot mosolyogtam ;) "autobol nezve" elegge mas az elet... de egyebkent csak megszokas kerdese :)
nagyfiadnak boldogot!!! es olaszo-ban van?! :D

Ridonli, neked is boldogot! :)

minden betegecskenek gyogyulast! tok furcsa ez igy nyar kozepen :o

Kisun, a telet kihagytad... ;)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsan, :) bocsi, akkor elnéztem a szalagodat, nekem ott 7 évesnek tűnik a srác. Vagy visszaszámoltok a 12-ig? Nemértemszmájli. És ezért kérdeztem, mert eddig nekem is úgy rémlett, hogy kisebb még a legnagyobbad. Akkor jól emlékeztem, csak ma láttam furcsákat. Szal boldog 5. szülinapot a nagyfiúnak.

És a "kis" pikacsu nem annyira pici ám!!!! :lol: De szeretnivaló bálna, és álom vezetni, meg olyan, mintha fotelben utaznál. Na, nem csigázlak, tudom mennyire nehezen várja az ember az otomobilt, ha már eldöntötte, és lefixálta, és a fránya bürokrácia útvesztői miatt vesztegel. Mi 4 hetet vártunk, és akkor is csak próbarendszámmal kaptuk meg, két hétig úgy jártunk, az eladó pasi jóindulatán múlt, hogy egyáltalán használhattuk. Sz'al rövid várakozást neked. Autósfórum kikapcs. :oops:

Köszi a jókívánságokat, úgy fest hatottak. Most talán már nem lázas a csajszi, és a pelusügy is alakul. Most már alszik, mert délután feküdt ugyan, de nem aludt, ezért jól kifáradt. Reménykedem a jobbulásban.

Macs, akkor szép utolsó napokat/heteket. Válaszd ki, melyiket szeretnéd. :lol:
zsugyu

Recca,
még emlékszem valamire, miszerint örültél h nagylányoskodsz, és ez ugye a tesókérdés miatt volt triviális. (?) Van már valami fejlemény, vagy ne kérdezzek? ;)
Autós mizérián én is mosoly-mosoly és ismét megértően veregetem a saját vállam, h nem vállaltunk tesót: a legközelebbi bót 30 perc, ha az ember jól kilép, és arra még busz nincs, na bumm. Vagy apa vásározik, vagy mi sétálunk nagyot egy hátizsákkal. Vidám élet a falusi. :lol: Vízkérdés??

Ööö, valaki kérdezett ciciügyben, asszem Curse? Nem történt azért az olyan hirtelen, én ugyan 1 éves korig terveztem, de Eszter 10 hósan leállt az anyaggal, amit akkor sajnáltam s megkönnyeztem, aztán már csak hálálkodom a csajomnak, h ilyen érett, elengedő, megértő stb volt már akkor is. ÉS végre jöhetett a sör, a szipu meg a többi. :mrgreen:

BOLDOG SZÜLINAPOT BORISZ!!!

Macska,
úgyis tudod, mire szólítanálak fel. :lol:

Kedves Újak,
nem akarlak ignorálni titeket, de a kérdéseitekre lassan már csak 3 éves tapsztalatból tudnék válaszolni, és már biztos elévültek ezek, úgyhogy a többiekre bízom a válaszokat, de én is mindenkinek jó pocakosodást kívánok, ja és of course, szüljetek az ügyeletesnél, igen pénztárca-kímélő, és még az is kiderül, hogy így is olyan kedves és empata az illető doki, mintha tömnétek a zsebeit. Aztán lehet mesélni. ;)

És ma sajna annyira bénán vezettem, h komolyan elgondolkodtam azon, nem kéne-e inkább maradnom a jóöreg BKVnál. Különben is, 2 autót fenntartani nem luxus kissé? :roll:
neet
neet

BOLDOG SZÜLINAPOT READONLY! Valami szülés-sztóri? :lol:
neet
neet

Neet:
Alonso is feltartotta Hamiltont a hétvégén, úgyhogy Te is simán megteheted :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jó lehetett Balcsin, Eszci cuki lehetett!!!

Boldog szülit Borisz és Rídonli!!!
Boldog névnapot a Krisztáknal és Ábeleknek!!! (jut eszembe, a kerim is Ábel... :oops: :oops: :oops: )

Ma kaptunk szurit! És a hivatalos mérlegelés szerint 5980g és 63cm. És ma már megevett 4 kanál barackot! Szal nagylány anyukája vagyok! :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8)

/apropó nagy-gyerekség:5 éves keresztfiam lesokkolta a nagymutterját a Cora kasszában, mikor is megkérdezte, hogy 'Mama, tudod mi való a nuniba? Hát kuki' :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: baromi korán érnek.../

És ma sikerült a nagylányomnak kigyömöszölnie maga alól a kezét, szal hivatalosan is hátról-hasra fordult!!! És húzza magát fel ülésbe, és nyomja magát állásba, a fennmaradó időben meg ordít, mert le merem tenni 5 percre.

de annyira imádom!!!

És-és-és ciróka marókázik az arcommal, meg megpróbálja letépni az orromat, hogy a szájába vehesse, meg mindent csinál és olyan cuki (csak tényleg ne sírna ennyit)

nukada

értékbecslés sz@r lett..... :( és B kategoriásra minösitették az alacsony belmagasság miatt :( most izgulhatunk holnapig, hogy mit lép a bank...... :roll: :?
fibi

Majuci,
én B.Péter irányitása alatt szültem :lol: 8) szóval, ha van kérdésed, irj bátran.
A Bartók B. úton van a magánrendelőjük, ő asszem keddenként rendel ott du. és a számát átüldöm priviben, ha kell.
egy alk. 6000 Ft, de néha UH is kell, az külön X ezer, asszem a 4D-s 10. a másik meg 6000?
már nem emlékszem.
és mondd már el nekem ki az a Nyulasi???????????
az a szőkésbarna hajú és kék szemű 40-es pasi, aki engem egy ifjú német tisztre emlékeztet???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Megyek megint mosogatni - mint egy jó mosogatógép :roll: , mindig csak mosogat, csak mosogat.... - csak

Zsanci :) sztem akire Te gondolsz, az a Tasi doki. Párommal mindketten annak néztük, amit Te írtál, sőőőőőt, van más neve is, csak azt nem írnám le itt :oops:

Majuci :) említett doki(ka)t én nem ösmerem, de a sztori a Nyulasiról az én csőrömet is birizgálja :D :wink:

Na, majd mingyá hosszabban.

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica,
khmmm...éééértem, én is arra gondoltam...:wink:

akkor meg monnya meg már vki,h ki is ez a Nyulasi doktor???????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

engem vizsgált a Nyulasi, ő is fiatal(os) szőkés-barna, szemére nem emlékszem igazából.... :mrgreen: kedves volt de nem volt kellemes, ahogy vizsgált, úgy emlékszem, bár akkor már semmi se volt kellemes :roll: :D :lol:
szóval amit írtok, az akár a Nyulasi is lehet, bár én meg a Tasit nem láttam :D :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Neet, :lol: egyelore nem kell szint vallanom... (egyebkent piros ;))
recca

Köszöntéseket nagyon köszi! :)

Ültetés/álltatás/jártatás ügyben Rylie-val teljesen egyetértek! (És orvos ismerősünk is.)

Az én kiscsajom meg folyton ülteti magát, ahol lehet fölkapszkodik, és ez sem jó (mert ezt sem teljesen magától csinálja, hanem vmi segédeszközzel). Óvintézkedéseket kellett bevezetnem, pl. átalakítottam a babakocsit sportosra, mert mélykocsisan nem lehet bekötni, és félek, hogy fölhúzza magát és kiesik. A kádból is majdnem kimászik. Öltöztetni, pelenkázni alig lehet, mert forog. Járókát utálja, ami elég baj, mert a nővére szanaszét hagyja a 7hósra veszélyes dolgokat. (Ma majdnem gyurmát evett a drágám.) Szal, mozgalmas napjaink vannak.

Körbejártam a fél 11.kert, több patikában és gyógyászati s.eszk.bótban jártam, és nem kaptam pisiszacsit. Végül támadt egy mentő 5letem: Anyukámat megkértem, hogy menjen el a HP patikájába, ott csak van )és ők közel leknak), és kapott, és tényleg sokkal jobbat. Fölragasztottam, remélem lesz termés.

Holnap P elmegy a Balcsira a Nagyival, és én (hülye) ezt olyan rosszul viselem. De még sosem volt ilyen, csak amikor Bt szültem, és 3 napig a khban voltunk.

Na,most L, takarítani. Nem őrültem meg, csak a wcben nyitva maradt az ablak (lihthóf, vagy mia szösz), fölöttünk meg tataroznak egy lakást, és most vettem észre, hogy mindenen vastagon áll a téglapor. De nem csak a wcben, a huzat bejjebb is hozott belőle... Pont erre vágytam most, micsoda szép esti program...
rídonli#

ja es Ridonli en is megkukkoltalak titeket iwiwen :lol: szeeepek vagytok :D
jo takaritast :mrgreen:
recca

BOLDOG SZÜLINAPOT BORISZNAK!!! :lol: :lol: :lol:
micsoda nagylegény ő mán! :wink:

nagyon felületesen olvastam :oops:
Fibi! látom névnapot megtaláltad :wink: akkor utólag is BOLDOG NÉVNAPOT legkisebb fiadnak :lol: !
s miért húztad annyira fel magad, hogy aludni sem tudtál?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szrek! Vérző térd :shock: mi történt?

Zsan! Az avataron jót röhögtem :lol:

Rylie! köszi az ágyas hsz-t :D . nálunk nem megoldható, hogy 2méterre legyen a kiságy, s még lásson is minket. Azt hiszem én is inkább hagyom magunk között. Majd ha annyi idős lesz, hogy megkaphatja az első külön ágyikóját szerintem majd akkor megy a szobájába :lol: .

Curse! chamo-t én anyatejben áztattam. Ha jól emlékszem kb. 20perc kellett neki (akkor is még egyben volt, de nagyon pici). Szerintem hagyd a dentinoxot ha nem látod hova kell.

Fibi! Fiaid. :lol: Lábmaszira azért elküldhetnéd hozzánk is B-t! :wink:
Értékbecslés :(

Nuk! Csajodnak gratula mindenhez! :lol:

Neet! :D Vezetés: ne hülyülj! Te még tanulsz!!! :!:

Tasi volt a dokija a szomszéd csajszinak. Fiatal, s nekem elég hányavetinek tűnt.
gödibarbi

homályosítsatok fel légy szí: én úgy tudtam, hogy a SzTImre baba-mama barát H. de akkor itt miért nem szerepel?:
http://www.sztnb.hu/edesanya.html
talán azért mert ez csak bababarátságról szól?
gödibarbi

Barbi,
a SztImre NEM bababarát kórház.
sokkal inkább MAMA barát.
én úgy tudom sosem volt az.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi,
rövid gatya és beton kombó ;) mármint a vérző térdhez szükséges kellékek közül a 2 legfontosabb :D ma mégegyszer esett, sze la ví :( :D
a nagy Ábelnek is volt ám névnapja.... ;)

Fíbsz,
köszi a köszöntést, értékbecslés meg :( de csír áp!! :D

Rídonli,
boldog szülit neked is!!!!!!! :D :D :D :D :D

hol van Vot? neki is mostanság volt vagy lesz szülinapja,nem?

Neet,
szia, vezetéshez kitartás!

no és a "fránya felkapott" Buda :lol: bocsánat,de jót derültem a milyen messze van a bolt hsz-eken :D :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Barb,
Ábelnek nagyon bejönnek a cd-k, bár én a világból kiszaladok a mókuska,mókuska vagy antanténusz lakodalmas rock verziójától :mrgreen: :lol: de nagyon köszi, mert a gyerek- meg állathangoktól totál eksztatik a gyerek :D :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Most lettem kész. Asszem, csuklottak ma este rendesen a kedves új lakók föl és lemenői...
Vastagon állt mindenen a téglapor. Holnap még porszívózhatok, mert a szőnyegen is van. Meg az előszobában az összes cipőn, és a hordozókendőmet is ki kell mosni. Szerencsére a babakocsival kivételesen máshol parkoltam. (Most jut eszembe, B benne aludt este, lehet, hogy ő is kapott volna.)Grrrrrrrr!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Recca, köszi!

Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

Nuk,
csak imádd, van mit. :D

Fibi,
ha belmagasság, a mienk ZSÉT kapna. ;) Ez bíztat valamivel?

Köszi a vezetős hsz-eket, de nem vagyok jobban.. csak kevesebbet mérgelődöm. Hoztunk némi akali bort from the lake, háát, nem rossz. ÉS nekem a vöröset muszáj, orvosi javallatra. ;)

Rídonli,
porhoz: +++++++++++++++

Nagy Ábelnek is boldogot!!!!!!

Barbi,
az avatarod olyan, mint egy reklám. :D
A H meg nem a babák barátja, de attól még jó!! :D

Recca,
de drukk mehet, hogy vallj, ugye? ;)

Vica,
te csak mosogatsz, de én mosok folyton.. és tudjuk, h a mosónők korán halnak. :( :lol:

Többit holnap, jó 8.
(Ma is horrort álmodok vajon? Jó is ez a HP7... ;) )
neet
neet

Gyorsan annyit, hogy Borisznak Nagyon Boldog Születésnapot, mert látom, ma Őt ünnepeljük/ünnepeltük.
És minden Ábelnek, aki a topichoz tartozik Nagyon Boldog Névnapot Kívánok utólagosan :oops: is.

(Ide nekem is azt a linket, hátha van máskor is Máté az évben, nem csak szeptemberben. :))

Áhhhh, a ma esti írogatás-olvasgatás, avagy fordítva, is elmaradt :(

Nem sokkal később, hogy írtam, Máté felkelt és eddig altattam vissza a picurt - merthogy cici nélkül próbáltam. Szegény, úgy sajnáltam, de automatice jött volna, és bár én nem akarom elválasztani, nem szeretném, ha minden alkalommal szüksége lenne a cicire ahhoz, hogy visszaaludjon. Végig ott voltam mellette, többször majdnem elaludt, aztán felhergelte magát :( Végül a tenyerembe hajtotta a fejét és úgy aludt el, aztán utána meg helyzetváltoztatás jött és a kezemet nem engedte. Szóval, kicsit rossz érzés, hogy Ő szeretett volna odajönni hozzám és cicizni és nem hagytam :cry: De talán elindulunk az átaludt éjszakák felé vezető úton. Lehet megdobálni a mókusokkal, amúgy is elég ramatyul érzem most magam :?

Most el, aludni, jó éjt mindenkinek.

Vica
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: