sziasztok,
nem is gondoltam volna, h ennyivel nehezebb az élet, ha nincs autó. Sajnos mi is az elmúlás nemzőszervin élünk, és egy szimpla boltba jutás legalább félnapos szervezést igényel. Persze csak, ha én is akarok menni, de ma én is akartam menni, igy két babakocsival verekedtük el magunkat a mom parkba.
Fibi,
köszi, nagyon jól érzi magát B Olaszban, de most kicsit haragos vagyok, mert ma délben is kint voltak a parton, pedig ez normális embernek sem ajánlott, hát még a fehér bőrű kisgyerekeknek...
És húgodékat üdözöljük!!!
Zsugyu,
autó ügyben örülök,h megértettél, és én is igy vagyok, kicsit én is megsirattam, ugyanúgy, mint az előzőt, egy opel corsát...
de remélem tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeinket ez a kis fekete xsara picasso.
Jobbulást kicsi lánynak!!!!
Ja, és B ma öt éves lett, pont két éve van még az iskola kezdésig, mert sajna évvesztes.
Szrek,
köszi, én is már nagyon várom az új verdát. Csak azt nem tudom, h merem e majd vezetni...
és igen, RJ azt mondta, tilos beavatkozni, csak "csonttörésnél". De én erre képtelen vagyok, azt hiszem az én karmám az,h ezt megtanuljam...
köszönöm kérdéseitek betegség ügyben, és a ++++++ is!!!
gyógyulgatunk, Igi szeme már elég szép, torka is egyre jobb, Levi is meggyógyult, de sajnos Meme is elkapta, a köt. hárty. gyuszit elég lájtosan, neki elég volt 2 adag euphrasia, de sajnos a torokgyuszi már komolyabb volt, elég sokat szenvedett/szenved...Még sosem volt ilyen pici gyermekem ennyire beteg, de hát Igi össze vissza csókolgatja Memét, igy nem kerülhettük el...
Rylie,
igazad van tesó ügyben, de ami nekem nagyon fáj,h Igi persze cseszegeti B-t. de B meg olyan erővel adja vissza az őt ért sérelmeket, h sokszor azon csodálkozom, hogy élte túl ezt Igi...olyankor totál bepöccen, elönti az agyát a méreg...
Leni drága,
MERRE????????????
köszönjük a köszöntést!!!!!!!!!!!!!!!