Sziasztok!
Hasleszorítóm eddig sem volt, és most sem szeretnék. Erről is megoszlanak a vélemények (mint minden másról).
Gremese!
Nagyon jók lettek a képek Zsófiról

!
Mi múlt 7en elintéztük az apaságit. A dokitól kapott igazolást bemutattuk, felvitték az adatokat a gépbe, és kb. 15 perc alatt végeztünk. Szóval egyszerűen ment (mint az előzőeknél)

.
Silka!
Én csak a gáttájékot maszírozom az olajjal.
Mazsola!
Szép lett a fürdőszobátok

! De jó neked, te már látod az alagút végét ! Én úgy érzem sosem leszünk kész! Vasárnap jönnek beépíteni a tetőtéri ablakokat.
Ja, ez a súly dolog, meg ne idegesítsen! Én ma voltam a védőnőnél (de nem a sajátomnál, hanem a "központinál", ahol kapom a pecséteket a kiskönyvbe, meg a beutalókat vérvételre). Itt már megvan a 4 pecsétem, úgyhogy többet már nem kell jönnöm. 4 alkalommal 3 védőnővel volt randim, szóval nem értem mire volt jó ez a központosítás?
Még rá sem álltam a mérlegre, rámnézett, és azt mondta, nem híztam sokat, csak annyit amennyi éppen szükséges, és hogy ez szülés után le is megy. Szóval megdícsért, és csak utána mért le. Egyébként 11 kg-nál tartok én is

.
Meli!
Nagyon tündéri a szoba

!
Anitja!
A 2. szülésemkor nekem is volt választott szülésznőm. Mi is átbeszéltük a szülést, hogy milyen szülést szeretnék (gátvédelem, minél kevesebb beavatkozás, fájdalomcsillapítás stb.). A szülésznőnek is meg kell ismernie a kismamát, és az igényeit. Aztán persze ember tervez, Isten végez...

Mi is megbeszéltük a gátvédelmet, de végül egy icipicit mégis kellett vágni, de tényleg nagyon minimálisat, mert 2 órával szülés után átmentem a szobámba, leültem az ágyra, és a szobatársaim nem akarták elhinni, hogy a szülőszobáról jövök.
Timi 26!
Erről jutott eszembe, úgy emlékszem te írtad, hogy kirekesztve érezted magadat a császár miatt. Én pedig a 2. szülésem után éreztem azt, hogy basszus, én vagyok egyedül az egész klinikán, akinek hüvelyi szülése volt? Körülöttem meg mindenki császáros volt.
Sziasztok: Anita