A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!!

Nem bánjátok,ha rakok pár képet Meli szobájáról??
Ha már másra nem telik tőlem!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pár dolog még hiányzik...komód,egyforma ágytakaró-falvédő...de már igy is szupi!! :D

Szerdán megyek dokihoz,remélem minden rendben!!
Most fogjuk megbeszélni az nst-t.

Nekem a hátam-derekam minden estére kész van!!! :(
De annyira,hogy valamelyik nap már a földön fetrengtem,mert sehogy se volt jó!!! :?

Apasági nyilatkozat:nekünk kellett személyi,orvosi igazolás és birósági végzés,hogy elváltam!!!Ennyi...20 perc alatt megvolt!!! :)

Lányok!!!!
Ha nem nagy kérés és akinek van kedve,leirná,hogy mit tettetek a kórházi csomagba??
Hiába másodszorra megyek,úgy félek,hogy kihagyok valamit!!! :oops:

ancsi26

Kép
Kép
Kép
gremese

Ancsi! Húha.... Ez kész Bababirodalom! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ancsi

egyszerűsített kórházi lista:

1186411763.69.doc

És egy több helyről összeollózott:

1186411834.63.doc

Kép
granda

[/b] Csajok! Köszi a szülésznővel kapcsolatos infót én is így tettem és hétvégén találkozunk is és ha minden igaz kitárgyalunk minden lényeges dolgot. Addig el kell döntenem hogy hogy szeretnék szülni. Ez aranyos hát hogy könnyen és gyorsan mint mindenki nem. Na mindegy gondolom a hagyományos és alternativ szülésre gondolt. Utánna néztem mindkettőnek majd még átgondolom, de a mostani tapasztalataim szerint( ami ugye egyenlő a nullával) az alternatívra voksolok.
Apassági Össze vagyunk házasodva. Akkor most mit kell vinnem ? Orvosi igazolást is? ( személyi, stb kívül érdekel) :roll:
ancsi26Gyönyörű ez a baba szoba!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

Egyszeri támogatás: Ez tényleg Önkormányzat függő, náluk kell érdeklődni. Én még nem tudom, majd holnap rákérdezek, de azt tudom (KTimi!!!), hogy Csepelen 20 e Ft-ot adnak.

Kép
Kép
Kép
gremese

Éva

Csatolom, hogy a SOTE I-n mit kell tenni, de FELTÉTLENÜL érdeklődj a kórházadban!
Teendők újszülöttek anyakönyvezéséhez

Kép
granda

Nyerkit,
hasszorítós bugyiból nekem is terhesség előtti méretet ajánlottak. Mivel két méret közt voltam, a nagyobbat választottam. :lol:

Kilók: nekem pár hete stagnál, most meg úgy tűnik lemerült az elem a mérlegben. Fél méteres arrébbhelyezés 3 kg különbséget mutat :shock: Holnap védőnénizek, úgyhogy nem tudom mit fogok neki mondani. Lehetséges, hogy 4 nap alatt 3 kg-ot híztam? Csak nem!!!! Szombat-vasárnap egész nap itthon pörögtem, forogtam, nem is ettem, ma meg 1 db csirkecombon vagyok túl 2 kanál rizzsel. Mondjuk megittam minimum napi 3 liter folyadékot :roll:

Képzeljétek, hajnali 3-kor arra ébredtem, hogy pokolira görcsöl a pocim. Pont mint a menzeszes görcsök, csak sokkal erősebb volt. Kb 5 percig fájt, aztán mintha elfújták volna és vissza tudtam szundizni. Szinte napról-napra nehezebb a mozgás. Már ülés/fekvés közben is érzem a nyomást a szeméremcsontomon.

Aki vett már weleda olajat: hogy használjátok? Kívül-belül?

Regina, szép lett a fürdőtök, gratula hozzá!

puszi:
silka
silka

Szóval jó, ha van a gyereknek születése után:

-anyakönyvi kivonata
-lakcímigazolványa
-TAJ kártyája

(+ mi még pár hónaposan útlevelet is csináltatunk neki, no de csak a szomszéd országokba fuvarozzuk a picit)

Kép
granda

Silka! Én használom a Weleda-olajat, de nem belül.
Igaz, a gátmasszázsról szóló írások azt mondják, nyúljak be a hüvelybe, és tágítsam kicsit. Nos ezt próbálom nem olajos ujjal végezni, mert utána írja, hogy töröljük le a művelet végén a felesleges olajat, ne legyen bacik táptalaja.

Most egy kicsit eltűnök, mert megyünk Apával a 4D-re. Most ittam kis kávét, hogy Zsofka pörögjön. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Kismamik!

Megjöttünk a pihenésből, ami aggódásokkal volt teli, mert szombaton mikor felhíivtam a kórházat mondták, hogy a gyerekkel minden ok, de a súlya stagnált, nem akart nőni 1050 gr-ról. Hát tiszta depis voltam egész nap, tegnap Apa hívta fel a koraszülöttosztályt és mondták, hogy 1110 gr-ra nőtt, sőt ma mikor bent voltunk már 1150gr nyomott a csöpp lányunk! És úgy megerősödött, holnap viszek be fényképezőt és csinálok képet Nektek is! Annyira boldog vagyok!!!

Miléna: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alig tudom követni mi minden történt ez idő alatt.

Homeos szerek: Hát a szoptatásra nekem az URTICA URENS nagyon bejött!

Köszönöm az infókat a bébihordozóra vonatkozóan, holnap körbenézek a bababizományikban.

Puszi mindenkinek!

Beatrice és Era
Vendég

Granda Köszi az infókat!
U. Era Gratulálok érzem hogy most már minden rendbe lesz veletek. :) :) :)

Kép
hajagosné szabó éva

Era, de jó, hogy a kicsi lány ennyit nőtt!!! Alig várjuk a képet!

Ancsi, csodás babaszobátok van!

Gremese, képet kérünk szépen majd Zsófikáról!!!

Kép
Kép
irina

Gremese,
köszi a válaszodat, én is pont emiatt aggódtam. Jó az, ha akár minimális esélyt is ad az ember a baciknak????

Era,
erős kis csajszi ez a Beatrice! :lol: Várjuk a friss képeket!

silka
silka

Granda
Nagyon érdekel, fogok is írni :) de jó, hogy olyan sokat ott lehettél.

Mazsi
De jóóóó!
Súly, szerintem ne foglalkozz vele, nem sok. Teljesen dilisek a dokik, már a hócipőm tele a súly csesztetésekkel. Még szerencse, hogy engem se a védőnő, se a doki nem piszkál.
Nagyon szupi lett a fürdő.

Vadvirág
Kösz a bíztatást. :). Én is erre számolok :).

Zsu
Remélem valamelyest azért elmúlnak majd a görcseid.

Ancsi
De jó! Igazi csajszis szoba :).

Éééés képzeljétek megjött a szopi párnám :). Nagyon szuper!!

Gremese
Várjuk a képeket.

KépKép
KépKép
fleur

Zsuzsóci: örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben van veletek.

U.era: remélem azért sikerült kipihennetek magatokat és feltöltődtetek. Egy ilyen pici életnek mosolygós szülőkre van szüksége. Nagyon örülök, hogy ilyen jó fejődik Beatrice. Csak így tovább. Már alig várom az újabb képeket!!! :D :D :D

Gremese: kíváncsi vagyok mekkora Zsófika! Remélem minél több képet sikerül felrakni róla. És persze ADATOKAT is kérünk!!! :wink:

Ancsi: meseszép a szoba. Nagyon tetszik a színe. Valószínű, mi előrelátóak voltunk. Ugyanis a gyerekszoba alsó fele kék, a felső rózsaszín. (pedig akkor még azt sem tudtuk, hogy lesz-e egyáltalán kistesó, azt meg pláne nem hogy fiú)

Erre a támogatásra kíváncsi vagyok? A védőnőnek nem kéne tudnia erről???

Kép
Kép
timi26

kíváncsi vagyok?=kíváncsi vagyok!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
csak gyorsan
3 évvel ezelőtt a kórházban a személyi szám mellé kérték az utolsó 4 számot is és ki voltak akadva ha nem tudta vki az apukáét.

Granda!
de jó h. felraktad a listát köntösön,hálóruhán és törülközön kívül semmi nem jutott eszembe :oops:
t ttttttttrrtkkke(ezt Míra üzeni Nektek :) )

KépKép
viranka

Anikó, Miléna férje! Hol vagytok??? Mi van már???

Kép
Kép
timi26

Sziasztok MAmmikák!
Kiskolbi! Úgy tudom tavaly télen bezárt :( Katalizátor volt a neve.

Irina, Silka! A plüss dolgokat nem, de a pamut rugikat, bodykat, pelusokat, ágyneműt szerintem nyugodtan lehet magas hőfokon mosni. Én elég sokat használtan kaptam ezért mostam őket ki jól.

Évi! én már beszéltem szülésznővel, de ismerősöm volt, úgyhogy laza hangvétellel... Hát engem olyanok érdekeltek, mint gátmetszés, oxitocin, hogy ezeket mennyire gyakran alkalmazzák, császározni milyen esetekben szoktak (nekem ügye faros Gergő egyenlőre, tehát fontos), és Ő is sokat mesélt, hogy milyen az a kismama aki együttműködik, meg milyen aki nehezebben... Én a helyedben akkor biztos a homeos dolgokról faggatnám...
Azt viszont nem értem, miért kell most eldöntened hogyan akarsz szülni, szerintem nagyon sok minden ott abban a bizonyos pillanatban döl el. Vadvirág! Te mit mondasz?

Timi! Örülök, hogy találtatok görkorit, biztos tündéri lesz benne Rebeka! :lol:

NyerkitTimi! Szijja! Hát Téged is látni :lol: ? Nagyon csini vagy!

Regi! Örülök, hogy végre megszabadultál a baciktól! És nagyon szép lett a fürdőszobátok!

Zsu! Akkor 3 Gergő is születik a topikban :lol: :lol: :lol:

Ancsi! Nagyon szép Meli szobája! Igazi királylányos szobácska!

Hajrá Beatrice!
:lol: :lol: :lol: Csak így tovább!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Köszi a fürdőszoba dícséreteket! Nekem is tetszik. :wink: Láttátok volna a régit! Csak annyit mondok, hogy 30 éves volt már minden… :evil:
A mosdónk valóban Bianca! A többinek nem is tudom a márkáját… De ezt megjegyeztem, mert meg kellett rendelni.

Hajni! Én úgy tudom, hogy semmit nem jelent, ha hamarabb szállt le a pocakod. Pont ma beszéltem egy kismamával, 2. terhessége, és az elsőnél neki is sokkal hamarabb leszállt, mint másoknak, de nem szült előbb…

Jó sokat írtatok! Holnap folytatom. Nem jó itt ülni, fáj a lábam. :(
Lejártam, mert előszobaszekrényt néztünk Anyuval. Meg is tetszett egy, remélem, hamarosan megvesszük!!! :D

Jó pihit!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok

Holnap mi is megyünk 4D-re, de nem fogok Gremesével súly/méretben versenyre kelni, mert ő magas... Én már azzal elégedett leszek, ha Linduska a diéta mellett szépen fejlődik :)

Mindenesetre holnap csajos nap lesz :)

Kép
granda

Sziasztok !

Megjöttünk a pihiből. Jó volt holnap hosszab beszámolót is tartok majd meg teszek fel képet is.

Anesz : mész holnap a szülés felkészítőre ?
Én megyek remélem sikerül időben oda érjek.

Miléna híreket kérünk. Egész hétvégén érted izgultam.

Üdv mindenkinek holnap napközben jelentkezem.

Kép .
20200310173350

Sziasztok!

Megjöttünk a 4D-ről. :D Tök jó volt! Zsofka igazi kis husája-musája anyának-apának! :D :D :D

Képzeljétek, az agya annyira feljett, hogy akár már most megszülethetne. Néztek keringést az agyában lévő érben, meg a testében egy nagy artériában.
A többi is rendben volt, köldökzsinórban is tuti az áramlás, azt mondta a nőci, kap elég kakaót. :lol:
A méhlepény II. fokban érett, ami azt jelenti, hogy közeledik a szülés. A lepénynek is meg kell érnie ahhoz, hogy majd leváljon.
A feje tökéletesen középre beékelődött, mint a tankönyvekben, 1000%-ban fejfekvésű a kis mutyika.
A világ legnyugodtabb babája, igyanis a KV, és a lelki ráhatás sem billentette ki a kisasszonyt az alvási ritmusából. Tojt mindenkire. :D

Adatok:
BPD: 8,83
HC: 31,61
AC: 31,98
FL: 6,86
Becsült súly: 2734 g.
1 héttel érettebb a koránál.

Kaptunk DVD-t, meg 2 nyomtatott színes fotót, és egy CD-t képekkel, meg az adatokkal.

És íme, a képek a Tündérkirálylányról: (egyébként a dokinő is azt mondta, hogy tiszta apja)

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese

Én az apját nem ismerem, de így is szép, elégedett gyerek!

Gratula

Kép
granda

Ja!

És még valami az egyszeri anyasági támogatás ( vagy mi ) egy kék papírt kellett kitölteni, és a dokival leigazoltatni, hogy meg van a megfelelő számú pecsét + szül. ak.kiv. + lakcímkártya (ezt a kórházban kaptuk ) + taj kártya ( postán jön ) = 60.000,- nálunk Szfváron.

Jó éjt mindenkinek!

Era
Vendég

Ancsi! Nagyon csajos-édes a szoba!!! :D

Gremese! Zsofka nagyon édi baba! :D

Miléna!!!!!!!!!!! ???????????????

Regina
KépKép
mazsola7

Szép estét Mindenkinek!

Ámulok ás bámulok, mit termeltetek délelőtt óta! :roll:

Egyszeri támogatás: Granda, főleg Téged kérdezlek, mint jogvégzett embert: szerinted az állandó lakcímem szerinti településen, vagy a tartózkodási hely szerinti önkormányzatnál érdeklődjek? Vagy lehet választani ilyen esetben?

Gremese: HUSIMUSI!!!! :D :D

Mazsola: tök elegáns a fürdőtök! Nagyn jó ez a szín! :wink:

Era: nem semmi a Kislányod! Csak így tovább! Sok puszi Neki így virtuálisan!

Silka, Zsu: hasonló nyavalyáim vannak, mint Nektek, csak enyhébben. Be vagyok tojva egy kicsit, de remélem, holnap a dokim megnyugtat majd. Leírom majd, mit mondott. Arra is gondoltam, hogy ma hidegfront meg vihar volt, lehet, hogy ezért volt a mai nap kicsit nyűglődősebb. Újabban ez lett a rendszer...

Anitja: :cry:

MILÉNA!!!!!! Mi lesz má'?

Jóéjt Mindenkinek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Hasleszorítóm eddig sem volt, és most sem szeretnék. Erről is megoszlanak a vélemények (mint minden másról).

Gremese!
Nagyon jók lettek a képek Zsófiról :D !
Mi múlt 7en elintéztük az apaságit. A dokitól kapott igazolást bemutattuk, felvitték az adatokat a gépbe, és kb. 15 perc alatt végeztünk. Szóval egyszerűen ment (mint az előzőeknél) :wink: .

Silka!
Én csak a gáttájékot maszírozom az olajjal.

Mazsola!
Szép lett a fürdőszobátok :D ! De jó neked, te már látod az alagút végét ! Én úgy érzem sosem leszünk kész! Vasárnap jönnek beépíteni a tetőtéri ablakokat.
Ja, ez a súly dolog, meg ne idegesítsen! Én ma voltam a védőnőnél (de nem a sajátomnál, hanem a "központinál", ahol kapom a pecséteket a kiskönyvbe, meg a beutalókat vérvételre). Itt már megvan a 4 pecsétem, úgyhogy többet már nem kell jönnöm. 4 alkalommal 3 védőnővel volt randim, szóval nem értem mire volt jó ez a központosítás?
Még rá sem álltam a mérlegre, rámnézett, és azt mondta, nem híztam sokat, csak annyit amennyi éppen szükséges, és hogy ez szülés után le is megy. Szóval megdícsért, és csak utána mért le. Egyébként 11 kg-nál tartok én is :wink: .

Meli!
Nagyon tündéri a szoba :D !

Anitja!
A 2. szülésemkor nekem is volt választott szülésznőm. Mi is átbeszéltük a szülést, hogy milyen szülést szeretnék (gátvédelem, minél kevesebb beavatkozás, fájdalomcsillapítás stb.). A szülésznőnek is meg kell ismernie a kismamát, és az igényeit. Aztán persze ember tervez, Isten végez... :wink: Mi is megbeszéltük a gátvédelmet, de végül egy icipicit mégis kellett vágni, de tényleg nagyon minimálisat, mert 2 órával szülés után átmentem a szobámba, leültem az ágyra, és a szobatársaim nem akarták elhinni, hogy a szülőszobáról jövök.

Timi 26!
Erről jutott eszembe, úgy emlékszem te írtad, hogy kirekesztve érezted magadat a császár miatt. Én pedig a 2. szülésem után éreztem azt, hogy basszus, én vagyok egyedül az egész klinikán, akinek hüvelyi szülése volt? Körülöttem meg mindenki császáros volt.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Jó reggelt!

Megyünk apukával Pestre, ma lesz a 2.számú CTG.

Gremese: hát igazán büszkék lehettek a porontyotokra!!! Csodaszép. Hát, még majd ha megszületik!!!

Banita: hát igen, nem kellemes élmény a kirekesztettség!

Szerintem én olyan 16-18 kilónál tartok... :oops:

Szép napot, délután jövök!

Kép
Kép
timi26

Szuper jók az újabb fotók!!!

Hajni!
UH: http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html

"36. hét: Mostanában süllyed le a feje, foglalja el helyét a medencében. Ha ez a többedik terhességed, akkor ez - valószínűleg - csak közvetlenül a szülés előtt történik meg."

Era!
GRATULÁLOK, csak így tovább, ügyesek vagytok!

Anitja!
Gondolom csakis előzetes nagyjábóli felvázolásról lehet szó, hogy kb. hogyan képzeli el a Mami jelen pillanatban...

De persze teljesen igazad van, úgyis majd a NAGY NAPON derül ki igazából minden - és akár teljesen módosulhat is az addigi elképzelés. :):)

Vadvirág
Vendég

Gremese, tünemény ez a kislány, gratulálok! És milyen fotogén!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Annyira el vagyok keseredve, már megint leállitották a kicsi lányom a kajáról, mert felfújódott..... Soha sem fogjuk igy elérni a hazamenős álomhatárt.

Sirva hivtam fel a párom és mondtam neki, hogy mi van. Kell nekünk is a woodoo!!!!

Miléna: Mi van veletek???????

Era
Vendég

ERA, ne keseredj el, ügyes az a kislány, hamar enni fog, hidd el! Addig is megy ezerrel az energia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

ERA!
Fel a fejjel! Meglátod, hamar megerősödik a kis gyomrocskája és olyan gyorsan eléri a 2000g-ot, hogy el sem hiszitek.
Küldjük mi is az energyt!!!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Hajnalban f5-től "jósoltam" vagy "jóslottam" :roll: , ráadásul a bal méhtartó szalagom görcsölt, meg fájt. Nem bírtam feküdni, aztán valahogy sikerült megint elaludnom.

Anyasági támogatás:
Egy gyermek esetében: 55.575 Ft
Ikreknél: 74.100 Ft

Mazsola! A füritek nagyon klassz lett, gratulálok hozzá! Gondolom így sokkal nagyobb öröm bemenni. Nekünk két éve 40 éves dolgok lettek lecserélve.... Ég és föld!

Era! Megy a vudu ezerrel, továbbra is sokat gondolunk Rátok! Beatrice nemsokára megerősödik, és vihetitek haza. Nagyon szépen haladtok, csak pozitív hozzáállás, plusz itt ez a cirka 30 vuduzó kismami, és nem lesz semmi gond! :wink: :D

Miléna férje!!!!! A jó isten áldjon meg! Hol vagy? Mi újság? Kérünk jelentést!!!!

4D: Nagyon szépen köszönjük a dícséreteket, igazán aranyosak vagytok! :oops: :D
Olyan jó őt nézegetni, látni, hogyan fejlődik, és nemsokára már itt lesz velünk.

Granda! Kérünk fotókat és adatokat Lindusról!

Timi26! Görkorit annak a gyereknek! Ha a széltől is óvnánk őket, hát mi a fenét tanulnának meg az életben?
Max. most 1-2x elzanyál, de hát ez evvel jár! Aztán majd nagyokat lesnek nagyiék, mikor mennek a göriversenyére. (hi-hi-hi).
És a kilók? Timikém! Sz.rni bele! :wink:

Ktimi! Beszámolót, képeket kérünk!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Na hát akkor én is jövök a képekkel:

Arcocska

Kép

Lábacska

Kép

És a bizonyíték, hogy kislány :D :

Kép

BPD: 86 mm, OFD: 106 mm, AC: 310 mm, FL: 61 mm, becsült súly: 2335 g!

Inkább aludt a vizsgálat alatt, de szépen kortyolgatta a magzatvizet is. A vizsgáló szerint minden szerve rendben és a helyén van :)

Kép
granda

U Era!

HATALMAS DRUKK!

Kép
granda

Kiskolbi

Erre nincs központi jogszabály, hogy a helyi önkormányztai támogatást hol igényeld és rettentően eltérő a helyi gyakorlat. Mégis úgy gondolom, hogy az állandó lakóhely szerint érdemes érdeklődni, ahhoz fűződnek joghatások is. Ha kedvezőbbek a tartózkodási hely szerinti önk, feltételei, én bizony játszogatnék a lakcímemmel.
(Kizárólag érzelmi alapon 32 éves koromig a szülői házba voltam bejelentve állandó lakosként, de annyi hercehurcával járt a folyó ügyek intézése, hogy nemrég bejelentkeztem oda, ahová most fogunk kötözni. De a kocsik parkolása miatt sok-sok ismerősöm falból más kerületben lakik, mint ahol ténylegesen...)

Kép
granda

Granda! Gratulálok Lindushoz, látszik, hogy ő is nyugodt babóci! NAgyon szép az arcocskája (is). :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda, nagyon szép a kislányotok, gratulálok!!!

Kép
Kép
irina

Hahóóó!

nna, talán 5 percre ide is jutok....

Gremese, Granda, tündériek a babók!! Most hasonlítottam az én adataimma, Granda, kicsi eltérés van csak közöttünk, akkor Áron is ekkora már! :wink:

Era,
ne aggódj, hamar megint enni fog a kis Beatrice, pikk-pakk eléritek a 2000 gr-ot! Mi is küldünk energy-t!!! :wink:

Babaszoba és fürdö is nagyon nagyon szép lett, csak ámulok itt!!

Sajnos az otthoni jogi dolgokhoznem tusok hozzászólni, mondjuk nem is kell, Granda úgyis mindent elmagyaráz és tud, én ugye itt fogok mindent kijárni és beszerezni, de nekem is meg kell kérdeznem majd a dologokat, mert sajna már nem emlékszem, mit kellett Ábelnél beszerezni. :oops:

Kilók: én most olyan 7-7,5 kilónál jarok, ez nem is olyan rossz, pedig eszem rendesen, csokikát is, van, hogy éjjel felkelek egy szelet csokira meg egy pohár tejre... :oops: :oops:

Lányok, köszi a sok pozitív energiát, mára már sokkal jobban vagyunk, Ábel evett tejbegrízt, meg egy kis betülevest is. Ma már nagyon nagyon hiszits, meg parancsolgat, azonnal berág mindenre, az éjszakán horror volt, mert szerintem most dolgozza fel a fecskendös-birkózos-akkorismegeszedéslenyeled címü etetést 3 napon kerezstül. Mert semmit nem evett magától, így adtam neki banános-fehérjés-vitaminos turmixot. De meg is lett az eredménye, ma már egész jól van, de a kilábalós idöszak hisztijét éli, amit én sajnos már alig bírok cérnával. Tényleg teljesen kivagyok, semmi mást nem tudok csinálni, csak játszani vele és csillapítani és csitítani, mikor épp hisztizik. Szóval iszonyat! Csak ezt bírjam ki valahogy! :twisted: :twisted:

Nna, eddig tartott, mennem is kell, mert itt bög, hogy a kukás autóját szereljem meg és különben is menjek vele játszani.
Házimunka, babszoba meg áll... ááá!!!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
motiot

Bocsi a sok elütésért, de gyorsan kellett írnom, mert itt toporzékolt a fiatalúr mellettem :oops:

KépKép
KépKép
motiot

Miléna!!!!!!!!!!

Mi újság????????

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, remélem, Ábel tényleg pár napon belül teljesen meggyógyul! É személy szerint az ilyen anyukák kitartásából merítek erőt (előre is), mint Te! ;-) Hogy ha majd eljönnek a nehéz időszakok, emlékeztessem magam arra, hogy mindent át lehet vészelni, ha nehezen is. ;-)

Kép
Kép
irina

Csajok! Beszéltem Milénával!

Egyben vannak még. Éjjel eléggé görcsölt, de utána elmúlt. Szegény ki-be mászkál a szülőszobából, mert egyik percben van valami, a másikban meg nincs.
Fájások vannak, de az a baj, hogy nem rendszeresek.
Most azért kell vuduzni, hogy rendszeresek legyenek. A méhszáj nem változott, 1110.
Már nagyon szeretne túllenni rajta, karjában tartani Zétit.
7 emeletes az épület, ő jobban bírja a lépcsőzést, mint Apa, javasoltam, lépcsőzzön minél többet. :wink:
Egyik doki azt mondta, a héten baba lesz, a másik azt, hogy két héten belül.
Hidegfront van, csak történik valami csoda.
Ha rendszeresek lesznek a fájások, Zétit kikapják.
Túl jó ez a gyerek, meg kéne neki mondani, hogy már teljesítette az időhatárt. :)
Milénának sokszor keményedik a pocija, meg görcsöl, érzi, Zéti be akar fordulni, csak éppen nem tud. De mindenképpen csaszi lesz.
Vudu: Lányok! Most mindenki a rendszeres fájásokért vuduzzon!

Hajrá Miléna! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem semmi kálváriát kell bejárnia szegény Milénának, gondolom igazi megkönnyebbülés lesz, ha végre megszületik a kis Zéti!

Lányok olyan baba méreteket írtok, hogy én csak ámulok és bámulok, na és persze irígykedem! :oops:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a drukkot, az lett a vége, hogy beszéltem a dokival, és megengedte, hogy kapjon megint enni a kicsi lányom. Most 5 ml-rel kezdték. Anyatejet majd csak akkor kaphat, ha 15-20 ml-t gond nélkül tűri. Igy van esélyünk gyarapodni.

Tényleg elképesztő babaméreteket irtok. Nagyon nagy gratula, hogy ilyen ügyesen nevelgetitek a kicsi babát odabent.

Granda: Nagyon szép a babád, de én a harmadik képet nem tom értelmezni :oops:

Gremese: Köszi a woodoo-t kell nagyon.

Ma majdnem hülyét kaptam mikor én aggódom, a terhesség alatt semmilyen gyógyszert nem szedtem csak vitaminokat ezerrel, nagyon sok gyümölcsöt, stb. No alkohol, ma meg azt látom, hogy a kórház udvarán egy kismama cigizik. Meg tudtam volna ütni!!!!

Lehet hogy egy kicsit ingerültebb vagyok a kelleténél???

beke andrea, irina : köszi a vigasztalást

Miléna megy a drukk és remélem ez a hülye időjárás is besegit!!!

Vigyázzatok magatokra nagy pocakos kismamik!!!!! :P :lol:
Vendég

Én reggel óta teljesen kész vagyok.
Azt hittem, az éjszakai jóslófájások elmúltak, de egy pár órája megállás nélkül megint vannak. Vettem már be 2 MagneB6-ot is.
Este lesz vizitorna, remélem arra el tudok majd menni.
Ez a hülye hidegfront. Nem gondoltam volna, hogy ez ekkora hatással van rám...

Beke Andi! Ne irigykedj egyáltalán, senki nem tudja befolyásolni babókája méretét. Akkora lesz, amekkora lesz. :)
Mi a nagyobb súlyú babák vonalát követjük, Ti a kisebb súlyúakét. Nincs ezzel semmi gond, legalább tovább jók lesznek Nektek az 56-os rucik. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

U.Era! 3. kép: punci. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: