Granda
Húú ez nagyon jól hangzik. Franciaországba én is szeretnék eljutni, ez az egyik álmom. Mondjuk engem nem kifejezetten a Riviéra érdekel, hanem Párizs és a vidék. Amúgy nekem a tavalyi elmaradt nyaralás óta (már be volt fizetve, totál beleéltem magam) Korfu a nagy álom

.
Na akkor haladtok a lakáskával

.
Gremese
Kösz. Szerintem az olajat én is megpróbálom.
Én még nem szülök, csak szeptemberben

.
Nagy pocak: deeeee estére mindig nagyobb, úgy érzem le akar szakadni, de örülök neki, hogy picúr ilyen szépen növöget

.
Banita
Ilyenkor a türelem a legfontosabb, egyszer úgyis kész lesz

. Örülök, hogy az Ikea feldobott.
Miléna
Jéézus, de izgi!!!!
Motiot
Mihamarabbi gyógyulást Ábelnek!
Hát Lili is folyamatosan rendezkedik odabennt

. Már vagy 6x átrendezte a lakosztályát

. És most már minden rezdülését érzem, mert szép nagy

. Akárcsak a pocim. A férjem egy hétig nem látott és azt mondta jelentősen nőtt.
Palacsintát nekem is küldjetek..nemmááá most megint kénytelen leszek sütni???
Sense
Minél jobban telik az idő annál jobban el tudom képzelni, hogy az utolsó hónapban már nagyon is szeretném, ha előbújna a pocakomból. Főleg, hogy most elkezdődött a nem alszom jól állapot. Sok pisi és forgolódás, itt szúr, ott izé meg néha még Lilla is felébred és megnézi megvannak e még a falak a kis házikójában

. De ez így is van jól.
Vadvirág
Most én is az Istvánban szülök

. Amúgy én tudtam, hogy bárki jöhet látogatási időben a kórterembe.
Én annak a híve vagyok, hogy többágyas szobában legyek, legalább esélyem legyen valakivel beszélgetni. Amúgy a barátném, aki májusban szült tök édi volt, mert mondta, hogy amint megszültem rögtön szóljak és jön segíteni szoptatni tanulni, mert a kórházban senkinek nem lesz ideje ránk külön. Annyira jól esett.

.
Amúgy én csak max a szűk családi kör látogatását szeretném azt hiszem. A többiek majd 6 hét után otthonunkban, ha már összeszedtük magunkat

.
Mosópor: mi Amway SA8 Baby mosóport használunk. Nagyon szupi, csak 2,5 kg-os, semmi adalékanyagot nem tartalmaz és ráadásul vagy 110 mosásra elegendő. Az a mi ruháinknál (a normál mosóport is használom) több, mint 1 évnyi mosást jelent. Szóval nekem nagyon bejött

. Öblítőt a baby dolgokhoz nem használtam, mert azt hallottam nem szabad.
Kiskolbi
Gratula a költözéshez.
Hajagosné Éva
Én már beszéltem a szülésznőmmel. De nekem egyszerű volt, mert az orvosommal mindig ő dolgozik együtt és én is őt szerettem volna

. A privi rendelésén is mindig ő segédkezik és a múltkor mikor dokinál voltam megkérdeztem ezt hogyan szokás. És kb annyi volt, hogy hát így

mondjam neki most.
Timi
Ugyan már miért járnátok a balesetire. Anyud nem túl +. A picúrok meg esnek kelnek, aztán semmi bajuk nem lesz

.
Nyekrit
Csiniii.
Tényleg szerintetek is 300 napnál nemrégebbi házassági anyakönyvi kivonat kell? Ez szerintem is durva.
Hazaértem Egerből a szüleimtől, kigyakoroltam magam a 4 éves öcsémmel. Hát fárasztó volt, de csak azért, mert rettentő hisztis és akaratos. Most még kiélvezem ezt a 6 hét nyugalmat

.
De azért voltak aranyos húzásai is, amikor a pocakomat simogatta, meg az összes kisautóját Lilikének akarta adni

. Meg ilyesmi..Amúgy az ovónéniknek is elpletyózta, hogy unokánk lesz

.
Puszi