Na megvolt az első sétánk

Elmentünk a gyógyszertárba venni Mecsek teát, meg a szomszédos bababoltba még egy cumiért. Minden elvem feladva rá kell döbbennem, hogy ez a gyerekem szereti a cumit

És mivel nem tudom egész nap a fenekét ringatni, ezért azt használom hangtompítónak

Evvan!
Aki Mecsek teát ad ízesíti? Ha igen mivel??? Én most főztem neki egy adagot és 3 darab barna cukorból készült kockacukrot dobtam bele. Picit lett csak édes de sztem bőven jó!
Én a Hipp teáját csak később adtam a csajoknak, csecsemő korban még nem, meg sztem az nagyon cukros
Amúgy nagyon bírta a babakocsizást, végig szunyált a hordozóba, feljöttünk, azóta is alszik ( a hordozóba van, nem vettem ki, örülök, hogy végre eldugult!

)!! Viszont én nagyon gyenge vagyok, azt hittem nem érünk haza,hogy nem bírok hazajönni, pedig csak néhány utcányit sétáltunk azt is egy óra alatt durván....

Aztán leesett a tantusz hogy még ma nem ettem, és talán enni kéne, remegett a kezem amikor melegítettem a húslevest...

Szedem a vasat+elevitet néhány napja, hátha az a baj....
Annee: Hippesből mennyit adsz neki?
Mennyi vízhez, mennyi granulátumot?
Lidikoka: Ha sok tejed van és mellgyula gyanús vagy, én mindenképp beruháznék egy jó gépi fejőbe. Ráadásul első gyerek, lesz még több is, jól ki fogod tudni használni...
Bőven elég ha néha ránézel a teraszon alvó gyerekre,ha baja lesz úgyis jelzi

Csak ne süsse közvetlenül a nap, és ne érje közvetlenül a szél. Ennyi! No para
Dorka: Dörzsölöd neki a száját rendesen? Hú enyim úgy ordít olyankor, de hát muszáj....
Uxi: Üdv itthon
Na nyekereg, szopitájm