A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kata nagyon szorítok szorítok Nektek és ne légy pesszimista,sikerülni fog hidd el :wink: !Várunk mihamarabb a jó hírekkel!

Nyunyi szorítok,hogy a pocifájás jót jelentsen :wink: !

Manda nagyon drukkolok Nektek holnapra,puszillak!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Kata,nagyon szorítunk holnapra!Minden oké lesz!

Manda,nagyon örülök ,hogy megismerkedtünk és millió drukk nektek is!

Nyunyi,Kriszti szorítunk továbbra is!

Krisztináknak nagyon boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Puszi :Andi

Kép
taptau

Lippa, Taptau!
Nagyon köszönöm!!!! Olyan jó volt megismerni benneteket!

Taptau
Máté annyira édes volt, és az a vonat nagyon lenyűgözte!!! :wink:

Lippa
Hát meg tudtam volna zabálni a csajokat, főleg amikor megjöttetek és Lilla a sok embertől hirtelen megijedt és ment apuci után, meg amikor kis hisztipiszti volt. És Petra csupán testvéri szeretetből el kezdett pityeregni!!! Annyira szépek és édesek! :D

manda

Sziasztok!

Vikkata

Nagyon szoritunk holnapra, már haza fele többen lesztek.
Megy a drukk, hogy jó legyen.+++++++++++++++++

Manda

Várunk a hirekkel! Remélem kezdhetitek a stimut.

Nyunyi

Ez a poci fájás csak jót jelenthet!
Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lexi

Teljesen ledöbbentem, mikor Zsókuci sorait olvastam.
Nem igazán voltam képpben veled.
Kitartás kivánok Nektek!
Reméljük, hogy az infuziók és az injekciók meghozzák az eredményt. Csütörtökön csakis jó hirt mondjanak.
Azt a pár hónapot meg végig fekszed, csak a kislányod veled legyen.

Küldök angyalkákat aki vigyázzon rátok! Kép

Kriszti

Ez a tul stimu reméljük csak jót jelenthet!
Kitartás!
Küldök babatapikat++++++++++++++++++++++++++

Minden Krisztinának Boldog Névnapot Kivánok!
Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!
Krisztiknek boldog névnapot kívánok!!!

Lexike, nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok!!!

Vikkata, mennek a drukkok!!!!

Puszi mindenkinek!
süni76

Lánykák!

Jót is jelenthet a pocifájás?????????????? :roll: :oops: Még mitől fájhatna??? :roll: :oops:

Köszike a drukkokat!!!!!

Manda!Hajrá drága!

Sünike!Küldök pü-t!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti,
Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lányok!
Olyan jó olvasni, hogy milyen volt a tali, remélem a következőre már én is megyek és nem egyedül! :lol: legalább ketten, de ha hárman az se baj és pocakban is elég még!

Lexi! tudom, hgoy nem olvasod, de hátha átadja valaki, remélem minden rendben lesz csütörtökön és ha bent kell maradnod a kórházban, akkor majd ha arra járok én is meglátogatlak!

Kriszti! Remélem veled is minden rendben lesz és jó híreket kapsz holnap és pénteken is! ja és boldog névnapot!

Nefke
nefke

Megjöttem!

Ugy döntöttem ,péntek reggel csinálok egy tesztet!!!!!! :roll: Azt monta dokim,akkorra már kellene valamit mutatnia a tesztnek!!! :roll:

Lenne egy kérdésem,álltalában végig kell csinálnia 6 inszemet??????Hogy lombikot kezdhess!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!

Küldöm a drukkokat holnapra!

Nyunyi!

A poci fájás tuti jó jel!:-)

Már én is érzek valamit...remélem fejlődésnek indultak a petikék!
Holnap ismét Pest,vérvétel,UH..és utánna már okosabb leszek!:-)

Zsebibaba74
zsebibaba74

Nyunyi!

Nem minden esetben!

Ha férfi spermiumszáma nem megfelelő..akkor egyből lombikkal lehet kezdeni, és nem kell végigcsinálni az inszemeket úgy tudom.
Véleményem szerint a lombik biztosabb..jobbak a százalékarányok,mint az inszemnél.

Zsebibaba74
zsebibaba74

Zsebike!

Köszike az infót!!!! :wink:

Valaki megmondaná mért jelent jót a pocifájás!!!! :roll: :roll: :roll: :oops: Nem azért fáj mert nem sikerült és meg fog jönni??? :roll: :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehol senki???? :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

lÁNYOK MÁRA ELKÖSZÖNÖK,MERT JÖNNEK VENDÉGEK! :wink: JÓCAKÁT!!!!VIKKATA HOLNARA EGY KALAPPAL!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
azért is fájhat,mert megjön,de azért is mert helyezkedik a baba.nekem is fájt,én éreztem hogy ez nem mensis fájás hanem kicsit tompább.az orvos szerint tágulgat a méh ilyenkor :oops: jaj de várom a pénteki tesztedet :P :P ja és én csak 4 inszemet csináltam,utánna lombik :oops: :oops:

Manda
drukkolok nagyon :P :P

Zsebibaba
neked is holnapra,biztos szép kis petikék lesznek :P

bibar

Holnapi BMC-s járatnak mennek a drukkok, aki megy Krisztihez is esetleg üdvözletemet átadhatná neki. :D

Nyunyi:
A pocifájás jelenthet jót is, mert ugyanazt lehet érezni, mint amikor meg akar jönni, valamint hasszúrkálás is lehetséges.
Remélem sikerrel jársz. :wink:

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat.
Vendég

Bibar ,Estrella!!!!

Köszönöm nektek az infót!!!!!!!!!!!Megnyugtattatok,hogy nem csak ezért fájhat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Imádlak titeket!!!! :P Na megyek,csak emiatt néztem be! :lol: Holnap majd jövök!JÓCAKÁT!!!!!

Vikkata!!!!!!!!Nagy ölelés holnapra!!!! :) Kép Hajrááá

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!!!

Én a Brigi húga vagyok. Megbízott, hogy közöljem veletek a csodálatos hírt: ma délután világra jöttek leánykái. :D

15 óra 22-kor Brigike született meg 2700 grammal, utána jött Barbika 2200 grammal. Most még inkubátorban vannak, de teljesen egészségesek!
Hirtelen kellett megcsászározni Brigit, mert felment a vérnyomása, szülés után is kiugrott neki 230-ra, de estére már beállították neki, jól érzi magát.

Mindenkinek minden jót kívánok!

Emy

emyli
Dunaújváros

Emyli:
Köszönjük a jóhírt, puszi nekik. :D
Vendég

Emyli! Köszi a híreket! Nagyon gratulálunk nekik és jó egészséget kívánunk mindhármójuknak!!!

Estrella
Helyes a babód! Gratulálok! Most már tessék elhinni, hogy ő van!!! :wink:
Lehet benézek Krisztihez holnap! Nagyon gondolkodom rajta, de előtte biztos felhívom!

Zsebi
Veled jó lenne összefutni, hátha sikerül! :wink:

manda

Nyunyi, Bibar és Jerika!
Köszi a drukkokat!!!! Viszem magammal Pestre őket!!! :lol:

manda

Sziasztok,

Mentek a privik! :wink:

Puszi!

UI: ha valaki jelezte, vagy ott volt, és nem kapta meg, légyszi jelezze! Küldöm újra.

Kép

Kép
zsókuci

Emily!
Köszönjük az infót és nagy gratula Brigiéknek!
Manda,Vikkata,Zsebi!
Drukk nektek!
Vendég

Sziasztok,

Tegnap érkeztünk haza a nyaralásból, mától meg munka. :(

Krisztináknak boldog névnapot kívánok.

Kriszti, Vkata mennek a babaragacs +++++++++++++++++++++++

Mai BMC-és járatnak sok sikert, nektek is mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Benszi, Bibar ti mennyi időt hagytatok ki két lombikok között illetve mennyi szünetet volt az utolsó sikeres lombik között? :oops: Kacifántos mondat volt, de remélem értitek a kérdésem lényegét. :oops:

Estrella, gratula a babához.

Kép

csibe
csibe32

Szép Kép

Bmc-járatnak megy a drukk!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: Várjuk a jó híreket!!!! :wink:

Emily!

Gratulálok Brigikének!!!!!!!!!!!!!!! Kép ű

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!
Küldtem pü-t!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Minden kedves Krisztinának boldogságos névnapot kívánok nagy szeretettel.
Krisztike, Vikkata, Nyunyi, és a többiek! Ügyik legyetek, szorítok nagyon, aztán én is, mi is követünk benneteket a babásodás útján. :wink:
Lexike!
Agykontroll segítségével minden este programozlak, hogy a kisbabáddal minden rendben legyen az elkövetkező hónapokban.
Brigi!
Nagy-nagy gratula a kislányaitok megszületése alkalmából. Jó egészséget és sok finom tejcsit kívánok nektek. :lol: :lol: :lol:
Puszi
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Brigi!
Gratulálok a lányokhoz!
Nefke
nefke

Timso!

Köszike Drága!!! :) Igen utána ti jöttök!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Brigiéknek hatalmas gratulációm!!!!!
süni76

Sziasztok!

Ugyan hétvégére ígértem, de most megpróbálom pótolni az élménybeszámolót.

Szóval nagyon szuper volt, 5 országban voltunk másfél hét alatt. Először Olaszországban voltunk az Aosta völgyben, ott túráztunk 3 napot. Aztán átmentünk Svájcba, Zermattba. Itt is sokat túráztunk, gyönyörű, de a világ egyik legdrágább városkája. Itt nagyon sokat mentünk, voltunk fennt vasúttal a Gornergraton, felvonóztunk a Matternhornhoz.
Voltunk Európa legnagyobb völgyzárógátjánál, hát ha még láttatok brutálisat.
Végig kempingeztünk, ami egy ideig buli barátokkal, de mikor reggel -2 fok van a sátorban még nyáron is, és sapkában, sálban, kesztyűben és 7 réteg ruhában alszol, akkor már kevésbé. :)

A túrák mellé aztán igyekeztünk egy kis kultúrát beletenni az én szervezésemben és idegenvezetésemmel. Meglátogattunk Svájcban Sion városát, itt 2 erőröt néztünk meg.

Továbbmentünk Montreux-be a Genfi-tó partjára és a Chillon kastélyt néztük meg, ami a környék jelképe.
Utunkat Gruyeresben folyattuk tovább, ez egy nagyon hangulatos része Svájcnak, és a sajtkészítéséről híres. Mindenhol zöld legelők, alpesi házak, tehénkék, középkori kiskastélyok. Annyira hangulatos. De persze szinte mindenhol az, amerre csak jártunk mindenhol képeslap fotókat lehet csinálni. Itt a csapat a sajtgyárban fondüzött, raclettezett, majd megnéztük a kis középkori várost. Aztán Svájc német részére mentünk tovább a Jungfrau régióba. Itt 3500 méteren még hódeszkáztam is. Voltunk jégbarlangban, meg gleccseren itt is.
Liechtenstein felé mentünk tovább, érintve Luzernt. Baromi szép kis városka, nagyon hangulatos. Aztán megnéztük Vaduzban a liechtensteini hercegek reizidenciáját. Hazafelé még bementünk Salzburgba és Bajorországba a Sasfészekbe. Na szóval röviden ennyi. Jó időnk volt végig, jókat ettünk-ittunk, nagyon aktívan telt az egy hét. Nem láblógatósra pihisre sikerült, de talán jobban kikapcsolt. Nagyon távol volt minden, és ez nagyon jó volt. Na röviden ennyi, képeket még a mai nap folyamán megpróbálok feltenni, meg kell néznem hogy kell. Rengeteg szépet fotóztunk. Igyekszem, hogy Ti is meg tudjátok nézni.

Kata!

Órtiási drukk ma ezerrel, végre megkapot a piciket. Pozitív gondolatok, pihi és kapcsold ki a külvilágot teljesen. Ne gondolj most semmire csak magatokra.

Minden Krisztinának nagyon boldog szülinapot.

Kriszti,

Ez egy hülye szokásom, amit nem tudok levetkőzni, a türlmetlenség. Mindig mindent azonnal szeretnék. De Nyilas vagyok, jellemző rám. Akaratos, önfejű....stb. :D

Hú majd a többiek termését is visszaolvasom, amit a hétvégén írtatok.

Aki volt a talin, az mesélje el milyen volt, nagyon kíváncsi vagyok, én sajna nem tudtam menni. De nagyon szupi kis hétvégénk volt.

A moziban megnéztük a Lecsót, édes egy rajzfilm, aztán voltunk vásárolni, meg idegenvezetést gyakorolni, tegnap meg túráztunk a Balaton felvidéken.

Viszont képzeljétek tegnap barnáztam egy kicsit. Fogalmam sincs ez mitől van, 2 hete pontosan megjött, el is múlt. Most középidőben vagyok és ilyenkor nem kéne. Azóta se értem mi volt ez. Se előtte nem volt, ma meg még nem vettem észre hogy lett volna valami. Szerintetek a Closty megzavarta egy kicsit a dolgokat.

Nem tudom, majd szerdán megyek a dokihoz, aztán megkérdezem.

Mindenkinek szép hetet kívánok.
vic12

Estrella!
Én is nagyon sok boldog névnapot kivánok!
Nefke
nefke

Vic, köszi a beszámolót!!! Szuper lehetett. A középidőbeli barnázásról azt hallottam, hogy akár beágyazódástól is lehet :wink: Szurkolok!!
süni76

Figyu hogy lehet felrakni ide képet. Most olvastam a szabályzatban, hogy közvetlenül ide nem lehet. Segítsetek, hogy tudjak Nektek mutatni néhány képet!!!!!!! Köszi

Süni76!

Hát megmondom őszintén én ebben nem bízom. Azelőtt egyszer-kétszer előfordult, de naggyon ritkán. Nem akarom beleélni magam. Holnapután megyek a dokihoz, és megkérdezem, hogyan tovább, mi lesz a folytatás....gyógyi? Inszem?
vic12

Úristen!!!

Most olvasom mi van Krisztivel meg Lexivel!

Szívemből szorítok Nektek lányok. Sok erőt és kitartást kívánok.
Nem is tudok mit írni. Sajnálom.

Kriszti!

A Jánosban a legjobb kezekben vagy.

Lexike,

Szorítok, gondolok Rád, remélem minden rendben lesz.

Zsókuci,

Engem érdekelnek a képek a taliról, megírnád priviben a weblapot?
Köszi :D
vic12

Zsókuci!
Ha nem gond engem érdekelnek a képek a taliról. Küldenél egy privit, hogy hol tudom megnézni?
Köszi
Nefke
nefke

Vic!

Örülök,hogy jól éreztétek magatok!!!! :wink: Én is szedtem clostyt de nekem nem volt semmi tőlle!Drukkolok,hogy szerdán minden oké legyen!!!! :wink:

Szia Sünike! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

A Krisztinákhoz névnapot akartam írni .Már tiszta hülye vagyok. :lol: Bocsi
vic12

Sehol senki??:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci

Kérhetek én is egy pü-t a találkozóval kapcsolatban.
Szeretnélek beneteket megnézni, legalább képről megismerni.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vic, Nefke, Jerika, Nyunyi, Timso,

Privi ment! :wink:
Bocs, hogy csak most, de dolgozom :oops:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:

Ha ráérsz majd nekem is elküldöd a képeket.
Köszönöm
:D
Vendég

Zsókuci!

Megkaptam! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella,

Ez ugyanaz, amit Chesti is küldött. Amit én készítettem képeket, este én is feltöltöm ugyanoda :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Köszi megkaptam, majd otthonról megnézem!
Nefke
nefke

Sziasztok Lányok,

Lexiről, Krisztiről nincs valakinek híre? N. aggódom értük. :(
elan

Sziasztok lányok

Nyunyi
Kismakim jobban van,olyan jól tűri a betegséget.
Pénteki tesztre küldöm a két csíkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti,Lexi
Remélem már mindkettőtöknél vannak jó fejlemények annyira izgulok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krisztike Boldog Névnapot!!Mindjárt itt van 10-e.

Kata
Már nem olvasod,de ment a drukk mára,már biztos többen vagytok!!:) Pihizgessél nagyon sokat,aztán 15-én szorítunk!
Várunk vissza kismami!!!!!!!

Manda
Örülök,hogy kezdhettek,már én is úgy mennék!:))

Estrella
cuki a babóca!Ugye milyen jó érzés néha megkukkantani az Uh-on?

Vikike
örülök,hogy jól érezted magad,hát beülti előtt még én is szeretnék egy erezd el a hajamat!:)) Olyan rég voltam már valahol!:))9

Süni
sajnálom,hogy neked elmaradt a buli:(

Zsókuci
Én is kaphatok Pü-ben linket?:)

Vic
Gyönyörű helyeken járhattatok,már olvasni is szép volt.Várjuk a képeket.

Briginek nagy gratula és legyen nagyon-nagyon boldog a 2 pöttömkével!!!!!!!!!
sehike

Beszéltem ma Krisztivel (tegnap is :D ) Nemsokára bejelentkezik, mert Zsebiék ma vitték haza :D
süni76

Sehike!

Köszike!!Drága vagy!!! :wink: Örülök,hogy jobban van a kicsid!!! :wink: Nemsokára el jön a te időd is!!!!!Remélem két csíkom lesz!!!! :roll: :roll: :roll:

De jó !!!!!!!!Krisztikét haza engették!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :) :D :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

De klassz! Remélem, mostmár Lexin is fognak a drukkok!
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: