Hello Lányok!
Gondoltam,hogy nem nagy esélyem lesz rá, hogy szombat délelőtt elcsípjem a topiklakókat:(
Persze tudom, hogy nem ilyenkor kell jöni, de sajna egyszerűen nem jutottam ide. Mától ugyanis 3hétig szabin vagyok:)))))), így viszont eddig megszakadtam a melóban, hogy tényleg nyugodt lelkiismerettel jöhessek szabira. Szóval bocs, hogy eltűtem. Azért nagyjából visszaolvastam.
Február! Nagyon remélem, hogy a pihi megteszi a hatását
és küldöm a pozitív energyt, oksa? Vigyázz magatokra és remélem, hogy februárapu hamarosan újabb hírekkel szolgál majd felőled.
Ágikám! Látom te hősiesen tartod a frontot a topikon. Hirtelen meg is lepődtem, hogy mennyi új emberke van, mióta em néztem be, pedig azért nem ezer éve volt. Remélem jól vagy és sikerült a költözködés az üzlettel.
Beber! Itt vagyok:)))) Kicsit meglepődtem, hogy neked már meg is jött

De ez is tuti azért van, mert olyan stramm csaj vagy. Pistikét imádom!!!! Gyönyörű:) Remélem 21-én összefutunk Dévainál. Jó lenne:))
Póci! Hát a te babukád is csudaszép! Édesek a képek:)
Bébé! Hírek???
Nem szeretnék senkit kihagyni, tudjátok, hogy mindenkit puszilok.
Egyébként most megint el fogok tűnni egy időre, ugyanis jövő csütörtökön elmegyünk 2 hétre nyaralni Törökországba. Szóval addig még próbálok benézni, bár most meg a készülődés miatt nem lesz időm semmire. Szóval majd csak aug. végétől leszek megint a régi aktív topiklakó:)))
Addig is vigyázzatok magatokra, persze szerdáig még benézek. Most is épp 2 mosás között körmölök:)
puszi