A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

szia Beus!
Ági28

Sziasztok lányok!

Beber Pistike nagyon aranyos kiskrapek!És az a nagy haja,nagyon édi!Az én fiacskám ha ekkora hajal születik azt hiszem már vágtam volna neki valami jo kis macsos frizurát :D.Na jó ez csak vicc volt :D szakmai ártalom hogy egyből neki esnék a kis hajacskájának :D !

Szikra nagyon édesek a lányaid.Tündériek!

Február remélem minden rendben és azota már el is állt a vérzés,de ha nem akkor se izguljál tudod én a 20-ik hétig véreztem és nem lett semmi baj.Csak pihizzél és pihizzél!

Hanyatka sajnálom hogy nem jött össze most az inszem,na de majd legközelebb biztos a siker,vagy addig most hátha összetalálkoztak a kiskatonák a petikéiddel :) .

Lányok neharagudjatok nemtudok mindenkinek külön irni de mindenkit puszilokés üdv az ujaknak!

megprobálok csattolni pár fotot hátha sikerül

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
póci

Kép Kép

Kép
póci

Remélem nem haragszatok meg hogy ilyen sok képet fölragtam.

Kép
póci

Póci: nagyon édes Róbert, 2 2. vödrös képen le sem tagadhatná, h Ő lombikbaba-:))
Az utolsón meg azok az újjacskák :P nagyon aranyos

sziasztok mára, megyek a Nagymama palacsintázójába :)

Anikó
tatulány

póci tündérkék vagytok! :-)
Az a vödrös kép az édes!

Tatu jó palacsintázást! :-)
Ági28

Sziasztok!

Dévai intézetbe járok én is. 2 éve olvasom ezt a topikot, de eddig nem volt bátorságom írni. Én is szeretnék hozzátok tartozni, ha lehet!
zilah74

Szia Zilah persze, gyere közénk! :-) Szívesen látunk!
Ági28

Köszönöm! :)
Én Vass dokihoz járok. Most várom, hogy megjöjjön.
7 babóm van lefagyasztva, megyek vissza kistesóért. A lányom tegnap volt 14 hónapos.
zilah74

Lányok köszi a válaszokat husi és stimu ügyben is.
Nagyon örülnék ha rövid lenne mert nem birom a fogigátlót.

Póci nagyon édes ez a gyerköc föleg a vödrös kép fantasztikus. :)
zsembi

Sziasztok Lányok!

Mindenki babája nagyon édes, végre visszanéztem az összeset. :D

Tatulány, én is megvettem a cickafarkat, szörnyű kereserű, én veszek egy nagy levegőt és legyűröm. :? Bár most még inni sem tudok, mert fogorvosnál voltam és elég rendesen megkínzott. :cry: Mindegy, csak legyen eredménye.

Yamita, köszi ezt a sok infót a gyógyteákkal kapcsolatban, asszem kipróbálom őket.

Albi, a progi injekcióhoz nem kell oldószer, mert olajos alapú. Egy ampulla 1 ml, ha Te is 2 ampullát kapsz naponta, akkor legalább 2 ml-es fecsit vegyél. A tű pedig 0,8x40-es méretű, zöld színű a foglalata. Nekem elég rendesen lilult a fenekem tőle, javaslom, hogy kenegesd feketenadálytő krémmel, ill. masszírozd és jegeld, hogy a csomók eltűnjenek.

Babóca, boldog évfordulót kívánok Nektek!

Hanyatka, jó pihenést kívánok Neked!

Ági, hajrááááá!!!! Hátha nem is lesz szükség a lombikra! :lol: :lol:

Üdv az Újaknak!

Mindenkinek további szép estét kívánok!
katóc

Sziasztok!

Yamita még 1x köszönöm a sok infót.
Póci! Róbert egy csoda babó,a vödrös,kukucskálós kép nagyon cuki.Én is ilyen vödröt akarok majd :)

Zilah74!Isten hozott!!!

Mi idén Skóciában nyaralunk,egy igazi turázós nyaralás lesz.Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat,Katóc neked is!
Jók legyetek amíg nem jövök és ne írjatok túl sokat :)

Ági!Remélem szép estétek volt,van :)

Tatu!Egézségedre.Remélem fini volt a palacsinta :)Én imádom.

Jó lenne ha most aug.vége felé megszerveznénk a topiktalit és ha mindenkinek teccik elmehetnénk az 1 ft-os palacsintázóba Budaörsre.

Akit nem említettem annak is sok puszi,de holnap délelőtt még bekukkantok.

Jó éjt!
hanyatka

Ja és Boldog Szülinapot a nagypapinak!!!!
hanyatka

Köszi Katóc a választ!

Szép estét és szép holnapot mindenkinek!
albi2000

hanyatka de édes vagy! :) Nagyon nagyon jó nyaralást Nektek!!
Annyian kívántatok boldog szülinapot neki, hogy elmeséltem neki! :D teljesen odavolt, hogy hát mégis milyen jó dolog ez az internet és hogy örül, hogy ilyen aranyos lányokkal találkozhattam - gondolom a lelkesedésemből vonta le a konklúziót ;)
Vicces volt, nagymama tukmálta a vörösbort, sört, bailey's-t mindent :D volt mosolygás! 8)
ági én is remélem, hogy jól sikerült az estétek! :D
póci: babája tündéri! a vödörért odavolt a férjem is, és rögtön mesélte is, hogy látta már a tv-ben és hogy ez ezért meg azért jó a babának :D
zilah üdv! :)
holnap nem dolgozom, (nem mintha ezt a hetet munkának lehetne titulálni) megyek a háziorvosomhoz reggel a beutalókért. Remélem sikerül mindenre szerezni, mert csak az asszisztense lesz ott, és csak annyit mondott hogy néha nagyon morog.. :shock: szép kilátások.. szorítsatok! :)
yamita

Póci: tündéri a kicsi! És az a vödrös...... nagyon aranyos! :D

Ági: remélem jól sikerült az este! :wink:

Tatu: fincsi volt a palacsinta? Én is nagyon szeretem! Az lesz ma az ebédem! :oops:

Bea
beus77

Sziasztok!

Zilah: üdv. köztünk, de jó Neked, hogy már a tesónál tartatok. Lánykád hányadikra sikerült?

Palacsinta végül elmaradt, nem voltunk éhesek úgyhogy máshova ültünk be a barátnőmmel.

Ez az 1 Ft-os palacsintázó jó ötlet talihelyszínként, bár Budaörs kissé messze van. Ti már találkoztatok egymással?

Yamita és Ági: remélem jól éreztétek magatokat este :) :P :)

Beus: párod jobban van?

Anikó
tatulány

Tatu. sajnos a párom nincs jobban, most jöttünk vissza az orvostól. Kapott egy még erősebb gyógyszert, napi 1-et kell bevennie. Azt mondta a doki, ha ettől nem múlik el, akkor semmitől. :shock: 7 db gyógyszer van a dobozban, és 1735,-Ft-ot fizettünk érte! :shock:

Bea
beus77

Sziasztok!
De nagy a csend! Bezzeg mikor nyaralni voltam!! olvashattam órákig vissza! :D
Voltam a dokinál, MINDENRE adott beutalót, nagyon megkönnyebbültem! :) holnap megyek is vér,vizelet, mellkas rtg, ekg jééézus, ott töltöm a napomat az tuti.
Mondjuk elképedtem egy két dolgon.. A Péterfy -be megyek és mondták, hogy a vdrl, hepa, hiv -et nem ők csinálják, mondom ok. de hogy NEKEM kell átvinnem a gyáli útra..Mondom igen? odaadják a halandónak a kis kémcsövet és ő furikázik vele? Mondjuk a HIV-vel fertőzött vérrel a kezében??? Beszarok.. :shock: ezen nem múlik én átviszem, de sztem elképesztő, hogy ilyeneket kiadnak így..Mondom a csajnak, akkor bármit leadhatok? áááá fel van cimkézve.. Jézus, hát ha akarok bármit átcimkézek vagy szerzek másik kémcsövet.. botrány..

beus remélem akkor ez a gyógyszer használni is fog.
yamita

Sziasztok!

Hát sajna csak most sikerült benéznem,de látom nem nagyon trécseltetek ma :)
Annyi munka volt ma is,most értem haza és fogok neki a csomgolásnak.Hogy én ezt mennyire nem szeretem!!!Mindig egy csomó plusz cuccot viszek el,mert nem tudom eldönteni,hogy mennyi fog kelleni :)Rémes nem?

Ha van kedvetek kezdjétek el szervezni a topiktalit.
Ági te olyan jó kis szervező vagy sztem.MIt szólsz? :)

Este még elolvaslak !Ez nem fenyegetés :)

Sok puszi nektek meg a babáknak!!!
hanyatka

Ja és a pocaklakóknak is!!! :lol:
hanyatka

Yamita:
a hiv, hepa stb...ha a Mária u-i Bőrklinikára mész ott nem kell szállítgatnod a kémcsöveket, 2 hét mire megvan a lelet, az STR ambulanciára kell menni, én naiv megkérdeztem, h mi az: szexuális úton terjedő betegségek ambulanciája :P :shock: :)

Beus:
reméljük ez a gyógyszer hatékony lesz, az ára pedig töredéke a lombikgyogyszereknek ha úgy vesszük :lol:

Hanyatka: nagyon jó nyaralást, pihenést....és kicsit kapcsolódjatok ki a babatémából

Anikó
tatulány

Sziasztok. Én kb másfél éve voltam előszőr Dévainál. 3 éve próbálkoztunk akkor már. Megcsináltam az összes vizsgálatot neki, aztán kiderült, hogy
babát várok (spontán) :lol:
Azoktól szeretném kérdezni, akik hozzá jártak terhesgondozásra is, hogy veletek is csinálta ezt a sómentes étrendet, vagy csak engem szeret ennyire?
Mindenkinek hajrá egyébként, nagyon régóta olvaslak titeket...
szõke

Sziasztok Lányok!

Áááááááááá, kigyilkolták a gyökeret a fogamból. Most élni sincs kedvem. :cry: :cry:

Hát Yamita ez nem semmi! Elvileg az én vérvételemnél sem helyben csinálták a vizsgálatot, csak levették a vért, de ők küldték be, és nem nekem kellett rohangálni. Ezzel vissza lehet élni simán, "fel van címkézve", hát kacagnom kell. :roll: És eltekintettek legalább a vizitdíjtól, ha már neked kell melózni vele??
A HIV, hepa, szifiliszt viszont tényleg a Mária utcában érdemes megcsináltatni.

Azt viszont klassz, hogy a Nagypapád szülinapja ilyen jól sikerült. A Daubner egyébként nekünk is a kedvencünk, és a tökmagos pogiért én is odavagyok. :D

Ági, Yamita, hol van ez az 1 forintos palacsintázó pontosan? Ugyanis pár éven belül kiköltözünk Biatorbágyra, a telek már megvan, és ahhoz viszont elég közel van Budaőrs. A palacsintát meg nagyon szeretjük, nyami-nyami. :D

Üdv Szőke, minket is cseszeget már a stimulációtól, hogy sót azt ne együnk. Neki a sajt nem fehérje, mert sok benne a só. Szóval nem vagy egyedül. :) :)

Hanyatka, még egyszer jó pihizést kívánok nektek Skóciában! Kicsit sárga vagyok az irigységtől. :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!
katóc

Sziasztok csajok!

Régen jártam erre, gondoltam beköszönök!

Póci: gyönyörű a bébi. Ez a fürdetős cucc nagyon kiru, hol lehet ilyet kapni? Gondolom imádja a baba is, látszik az arcán, hogy bírja pancsit:)

Kép
cseka

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok bókot!
Elmondtam a Robcsinak hogy milyen szépeket irtatok és nagyon tetszett neki,nevetett :D !Szóval köszöni szépen!
A vödröd imádja.A vetközös részt amig vetköztetem azt nem annyira szereti de ahogy beleteszem a vödörben csöndben van.

Cseka a vödröt a Brendonban vettem,de elvileg a legtöbb bababoltban kapható,csak az árak között van külömpség.Én mikor vettem itt volt a legolcsobb.Meg is lepődtem mert szerintem a Brendon nem egy olcsó üzlet.

Kép
póci

lányok, ma nem írt senki, az nem létezik. vmi nem stimmel a babanettel... :?: :(
szépem

Sztem csak lusták a lányok, én is mindig kukkolok, aztán semmi hír senkiről :cry: Cyprusszal mi van pl. tudja valaki? Nyaral?
beber

SZiasztok!!

Póci! Nagyon jók a képek. Tetszik ez a fürcsis-vödör. Nagyon praktikus is lehet, amíg ilyen kis csöppök a manók.

Lusta nem voltam, még gépközelbe sem kerültem... Pedig hiányzik ám, csak néha sok a dolog.
Most meg a program. Eljött a barátnőm Pestről. Illetve én mentem érte Pápáig, és most nálunk nyaral a párjával pár napot. Holnap elmegyünk megnézzük a Nagyszakácsiban rendezett királyi főzőversenyt, aztán irányba vesszük a nyaralót. (Pár napig nem is tudok majd jönni. )
De legalább még gyorsabban telik az idő.

Kb 10 nap és hívhatom Vass dokit a mensi miatt... Jujj, de izgi!

Puszilok mindenkit!
zel

Hello Lányok!

Gondoltam,hogy nem nagy esélyem lesz rá, hogy szombat délelőtt elcsípjem a topiklakókat:(
Persze tudom, hogy nem ilyenkor kell jöni, de sajna egyszerűen nem jutottam ide. Mától ugyanis 3hétig szabin vagyok:)))))), így viszont eddig megszakadtam a melóban, hogy tényleg nyugodt lelkiismerettel jöhessek szabira. Szóval bocs, hogy eltűtem. Azért nagyjából visszaolvastam.

Február! Nagyon remélem, hogy a pihi megteszi a hatását
és küldöm a pozitív energyt, oksa? Vigyázz magatokra és remélem, hogy februárapu hamarosan újabb hírekkel szolgál majd felőled.

Ágikám! Látom te hősiesen tartod a frontot a topikon. Hirtelen meg is lepődtem, hogy mennyi új emberke van, mióta em néztem be, pedig azért nem ezer éve volt. Remélem jól vagy és sikerült a költözködés az üzlettel.

Beber! Itt vagyok:)))) Kicsit meglepődtem, hogy neked már meg is jött :shock: :shock: De ez is tuti azért van, mert olyan stramm csaj vagy. Pistikét imádom!!!! Gyönyörű:) Remélem 21-én összefutunk Dévainál. Jó lenne:))

Póci! Hát a te babukád is csudaszép! Édesek a képek:)

Bébé! Hírek???

Nem szeretnék senkit kihagyni, tudjátok, hogy mindenkit puszilok.

Egyébként most megint el fogok tűnni egy időre, ugyanis jövő csütörtökön elmegyünk 2 hétre nyaralni Törökországba. Szóval addig még próbálok benézni, bár most meg a készülődés miatt nem lesz időm semmire. Szóval majd csak aug. végétől leszek megint a régi aktív topiklakó:)))

Addig is vigyázzatok magatokra, persze szerdáig még benézek. Most is épp 2 mosás között körmölök:)

puszi
cyprus

Sziasztok Lányok!

Fúúú Cyprus, de jó neked! Nagyon jó pihizést kívánok!! Aztán ha visszajöttetek jelentkezz! :D

Zel, erről a főzőversenyről már én is olvastam, én kíváncsi is lennék rá, majd írd meg lécci, hogy milyen volt. :P Sajnos a páromat most nem tudom elcsábítani, mert holnap Forma-1 magyar nagydíj, és ez az egyetlen sport, ami a számárá szent és sérthetetlen. Szóval majd számolj be léééécci! :)

Áááágiiiiii! Yamitaaaaa!Hol vagytok? :D

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!
katóc

Sziasztok!

Isteni ez a hűvösebb idő.

Katóc:
én a legjobban a fogorvost úúúúúútálom, múltkor engem is megkínzott, akkor mondtam, h inkább 1000x nőgyógyász, még a lombik is elviselhetőbb

Nyaralóknak kellemes nyaralást kívánok!!!!

Beus: párod OK?

Ági: költözés?

Nekem kezd fájdogálni a hasam, mensi előtt 1 héttel már szokott, tehát ez jó jel talán nem tolják el a stimusgyógyszerek.

További jó pihit mindenkinek!!!!

Anikó
tatulány

Huhh... de nagy a csend...

Lányok! Egy kérdés: a HSG-t kinél, ill hogy csináltattátok meg? Nekem Dévisz a múltkor felírta a vizsgálatokat, majd mondta, hogy erre is szükség lesz majd, de aztán hozzátette, hogy ő nem csinál HSG-t.
Ti hogy oldottátok meg?
grillázs

grillázs sajnos ehhez nem tudok hozzászólni.. de remélem hétfőn már beindul az élet, ági sem dolgozik annyit :wink: és a többiek is jönnek végre! :)

képzeljétek, vettünk egy fagyigépet!!! :D :D
30 dkg eper, tejszín, semmi cukor!!!! ha nagyon kell lehet tolni bele kis mézet 8) és olyan olasz krémfagyit gyártottunk itthon hogy jujj :lol: pedig nagy fagyifinnyás vagyok.. nagyon állat! van a neten egy csomó recept, mascarpone-s eper, joghurt, banán, barack fagyii! az egész művelet kb fél óra! nagyon tudom ajánlani! másfél liter fagyit gyárt egy kanyarra. és ebben nincs stabilizátor, aroma, egy rahedli cukor, meg E ezernyolcszáz... a kika-ban vettük! mostmár jöhetnek a gyerekek! :wink:

cyprus nagyon jó nyaralást!! siess vissza hozzánk! :)
zel Te is remélem jól pihizel!
topiktali-topiktali? tudok valamit segíteni? :)
yamita

Sziasztok!

Szép hétfőt mindnekinek! :)

Tatu: köszönöm, a párom már jól van. :D

Cyprus, Zel: jó nyaralást Nektek! Érezzétek nagyonjól magatokat és pihizzetek sokat! Ja, és azért néha gondoljatok ránk! :wink:

Yamita: ez a fagyigép csábítóan "hangzik". Nyami-nyami. :)

Grillázs: nekem az átjárhatóságit a Dévai csinálta tavaly júniusban. Igaz, nekem nem a röntgeneset csinálta (azt valóban nem csinál). Az enyém fizetős volt, viszont ennek volt a legkisebb a kockázata, a legkisebb mellékhatás, viszont ez az egy féle az, amit nem támogat az állam. Én ezt választottam, ezt megcsinálja ő, a többit nem.

Bea
beus77

sziasztok! Bocsika, hogy nem nagyon voltam, de kicsit el vagyok úszva. De ahogy nyugis lesz a dolog, írok többet! :-)

Cyprus neked jó nyaralást majd.
Ági28

Jó reggelt!

Még alszotok??? :D

Grillázs: sajnos HSG-ben nem tudok segíteni, nekem a Dévai a második hely ahova járok, még az első kórházban csinálták, sztem ha nem akarsz fizetni érte Dévai megírja a beutalót és elmehetsz vmelyik kórházba megcsináltatni. (van pld. az Istvánban, Sote I-en)

Yamita: jól hangzik ez a fagyigép, mi tegnap strandon voltunk és ott ettünk túró-rudis jégkrémet.....isssssteni volt

Anikó
tatulány

Sziasztok!

igen ez a fagyigép ez bejött otthon is! :wink:

ma du megyek vissza a leleteimért. :)
Tatu neked akkor szept 14 (17?) ig semmi? mit kell még elintézned? és utána mi lesz? tudsz már valamit?
yamita

Yamita összekeversz valakivel, én most péntek/szombatra várom a mensit, akkor UH Vass doktornál és újra belevághatunk ha nem lesznek ciszták.

Iszom szorgalmasan a cickafarkteát.

Anikó
tatulány

Jaaaaj, ne haragudj! tényleg zsembi - remélem mostmár nem mondok hülyeséget - mondta ezt az időpontot!!!
jujj bocsánat! :oops: bocs, hogy ilyen hülye vagyok.
tényleg olyan jó lenne egy olyan táblicsku amibe mindenki beleírhat hogy épp hol tart és mi van vele.. már beszélgettem is az informatikus barátommal, de macerás..mert ha mindenkinek van hozzáférése mi van ha egyszerre akarjuk írni..mi van ha vki véletlen törli az egészet..stb-stb... de azért agyalunk még hogy lehetne..
ellenben akkor dejóó!! mert mindjárt kezded!! :D
cickafark működik, tuti nem lesz cisztaa :D nagyon nagyon szorítok!
ilyenkor egy sima hüvelyi uh van? vagy?
yamita

Tényleg, Zsembi megy 17-e körül.

Mindig hüvelyi UH van.

Vass doktor szerint szokott lenni ilyenkor sárgatest-ciszta :( én ugye egy komplett lombikstimuláción estem át ebben a hónapban, leszívással együtt :shock: de nagyon szeretnénk újrakezdeni, legjobban ez a várakozás készít ki.

Te mikor mész?
Leleteid jók lettek?

Anikó
tatulány

Én nagyon bízom a gyógyfüvek erejében, nem lesz ott semmiféle ciszta!!!

aug 27-én lesz a nagy találkozás. :)
a vérképért, vizeletért du megyek, a többi jó persze. Nekünk egyébként is kell félévente sportorvosi, az ekg -n meg a mellkas röntgenen (azt tavaly csináltattam egy műtét miatt) mindig jól megnéznek maguknak :D
mindig ezzel kezdik..tudja maga hogy sportszive van? ja..
(bal kamra megnagyobbodása a terhelés hatására) a röntgenes meg közölte, hogy milyen szééép nagy a tüdőőőm.. :D kár, hogy nem a mellem! :wink:
a férjem meg a ment a mária utcába, az 21.-ére lesz meg! szóval elvileg minden ok! már csak várakozom..mint Te.. igen, talán ez a legidegesítőbb..
yamita

Ciszta-féleségem 1x volt eddig, igaz az inszemekre csak Clostilbegyttel stimuláltak, bár nem volt semmi gond most sem.
Bár úgy lenne, h hatna a cicka......mézzel nem is olyan rossz, sőőőt :)

jók a hormonjaid is, azokat is megcsináltattad, tudod a 3. és a 21. napit?

Szééép nagy a tüdőd :D :P :D ez így látszik?

Az a jó, hogy nyár van, ilyenkor jobban múlik az idő mint a depressziós téli időszakban, vannak programok stb....

Fagyigép: próbáljátok ki őszibarackkal, nekünk sok van és hideg barackleves szoktam csinálni....főzés nélkül csak turmixolni kell.

Anikó
tatulány

Na ma megint nem volt rátok időm! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ági28

Sziasztok.
Hááát... nem lettem okosabb HSG-ügyben, de annak már utánajártam, hogy az ultrahangos változat lesz az, amiről beus beszélt.
Mindenesetre most kicsit lelombozódtam, mert Dévai nekem erről nem beszélt, pedig kifizettem volna, ha szóba hozza.
Mindenesetre mindenképpen kerestem egy nőgyógyászt, mert képzeljétek el, Dévisz felírta a házidokinénimnek a hormonvizsgálatokat, a házidokinénim meg közölte, hogy valami új rendelkezés miatt ő nem küldhet el hormonvizsgálatra, csak szakorvos.
Namármost: Dévisz ugye szabin van és ahhoz, hogy ősszel tudjam neki vinni a laboreredményt, kell találnom egy nőgyógyit, aki felírja. Egyébként hihetetlen. Ezeket a vizsgálatokat tavaly még felírhatta háziorvos, idén már nem. Vagyis: 300 forint a házidokinak, 300 a szakorvosnak és akkor még nem jutottam el a laborig. Eskü, fizetnék akár 10 ezret is, csak egyszerűen, átláthatóan és nem hetek alatt lenne kész a dolog.
Yamita – én is ma voltam a Mária utcában, egy nagyon ügyetlen csaj volt, el is rontotta, csillagokat láttam.
A táblicsku-ügyben: nem volt időm frissítgetni, de ha gondoljátok, és aki kéri, a régi verziót priviben át tudom lőni. (Anno én is így kaptam meg) Ha többünknek megvan, nagyobb a sansz arra, hogy nem egy ilyen link kezeli, mint én és akkor folyamatosan tud frissülni.
Szép napot mindenkinek
grillázs

Kérdések:
1. valakit tudja pontosan hogyan is van szabin Dévisz?
2. visszaolvastam, de nem vagyok képben: mi az a schwarzis poén?
3. van esetleg valakinek friss infója arról, hogy mennyibe kerülnek a beavatkozások, ha az ember nem a listára akar várni, hanem kipengetné maga?
4. ha írtok adatokat, frissítem a táblicskut. de télleg

Ja, néhány hete valaki kérdezte, hogy miért kell vércsoport+ellenanyagszint, ha az rajtavan a műtéti lapon. Ezt én is megkérdeztem dokibácsitól, aki azt mondta, hogy a vércsoport természetesen nem változik, de az ellenanyag háromhavonta, ezért kell újra és újra megcsináltatni.
grillázs

na, miután jól elbeszélgettem itt magamban, lépek... várom az adatokat. puszipá mindenkinek
grillázs

Sziasztok, egy kis tanácsra van szükségem.
Szerdán leszünk 6 hetesek, és már én is erőre kaptam, így arra gondoltam, hogy jó lenne apánkkal tudatni, hogy megszületett a lányom és minden rendben van.
Csak nem tudom, hogy hogyan. Hívjam fel, küldjek levelet és képet, menjek el hozzá, kérjek időpontot? Szerintetek?
A dologhoz még hozzátartozik, hogy úgy jöttem el, hogy volt időpontom a következő terhesvizsgálatra, felhívtam, és mondtam, hogy nem megyek, mert máshoz járok. Kicsit hülyén éreztem magam.
Ti mit tennétek?
boszti

A vonalzóim lemaradtak :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Grillázs, én úgy tudom, hogy Apánk augusztus 21-től dolgozik újra.

A rendelőben ki van függesztve, hogy mi mennyibe kerül, de kb. 300 000-380 000 forint körül van egy menet, attól függően, hogy lesz-e AHA, ICSI, stb. vagy sima lombik. Plusz a gyogyók.

Én is rákérdeztem a múltkor, hogy mi van, ha nem akarok várni, hanem fizetek inkább, de Doki bácsi azt mondta, hogy gond lehet ezzel, mert ugye botrány van a kórházaknál abból, hogy a fizetős betegeket előre veszik, a tb-sek meg várólistásak, és egyre hosszabb a várólista. Kérdeztem tőle, hogy ez a magánklinikákra is vonatkozik, hiszen elvileg őket nem köthetik meg igy, főleg ha van kapacitásuk. Mire mondta, hogy nem köthetik meg, de ezer féleképpen szankcionálhatják. Háááát......nem tudom....... Tele van a cipőm az egészségüggyel. :roll:

Boszti, ha cikinek érzed a személyes találkát, legalább írj neki egy levelet. Mindíg mondja Apánk, hogy olyan jó lenne, ha születésekről is kapna értesítőt. :)
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: