Ria, de jó nektek! Nálunk az évforduló (csak megismerkedési van) még nagyon messze van! Pedig jó volna már egy kis romantika, a kakis-pisis pelusok után!
De péntek estére kimenőt kaptam egy csaj bulira. Már várom! Igaz nem romantika, de legalább egy kis változatosság!
Látom ezt a talitémát nagyon feszegetitek. Hát akkor én is leírom amit gondolok.
Szerintem itt nem a tali tényével van a gond, hanem miért titkos. Mert titkos, ha itt a fórumon senki nem említette! Pedig mindenki leírja, hogy jött az anyósa, kollegája stb. De érdekes módon azt nem, hogy itt a fórumról a csajok meglátogattak, vagy hogy voltunk a XY-nál. Eddig voltak fotók, most néma csend, ahogy Róki is írta. Szerintem azért egy pici tüske mindenkiben van ezzel kapcsolatban. Ahogy asszem Nanica írta, egy kicsit irigyek vagyunk. Ezt szerintem ti is megérthetitek, akik hivatalosak voltak a találkára. De egyet értek abban is, hogy erre jó megoldás nincsen és ezért nem is foglalkoztam annyira a témával.
A zárt fórum témáját tekintve meg még Barbi feszegette, hogy őt zavarják az olvasók. Érdekes módon, Barbi csak az újak miatt léphetett ki innen (és esetleg az olvasók miatt), mert a régiekkel hajlandó találkozni. Ugye Kamiról meg tudjuk, hogy miért lépett ki, vagy legalábbis ő adott elfogadható magyarázatot. Ezzel sem foglalkoztam, mert ugyan nem örülök egyiknek sem hogy kilépett, de ez van. És személy szerint nem érzem hibásnak magam egyik esetben sem és szeretném ha visszajönnének.
Hogy befejezzem a mondandóm én nem azért jöttem fórumozni, hogy találkozgassunk, hanem hogy hasonszőrű emberekkel beszélgessek a problémáinkról, mert jó megosztani a gondokat másokkal, akik meg is értenek és mert megzakkannék itthon a babával folyton egyedül. Mert a család és barátok ugye dolgoznak ilyenkor. MIóta fórumozok azóta már több tali is volt. Rókihoz ugyan elmentem, dehát én is kíváncsi vagyok ám rátok! De a fő célom a fórumozás veletek, ezért is szeretném ha ez a fórum megmaradna. Persze ha hívtok, szívesen találkozom veletek.
Még annyit, hogy természetes, hogy vannak régiek és újak is. De azért remélem egyszer mi is leszünk régiek.
Ui.: ezzel természetesen nem szeretnék senkit megbántani, remélem senkivel nem voltam bántó.