Sziasztooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Megjöttem, nagyon hiányoztatok ám. Szuper volt a nyaralás, majd jövök az élménybeszámolóval, csak kicsit magamhoz kell térnem elég sokkoló volt a visszatérés a munkahelyre. Ezt majd részletezem, nincsen semmi gond, de én totálisan kivagyok lelkileg emiatt is. Annyira rosszul érzem már magam köszönhetően a főnökömnek. Nagyon gondolkodom, hogy keresek egy másik helyet, csak a lombik téma miatt sakk-matt helyzetben vagyok. Így hogy menjek másik helyre. Viszont a depi kezd elhatalmasodni rajtam, hiába "pihentem" 1 hetet.
Ha tudtok valami mozgalmas, nem ücsörgős munkát, szóljatok.
Nem sikerült a hónap és a clostys próbálkozás, sajnos pont induláskor jött meg mensimanó.

De ezt sajnos sejettük mind a ketten.
Drukkoltam ám mindenkinek, akinek kellett: Vikkata, Kriszti, Nyunyi....
Kriszti,
Pihi, pozitív gondolatok.........vigyázz a babókra!!!!
Vikkata,
Szorítok....
Nyunyi,
Nagyon sajnálom, ezt szerintem nem lehet feldolgozni, vagy nagyon sok idő kell hozzá. Nem is tudok mit mondani, sok erőt a szülőknek, és adjon erőt nekik a két baba.
Manda,
Továbbra is szorítok a papádnak.
Kismamik, Benszi, Bibar, Estrella, továbbra is jó pocakosodást!
Sehike,
Köszi, hogy bejelöltél a wiwen. Jól emlékszem, hogy most hétvégén lesz a tali? Mert most nem tudtam pontosan melyik hétvégére szervezitek.
Fúúú, tegnap fél 11-ig olvastam vissza a termést, de nem jutottam még a végére. De majd szép lassan. Bocs, hogy nem tudtam még mindenkihez szólni, de az se tudom hol áll a fejem, lélekben még Svájcban vagyok.
Mi jövő héten megyünk vissza a dokihoz. De megmondom őszintén én jobban örülnék már inszemnek, mert nagyon úgy érzem ez a gyógyszeres dolog nem nyerő nálunk. A férjem meg azt akarja, hogy próbáljunk meg mégegy ciklust, hogy folymatosan készítsék fel hormonokkal a szervezetem. Hát, nem tudom.
Csak azt tudom, hogy szuperdokink szabin lesz aug.20-tól szeptember közepéig (ha jók az infóim) és nem akarok elvesztegetni 2 ciklust.
Sehike, ha jól tudom te küldted el a táblázatot. Vagy tévedek?
A férjem Zoltán, ezt beírhatod, de megtennéd, hogy a születési dátumom kiveszed? Nagyon köszönöm.