A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nyunyi
Hát ez nem jó hír :(Sajnálom

Sehike
Múltkor nem volt Wiegandt és Szűcs doki az Ő rendelőjében volt,de a recepción úgy is megmondják hová menj!A gyulladás csökkentőt míg nincs babó a pocakodban szedheted nyugodtan!
gabicsibe

Zsókuci
Akkor legközelebb ha mentek és mi is ott leszünk megleslek!Úgy is kiváncsi vagyok milyen vagy spiccesen :D
gabicsibe

Köszi csajok!
Úgy néz ki én nem lettem beteg (Karcsi is már jobban van), csak valami (remélem így van) nem esett jól, vagy hát nem is tudom, a mensi is meg akar jönn, de hol van hol nincs, még a hasfájás nem ért el. Lehet, hogy a deca miatt nem az igazi?! Remélem holnap már kiderül!

Nyunyi
Nagyon sajnálom!

Kriszti
Szuper fagyis hírek!!!!

Kata
Drukkolok holnapra!!! Ügyesek legyetek! Ki lesz a dokid?

manda

Bocsi lányok, eltüntem, vendégek jöttek, és most mentek el...Mindeki hozza akaját, hogy ne álljak a tűzhely mellett!!!Imádnivalóak!Ja, és terelik a figyelmem, de nem sok erőfeszítést kell alkalmazzanak.Tudják, nem beszélünk róla, majd csak ha van eredmény......

Erika!
Igen, Rád gondoltam....., Úgy eltüntél!!!Azt tudom, h nincs cisztád, azt még ott a BMC-ben mondtad!

Nyunyi!
Részvétem.....:Ez borzasztó!!!! :cry: :cry:

Sehike!
Nagyon köszönöm!Édes a kis tündérkéd a képen!!!!!Nem kapok most progiszurit,szerencsére...grrrrrr, nem is bírnám....A vörösbor űllítólag nagyon jó a vörösvérsejt képzésre, és nem kimutatott alapja van a beágyazódás segítségére....Én a Balatoni merlot nevű édes vörösbort iszom......nyami nyami, nagyon fini!!!!!!

Zsókuci!
MIvel megfogadtam, nem is nagyin figyelem magam, de estére eléggé feszül a pocim, fáj, és kemény(persze ez nem az izom) :lol: :lol: Ja, és mintha meg akarna jönni, olyan kis görcs(de sokkal halványabb)De minden túlstimus ellenes szert bevetek!!!! :lol: No, ennyit erről, nem is beszélek tovább róla!

És végül, de nem utoljára!
Drága Katám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon nagyin drukkolok Neked holnap!!!!!!!Gondolok Rád!!!!!És várom, hoyg jelentkezz!!!!!!Tuti jut fagyiba is, ne ezen aggódj!!!!Pusszantalak! :wink: :lol:
Vendég

Hello Kriszti!

Olvasom, hogy jó kedvben telik az et utáni napok. Csak így tovább!

Én sajnos hiába várom mind a csodababát, mind a mensi manókat. Egyik sem jön. Már reggel csináltam tesztet, de negatív lett. :roll:
Hétvégén utazunk Hajdúszoboszlóra, remélem egyik termálfürdő meghozza az elkésett vendégeket!

KépKép
charlott

Sziasztok Lányok,

Megjöttünk Izlandról, fantasztikus volt :) Viszont sajnos tuti nem volt peteérésem, vagy a HSG zavarta össze a ciklusomat, vagy az utazás körüli izgalmak, vagy csak simán leállt a rendszer megint... na mindegy, várom, hátha megjön mégis, és mehetek W.-hoz.

Nem tudtalak még visszaolvasni teljesen Benneteket, csak az elmúlt 1-2 napot. Kriszti, Nyunyi, szorítok, és a többieknek is, akik várnak a jó hírre!
elan

Charlott!
Igyekszem lefoglalni magam.... :lol: :lol: Most viszont elmegyek aludni, annyit nevettem, elfáradtam. :roll:
Kívánom, hogy az a csodababa mielőbb odataláljon!!!!!!Mensimanó pedig messzire elkerüljön!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: A teszt még lehet korai :roll:
Vendég

Remélem már alszotok, mert tuti sokkot kapnátok ha ezt meglátnátok és nem tudnátok elaludni.
Hát ez a hasam: (emlékezzetek Sharonéra) :shock:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Vikkata! Mennek a drukkok ezerrel!

Madrin! Kívánom neked, hogy jövőre már ne tudj menni az F-1-re!!!!

Krisztike! 5 embriócska! Szuper!!!!!!!

Zsókuci! Köszi a kérdésed, annyit mondok, egész jó volt. :? Rá kellett jönnöm, hogy nem biztos, hogy (csak) az Uramban van a hiba....A szálloda nagyon szép volt, csak bírtam volna még maradni egy hetet is akár....

Jerika! A lassacskán kezdődő meló ellenére is belefér még a nyárba az inszem? Vagy hogyan oldod meg?

Nyunyi! Sajnálom. :( Talán a másik két egészséges baba valamilyen szintű vigaszt tud nyújtani...

Estrella! Csoda csini a pocid!!!!!!!!Nagyon aranyos!!!! :wink:

Kép
vikike0429

Estrella, szerintem is nagyon csini poci, kis formás :wink:

Judit

jucicuki

Szép jó reggelt lánykák!

Köszike mindenkinek az együtt érzést!!! :( Továbbítom!

Estrella!!!

Mért mondod ,hogy sokkot kapnánk és nem tudnánk elaludni???Max ,mert azon gondolkodnánk ,hogy nekünk még nem babásoknak mikor lessz ilyen ari pocink!!!! :)

Elan!
Örülök,hogy megjöttél!!!!!!!És hogy jól éreztétek magatok!!!Majd írj,hogy milyen volt!!!!Ja és köszike a drkkot!!! :wink:

Vikkata!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, barátnődnek kitartás!
Nagyon sajnálom, ami vele történt, iszonyú lehet.

Judit

jucicuki

Jucicuki!

Köszike!!!Majd megmondom neki!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!

KÜLDTEM PÜ-t!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Estrella

Nagyon édi pocid van! Büszke lehetsz rá!

Zsókuci

Valamennyit olvastam utána, de mostanában valahogy időhiányban szenvedek. Vikkatától megkaptam a nyomtatványt, de még nem használtam fel. Nálunk most megy az éves szabadságolás, igy a fele társaság szabin van, aki marad annak kell őket helyettesiteni. Igy legelább csend van, nem jönnek mennek a rémhirek sem. Majd augusztus vége , szeptember elején kezdődik az " élet". Addig amig birom, lehet némasági fogadalmat tettem. Nem kötöm az orukra.

Vikike

Közalkalmazott vagyok, de nem pedagógus. Egy olyan központban vagyok, ahol az intézmények, ovodák, iskolák könyvelését, karbantartását végezzük. Én könyvelő vagyok, igy nyáron is dolgozom, nincs kötelező szünetem. Év közben , ha engedi a munka ki tudom venni a szabit. Ugyhogy most ugy "irányitottam",
ha kell el tudjak menni. (feltéve, ha a helyetesem nem szól közbe).
Igy nagyon remélem, hogy semmi nem jön közbe, tudunk kezdeni!

Nyunyi

Megkönnyeztem, a barátnőd kisbabájának a halálát. Ő gyorsan angyalka lett. Kitartást kivánok neki, stalán vigasztalja, agyon erőt neki, hogy ott van még a két másik baba.
Küldöm neked pedig a babatapikat+++++++++++++++++++++++

Kriszti

Hogy vagy? Alakulsz már? Hányinger, roszúllét elkerűl?
Megy neked is a babatapi++++++++++++++++++++++++++++++

Manda

Jobban vagy már?

Vikkata

Drukkolok mára, hogy 3 legyetek!

Húha, sikerült litániát irnom.

Mindenkinek szép napot kivánok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vikkata
nagyon drukkolok neked,és lesem mikor jelentkezel a jó hirrel :P :P :P

Estrella
a másikba miért nem raktad át a cuki pocidat????????nagyon szép :P :P :P :P

bibar

Jezsoerika!

Kösz az együtt érzést neked is!!!És köszönöm a tapikat!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Nagyon sajnálom!:-(Nem találom a szavakat..úgyhogy no komment.

Estrella!

Ez hihetetlen,hogy 1 hét alatt ilyen nagyot nőtt a pocakod!Mintha már simán félidős lennél!:-)Tök jóóóóóó!
Szorítok,hogy minden rendben legyen veletek!
Tegnap mi volt?

Zsebike74
zsebibaba74

Sziasztok!

nyunyi nagyon sajnálom a barátnődet és családját:( Borzasztó lehet:(
Szerencse a szerencsétlenségben hogy azért van kivel vigasztalódnia...
Azért ilyenkor elgondolkodik az ember hogy mit csináljon ha hármas ikrei vannak, annyi pro kontra dolgot olvastam már össze, hoyg nem lehet nagyon okos az ember:(
Sok erőt kívánok nekik.

estrella, hogy milyen szép pocid van és milyen vékony a derakad:)
gratulálok.

Vikkata drukkolunk ám nagyon :wink:
madrin

Csajszikák!

Tud valaki valamit a Wiegandt dokiról,hogy mikor készül szabadságra menni???Ugye nem jövőhéten?
Na most még ezen is izgulhatok!

Légyszike írjatok ha tudtok valamit!Köxike!

Zsebike74
zsebibaba74

MIndenkinek szép Kép -ot!

Zsebibaba
Én úgy tudom 20.-ától szeptember 20-ig.

Estrella
Igenis nagyon kis helyes pocakod van!!!Nekem is ekkora csak nincs benne babóka :oops:

Kata
Szorítok!!!
gabicsibe

Sziasztooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Megjöttem, nagyon hiányoztatok ám. Szuper volt a nyaralás, majd jövök az élménybeszámolóval, csak kicsit magamhoz kell térnem elég sokkoló volt a visszatérés a munkahelyre. Ezt majd részletezem, nincsen semmi gond, de én totálisan kivagyok lelkileg emiatt is. Annyira rosszul érzem már magam köszönhetően a főnökömnek. Nagyon gondolkodom, hogy keresek egy másik helyet, csak a lombik téma miatt sakk-matt helyzetben vagyok. Így hogy menjek másik helyre. Viszont a depi kezd elhatalmasodni rajtam, hiába "pihentem" 1 hetet.
Ha tudtok valami mozgalmas, nem ücsörgős munkát, szóljatok. :lol:

Nem sikerült a hónap és a clostys próbálkozás, sajnos pont induláskor jött meg mensimanó. :cry: De ezt sajnos sejettük mind a ketten.

Drukkoltam ám mindenkinek, akinek kellett: Vikkata, Kriszti, Nyunyi....

Kriszti,

Pihi, pozitív gondolatok.........vigyázz a babókra!!!!

Vikkata,

Szorítok....

Nyunyi,

Nagyon sajnálom, ezt szerintem nem lehet feldolgozni, vagy nagyon sok idő kell hozzá. Nem is tudok mit mondani, sok erőt a szülőknek, és adjon erőt nekik a két baba.

Manda,

Továbbra is szorítok a papádnak.

Kismamik, Benszi, Bibar, Estrella, továbbra is jó pocakosodást!

Sehike,

Köszi, hogy bejelöltél a wiwen. Jól emlékszem, hogy most hétvégén lesz a tali? Mert most nem tudtam pontosan melyik hétvégére szervezitek.

Fúúú, tegnap fél 11-ig olvastam vissza a termést, de nem jutottam még a végére. De majd szép lassan. Bocs, hogy nem tudtam még mindenkihez szólni, de az se tudom hol áll a fejem, lélekben még Svájcban vagyok.

Mi jövő héten megyünk vissza a dokihoz. De megmondom őszintén én jobban örülnék már inszemnek, mert nagyon úgy érzem ez a gyógyszeres dolog nem nyerő nálunk. A férjem meg azt akarja, hogy próbáljunk meg mégegy ciklust, hogy folymatosan készítsék fel hormonokkal a szervezetem. Hát, nem tudom.

Csak azt tudom, hogy szuperdokink szabin lesz aug.20-tól szeptember közepéig (ha jók az infóim) és nem akarok elvesztegetni 2 ciklust.

Sehike, ha jól tudom te küldted el a táblázatot. Vagy tévedek?
A férjem Zoltán, ezt beírhatod, de megtennéd, hogy a születési dátumom kiveszed? Nagyon köszönöm. :)
vic12

Elan,VIc

Képeket is kérünk!!!

Nyunyi
Ment a válasz!

Vic
Azt tudod,hogy ez az állapot nem használ hanem csak árt neked?!Tessék be venni a lesz@rom tablettát és mondogasd magadnak,hogy ezt a pár hetet kifogod bírni!Aztán többet úgysem kell még feléjük nézned sem!!!!
Amúgy isten hozott újra itthon :D
gabicsibe

Lányok!
Köszike mindenkinek az együtt érzést!!!Továbbítom!!!!

És köszike a DRUKKOT NEKTEK!!!! :)

GABICSIBE!!!!!MEGKAPTAD A PÜ-t????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Gabi,

Tudom, tudom....csak baromira szar olyan helyre visszajönni, ahol a főnök megfojtana egy kanál vízben!!

Holnap nektek nyaralás? Szicília szuper hely, pihenj, érezzétek nagyon jól magatokat és vigyázz magadra!
vic12

Gabicsibe!Megkaptam!!!! :wink: És válaszoltam is!Köszike még 1x!!!! :)

Vic!
Kitartás ,hamarosan ,ti is kezdhettek!!! :wink: Örülök,hogy újra itt vagy!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi! Nagyon sajnálom a barátnődet!

Estrella! Nagyon aranyos a pocid, rakjál majd fel tobb képet is!

Kriszti! meg akinek még kell, drukkolok és pihizzetek sokat!

Nefke
nefke

Gabicsibe!Holnap indultok ,már??? :roll: Híányozni fogsz!!!!!!!! :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

VIc

Ne izgulj én is nap mint nap undorral jövök be dolgozni,de ki kell bírni!Én már be vettem azt a bizonyos tablettát és megtanultam nem idegesítenem magam mások bunkóságán!!Fontosabb a baba és nem érdekel senki!!Kicsit önzőnek kell lenni !!!Ja és sok gyakorlás tesz a mestert :wink:
gabicsibe

Nefke!Köszike drága!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Köszike!De nem szabadultok meg még tőlem :wink: Holnap még jövök, pénteken reggel 7 kor indul a gépünk.
gabicsibe

Jerika! Így már értem. :wink:

Kép
vikike0429

Gabicsibe!!!!Híányozni fosz!!!!!!!!!! :( Mikor jösz haza?????

Elvitték tesómék kisördit,strandolni!!!!Mondta csinálj anya róllam képet és küld el a lányoknak!!!! :wink: Kép Kisördi!!!!! Most megyek majd délután vissza nézek,mert takarítok!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép napot csajok!

Krisztike
Örülök,hogy kinevetted magad,jó azért a vendégsereg néha!:)
A progi szurit csak azért kérdeztem mert én most kértem a dokitól,hátha az segít.Csak már nem emlékszem milyen tűvel is kell azt beadni,nem tudsz nekem ebben segíteni?
Annyit tudok,hogy vastagabb kell mert olajos szuri!
A vörösboros tanácsot megfogadom,már nagyon készülök erre a beültire!:)

Gabicsibe
Köszike a jótanácsot,és nagyon szuper nyaralást kívánok nektek
Szicília az "álmom",remélem egyszer mi is eljutunk.
Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!:)

Estrella
Hát ilyen formás pocit ritkán lát az ember.:)
Húzd ki magad,büszke lehetsz rá!

Charlott
Mensi manó reméljük nagy ívben elkerül téged,vagy a Hajdúszoboszló hozzon sikert!:))
Egy kis érdekesség"engem ott hoztak össze annakidején az ősök"!:))

Zsebibaba
Wiegandt doki tuti 20-tól lesz szabin,én úgy tudom hogy 3hétig ,mert nekem már sajna nem ő csinálja a beültit!:(
Reméljük a másik doki is szerencsét hoz!

Vic
Örülök,hogy megtaláltalak iwiwen,a táblázatos nem én vagyok,hanem Krisztike!:)) Ez a főnök téma,szörnyű nekem is ilyen szar volt,nem tudsz elmenni táppénzre,hogy nyugodtam fogjatok a lombikba?

Vic,Elan
Várjuk a nyaralásos élménybeszámolókat!:)

Kata
Lehet hogy már túl vagy rajta,remélem sok-sok petike lett!
Szorítok ezerrel,lassan szorulásom lesz:))))))

Nyunyi
Kisördi egy tünemény ezzel az úszógumival:))
Nálunk Egerben,nincs valami strandidő!:(
Azért óvatosan azzal a takarítással!!!!!!!!!!!
sehike

Sziasztok!

Gabicsibe,nagyon jó nyaralást nektek!

Kriszti,Nyunyi drukk hegyek mennek nektek!!!!!

Most lehet ,hogy ki fogtok nevetni,de leírom nektek,hátha mégis segít!
Sajnos nekem is sok cisztám van és hónapokra kimarad a mensi.Tavasszal már egyszer sikerült gyógyszerrel megjönnie,és most megint semmi nem volt,mikor a Sógornőm rákérdezett a természetgyógyász,médium ismerősénél,aki különböző gyógyköveket is használ a terápiák során,hogy mit ajánlana ilyen esetekben.
A Holdkő cisztákra,és Karneol állítólag mindenféle női bajra jó!
Megnéztem én is a neten,végülis tényleg ezt írják róla,és vettem egy-egy karkötőt.
De a lényeg,magától megjött a mensi,pedig már épp hívni akartam megint a dokit a gyógyszer miatt!Tavasszal 94. napnál jártam már mire gyógyszert kaptam és most ,hogy megint 78. napnál tartottam ,elkezdtem hordani és rá egy hétre megjött!
Nem tudom mennyi köze volt ehhez a köveknek,de már néha nem tudja az ember minek és miben higgyen,csak hogy eredménye legyen a dolognak.
Kíváncsi leszek a következő hónap ,hogy alakul majd.De majd beszámolok róla,bármi is legyen!
Bocsi,ha valakit untattam ezzel. :oops: :oops: :oops:

Szép napot!

Andi

Kép
taptau

Nyunyi,most olvasom a Barátnőd esetét,ez borzasztó!Mi lehetett a baj?

Kép
taptau

Taptau

Miért nevetnénk ki.
Én legalább is hiszek a gyógyfűvek, gyógynövények, meg a kövek erejében. Szivesebben használom őket, mint szedem a sok bogyót.
Várom a következő hónap eredményét, hátha segitenek a kövek!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Kriszti, gratulálok a klassz eredményekhez! :D 5+2 embriócska, ez szuper! :wink:

Vikkata, mennek a drukkok! Nagyon várlak a hírekkel!

Vic, Elan, üdv újra a fedélzeten! Jó látni Titeket! Meséljetek, milyen volt.... fotókat is szívesen nézegetnénk! :) Vic, hüüülye főnökön nem bosszankodni! Gabicsibe jó tanácsot adott! Reméljük, nem sokáig kell már bejárnod a melóhelyedre!

Nyunyi, nagyon sajnálom a történteket! :cry: :cry:

Manda! Örülök, hogy már jobban vagytok!

Estrella, nagyon szép a pocid! Szép a bőröd, karcsú a derekad, telt a cici és poci.... Csudi formás vagy! :)

Benszi, Csibe most nem tűnt el, hanem még nyaral :) Remélem, hogy utána jelentkezik majd!

Madrin, lehet, hogy megleslek a Hungaroringen :) Mi is megyünk a Forma-1-re az elkövetkező 4 napban :) Már nagyon várom....

Kép

KépKép
anett_1

taptau dehogy nevetünk ki, épp most olvastam egy cikket a placebo gyógyító erejéről.
Volt a cikkben egy olyan is hogy kismamáknak adtak hányás ellen vmi placebot és egyikük se hányt utána:)
A tudat gyógyító ereje.... én is hiszek sok mindenben,pl amikor a felfázásomra a 3. nagyon durva antibiotikuimot kaptam és nem segített beintettem és vettem áfonya kapszulát és láss csodát meggyógyultam....

anett, komolyan? Hogy hogy az elkövető 4 napban? Én a Toyota standon leszek a Gold tribün mögött ne csak meglessél gyere nyugodtan oda hozzám:)
világos barna a hajam....
madrin

Nyunyi!
Ez szörnyű ami a barátnéddal történt és úgy hogy kórházban fektették és szem előtt volt!Nem is értem!Sajnálom!
Estrella!
Szép csini pociE!
Én is dobok a másikba!
Vendég

Majd rakok fel képeket, ha tudok, egyelőre még a vonalzót se sikerült összehoznom idő hiányában.

Majd megnézem hogy kell képet felrakni. :-)))) De igyekszem. És a hétvégén megpróbálom az élménybezsámolót is megírni.

Estrella,

Csuda csini kismama vagy!!!!!
vic12

Sziasztok!
Estrella!
Ha egyszer megtalállak, fejbeváglak!!!Annyira csini kismami vagy!!!!!Ne becsüld le magad!!!!Nagyon szép a pocid!!!!!!!

Vic!
Már intézkedtem is!!!Szül. dátum kivéve..... :wink: :lol:

Köszi lányok midnenkinek a drukkokat!Aranyosak avgytok!

Taptau!
Én is hiszek az ilyesmiben!!!!Igérem rni fogok, csak annyi látogatóm van, illetlenség lenne, ideülni!!!! :oops: :oops: De írok!!!!
Vendég

Zsebi!
Én is úgy tudom augusztus 20-tól lesz szabin, a W doki, ha az én dokim visszajön(úgy tudom, helyette van)Úgyhogy Ő fog még Téged véghezvinni! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajszik!!!!

Megjöttem,nem takarítani voltam,hanem el kellett vinni a mamim Albertirsára!

Sehike!A te kisfiad is édi a telcsis képen!!! :wink:

Aranyosak vagytok csajszik!!!Köszi az együtt érzést!!!Továbbítom!Ma nem tudok felmenni ,hozzájuk,mert nincs jól a barátném nagyon szédül és nem engednek apukán kívül be senkit!!!Remélem holnapra jol lesz és tudok hozzá menni!!! :roll: :wink:

Vikkata!merre vagy Drága???Jól vagy???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszike!

Annyit mondott a doki neki ,hogy genetikai rendelenesség!!!! :shock: Nem értem ,hogy nem látta elöbb!!!!Bár ,nem értem mért nem nézte meg mostanába rendesen a babákat uh!!!Mindig azt monta ,hogy macerás!!!! :shock: Akkor a pénzt is macerás lesz neki oda adni a k...... be!!!!!! :shock: Kiakadok ettöl rendesen!!! :twisted:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lánykák,most megyek de majd este benézek!!!

Vikkata merre vagy?????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Csajok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy ilyen szépnek találjátok a pocimat, köszönöm, örültem nagyon.
Benszi és Bibar pocija is édes :)

Kriszti:
Jó pihenést, és azért ne vágj fejbe ha lehet. :)
Lexiről valami hír? :roll:
Vendég

Estrella!
OK, nem váglak, de felrázlak, mert igenis csini kismami vagy!!!!!!!!!!! :lol: Példaképem!!!!! :wink:
Vendég

Lánykák!

Nem tudna nekem valaki segíteni????Le kéne nekem fordítani egy emailt ,angolról magyarra!!!Ha tud valaki küldjön nekem egy pü-t !!!! :roll:

Ne tud valaki valamit Vikkatáról????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!

Édesek vagytok, hogy hiányoltatok és hogy ennyit drukkoltatok nekünk!! Tényleg irtó jól esett!!! :D

Mivel nekünk asztali a gépünk én meg még úgy ülök, mint egy rozzant béka, így nem írok hosszan: a LÉNYEG:
10 petesejtet sikerült leszívni. Nagyon ÖRÜLÜNK! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Remélem holnap reggelre mindegyikből helyes kisbabó formálódik! :wink: Úgyhogy holnap 9 után kiderül, hányan vannak, akkor kell telefonálnoom! :wink: Most tényleg nem írok mást, mert még kicsit szúrkálódok.. :roll:

Puszi, holnap igyekszem hosszabban jelentkezni, és még egyszer KÖSZIIIIIIIIIIII :wink: MINDENKINEK
torolve_20130114141731

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: