A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Gabicsibém!!!! :wink:

Zsebike!Jobbulást!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Már tegnap óta fáj a hasam, úgyhogy ez a kaja már csak rásegítés volt :)

Vikkata gondolom hogyha van kettő legalább azt visszarakják, bár pl olvastam egy másik fórumon, hogy pl Belgiumban, az első lombiknál csak egyet raknak vissza, vmi szigorú törvény miatt :shock:

Végülis ne izgulj a lényeg hogy megtapadjon ha egy akkor egy:) Szerintem az is nagyon jó :wink: :wink:
madrin

Krisztike drága,hát persze,hogy olyan szerencsés leszel mint én,tudod az a bizonyos 2-es :wink: !Jó pihit és Dvd nézést kívánok!

Vikkata köszi nagyon aranyos vagy.Drukkolok holnapra nagyon :wink: .Szerintem minimum kettőt mindig visszaraknak az ICSI-vel kapcsolatban nem tudom,hogy mindenkinek azt csinálják-e,de általában igen.Ne izgulj minden rendben lesz,holnap ilyenkor már Nektek is lesz egy kisebb-nagyobb focicsapatotok :D !

Gil nagyon jó pihenést kívánok Nektek!

Madrin jövőre már tuti nem mész F1-re meglátod :wink: !

Manda remélem rendbe jöttök szombatig és tudtok jönni a talira!
Jobbulást kívánok Nektek!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Köszönöm szépen nyunyi 82 a jókívánságot!

Túl fogom élni,mint mindenki!:-)csak ezek a mai roszulétek kiborítanak picit!És még pocamlakom sincs...de már csak 2 hét(saccperkábééé)

Ja és köszönöm mindenkinek az (elő)drukkokat!
Nagyon édik vagytok!

Legyen szép napotok!

Zsebike
zsebibaba74

Krisztike kismami!

W. nekem is mindig azt mondta, hogy nem kell feküdni.
Én aztán kipróbáltam mindenféle verziót, a végigfekvőset is, de igazából az utolsónál úgy csináltam, ahogy te.
Két-három nap fekvős, aztán lájtos programos.
Emlékszem, még Bécsbe is elgurultam az urammal Szóval alapvetően nem ezen múlik szerintem.
Amit a legtöbbet tehet az ember, hogy megpróbálja jól érezni magát- lelkiekben is, és valami derűs nyugalommal a jövőbe tekinteni. Na, ez anem könnyű.
Ja, és nekem is Rita volt a biológus :wink:
És annyira aranyos volt az eredményhirdetésnél is :D
Azóta is szeretettel gondolok rá :oops: :D

Szóval drukkolok ám mindenkinek!!!
Nyunyinak is!

KépKép
naposoldal

Sziasztok lányok!
Hát, végre sikerült akkorát aludnom, mint még szinte soha...Nincsenek munkások, nincs meleg!!!És most is csak azért keltem, mert csipogott a telefon, hoyg hívjam a BMC-t!És képzeljétek!!!5 embriócska ment a fagyóba!!!!El sem hiszem! :lol: :lol:

Gil Viki, Manda!
Nektek is nagyon köszönöm!!!!!!
Gil!
Jó utat nektek, és érezzétek magatokat nagyon jól!

Manda!
Nektek jobbulást! Húúú, én mit nem adnék egy jó kis hasmenésért...Az elevittől szenvedek.... :oops: a hányást viszont nem kívánom! :roll: :lol: :lol:

Katkám!
Ne agyalj!Én is tavaly végíg agyaltam, állandóan rájuk gondoltam.Most pedig...Nem mondom, hoyg nem jutnak eszembe, de nem ők a fő gondolataim..Lehet ez i sbaj? :roll: PL. leszívás után ismét csak a telefon jutatta eszembe, hoyg hoppá....Aztán hétfőn az esélytelenek nyugalmával mentem, és jó hír fogadott.Tegnap óta csak akkor jutottak eszembe, ha jött vendég,és kérdezett.És ma (az igazáság az korán keltem, reggeliztem, és visszafeküdtem) :oops: a telefon ébresztett.MOst pedig videózni fogok...
Ha esetleg 1 babó marad, azt is visszaadják!De ilyenre nem kell gondolni, hizs neked sok szép petikéd lesz!!!Petefészked fáj? :roll:
ICSI-t akkor csinálnak, ha a sperma minősége nm olyan jó..:és ez változhat.Ha esetleg nem azt tervezik, de látják, hoyg másképp nem menne, akkor megcsinálják!A legjobbat találják ki!Egyébkénnt van egy kérdőív, amit ki kell tölteni, és ott van egy ilyen kédés, írjátok alá, h akarjátok az ICSI-t.De segítenek!!!!!!!Tündérek! És ne aggódj, 1 embriónak is nagy esélye van!!!!
Húú, jó hosszú lettem!Bocsi:oops:

Zsebike!
Valami gyógytea esetleg???Bár én nem szeretem...De én ilyenkor még bevettem egy Cataflamot. Sajna engem is gyötört!
Este várlak! :wink: :lol: Jobbulást addig is!

Madrin!
Jó forma1-ezért!Ha nem is jövőre, de utána már a fiad is vinni kell! :wink: :lol:

Lippa!
Ez éltet!A 2-es, úgyhoyg nem is veszem ki magam onnan......:oops: :oops:

Sikeresen én is alkottam ma.....Betettem a Pepsit a hűtőbe.(ugyanis minde nap egy kis bort iszom, azt mondják jó, de csak pepsivel megy le) De nem csavartam rá a kupakot kellőképpen...Nos, gondolhatjátok, ahogy most mentem a túrómért, az egész ömlött...Úszik a folyosó, a hűtő alja, és belseje.De valamiért nem vagyok buzgó, hoyg megcsináljam.Majd jön párom, és feltakarít.Hajolni, emelgetni kellene. Hát, nem, sztem párom fenékbe is rugna..... :roll:
Na, még megyek, eszem tovább, csak a fagyis híreket akartam közölni, és itt ragadtam...Jó hosszan! :lol: :lol:
Vendég

Naposoldal!!!Köszönöm a drukkot!!!!!Gratulálok a babácskához!!!! :D

Krisztike!!!!Remek hírek!!!!!!!!!!!Gratulálok neked!Pont arra gondoltam,hogy idáig csak remek híreket montál!!!Szerintem 10-én is azt fogsz!!!!!!!!!!Párom pont rá hapcizottttt!!! :lol: Ez jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! :wink: Pihenjél sokat!!!!!!!Én is azt teszem!!!Párocskám nem is enged szinte semmit csinálni!Én is dvd nézek! :wink:

Vikkata!!!!!!!!Küldöm holnapra a drukkot!!!!!!!!Hányra mentek??? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike drága szuper hírek,nagyon örülök :D !A takarítást tényleg hagyd inkább a párodra,azért szerintem is jobban haragudna ha Te megcsinálnád.

Kata lehet,hogy félreértettelek bocsi :oops: .Én úgy értettem,hogy ha több marad akkor biztos,hogy kettőnél kevesebbet nem tesznek vissza.Persze ha csak egy marad azt is visszarakják.

Lippa

lippa

Erika, Nellike????????????????
Ti hol tartatok?????

És augusztusban sokan kezdetek!!!Madrin, Rebe,Gabi,Süni, Sehike!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisztike!

Nagy-nagy GRATULA a fagyikhoz is!
Akármi is lesz a végeredmény ti már csak GYŐZTESEN jöhettek ki belőle!Ugyhogy HIPP-HIPP-HURRÁÁÁÁ!!!!

Jó pihizést!

Zsebike
zsebibaba74

Krisztike,
Nekem lányom (lányaim ) lesznek :lol: :lol:
Szal ha őket is érdekli a F-1 kiviszem őket 8)
madrin

Jaaaaaaaaaaaaa!Madrin!AZ más! De jövőre még nem tudod őket vinni, még picik lesznek....Úgy legyen, ha azt szeretnétek!!!!De aztán! :roll: :lol: :lol:
Én bevallom, 1 fiú, 1 lány......

Zsebike!
Köszi!Én is érzem, ez a nyár nyerő! :wink: MInden szempontból!!!!
Vendég

Zsebi:
Remélem már jobban vagy.
Kriszti:
Nem semmi vagy Te, hallod? Szuper. Mennyi gyereketek lesz. :shock:
Én is aludtam egy jót (másfél órát). Este nem aludtam jól, így megzuhantam. No meg lehet a cukros lötty is rásegített. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, csak gyorsan bekukk. Lecsekkolom, mennyit pihiznek a kismamik :D

Kriszti, ismét szuper híreket kaptál!!!

Manda, jobbulást nektek!!!

Nyunyi, de jó, akkor kímélve vagy Te is! :wink:

Krisztike, én szeptemberben megyek vissza :D

Mindenkinek sok-sok puszi!
süni76

Sünike!
Nekem aug-szept. van írva...de akkor javítom!
:wink: Már megelőlegeztem.... :lol: :lol:
Vendég

Sünike!
Bizony ,kímél a Mackóm !!!!Nem nagyon enged ugrálni!!! :wink: Jól vagy??? :wink:

Kicsit ideges vagyok,mi lehet barátnémmal!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szerintetek,várjam meg a 13 i tesztet????Vagy csináljak egyett 10 fele????? :roll: :roll: :roll:

És ha kivárom a bmc-s tesztet akkor amikor leadom a vizeletet akkor azonnal meg mondják az eredményt ugye???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Szerintem nem érdemes olyan korán csinálni inkább elötte való nap!De ez az én véleményem!!
Nekem mindíg megjött a tesztelés elött 2-3 nappal. :(
gabicsibe

Nyunyi
Ez lemaradt!
Azt nem tudom,mennyi idő alatt van eredmény,mert nekem csak egyszer volt teszt és a két ünnep között és rengetegen voltak 2 orvosra!

Kriszti
Kitartóak ezek a babák,nem adják fel.Már most rád hasonlítanak :D
Milyen csapatotok lesz?Kispályás foci?Röplabda?Vagy netán kézilabda csapat? :D

Estrella
Nem baj pihengess csak !Fél év múlva már úgy sem lesztek jóbarátok az alvással :D
gabicsibe

Kriszti
nekem is 5 van lefagyizva :P :P ja és most elöször én is minden este megittam 2 dl bort,bár utáltam,de mindent a letapadásért :P :P sajtot rágcsáltam hozzá,az elvette az izét :oops: :oops: drukkolok nagyon

Nyunyi
én lombikok után már 9 nappal csináltam a tesztet,mindig valósat mutatott,nem tudom inszemnél hogy van :oops: :oops:

Vikkata
ezermillo drukk holnapra,nekem van olyan ismerösöm akinek egy maradt csak azt visszakapta és ma már boldog anyuci :P :P

bibar

Kriszti!
Gratula az 5 babóhoz!
Vendég

Gabicsibe Drága!!!!

Köszi megint az infót!!! :wink: Remélem nem fog most 9 hónapig megjönni!!! :roll: Ti is nemsokára keztek de tuti!!!! :) Kb mikor??

Bibar Drága!

Én nekem ez a 6 napom,beleszámítva a csütörtököt!Nekem olyan korán nincs értelme megcsinálni! :wink: Azért gondoltam 10 re,mert akkor az a 15 napom!Hátha mutat valamit az a teszt! :wink: Próba szerencse! :roll: :roll: :roll: Már rég láttam 2 vonalas tesztet! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Benszike!

Mizú?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!
Juhéjj!!!Kistesónak ideális az 5 embrió!!!! :lol: Bár annyi babát nem szeretnék! :oops:

Napcsika!
Ez jelent valamit!!!Akkor tuti kislányra számítok!!!!Lexinek is ő volt a biológusa...és..... :lol: :lol: Mindegy, csak egészséges legyen!!!!

Gabikám!!!
Kézicsapatra edzek!!!HIsz én is kéziztem!!!!!! :lol: :lol: Egyébként ezek tényleg harcedzett babák!!! :lol:
Vendég

Krisztike!

Hogy érzed magad??? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Kaptam egy tök ,jó cd-t Álomszép zene babáknak és mamáknak!Annyira szép!Ha sikerül másolnom,akkor ha kell valakinek szóljon!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibém!

Barátném nevében is köszi a jókívánságokat!! :wink:Most láttam ,hogy írtál!Kezdek aggodni mi lehet velük!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Semmit nem érzek, de sztem ez a normális..... :wink: :lol: Nem si figyelek semmire, elterelem a figyelmem..... :lol: :lol: Eddig sikerült!
Vendég

Krisztike!

Ügyesen csinálod!!!!Már csak 11 nap!!! :wink: Én nem vagyok ilyen ügyike!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi:
Én mindegyik inszemnél teszteltem, mert nekem sosem jött meg elöbb. A 17 nap múlva kellett menni ugye eredményre, és én mindig előtte 2 nappal teszteltem. Ha sikerült, akkor már kimutatja tutira.
Az eredményre sokat kell várni, csak nem tudom miért várakoztatnak annyit. Reggel mentem fél 8 felé, sorra kerültem kb. 9 felé, leadtam a vizeletet, és 11-12 felé mondták meg mindig amit már addig is tudtam. :?
Drukkolok neked!
Vendég

Estrella!

Köszike az infót!!!Remélem,sikerülni fog!!!!! :roll: :roll: :roll: Ugy izgulok!!! :oops: De minek kell addig várni,tesztet csinálnak ök is!!! :shock: :shock: :shock: Hogy a dokika közölje a hírt!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi:
Küldtem püt.
Vendég

Sziasztok,

Bocs, hogy tegnap már nem jelentkeztem, de elég érdekes helyzet állt elő. Rokonok vannak itt Erdélyből, 4-en (2 felnőtt + 2 gyerek), és hát most anyumnál alszanak, ahol egy nagy ágy van, ott elférnek, de anyum meg nálunk alszik. Szoba még van, de ágyból nekünk sincs több :wink:, úgyhogy maradt matrac :lol: De a notebook pont ebben a szobában van, ami még nem is lenne gond, csak a telefonvonal nincs átvezetve a másik szobába, úgyhogy mára maradtak a többi hsz-ok :D Napközben olvasgattalak Benneteket, de írni azért nincs időm bentről…

Gabicsibe,
Te is Balatonszemesen voltál? Ja, a szüleidnél, ugye? Legalábbis, mintha ez rémlene :wink: :oops: Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk. Na, majd legközelebb :D

Sünci,
Igeeen, sikerült becsípnem :wink:

Madrin,
Kitartást kívánok neked! És gondolj arra, hogy jövőre már TUTI nem tudsz menni a F1-re, mert babás leszel!!! :D

Kata,
Szuper, hogy a héten már te is kismami leszel!!! :D:D:D
Nagyon jót mosolyogtam a „mire Kodzsekből Brúszwillisz lesz, addigra jobban leszek” írásodon :D:D:D:D

Viki,
Na, milyen volt Sárvár? Mesélj! :D

Manda,
Nagyon remélem, hogy meggyógyultok a taliig!!!! Jobbulást Nektek!!!!

Kriszti drága,
Nagyon ügyesek a embrikéitek, hogy még 5 bekerült a jégoviba! :D:D
A bor meg jó, igyad csak. Mondjuk én napi 1 dl-t ittam (brrrr :?), de ez jóóóó! :D + persze sok-sok fehérje, rengeteg folyadék! A feszülő poci, tudod, lehet túlstimu is!!!

Kriszti, Nyunyi:
Mennek a babatapik ezerrel!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszka mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella!

Megkaptam,és válaszoltam!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Kriszti

Köszi az érdeklődést. Legalább is gondolom, hogy rólam érdeklődtél.
Jelen pillanatban spontán próbálkozás időszakában vagyunk.
A ciszta szerencsésen 3 napra már nem volt meg, de igy csusztunk egy hónapot. Nem szedek semmi inszemes bogyót.
kb. 15-e körül jön meg és akkor megyek megint a Bmc-be.
Addig adunk az élvezeteknek.
Röviden ennyit rólunk.
Látom pihengetsz. Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi

Neked is mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda

Jobbulást kivánok nektek. Legyetek túl minnél hamarabb a fránya bajon.

Vikkata

Jól olvasom, hogy holnap lesz neked a leszivás?
Hogy szalad az idő? Szoritok, hogy erősek legyenek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Zsókuci!

Köszike a babatapikat!!!!!!Küldheted nyugottan!!!!!!!!! :)

Jezsoerika!Neked is köszike a tapikat!!!De jó akkor mindjárt itt van 15-e!!!!!!!!!!!! :wink: Inszemet keztek ti is???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Igen. Szűcs doki azt mondta, hogy egyet megpróbálunk. Kiderül, hogy centrifuga után milyen fürgék maradnak a picurok, meg teherbe esek-e, utána már lombik jön szóba.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jezsoerika!

Drukkolok neked nagyon,hogy sikerüljön!!!!!!!!!!Már most!!!! :wink: Kisfickókat jól felturbózzák,és koncentrátumot csinálnak belöllük!!!! :) :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Anyukámnál voltam pár napig,mert elutazik 3 hétre,úgyhogy boldogítottuk egy kicsit.:)
De rengeteget gondoltam rátok,olyan fura mintha már ezer éve ismernénk egymást.
Nagyon drukkoltam mindenkinek és úgylátom hálistennek meg is van az eredménye.:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Krisztikém
Szívből gratulálok a babókhoz és kívánom nagyon erősen kapaszkodjanak meg a fiú is és a lányka is.:)
Igen ilyenkor a takarítás marad a fiúkra,ez nálam is így lesz.
Már alig várom hogy megjöjjön kb aug közepén kellene,de sose lehet tudni mert ebben a hónapban több mint 1 hetet késett,lehet a nagy meleg miatt.Úgy szeretnék már kezdeni.:))
Pihengess továbbra is ezerrel!!
Te kapsz Progeszteron szurit?Vagy csak Utrot?

Nyunyi
Neked is mennek a babatapik,mindjárt itt van az a 13-a.A tesztetmegpróbálhatod,de nekem volt olyan terhességem,amit a teszt 2 hét után mutatott csak ki.De neked tuti 2 csík a befutó.
Tényleg kisördi neked spontán baba?

Kata
Holnapra megy a drukk,kívánok neked sok-sok petécskét.És persze szorítok,hogy minden oké legyen:))

Tényleg Szűcs dokinak amúgy hol van a rendelője a földszinten?
Mivel Wiegandt nem lesz,ugye hozzá megyek.:)

Jezsoerika
Örülök,hogy ti is majd kezdhettek,ezt szeretem mikor csak jó híreket olvasok.:)
sehike

Sziasztok csajszik!

Kaptam ,most jó hírt ,de rosszat is!Meg vannak a babák, a egyik kisfiú Hunor:2650gramm Bibórka:2850gramm a másik kisfiú sajnos meghalt :cry: :cry: :cry: de hogy miért azt pontosan még nem tudni!Ö 2000gramm-osan született!!Most nagyon szomórú vagyok!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa! Te nem értettél félre :D Arra voltam kíváncsi eredetileg, hogy van- e olyan, hogy csak egyet raknak vissza, akkor ha nem egy van persze, mert én azt szeretném, ha legalább ketten (ha lehet CSAJSZIKÁK :wink: ) fickándoznának odabent.. Úgyhogy azt remélem nekem sem egy lesz, végülis eddig elég jól állunk! :wink: Bízom benne, hogy jut fagyiba is :wink: :wink:

Köszi a drukkokat Lányok most nem írok külön!! Holnap biztos szükségem lesz rá... :wink:
torolve_20130114141731

Nyunyika

Nagyon sajnálom,ilyenkor nem is lehet mit írni. :cry:
Barátnődnek spontán ikrek voltak?
sehike

Csajok!
Most a fogam miatt szednem kellett gyulladáscsökkentőt Cataflamot,szerintetek nem gáz ez így a beülti előtt?Még holnap megyek fogdokihoz de remélem már utoljára és túl leszek ezen az egészen!Ellenségemnek se kívánnám amennyit kínlódtam vele.

Krisztike
A borozásról még nem hallottam,ez tényleg segít?
Milyet kortyolgatsz?Vagy az mindegy?
sehike

Sehike!Kisördi spontán baba volt!!!!

A 3 as ikrek 1-re lombikosak voltak nekik!!!Köszi az együtt érzést!!!!Én még mindig nem vagyok képben!!! :cry: :cry: :cry: Most megyek ,de késöbb jövök!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, nagyon sajnálom.. :cry:
torolve_20130114141731

Nyunyi,
Jaj istenem!!! Szegény lány! :( :cry: Nagyon sajnálom a kisfiát! Ez annyira borzasztó, a könnyeimmel küzdök. Persze nagyon örülök, hogy a másik két baba egészséges, de az anyukájuk 3 babát várt…és egyikőjük angyalka lett :cry: Remélhetően a barátnődnek vigaszt tud nyújtani a másik két gyerkőc, de nagyon átérzem a fájdalmát…:cry:

Kép

Kép
zsókuci

Már vissza is jöttem!

Vikkata!Köszönöm!! :cry: Holnap megyek megnézem öket!Majd lefényképezem a telommal és felrakom!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jerika,
Munkahelyeden mi a helyzet? Sikerült utánaolvasnod mindennek?
Drukkolok, hogy összejöjjön a baba spontán!! :wink:

Sehike,
Én is így vagyok ezzel mindig. Tökre babanet-függő lettem, nekem is nagyon hiányoztok, ha nem vagyok pár napig…
A gyulladáscsökkentő nem fog ártani, addig nincs ebből baj, amíg a babó be nem ágyazódik (ET utáni 7-10 nap körül, ha jól tudom). A vörös bor ivás tényleg jó, nekem anno bevált. Elég napi 1 dl.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Ö is ezzel nyugtatja magát!!Kösz az együtt érzést neked is ,és mindenkinek!!! :( Aranyosak vagytok,továbbítom nekik!

Vikkata!!!!Drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Gondolok majd rád sokat! :wink: Hányra mész??? :?: :?: :?:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lánykák!

Elköszönök mára,megyek kisírom magam ,pancsi közben! :cry: :cry: :cry:

JÓÉCCAKKÁÁTT!

Vikkata még egyszer egy utso druukk mára :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: