Sziasztok lányok!
Hát, végre sikerült akkorát aludnom, mint még szinte soha...Nincsenek munkások, nincs meleg!!!És most is csak azért keltem, mert csipogott a telefon, hoyg hívjam a BMC-t!És képzeljétek!!!
5 embriócska ment a fagyóba!!!!El sem hiszem!
Gil Viki, Manda!
Nektek is nagyon köszönöm!!!!!!
Gil!
Jó utat nektek, és érezzétek magatokat nagyon jól!
Manda!
Nektek jobbulást! Húúú, én mit nem adnék egy jó kis hasmenésért...Az elevittől szenvedek....

a hányást viszont nem kívánom!
Katkám!
Ne agyalj!Én is tavaly végíg agyaltam, állandóan rájuk gondoltam.Most pedig...Nem mondom, hoyg nem jutnak eszembe, de nem ők a fő gondolataim..Lehet ez i sbaj?

PL. leszívás után ismét csak a telefon jutatta eszembe, hoyg hoppá....Aztán hétfőn az esélytelenek nyugalmával mentem, és jó hír fogadott.Tegnap óta csak akkor jutottak eszembe, ha jött vendég,és kérdezett.És ma (az igazáság az korán keltem, reggeliztem, és visszafeküdtem)

a telefon ébresztett.MOst pedig videózni fogok...
Ha esetleg 1 babó marad, azt is visszaadják!De ilyenre nem kell gondolni, hizs neked sok szép petikéd lesz!!!Petefészked fáj?
ICSI-t akkor csinálnak, ha a sperma minősége nm olyan jó..:és ez változhat.Ha esetleg nem azt tervezik, de látják, hoyg másképp nem menne, akkor megcsinálják!A legjobbat találják ki!Egyébkénnt van egy kérdőív, amit ki kell tölteni, és ott van egy ilyen kédés, írjátok alá, h akarjátok az ICSI-t.De segítenek!!!!!!!Tündérek! És ne aggódj, 1 embriónak is nagy esélye van!!!!
Húú, jó hosszú lettem!Bocsi:oops:
Zsebike!
Valami gyógytea esetleg???Bár én nem szeretem...De én ilyenkor még bevettem egy Cataflamot. Sajna engem is gyötört!
Este várlak!

Jobbulást addig is!
Madrin!
Jó forma1-ezért!Ha nem is jövőre, de utána már a fiad is vinni kell!
Lippa!
Ez éltet!A 2-es, úgyhoyg nem is veszem ki magam onnan......
Sikeresen én is alkottam ma.....Betettem a Pepsit a hűtőbe.(ugyanis minde nap egy kis bort iszom, azt mondják jó, de csak pepsivel megy le) De nem csavartam rá a kupakot kellőképpen...Nos, gondolhatjátok, ahogy most mentem a túrómért, az egész ömlött...Úszik a folyosó, a hűtő alja, és belseje.De valamiért nem vagyok buzgó, hoyg megcsináljam.Majd jön párom, és feltakarít.Hajolni, emelgetni kellene. Hát, nem, sztem párom fenékbe is rugna.....
Na, még megyek, eszem tovább, csak a fagyis híreket akartam közölni, és itt ragadtam...Jó hosszan!