Dinyuska, lekéstelek!
Ezek szerint nem olvasod Kicsi Lilla naplóját, pedig nagyon jópofa, ajánlom. Hát én is nagyon kivi lennék, miket gondol Roli, de szerintem nem azt, amit én gondolok, hogy gondol.
Pann,
Le a kalappal! Én már rég kidőltem volna 5 hónap nemalvástól…és napközben is! Egyáltalán hogyan van időd (meg lelki erőd) bármilyen házimunkára? Hja, az útfelbontás miatt részvétem. Nálunk a szomszéd fúr és kalapál már egy hete. Remélem, a sokatok által említett csomócskák teljesen ártalmatlanok!
Timo,
Gratula a kis “Báránynak”! A kis falusi templom meg felidézte gyerekkorom miséit (nem én tartottam).
Gratuláció a forgolódáshoz is (Zsófinak és Grétának is-és Boldinak) Roli is múlt hét óta tud hátról hasra (nem kapkodta el).
Kátya (bocsi, most nem találom az igazi neved, Noémi??)
Peluscsere nálunk is Rókiék módszerével (kaki azonnali csere, pisi, ha már sok van). És Bence nagyon kis édes pirinykó!!
Zita,
Köszi a tanácsokat! Az a szentjánoskenyérmagos a N-től? Lehet azt nem receptre is kapni? Mintha nem….
(már csak azért is kérdezem, mert a mai dokilátogatásunk megint nem volt felhőtlen: mivel nem hízik annyit, amennyit a dokinő előirányzott (15dkg/hét-ő meg csak 10-t), szóval most a dokinő azt tanácsolta, h kezdjek el neki húst adni. Mondtam, h jó, MAJD. (Mivel nálunk is szinte az egész család allergiás (erre rá sem kérdezett), egyelőre én kezdtem el több húst enni és gyorsítom ezt a hozzátápi-kérdést. A részleteket kidolgozom a hugival, tetszik, ahogy ő csinálta.)
Hát elnézve a többi babát, Roli tényleg nem hasít! Sebaj! Egyre távolabbnak látom annak esélyét, hogy egyszer baywatch-vizimentő lesz. Viszont esélyes, hogy filozófus (hihetetlenül sokat töpreng, nyelvkidugva megfigyel) avagy fodrász (BORZasztóan jó frizurákat készít nekem és elragadtatással vigyorog rajta).
Május,
Nekem is kivan a hátam (de méginkább a térdizületeim-én sem hordozok). Az éneklés viszont jóóóó!!! Megkímélt a gyivi? Különben a zenei képzettség nem számít: Apa (akit ált isk-ban eltanácsoltak az énekkarból) leszorított a slágerlistáról (Kengurumama) az I am sailing-gel. (mellesleg fogalmam sincs, hogy hogyan vették fel egyáltalán az énekkarba). De nagyon örülök, h mer énekelni!!
Egészen épeszű Ágiboldi!

Tényleg tök jópofák a szüleid! És nagyon tudományosak a napló megfogalmazásai, mintha egyenesen publikációra szánták volna.Szóval a ti dinasztiátokban a kifárasztásos módszer jön be.
Pelusmosás: nem gondoltam,h ilyen hamar visszaüt, hogy mindig elkapcsoltam az idióta mosópor-reklámokról! Viszont a CLRX kímélő nálam a foltokhoz is kíméletes volt.
Ria,
Kotnyeles nénit jól letorkolltátok!! Hú, a cipi, hát azt sajnálom…
Lora,
Hozzátápi ügyben osztom Mazsi (és Kátya) véleményét: ha így is szépen gyarapszik Brigi, ne szóljon bele senki! Az a kalap félelmetes!! Ugye, nem hordja senki a családból?
Nanica,
Köszi a táblát! A bezzegnetezni, nálunk is műsoron van pedig én annyit nem is…
Sági,
Az IKEÁ-ban láttam (ill. neten

) egyszínű, uncsi előkéket (fehér, talán még fehérítőzni is lehet) Péter ha rosszalkodik? (tesóméknál is)
Róki,
Érdekes az a szociológiai-elmélet! Szerintem is az lehet, h valaki szeret tanácsokat adni (talán csak mert kicsit Terézanyu) más meg nem szeret tanácsokat kapni (kéretlent én sem). (Hát ez a legfőbb gondom az anyóspajtival és asszem sokunknak)
Kladi,
Szerintem ne parázz sokat ezen a szoptatás időre-dolgon. Mi lenne, ha megpróbálnál neki adni
kicsit (hacsak nem Hakapeszi) úszás előtt? Utána gondolom, biztos nagyon éhes lesz.
Orsi,
Óóó, az a susogós utazóágy!!! Amikor először használtuk, Rolinak még megvolt a kúszóreflexe és úgy kotorászott benne, mint egy kis sündisznó az avarban.
Kajálós pályázat, jó ötlet! Nekem csak olyan szopiztatós van az első hetekből, amin tisztán látszik a rossz technika-szóval azt nem. Majd spenótost. Sok türelmet a nadmamához (fia miatt megéri a befektetés)
Nóri és ex,
Nane!
Dinyuska,
A kiscsibe jobban tetszett, mint a csirke.
Bella,
(Répcelak?) Azt olvastam, h az első gyereknek azért nehezebb a dolga, mert ő tanítja meg az anyukáját anyának lenni. Szóval Lucával elvégeztétek a munka nehezét, most már Berci meg sem kottyan nektek.
Lorca,
Boldog névnapot így utólag!
........és mindenkinek jójéjt!