Helló Lányok!
Zsuzsi hugi/ Juci: köszönjük az infót, aranyos vagy hogy leírtad, jó volt olvasni, a Királylányról, és Zsuzsiról.
Gurgi: egyetértünk, szerintem is simán el lehet rontani már ilyenkor a bébiket, de tudom, ezt sokan cáfolják. Én biztos mindig szigorúnak tűnök, de én azt mondom, hogy valamelyest már ilyenkor is következetesnek kell lennünk. Én is olvastam a Suttogót, nekem is tetszett, időről időre beleolvasok újra és újra. Tudom, hogy az is csak egy ember véleménye, és mások teljesen másképp vélekednek adott dolgokról, de nekem szimpatikus ahogy leírta a nő a tapasztalatait, lehet, hogy csak azért, mert sok mindent én is úgy, de legalábbis hasonlóképp csinálnék/csináltam. Ja, és nekem is van egy ilyen pédám, lassan 3 hónapos a bébi, az elejétől fogva össze-vissza eszik, alszik, és egyebek. Na és persze rengeteget nyekereg, amit megelőzendő, állandóan kézben van. És tényleg nem soká 3 hónapos lesz. Mi lesz így?! Hát.....
Uxi: remélem azért olvasol még minket. Még hogy te fogsz utoljára szülniiiiiii?! Láttad már az én vonalzómat?

Ha nem érdemes megnézni

Ne mondj ilyet, hogy nem jössz, most biztosan egy kicsit rosszabb napod van, de mint tapasztalt anyuka te is tudod jól, hogy ez így van, egyszer fent, egyszer lent.
Tény, hogy most már alig vagyunk akik nem babáznak, egy kicsit kivülállónak érezheti magát az ember, de nem baj, mert telnek a napok, és minden nap közelebb kerülünk mi is a táblázat felső részéhez!!!! Nekem is vannak rosszabb napjaim, de kinek nincsenek?! Őszintén remélem, hogy meggondolod magad, és továbbra is írni fogsz nekümk. Fel a fejjel!
Hencsi: látod milyen jó, hogy kipróbáltátok a masszírozást? Mondtam én hogy hasznos
na léptem, megyünk vásárolni.
Jövök még.
Móni