A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti!!!!!!!!!

Ezerrel szorítok Holnapra!!!

Most mást nem írok csajok, most értünk haza, holnap visszaolvasok! :wink:
torolve_20130114141731

Nyunyi :D
Nagyon ügyi vagy! Sok-sok pihenés!!! És dicséret a férjecskédnek!!!
Babatapikat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti :D
Drukkolok nagyon!!!! Sok-sok petikét szívjanak le és termékenyítsenek meg, ezt kívánom tiszta szívből!!!!!
Jó, hogy tegnap beszélhettünk!

manda

Lányok!
Ha valaki benéz még.....Mennyit illik adni ilyenkor a dokinak??Tavaly nem adtunk, nem volt rá keret, most szeretnék...Csak párommal van egy kis vitánk ezen....Privibe jöhet!Köszi
Vendég

Kriszti,

Privi ment!

Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Köszike! Válaszoltam is! :wink: Jó éjt Neked is!
Vendég

Kriszti!

HAJRÁ holnapra!!!!!!

Nekem is Gabi lóheréje segített,most Neked fog! :lol:
Puszi

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Úgy legyen!!!!!Köszönöm !!!!Már nagyon várom!Iszonyatosan feszít.... :roll: :lol:
Vendég

Krisztike!

Én is örülök,hogy megismertelek!

Holnapra kívánok neked EGY KALAPPAL!:-)

Ne izgulj..minden rendben lesz TUTI!

Gondolok majd rád reggel....!

Zsebike
zsebibaba74

Sziasztok!

Krisztike, Nyunyi, Vikkata, nagyon szorítok Nektek! Tisztára be vagyok zsongva, olyan szépen haladtok mindannyian! :D Sokat gondolok Rátok!

Nyunyi, nagyon ügyes voltál! Annak meg különösen örülök, hogy nem is fájt! :lol: Dugdosd csak az Utrot :wink: Mennek a babatapik!

Krisztike, drukkolok holnapra nagyon! :D ++++++++++++++++++++++ X-ben az összes ujjam!

Vikkata! Kívánom, hogy Te is csak jó hírekkel gyere! :D

Jó éjt mindenkinek! Puszi!

Kép

KépKép
anett_1

Kriszti!
Szorítok!Oszt pihi ezerrel!
Lexi!
Nagyon klassz a vonalzód!
Vendég

Szép Kép

Zsókuci,Manda ,Anett!Köszönöm szépen!!!!Küldjétek csak a tapikat!!!!!! :wink: Puszika neketek!!!!! :)

Lukrécia!nekem is küldöt Gabicsibe ,lóherét,remélem nállam is beválík!!!! :wink:

Krisztikém!!!!Nagyon szóritok nektek!!!!! :) Remélem minden rendben lesz!!!!!! :) Hajrááááááááááááááááááááááá kedves!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok a vónalzóm mért igy rakja ki???????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!!!Sikerült kiraknia végre rendesennnn a vonalzóm!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Gratula a szép vonalzóhoz!
Vendég

Benszikém!!!Köszike a dicséretet!!!!Tied is aranyos!!!! :)

Most megyek még pihizek egy kicsit!!!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
Bár Te már nem olvasod, de azért megy a drukk ezerrel!
Nefke
nefke

SZiasztok!

Kriszti
már lehet, hogy túl is vagy rajta! De izgi!!! Hajrááááááááááá!!
Ahogy hazaérsz, írj, hogy mi volt!!

Kata
Veled mi van?

Nyunyi
Ugye pihizel?

Nefke
Ti mikor kezdtek? Jó lehetett azért a nyaralás, én még soha nem jártam arra. MIt lehet ott megnézni, milyen érdekesség van még ott?

Gabiii!
HOgy vagy????

OLyan izomlázam van a pakolástól, takarítástól, hogy alig bírtam felkeni! Remélem, legalább fogytam vmit ebben a négy napban. :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Zsókuci!
Nem volt vészes, sőt még ha sikerülne (lenne rá idő), akkor vissza szeretnénk menni a nyáron 1-2 napra!

Gil!
Hát én már szívem szerint most kezdenék, de meg kell várni a következő mensit és akkor a 2. 20. 24. napi vérvételekre megyek majd, meg a párom a két spermavizsgálatra és ha akkor minden rendben, akkor szerintem szeptemberben tudunk kezdeni.
Bár nem tudom van-e várólista, stb. szóval egyenlőre csak bizok benne, hogy sikerül kezdenünk szeptemberben.
Nefke
nefke

Nefke
De jó! Akkor már csak egy hónap!!! És teljesen rendbe jöttél, úgy érzed?

gil

Gil!
A lelkem az még fáj, de soha nem is fogom elfelejteni.
Amúgy szerintem igen, de csak akkor tudjuk elkezdeni a vérvételeket, ha 4 hétre fog megjönni a mensi. Lehet, hogy még várni kellene egy hónapot és csak utána kezdeni, de én úgy érzem, hogy ha megjön akkor érdemes elkezdeni és legalább kiderül ha valami gond van és hamarabb lehet orvosolni.
Szóval ezért ragaszkodok a következő hónapban a kezdéshez!
Nefke
nefke

Gil!
Bocsi, nem válaszoltam az Abádszalókos kérdésedre. Szóval mi kimondottam fürdödni mentünk, most nem is akartunk járkálni. Már nagyon vágytam természetes vízre és mivel a Balcsin mindig sokan vannak, rossz hazafelé jönni este a dugó miatt, így eszünkbe jutott, hogy a Tisza-tónál voltunk 6-7 éve és mi lenne ha megnéznénk megint. Szerencsére megtaláltuk azt a helyet ahol voltunk régen és üdülési csekket is elfogadnak, volt hely is, így oda mentünk vissza.
Amúgy lehet kirándulni Kiskörére, ha jól tudom szerdánként van zsilip nyitás, amit meg lehet nézni, Tiszafüred is közel van, meg Abádszalókon van valami babamúzeum. Rengeteg vizisport lehetőség van. Nem is olyan vészesek az árak sem. Ja és van valami bácsika, aki csónakkal körbevisz a tavon és mesél az élővilágról, meg a tó történetéről. De ha jól tudom van valami természetvédelmi rész, ahova lehet menni és ott is visznek hajóval, meg madárles (vagy valami ilyesmi a neve) és ott 2-3 órát lehet eltölteni. De nem jártunk utána, talán majd ha legközelebb megyünk. Amúgy gyerekeseknek is jó szerintem, mert igaz, hogy kavicsos egy részen a Tisza-tó, de csak ott ahol fokozatosan mélyül és ott a gyerekek tudnak játszani, amúgy kicsit odébb megy be az ember, akkor kapásból 1.50 a vízszint és csak akkor volt zavaros, ha felkavarták az emberek a lábukkal, szóval egész jó volt!
Nefke
nefke

Gil drága!!!Pihizek igérem!!!!Most is feküdtem,csak szegény ördi rosszalkodik!Nem tetszik neki ,hogy pihizek!!!! :oops: :wink:

Nefke!De jó akkor nemsokára keztek!!!Drukkolok neked,hogy min den oké legyen,és megjöjjön a mensid!!!! :wink:

Még egyszer drukk Krisztikének!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil!Neked is szurkált a pocid???? :roll: :oops: Nekem szurkál!!!Ez normális???????? :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Ez normális,nekünk is szokott szúrkálni!Millió
baba
Kép
gabicsibe

Gabicsibém!!!Köszike az infót!!!!! :wink: És a TAPIKAT!!!!!!!!!Biztos szerencsét hozol!!!!!!!!!!Puszika neked!!!!!!Mikor indultok nyaralni???

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Szívesen :D Mához egy hétre ilyenkor már lubickolok :D

Gil
Köszi megvagyok!Számol visszafelé a napokat.Mindjárt indultok ti is!Kipihented a felújítás fáradalmait?
gabicsibe

Kicsit takarítottam, mostam még... Sose lesz vége, az egész lakást finom por lepi...

Nefke
Köszi a választ, az információkat, aranyos vagy! Kívánom, hogy ne találjanak semmi bibit, és minél előbb kezdhess! Elhiszem, hogy soha nem fogod elfelejteni! Adjon erőt a gondolat, hogy képes vagy teherbe esni, és legközelebb nem lesz semmi baj! Nagyon drukkolok ehhez!

Nyunyi
Ahogy Gabi is írta, szokott kicsit fájdogálni aznap és még egy-két napig! MÉg olyan is volt, hogy kicsit vérezgettünk. Ne izgulj! MInden rendben lesz!

Gabi
Nem írtál nekem, hogy mi van veletek!!! :(

gil

Gabi
Most látom, hogy írtál, bocsi! :lol: :lol: Csak épp én is irogattam!

gil

Sziasztok csajszikák!

A tegnapi napom nem volt semmi!:-(

Ha kívánhatnék most valamit és teljesülne az tuti az lenne,hogy hadd legyek 2 héttel öregebb!

Sajna még mindig csak a Decát szúratják velem,mert "túl jól"működik a petefészkem, nem áll le a működése, így nem lehet hozzákezdeni a stimuláláshoz!Szóval most már napi 2 az adagom!

Hétfön kell visszamennem..s drága dokim azt mondta,hogy szerinte akkor már KEZDHETÜNK!

Jó lenne már végre túl lenni ezen az egészen!

Így még a nyaralás időpontját se nagyon tudjuk kikalkulálni!Szeretnénk elmenni valahová párom tesójáékkal közösen gyerekestül-mindenestül!Nem láttam már a keresztgyerekeimet 4 hónapja...úgy hiányoznak!:-((sajna nem itt élnek)
(
Zsebibaba
zsebibaba74

Zsebibaba
Két hét múlva már teljesül is a kívánságod :lol: :lol: :lol:
Remélem, hétfőn minden rendben lesz! Durva, hogy ennyi szurit kapsz, gondolom, mellékhatások is vannak! SZegény! :(

gil

Nyunyi!

Most jól elszégyelltem magam.... :oops:Tudod nem voltam pár napig és csak benéztem tegnap hozzátok hogy mizu.Természetesen neked is ezerrel mennek a drukkok!Gabi lóheréje csodákra képes,meglátod! :wink: Pihizz amennyit csak tudsz a fiad mellett.Nekem is szúrkált a pocim,az nem baj!HAJRÁ!

Kép
lukrécia

Gabicsibe!De jó lesz!!!!Pihizhetsz!!!!Mi is elmegyünk majd valahova,ha kiderül ,az eredmény!!!! :wink:

Gil drága!Köszike!Remélem,vérezni már nem fogok! :oops: Remélem 9 hónapig!!!! :lol: :lol: :lol: Párom azért kiabál velem,mert fel merek kelni!nagyon vigyázz rám! :wink: Most is lementek a dunára,hogy nyugim legyen!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lukrécia!Ne szégyeld magad!!!!!Nem kell drága!Aranyos vagy ,hogy drukkolsz nekem!!!!Jól vagy?Ugye milyen jó ha rugdosodika baba!!!????Én imádtam!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok! Megjöttünk, aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám. :D :D :D

Jóóóóóóóóóóóó sok gömbikénk van odabent 10-14 mm-esek mindkét oldalon. :D A mnyh is már 10 mm-es és a hormonszintem is nagyon jó dokibácsim szerint.. :D

Irénke aranyos- tündérke volt :D Ma egész nap mosolygott.. :D Még integetett is mikor eljöttünk. :D :D

Hétfőn is megyünk, lehet, már kiderül a NAGY NAP is.. :wink: :D :D

Krisztit nem láttam.. de most hívott az előbb, túl van rajta de még nem tudnak konkrétumot.. Úgyhogy lányok kéretik rengeteg +++++++++++++++++++++++++++++ neki.. :D
torolve_20130114141731

Zsebi drága ne szomorkodj!!!! Kriszti is és én is a kezdés előtt már napi kettőt szúrtunk én összesen 19-et szúrtam kezdésig, úgyhogy ne csüggedj, meleg van emiatt kicsit több szuri kell.. nemsokára kezdheted a stimut.. :wink:
torolve_20130114141731

Vikkata!!!De jóóóó!!!!Gratula az eredményeidhez!!!!!mindjárt itt a nagy na Kép GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! p!!!

Krisztike!!!!Megy a drukkkkk!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata
Tök jó!!!!! Gratula!!!!!!!!!! Csak így tovább!!

Krisztinek továbbra is megy a drukk!!!!!!!!!!

gil

Helló!
Tegnap későn értem haza, így már nem tudtam bekukkantani.
Nyunyi, vigyázz nagyon magadra!!!!

Kriszti, szuper, hogy megvolt az inszem. Pár kilóval biztos könnyebb vagy :D Kiváncsi vagyok az eredményre!!!

Este jövök!

Puszi
süni76

Sünike!

Köszike ,fogok!Én voltam tegnap inszemen!!!!Nem a Kriszti!!! :wink:

Krisztike ma petesejt leszíváson volt! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!Igazán megható! 1 éve is uyganilyen jólesett, hogy szurkoltatok!!!!!! :lol: :lol:
Kissé komplikáltan, de túlvagyok rajta. Ébredezés nem volt valami kellemes, köhögőrohamot kaptam, a nővér szerint felszaadt a pulzusom.Aztán émelygés, hányinger, és mindez mellé hulla fehér szín...Szóval, kissé még szégyeltem is magam, hoyg ilyen kis gyenge vagyok!
A lényeg!9 petike lett,(tök jó!!), abból 6-ot azonnal sikerült megszúrni, doktorbácsink szerint küzdenek a másik 3-ért!!!Csúnya dolog, de ha nem indulnak be, akkor sem leszek elkeseredve!!!Mondtam is, az nagyon jó, ha 6 érett!Osztotta véleméynem.Holnap telefonálnak, hoyg mennyi maradt meg!!!!(remélem mind a 6)!!!! :lol: :lol: És mondta, mivel a mútkor nem nagyon akartak fejlődni, így tuti 3 naposan kapom őket vissza, tehát, HÉTFŐN!!!!!!!! :lol: :lol: Nagyon várom!!!!!Köszönöm mindenki kedvességét!!!!!Nagyon szeretlek titeket!!!!

Nyunyi!
Tudom, ki az a lány, aki 5 hetes, túlstimulált!MA is volt, egy szobában voltunk...NAgyon aranyos lány, tavaly ismerkedtünk meg!!!!!Azt mondta, lehet beregisztrál, hisz rendszeresen olvas bennünket!!!

Na, majd még jövök, csak kajálunk!Farkas éhesek vagyunk(már vettem 1 kiló túrót is) :roll: :lol: :lol:
Vendég

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Krisztike
Pihenj sokat és drukkolok minél több legyen!

Kata
Te csak növesztgesd azokat a petikéket a hétvégén!Minél több annál jobb :wink:

Nyunyi
Vigyázz magatokra,pihenj sokat!Kisördivel meg társosozzatok,addig is nyugton van :D

Zsebibaba
Kitartás,ha már meg lesz az eredménye nem is fog érdekelni mennyi is volt az az annyi :wink:
gabicsibe

Krisztikém!!!!de tuti hírek!!!Nagyon örülök neked!!!Hétfötől te is kismami leszel!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :) Én is montam a csajszinak ,hogy regisztráljon ,ne csak olvasson!!!Remélem regisztrál!! :wink: Jó étvágyat!!! :wink: Mi is szeretünk téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibém!Neked is jó hétvégét!Vigyázunk magunkra!Kisördivel nem lehet társasozni,nem nagyon érdekli az egyhelyben ülös játékok!!! :wink: :) Tök jó már nem szurkál annyira a pocim mint ,délelött!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!Mire jó a túró????Van hatása a terhességre??Veszek én ha igen,bár nem kedvelem annyira!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Én úgy tudom, segíti a megtapadást!!Fehérje!Töményen.Tavaly nem volt gusztusom sokat enni, de most valahogy kívánom!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti
Annyira szorítottam Neked, hogy kiment a vér a kezeimből. Reméljük mind a 6 babácska beindul. Egyébként a 6, az jó, nekem szerencsét hozott, tudod. Pihenj, aztán hétfőn menj a babákért. Vártam, hogy csörögsz, de most hazaértem és egyből olvastam mi van Veled. Szigorú ágynyugalomra ítéllek!!! Látod az mennyi mindenre jó. puszi
Vendég

Krisztikém!!Köszi az infót!Holnap veszek én is!!!! :wink:
De jó ,hogy hétfön már kismami leszel!Ugy örülök neked! :) Nektek utána ,hány nap múlva derül ki ,hogy megmaradtak e ??? :roll: :) Lehet ,hogy 13-a?De jó lenne ha egy napon derülne ki!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti, nekem is kilenc leszívottból hat lett jó, mind a hat megmaradt másnapra, harmadik napon kaptam vissza és most ketten itt figyelnek a pocakomban :lol: :lol: :lol:

Szorítok nagyon!

Puszi!

Judit

jucicuki

Drága Lexi!
Majdnem 2 órakkor tudtuk meg, h mennyi is van, akkor kaptunk zárót, aztán örültem ha a kocsiíg elmentem, és haza.Kissé még sz@rul voltam, de nem akartam ott mondani, olyan ciki volt....Bocsika, h nem írtam, de erőm nem volt! Ne haragudj!!!
Olvastam a másik topikon, hogy majd 24 hetes leszel, mire eredményed lesz!!!Ez durva!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: De úgysincs baj, ezt én már előre megmondom!!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: