Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!Igazán megható! 1 éve is uyganilyen jólesett, hogy szurkoltatok!!!!!!
Kissé komplikáltan, de túlvagyok rajta. Ébredezés nem volt valami kellemes, köhögőrohamot kaptam, a nővér szerint felszaadt a pulzusom.Aztán émelygés, hányinger, és mindez mellé hulla fehér szín...Szóval, kissé még szégyeltem is magam, hoyg ilyen kis gyenge vagyok!
A lényeg!9 petike lett,(tök jó!!), abból 6-ot azonnal sikerült megszúrni, doktorbácsink szerint küzdenek a másik 3-ért!!!Csúnya dolog, de ha nem indulnak be, akkor sem leszek elkeseredve!!!Mondtam is, az nagyon jó, ha 6 érett!Osztotta véleméynem.Holnap telefonálnak, hoyg mennyi maradt meg!!!!(remélem mind a 6)!!!!

És mondta, mivel a mútkor nem nagyon akartak fejlődni, így tuti 3 naposan kapom őket vissza, tehát, HÉTFŐN!!!!!!!!

Nagyon várom!!!!!Köszönöm mindenki kedvességét!!!!!Nagyon szeretlek titeket!!!!
Nyunyi!
Tudom, ki az a lány, aki 5 hetes, túlstimulált!MA is volt, egy szobában voltunk...NAgyon aranyos lány, tavaly ismerkedtünk meg!!!!!Azt mondta, lehet beregisztrál, hisz rendszeresen olvas bennünket!!!
Na, majd még jövök, csak kajálunk!Farkas éhesek vagyunk(már vettem 1 kiló túrót is)