Sági,
Jó, hogy megjelentek a pöttyök, akkor egy db egyszer elkapható betegség kipipálva. A többi ellen meg amúgy is oltást kap.
Ágiboldi,
Így jár, aki fickándozik éjszaka és 40 fokban paplannal alszik!

De legalább a hajnali fekve szopi megy, az pont elég a túléléshez. Egyébként egyáltalán nem ritka, hogy anyuci ráfekszik babucira. Extrém eseteket mellőzöm, de tesóm is megcsinálta. Férj szólt neki, mert Tamo keze beszorult alá és azt próbálta nagy hévvel kiszabadítani. Sógort ismerve egy ideig csak csendesen röhögött, mire kiszabadította. Nagyon tetszett neki, hogy a hátán fekszik és mint egy teknős kalimpál.
Csongria,
Ha a gyerkőc a hajára keni a kaját, az nem zavar. De ha az enyémre, a falra, a konyhaajtóra és a konyhaszekrényre, nomeg a padlóra mindenhová, az már igen. Nati ezt ráadásul spenóttal csinálta.
Norcmorc,
A komppal pont az a baj, hogy simán belepakolják a 6 hónapos piciket. (Persze szeretik ők, ahogy én is szeretem a McD kaját kólával és a bugyuta számítógépes játékaimat. Csakhogy az egyiktől dagadt, a másiktól vak leszek és fáj a fejem.) Ha meg már szereti, ki tartja be, hogy max napi pár percet lehet bene a kisbaba és folyamatosan figyel rá? Pláne, hogy ordít, amikor ki akarják emelni. A motort akkor használja, amikor már ő képes rá és ő dönti el, hogy ráül-e vagy sem. A járni tanuló bébiknek is jó, ők előlről szokták tologatni. A kompban nem kell egyensúlyozni, amíg a mocin igen. Persze ezzel is vannak balesetek, de legalább haszna is van. De azt mégsem kérhetjük szegénykétől, hogy feküdjön hanyatt, amíg nem jár biztonságosan.
Olyan komp
nincs, ami a negatív szintkülönbségnél blokkol. Még nem találták fel az antigravitációs bébifelszerelést. Egy futó ember sebességét is elérheti könnyedén és le a lépcsőn. Ez persze a kirívó eset. De egy hat hónapos babának nem is kell felborulnia, hogy súlyosan sérüljön. A testükhöz képest nagy a fejük és szerencsétlen esetben elég, ha a bútornak nekimegy és előrecsapódik.
Kami,
Jó, hogy nincs semmi gond Áronnal! Szerintem lőttek a kúszásnak. Minek, ha van jobb?

Az a magasabb rendű, már nem gerincvelői beidegződés. Natinál a kutyázás is kimaradt.

Ő a megül(5,5)-forog(6)-mászik(8)-felül(10)-feláll szabadon(10) variációt választotta. Agyilag vszínűleg ő is előrébb volt, mert ha kész volt rá, döbb gyorsan megtanult mindent. Csak ki kellett bekkelni az elejét.

Ő meg türelmesen kivárta.
Áron olyan lehet, mint játszis Tádé. 6 héttel idősebb Szabinál és veszettül frusztrálja, hogy még mindig nem tud mászni, pedig látja tesóját és már menne. De hiába áll négykézláb és nyújtogatja a lábait, valahogy nem halad.

Anyja szerint gyorsabban tanul mozogni, mint tesó. (ez megszokott kistesóknál) Már előre aggódik, Kes 10 hónaposan járt.

Döbbenetes volt, ahogy a teljesen csecsemő alkatú Michlein baba járt. Felállásban, akit tudok mint döbbenetet, egy Gabriella baba, ő kb 7 hónapos volt. Neki is van egy nagytesója, aki szintén nagyon ügyi.
Orsi,
Csinálok egy képet, egyet sem találtam

Csak videón van, de azt nem tudom lekicsinyíteni és feltenni.
Együttalváskor nem kell mellette lenni. Én sokszor hátat fordítok és az ágy másik szélén alszom. Melyik kezedet nem tudod a elpakolni? Alsó a fejem alatt, felső meg mehet keresztbe Szabin. Nem vagyok egy karcsúság, de azzal nem nyomom agyon. Nati ha elfordultam, követni szokott és teljesen rámcuppant. "Ellene" az volt a technika, hogy átdobtam a hátamon a takarót és ici-picire húztam össze magam. Szabi a múlkor valami gömbölyded formát próbált találni. Én meg arra ébredtem, hogy valaki megpróbálja lerágni rólam a bugyit.
Róki,
Jó, hogy működik az apa-fia dolog

Meg hogy egyáltalán kijöttök a sráccal és hogy ő meg nyitott az itteni dolgokra.
A felemelést ne is említsd.

Nati nemrég odament Szabihoz, megfogta a bodyját alul felül, felemelte és felállt. Nem tett volna olyan jót neki, ha leejti a fejére olyan 20on centiről. Pedig én csak olyan 2m-re voltam és az első jelre ugrottam is.
Az alsó képen mindketten alszanak a kocsiban? Családi idill
Norcmorc,
Azért a Gyeden felül lehet más bevétel is, mondjuk ha megörökölsz egy ismeretlen nagybácsitól egy rózsadombi villát és eladod, azután is adózni kell. Stb. Két év alatt nincs meg a 3 milla a Gyedből.