A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Babanetes találkozó:
Nekem tulajdonképpen bármikor jó lenne. A kora délután oké (15h körül).

Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok! Valami rohadt nagy front van. Egyszerűen nem tudtam beszélni a dokimmal még délután 4-kor sem annyian vannak a szülőszobán (Szent Imre) Biztos nem szülnek ezren. Hu majd lehet hogy nekünk is egy front hozza meg életünk gyümölcsét? Tök jó.
Annak plusz örülök hogy holnap ekkora eső lesz mert kb 5 helyre kellett volna mennem( házi doki. bevásárlás. barátné stb) :cry:
De sebaj itt a lehűlés.
Granda Különben a kazi nekem is bejönn attól függetlenül hogy egy régebbi verzió:
MÁlna levél tea: Jővő héten én ki akarom faggatni a dokimat is és a szülésznőt is hogy mikortól mennyit milyen mértékbe. Állitólag a mértéket lehet növelni a hetek számának függvényében (34 hét 1 bögre, de már 37 héttől 2 bögre) De ezt csak hallottam nem tuti. Majd kiderül hogy beborult mint most :D :D :D :D :D :D :D
Ja mindjárt lesz egy csomó kép!!!!!!!! :D :) :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

NIKI!
Igazi boszorkány vagy!!!!! :D :D :D
Nálunk is esik. (na jó, azért inkább csak dörög. egyelőler)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Eeeeeeeeeeen is akarok menni a talira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Anitja! Jaj, ne haragudj, hogy nem reagaltam, nagyon koszi a honlapot, nem tudtam errol!!! :)

Kepzeljetek ma voltam vedononel (itt midwife) hat nagyban tapogatja a hasamat, furcsa arcot vag...erre elkezdi nezni a labainkat, es hat a paromnak van hosszu laba, es 46-os cipomerete, erre kiboki: a baba ezek szerint ra ut, mert iszonyu hosszu labai vannak, es nagy talpacskai... :? :)

Ha kislany, a hosszu labat nem banom, de azert nem szeretnek 40-es labat neki...bar a parom mar elore felkeszitett, mindket lanyanak nagy laba van..(a picikenek mar 3 evesen 30-as laba volt... :? :) )
Vendég

Orulok, hogy segithettem!! :D :wink: Bar par lepest elszurhattam, mert holnapra ide is esot mondanak megint, ami itt most abszolut nem hianyzik!! :?

En is kerdeztem ma a vedonot a pocak-kemenyedesrol, mert nagyon sokat kemenyedik a hasam, de azt mondta, hogy ilyenkor teljesen normalis, ha sokat gorcsolne, az problema.
Vendég

Kuldok par mai fotot 33 + 5

Kép Kép

Kép
Vendég

Niki! Nagyon jól vuduztál, nálunk már szélvihar van, és borult ég. Niki csinik vagytok! Mint egy kapucíner szelet. :wink:
És az előkert is klassz!!!

Éva! A málnalevél-teáról részletes beszámolót kérünk.

Apának mondtam - mivel borzasztóan keményedik a pocakom -, hogy beszélje már meg a lányával, még ne jöjjön ki. Erre odahajol a pocimhoz, és azt mondja: gyere baba, már nagyon várlak!
:shock:

Na ezen majd jót nevettek:
Nevető babák.
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... uVbXHOBLK6

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, Emese, ez a video hihetetlen edes!! :lol: :lol:
Nem kevesbe nevettem a kapuciner-szeletes hasonlaton sem :D
Vendég

Niki! A skót mesterlövészed tudja mi az a kapucíner? :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, Emese, dehogy tudja!! Az angolok nem ismernek semmit, ami finom!! :wink: Oktoberben megyunk haza, majd megmutatom neki!! :D
Vendég

Emeseeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nikiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna!
:):) Köszi, édes vagy!!! :):)

Küldök neked két fotót a 2004-es iker várandósságomról.

- Szülés előtt 1 héttel a pocak.
- És szülés után 3 hónappal.

Csupán azért érdekes, mert jól látható hogy a természet, a női test valóban csodákra képes!!! :):)

Ez most Nálad is pontosan jól érzékelhető (hiszen nem egy "átlagos" várandósság részese vagy) és nagyon büszke vagyok Rád, igazán remekül csinálod!!! :):)

Kép

Kép

Ha valakinek még nincs meg és esetleg érdekli:
Megjelent a Kismama Magazin különszáma - A baba első éve címmel. :):)

Kezdő szülők több mint 200 kérdése.

- Fejlődés/Hónapról-hónapra, az első mosolytól az első lépésig.
- Evés-ivás/Szoptatástól a családi étkezésig.
- Alvás/Nyugodt éjszakák nyomában.
- Egészség/Fürdés, pelenkázás, ápolás.
- Életmód/Mi teszi boldoggá a hétköznapokat, stb.

Vadvirág
Vendég

Motiot!
Én is ugyan így érzek!! Ráadásul Petyka nagyon anyás. Aggódom egy kicsit, hogy mi lesz, de mindíg azzal vígasztalom magam, hogy többen túlélték már, hogy tertvérük született.
Ami azt illeti nekem a kis pocaklakóval kapcsolatban is lelkiismeret furdaládsom van, mivel alig foglalkozom vele.

TALI: Mindenkinek jó mulatást a találkozóhoz! Sajnos én nem tudok menni, mert Petyka akkor alszik, azért majd meséljetek!!!!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

CSajok küldöm a képeket!!!!!!!!!! Kép Pocak+stirák Kép babaszoba Kép babakocsi

Kép
hajagosné szabó éva

Nna, Csajok, én is wuduztam ám!!!!!!! :cry:

Andi,
igen, én is néha azon gondolkodom, hogy ketteskével nem foglalkozom annyit, mint anno Ábellel, na meg nem is vagyok olyan parás, hanem sokkal lazábban veszek dolgokat, amikkel már rég orvoshoz rohantam az elsönél. Meg kávét is iszom reggel, amit az elsönél nem mertem, meg néha lecsusszan egy jó pohár vörösbor a vacsihoz :oops: Szóval ilyenek vannak.
De ezt már mástól is hallottam, hogy a többedik terhesség már lazább.
Az meg tényleg igaz, hogy azért egy pár kisgyereknek született már kistesója, tehát túl lehet élni! :wink:

Vadvirág,
félelmetes a változás, tényleg! Hihetetlen, hogy mire vagyunk képesek! Ha ezt a férjeinknek kéne végigcsinálni, akkor szerintem hamarosan kihalna az emberiség! :lol: :lol:

Niki,
még mindig naggyon csinos kismami vagy, párod is csini, tényleg nagyon jó kis kapucíner szeletet alkottok! Látszik, hogy milyen büszke apuka a párod, te pedig szintén virulsz! :wink:

Éva,
csini a pocid, striák majd elhalványulnak, ne aggódj! A Babaszoba is ari, meg a kocsi is jó! :wink:

Emese,
mingyá megnézem a linkeket, amiket feltettél, hadd röhögjek én is! Ne csak mindig Niki! :wink:
Lábad nem semmi, polcold föl rendesen, meg hajtsd a vizet! Én is érzem már egyébként folyamatosan a vizecskét az ujjaimban.

KépKép
KépKép
motiot

Még képek!!!!!!! Kép más poci kép Kép még másabb
nincs több mára :roll:

Kép
hajagosné szabó éva

Motiot! Neked is ezer köszi a vudu miatt, nagyon jól csináltad te is, köszike!!!!!!!! :D

Vadvirág! Továbbra is le a kalappal előtted, és nagyon örülök, hogy ezt a fotó-kombinációt feltetted, tényleg csodálatos a női test - főleg a tiéd! :wink: :D

Többgyerekes mamik! Szeretnék tanulni tőletek, hogyan mutatjátok be a nagyobbnak/nagyobbaknak a pocaklakót. Előbb-utóbb majd apával nekünk is eljön az az idő, mikor Zsófit kell megismertetnünk egy kistesó érkezésével. :D

Fú a szél, mint áááállllat! :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok!!!!!!

Kb. 15 percenként görcsöl a hasam és a derekam!!!!!! :shock: :shock: :shock: Amikor elmúlik akkor meg keményedik....

Anyukák ez már szülési lehet???A derekam az folyamatosan görcsöl....

Valaki segítsen....Lehet manó apuci szülinapi ajándéka akar lenni holnap?

Remélem elmúlik mint vasárnap és csak az idő a bűnös...

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sétáltunk picit a hűs szélben amikor az első jött...Lépni nem bírtam.Most fekve-ülve jobb,de még mindig van. :roll:

Juj,úgy félek..... :oops: Pedig eddig nem féltem,de ez fááááááááj.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna: én úgy tudom, ilyenkor bele kell ülni egy kád langyos vízbe, ha elmúlik tőle, akkor csak jósló fájások, ha erődödik, sűrűsödik, vagy ugyanolyan, akkor az lehet, hogy a szülés jele.

Kép
Kép
timi26

Miléna,
csüccsenj be egy kad meleg vízbe és ha elmúlik a görcs, akkor csak jóslóak voltak, ahogy Timi is írta! Ha nem, akkor ez már az! :wink:

Drukkok mennek!!!

KépKép
KépKép
motiot

Köszönöm,megpróbálom aztán jelentkezek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

LINIKE BECSULT SULYA 3 KG!!!!!!!!!!!!! :shock:

HHIIHIHIHI 35 h 3 naposnak felelunk meg es minden rendben jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D olyan boldogok vagyunk nagyon izgultunk!

rakok fol mozeses kepet! ma kaptuk meg Kép mozeske

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok !

Miléna : megy a drukk. Ne félj eddig is erős f.... csaj voltál az is leszel most is.

mmarica : gyönyörű a mózes tutti élvezni fogja a kis csaj.

Vadvirág : szép nagy pocid volt szerintem most is lesz akkora nem ? De nagyon szépen kiszívták a gyerköcök belőled az anyagot, hogy így lefogytál.

Lányok sajna én nem tudok menni a találkozóra mert akkor van a nagynéném 60. szülinapi kerti partyja. Nagyon nagyon sajnálom de kérem majd az élmény beszámolót. Ja és a sok képet amit ott csináltok.

Tegnap voltam az Ikeába és annyi de annyi terhes kismami van. Mindenki ment a kajáldába. Tök jó volt.

Lányok nekem minden reggel puposodik a pocim annyira édes.
Apának is tetszik.
Képzeljétek ma megbeszéltük apával, hogy augusztus végén össze szereli a kiságyat. Már alig várom addig meg marad élményként a babaruci mosás meg pakolás.

Nagyon tuttik a képek.

anesz : csütörtökön megyek a kórházba megkérdezem és ha be kell íratkozni akkor téged is beíratlak. Ha ott végeztem és gép közelébe kerülök akkor jelzem neked a történéseket.

Mindenkinek kellemes jó éjszakát ebbe a hűvibe.

Kép .
20200310173350

Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.Már egy hónapja olvasgatlak benneteket nagyon összetartó kis csapat vagytok, olyan jó látni,hogy öszintén aggódtok egymásért és együtt örültök ha valakivel valami jó történik!!Mi szeptember 15.-ére várjuk az elsö kislányunkat Bertát.A vonalzó nálam is késni fog sőt amennyit értek a dolgokhoz lehet soha nem készül el de azért probálkozok![/img]
juba

Kiskolbi! Jó nekem is a busz, vagy akár a vonat (az talán nem rázkódik annyira, meg nem sülünk össze az utastársainkkal). Csak menjünk együtt!!! :lol:

Holnap folytatom az olvasást, rámtört az álmosság.
Ma éjjel jót alszunk!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok pocakosok!

Hát előszöris kisbocsánat én valószínüleg nem leszek itt gyakori vendég, de ha nem bánjátok azért néha néha rátok nézek:) Sajnos az albérletbe az internet akadozik, így gyakran teljesen belassul és képtelenség kivárni mire bejön a kívánt oldal...

Anitja Minden elismerésem, hogy ebben az izzasztó tikkasztó hőségben képes voltál elmenni jógaórát tartani...A végén eltudtam volna menni, de képtelen voltam kivonszolni magama 40 fokba.... Ha leszel most szombaton akkor most mennék mindképp!!!
Ja és köszi a vonalzót remélem most már szuperál!!!

Ha valakit érdekelne augusztuis 4én a la Leche Liga családi délelöttöt tart... Többet itt:http://www.lll.hu/seta_szoptatasert2007

De jó van levegő!!!!!Éljen éljen éljen!!!

Mindenkinek szép jóéjszakát!!! Nagyon csinosak vagytok mind!

Vadvirág Hát elképesztő! Micsoda változás!!Ha csak a második képet látom, el se hiszem hogy aazon gyermekek mind tiéd?!!És most újra ikrek? nahát elképesztŐ!! Gratula neked!!

Miléna Remélem jobban!!! !! Kitartás!!!!!!

Vigyi magatokra!
Jójcak pocakosok

Feltöltök egy képet, az anyunál készült kb. 29 -30 hetesen...

Kép
pola

Szia juba, udv kis csapatunkban!! Biztos jol fogod erezni magad koztunk! :wink: Irj magadrol tobbet, es fotot is varunk!! :D

Milena! Hogy vagy? Amint tudsz, irj, aggodunk!!

Eva! Szep a babokad lakosztalya! :D Hova lett a fejed? :)

Mmarica! Gyonyoru a mozes, nekunk is ilyesmi lesz :)

Vadvirag! Nagyon hamar visszanyerted az alakod, bar akkor is, es most is csak pocira hiztal!!

Ja, es koszonom a bokokat apuka neveben is!

Udv:
a kapuciner-hazaspar :lol:
Vendég

Meleg vizes fürcsi megvolt,kőkemény a pocim de mintha nem görcsölne úgy.

Lepihizek én is,aztán majd meglátjuk.Doki azt mondta ha szükséges vegyek be még +magnéziumot.

Remélem nem lesz semmi,Zéti is elkezdett mozogni végre,eddig nem éreztem.

Jó éjt mindenkinek,majd jelentkezünk!Remélem másnak nem kavart be ez az idő!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Szép estét Mindenkinek!

Miléna: minden oké lesz, vagy így, vagy úgy! Feltétlenül értesíts minket, mi van! Megy a pozitív enerdzsi, ne feledd!!! :wink:

Niki, Motiot: király boszorkányok vagytok!!!! :D Niki Te a Roxfortban tanultad a szomszédban? (Ja, nagyon aranyosak vagytok a pároddal!) Nálunk ugyan nem esik, de fú a szél, meg felhős az ég, és hüsi van! Vééégre!!! :D

Emese: nagyon édik a videók!!! :lol: Holnap megmutatom Gergőnek is... (most épp a szüleinél van) :D

Éva: nagyon jók a képek, jó nagy pocód van!!! A csíkok miatt meg tényleg ne aggódj! Anno érettségi után nagyon le voltam gatyásodva, aztán 8 hét alatt híztam 8 kilót (gyorsabb ütemű hízás volt, mint most), és akkor nekem is lett a popsimon, de nagyon hamar eltűntek. :)

Mmarica: minden elsimerésem Linikéé és a Tiéd! Szép nagy Babó lesz! :D

Vadvirág: Te vagy itt mindannyiunk Anyucija! Igazi rutinod van már babavárásban! Sokan meg itt parázunk az Elsővel! (Persze csodálatos élmény!!!)

Találkozó: a 15h pont jó lesz nekem is!

Szép estét, kevés keményedést (nálam most van bőven, de Máté beindult megint, 1 hét alatt 1 kiló! Juhííí :D :D :D !)!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Mammikák!
Húúúú, de jó, mennyit írtatok :lol:
Voltam ma Babázni a barátnőmnél, aki egy hónapja szült az Imrében, jaj, nagyon jó volt, bár a Picur az elején kicsit sírós volt, még Gergő is reagált rá a hasamba, nem bírta a hangos sírást, főleg amikor felvettem az ölembe a Kisbabát, és közvetlen a hasamon sírt :shock:
Az volt a jó, hogy neki már a második Babája, és sokkal rugalmasabb, például kifaggattam, hogy tényleg kell-e ekkora felhajtás a Babaruhák mosásánál, és azt mondta, az első Babával még Ő is külön mosott, babamosószerrel meg minden, mostmeg már együtt mos mindent, és vasalja a rucikat... lazán is lehet ezt csinálni szerintem, sőt...

Szia Falevél! Szép a Babaszoba :lol: és azért írj majd gyakrabban :lol:

Ancsi! Hogyne hiányoltunk volna :shock:
Nem volt tömeg a Balcsin?

Emese! Hát nagyon irigyellek, hogy ilyen lelkiismeretes dokid van, azt hittem ilyenek orvosok, csak magánrendelőbe vannak, jó hallani, hogy nem.

Kiskolbi! Köszi az időjárásos linket, szuper! Imádom az ilyeneket!

Niki! Nagyon aranyosak vagytok a Férjeddel! A láb miatt ne aggódj, szuperjó nagylábon élni, nekem most lett 41-es a terhesség alatt, szerinted? A 168cm-hez az jól néz ki nem? :lol: :lol: :lol:

Éva! Szuperek a pocis képek, a kiságy és a Babakocsi is!

Miléna! Nagyon szorítok Nektek! Próbálj meg lazítani, a fürdő tényleg jó ötlet!

Tali: ahogy Emese írta én olyan fél három, három körül érek oda szerintem. Kékben? oké :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

hát nem tudom a kép nem akar fölemnni, kiválasztom majd azt írja
ki: nem választottam ki fájlt... nem értem... nap mint nap számitógépen dolgozom... de itt a babaneten folyamatos technikai akadályokba ütközöm :(
hát akkor nincs kép....

Kép
pola

Mazsola!

Jó a vonat is, mindegy. Már ha van abban az időpontban (ráadásul hétvégén) normális járat. Megnéznéd? :oops: Én meg azért megnézem a buszt. Autópályán az se gáz. Aztán egyeztetünk! :wink:

Jóéjt!

Detti
KépKép
kiskolbi

ja és

anitjaremélem epe ügyileg minden rendben!!!!!!meg amúgyis persze!!!
na jó én mára befejeztem, nem bírja derkam ezt a sok ülést... és végre kis manóó is mocorog :) egész nap ilyan kis visszafogott volt csak apocim keményedett.... biztos a fronttol....

Kép
pola

Üdv Juba! Jó, hogy itt vagy! Írj ahogy tudsz Magatokról :lol:

Marica! Linike egy hercegnőnek érezheti magát Nálatok :lol: Meseszép a mózes!

Pola! Akkor úgy készülj utána megyünk a talira :wink:

Na puszi, jó éjt!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Miléna,
örülök, hogy jobban vagy, pihizz aztán jelenést kérünk, bármi van! Drukkok mennek!!!

Juba,
üdv a csapatban, gyere gyakran te is!

Anitja,
igen, pont ezt írtam én is, hogy az ember a másodikkal már sokkal lazább!! :wink:

Mmarica,
szép a mózes és tényleg jó nagy már Linike!!

Mindenkinek szép és végre hüvös estét és éjszakát kívánok mindenféle frontos incidens nélkül!! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Juba! Üdvözlet minálunk! Kérünk paramétereket, medg fotót fejjel!!! :D

Mmarica!
Babcinak már most túl jó dolga van neeeeem???? :wink: :D A mózes egy álom. Ebben biztos édes álma lesz mindig.
És a méretek..... Te is kivághatod az 56-os rucikat! :lol:

Miléna!
Én is úgy tudom, a meleg vizes fürdő választ ad arra, éppen milyen a fájás. Én szinte egész nap fekszem, amint függőlegesbe kerülök, kő kemény a pocakom. Kisasszony most is puposkodik, baromira érzi a hidegfrontot.
Apa már arra hajaz, h holnap szülünk... :shock:

Anitja! Szerencsém van azu orvosommal, ez tény. Viszont nem igazán mond magától semmit, kérdeznem kell, akkor viszont készséges.

Kép
Kép
Kép
gremese

En is meg kuldok egy jo ejt puszit mindenkinek!!

Lanyok, masodik babasok, szerintem ne legyen lelkiismeret-furdalasotok az elso gyermek miatt!! Sot!! Ez a legnagyobb ajandek, amit kaphatnak, egy testver, akire majd mindig szamithatnak, foleg, ha mar nincsenek a szulok. Igaz, nekem mar nagylanyom van, igy konyebb, valoszinu feltekenyseg nem lesz, de ugy orulok, hogy ha maegkesve is, de lehet egy testvere, aki biztosan imadni fogja! :wink:

Jo ejt!

Niki
Vendég

Niki! Teljesen igazad van tesó ügyben!

Jó éjszakát mindenkinek! :)
Niki, ne bújj túl szorosan apához, mert még összeragadtok. :lol: A kis kapucínerek... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna!
Jelentkezz mihamarabb, hogy mi volt az éjjel.

Most este én is éreztem olyan fájdalmat, amit eddig nem: Szúrást az egyik oldalon, alul. De hamar elmúlt. Nem kellene ennek (remélem) jelentőséget tulajdonítani!

Rakok fel egy pocis képet. Ma készült.

Kép
Jó éjt mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Niki köszi az üdvözlést! :) Sajnos holnap mennem kell újra cukorterhelésre mert a védőnőnél kimutatta a vizeletem,hogy gáz van.A 31. heti ultrahangon sok magzatvizet láttak ezért jövőhéten ujra megnézik mert az is lehet,hogy nem használja a nyelöcsövét azért van több viz!Remélem nem lesz baj annyira félek!! Nektek csuklik a baba minden nap?

KépKép
juba

Emese, a nagylanyom szerint olyanok vagyunk, mint a magnes.. :lol: :lol: Imadok tapadni!! :lol: :lol:
Vendég

Juba, nekem naponta legalabb 3-szor csuklik.. :? De tudok olyanrol, akinek egyaltalan nem csuklott a baby. Ne aggodj, biztosan nem lesz baj!

A vonalzonal a Bbcode-ot kell bemasolni, akkor biztosan sikerulni fog!
Vendég

Niki!
Meg kell állapítanom, hogy e is későn fekvő vagy

Ildikó
KépKépKép
sense4

jaj, alapjaban nem, csak itt 1 oraval korabban van.. :) De amiota a babyt varom, sajnos nem tudok jol aludni..Orankent pisi, es ami a legnagyobb baj, hogy a csipomnel a forgoim iszonyatosan fajnak ejszaka, sokszor sirni tudnek, valoszinu a fajdalom is felebreszt. Na meg a bebi..24 orabol 23-at nem alszik..mar most.. :) :?
Egyebkent meg minden 2. heten a parom ejfelig dolgozik, ilyenkor ha birom megvarom.. :wink:
Vendég

Nálam dettó ez a helyzet. Csak a fájdalom helyett zsibbadás van a csípőmben. Ami főleg akkor erősödik, ha az oldalamra fordulok. Csakhogy más testhelyzetben már egy ideje nem tudok feküdni. :? :?
Párom nekem is dolgozik ma éjszaka. Szóval egyedül vagyok. :(

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hello Lányok,

kicsit lemaradtam pár napja, de gőzerővel a doki témán vagyok. Eddig 4-ből 4 utasított vissza... :cry: Lesz vmi konferencia és mindenki oda megy... És akkor mi lesz azokkal a kismamikkal, akik akkor fognak szülni???? :shock: Mindegy, holnap újra próbálkozom, a remény hal meg utoljára. :lol:
És, ha ez még mind nem lenne elég, hétfőn (1 hét csúszással) nekiálltak festeni a babaszobát. És úgy el lett b...va, ahogy csak lehet. A plafon, a parketta, az ajtó és minden tiszta festék, úgyhogy el kellett zavarni az embert. Hogy ki és mikor fejezi be, hát az rejtély. Meg is beszéltem ma Drágaságommal, hogy még jó sokáig maradjon csak bent, mert se szobája, se dokija :roll: :wink: Irigykedve nézem a már elkészült babakuckókat :D
Marica, ez a mózes egy álom!
Vadvirág, nem semmi átalakulás!
Lányok, mindenkinek gratula a pocifotókhoz!

silka
silka

Köszi az üdvözlést mindenkinek! :lol: Nagyon csini kismamik vagytok és csodaszépek a babaszobák is. Majd holnap dobok fel méreteket hát azt hiszem mi 62-es rugikkal nyitunk! :) Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: