Sziasztok Mammikák!
Húúúú, de jó, mennyit írtatok
Voltam ma Babázni a barátnőmnél, aki egy hónapja szült az Imrében, jaj, nagyon jó volt, bár a Picur az elején kicsit sírós volt, még Gergő is reagált rá a hasamba, nem bírta a hangos sírást, főleg amikor felvettem az ölembe a Kisbabát, és közvetlen a hasamon sírt
Az volt a jó, hogy neki már a második Babája, és sokkal rugalmasabb, például kifaggattam, hogy tényleg kell-e ekkora felhajtás a Babaruhák mosásánál, és azt mondta, az első Babával még Ő is külön mosott, babamosószerrel meg minden, mostmeg már együtt mos mindent, és vasalja a rucikat... lazán is lehet ezt csinálni szerintem, sőt...
Szia
Falevél! Szép a Babaszoba

és azért írj majd gyakrabban
Ancsi! Hogyne hiányoltunk volna
Nem volt tömeg a Balcsin?
Emese! Hát nagyon irigyellek, hogy ilyen lelkiismeretes dokid van, azt hittem ilyenek orvosok, csak magánrendelőbe vannak, jó hallani, hogy nem.
Kiskolbi! Köszi az időjárásos linket, szuper! Imádom az ilyeneket!
Niki! Nagyon aranyosak vagytok a Férjeddel! A láb miatt ne aggódj, szuperjó nagylábon élni, nekem most lett 41-es a terhesség alatt, szerinted? A 168cm-hez az jól néz ki nem?
Éva! Szuperek a pocis képek, a kiságy és a Babakocsi is!
Miléna! Nagyon szorítok Nektek! Próbálj meg lazítani, a fürdő tényleg jó ötlet!
Tali: ahogy Emese írta én olyan fél három, három körül érek oda szerintem. Kékben? oké
Puszi Nektek!