Helló!
Itt vagyok
Irina!

Édi vagy!
Após most ment el, méricskéltünk. A folyosóra (az ezer éves ronda járólapra) modul padlószőnyeget fogunk tenni. Ezek 50x50 cm-es négyzet alapú lapok, hőszigetelve. Darabolható, nem kell leragasztani, csak letenni. Ha valamelyik meg nagyon dzsuvás lenne, akkor csak kikapom a többi közül és jól megagyusztálom.
Úgyhogy mi sem ússzuk meg a felújítást, ráadásul apa még festeni is akarja a folyosót, mert kutyanyomos a fal.
Most meg ugye kizárjuk őket az alőszobába, egy baba-ajtóráccsal. Belülről babarács, kívülről kutyarács.
Köszönöm szépen mégegyszer a babaméret-dícséreteket!
Fleur! A gombát nem az usziból szedtem össze, hanem inkább atz én privát kismedencémből (talán), mert az csak dzsuvásodik, nincs benne semmi fertőtlenítés, belepotyog boldog-boldogtalan....
De nincs nagy gond, mert nem érzem, hogy probléma lenne, de hát ha a pisiből kimutatták.... Akkor kúrálom magam.
Egyébként képzeljétek, ezen a héten sem lesz vizitorna, tök rossz, már úgy hiányzik.

Az oktató nyaral.... (Nem is értem, hogy gondolja, hogy a nyűár közepén nyaralni megy....

)
Falevél! Szép a babaszoba, és a pocakod is.
Viranka! Fleur! Megjöttek a telcsiszámok, de Viranka, te nem szerepelsz a táblán!!!!
Timi26! Nem megengedett, hogy egy 8. hónapban lévő kismama dolgozzon, mégha csak egy délelőttöt is.
Plíz dzsanáljál haza, és polcold fel a csülkeidet!!!
Anitja (epe): Igaz, nem tudom milyen az epegörcs - de pár éve a vesegyulladásom miatt megultrahangoztak, és rutinból megnézték az epehólyagomat is. Nos akkor találtak benne 3 polipot.
Pár mm-esek, azt mondták nem probléma, de egyre több embernél fordul elő. Olyan, mint a bőrön a szemölcs, ha nem nő, nem okoz problémát. Nos emiatt fél évente kell járnom UH-ra, hogy megnézzék, nem nőttek-e az én kis polipkáim.

Ha elkezdenek nőni, akkor abból akár rák is lehet, és ki kell venni az egész epehólyagot. Jó mi?
Ja, és Anitja, nem a magánrendelőjében voltam, hanem a sima "SZTK" rendelésen. Mindig megnézik a vérnyomit, súlyt, méhszájat. Most meg UH is volt, amit előzőleg nem mondott, de én örültem. Mindig elmondja, hogy csinálhatok mindent, nem kell túlzottan kímélni magam. Mozogjak, és egyek sok gyümit.
Lelkiismeretes emberke.
Mmarica! A babanetes talit még nem tudom, hogy lesz, minden esetre addig elküldöm a listát azokkal a számokkal, amiket addig megkapok.
A padlószőnyeg-lapokat aznap vesszük meg, úgyhogy én bizti du. megyek, ami nem is baj, mert Anitja 13.30-ig jógát tart, és még oda is kell érnie. Úgyhogy ha a többieknek is jó, 14-15h-felé talizhatunk. Nekem van kék kismamafelsőm, én benne vagyok, hogy kékben menjünk, de természetesen várom a javaslatokat. Amúgy nekem nagyon jó az arcmemóriám, aki fotót tett már fel, azt bizti megismerem.
Na eldugulok, mert ebédet kell gyártanom. Grillezett cs.mell, grillezett gomba, padlizsán görögsalival.