Sziasztok!
Csak gyors bekukk és olvasás,na meg némi életjel rólunk!
Képzeljétek szabadlábon vagyok,tegnap feljöttem 1dül Pestre,mert ma végre megyek dokihoz,pontosan két hétig véreztem.........

Lili maradt tesómékkal Irsán és ahogy hallom cseppet sem hiányol
A hét közepéig kicsit sem érdekelte a kánikula,de csütörtöktől picit megfáradt szegénykém,pedig ott legalább elviselhető a házban a hőmérséklet,nem úgy,mint itthon a tizediken.
Ma elmentek bejelentkezni az ottani doktornőhöz,mert az a hülye vadhús megint visszanőtt a köldökébe

,és az étvágya is nagyon rossz lett,átlag 80akat eszik,de nem ám négy óránként,hanem amikor ő akarja.és hát ő inkább 1általán nme akarja.....A doktornő megnyugtatott mindenkit,hatalmas dicséreteket zsebelt be Lili és a keresztanyu meg a nagyi,azt mondta véletlen se erőltessük a kaját,egyen amennyit jól esik,oszt jó napot!
Panaszra semmi okom,a ház minden ágyában ugyanúgy aludt a bébi,akár itthon!
Kezdem megérteni a kommunák lényegét

,mindig van aki a bébivel foglalkozzon és ez neki nagyon bejön!
Persze van bennem némi félelem,mi lesz amikor hazajövünk,de most nem akarom ezt is elrontani az állandó kattogással.....
A legtöbbször már alszik este 10től reggel 7ig,többnyire délelőtt is szunyókál,aztán délután kezdödik a világ felfedezése,nézelődés és vigyor,vigyor,vigyorgás ezerrel

A legédesebb amikor kicsit féloldalasan húzza fel a száját,közben oldalra biccenti a fejét és becsukja egy pillantra a szemét.Na ettől mindenki elájul és elolvad

!A végén pedig dob egy hatalmas mikiegeres-szélesszájút

!
Sajnos Balázzsal sokat háborúzunk,mindkettőnket megvisel ez az anyagi padlózás....

Remélem ez is mihamarabb rendeződik,de túl jó híreim nincsenek erről,a táppénzemet visszadobták...........Tudjátok nekem ezelőtt saját cégem volt,úgyhogy nem könnyű.
Ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben,csak ez a vérzés nagyon kimerített,kicsit sok volt ez a két hét
Mi már napjában kétszer-háromszor megyünk a "nagymedebcébe" Lilivel,lehet bárki a fürdőtársa,mindig nagyon élvezi,pedig voltak vízbe bukások is,de semmi sem szegi kedvét!

Ahogy nem ér le a lába és hason van,fej fel,kéz és láb pedig beindul,olyan ééééééééééédes,hogy csak!A zunyzót is imádja,igazi kis maki fejjel pislog és gyönyörű,ahogy a pillája vizes!
Ja,és szerintetek ki az a béna,aki 40fok melegben megfázik?????????

Naná,h én!

Nem akartam Lilit megfertőzni,ezért vettem fel maszkot első este mikor kehes lettem.Na ennek aztán olyan sírás lett vége,hogy azóta dobtam és inkább nyakra gyúrok,meg szívre,hogy ne menjek túl közel az arcocskájához!Úgy volt,h beraktam a kislavórkájába pancsizni közben beszéltem neki,ő meg nézett szerte szét és vigyorgott,így:

Aztán elkezdte keresni az arcomat és ez lett belőle:
Anyukám mesélte,h amikor én voltam bébi elment hajat festetni és ugyanez lett belőle

...........következő etetés előtt el kellet mennie visszafestetni

még szerencse,h a házban volt a fodrász
Nem tudom mikor jövök legközelebb,pedig ott is van net,csak a tetőtérben,függöny nélküli szobában(50fok),épp,h eltudlak Titeket olvasni odafönn, és ne hargudjatok,h nem reagálok részletesen mindenkire és mindendre

,de nagyon sokat gondolok Rátok ám!Ti se felejtsetek el lécccciléccciíííííííííííííííí!
Millió puszi,brigi