A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

jaj, ez a fáj a hasa duma engem is kiakaszt!! :evil: nálunk az anyósom nyomja. megkérdeztem a dokinkat is h ő mit gondol ezügyben, és ő azt mondja h szerinte se. múltkor már annyira felhúztak vele, meg az apósom is rákezdte h megkérdeztem h meddig fogják még ezt a szöveget nyomatni - hiszen már 3 hónapos!!! :evil: a másik amitől agyam eldobom: még soha nem vettem észre h Viktóriát zavarná a csuklás - uúgy nézelődik tovább , akármilyen hosszasan is csuklik. én nem is teszek ellene semmit - majd elmúlik. de anyósom addig nyomja neki extra szánakozó hangon h "jaj, ez a csúnya csuuuukiiii-muuukiiiiii, szegénykéééééém..." h végül általában elbőgi magát a szerencsétlen. :evil: de otthon soha :shock:

hármas fotónk nekünk sincs :cry: olyan is alig, amin én is rajta vagyok, mert szinte mindig én fényképezek. vagy ami van Viktóriával közös rólam, az is szarul sikerült :evil:

lorci, ez a nevetős nagyon édessssss :D Viktória már jó ideje kuncog - amikor dicsérem, a szája elé kapja a kezét, úgy nevet. de mostanában már nem szégyenlősködik ennyire :D pedig olyan édes volt. viszont néhány napja már tényleg hangosan nevet - a kuncogásnál is hangosabban és annyira furcsa volt! még nem csinálta soxor, de tisztára olyan, mint nem is egy nagy baba, hanem egy nagy kislány!! úgy meglepődtem h egy ennyi idős baba már ilyet is tud :shock: már forog a hátáról a hasára is :D :D még beakad a kezecskéje maga alá, de addig ficereg, emelgeti a popsiját, míg ki nem húzza :shock: :lol: halálos!

Marcikáról marha jó h ilyet tettél fel, amin uabban a hordozóban van. így tényleg nagyon látványos nemcsak a változás, de a növekedés is! és igen, tényleg nagyon sokat változott! hihi - mintha születésekor több haja lett volna :shock: és Viki is nagyon sokat nőtt. szép kislány, olyan kis finom vonásai vannak.

niki, a f8ig alvást úgy értettem h az volt a "rendes" felkelés - szopizni felébredt most is asszem 4 körül, de olyan kóma vagyok még olyankor h azt se tudom, hányszor szoptattam meg utána, csak nyomom a szájába a cicim és alszunk tovább. nálunk is kb 6 óra a szopi nélküli alvásidő. de nem bánom, ilyen paraméterekkel nekem belefér, ráadásul tudtommal a fogamzásgátló hatás is így működik, ha max napi 1x 6 óra marad ki, egyébként meg legfeljebb 3 óránkénti szopi. köszi a leírást - holnap megpróbálom. mintha ez a megnyitás nem rémlene h azt csináltam-e, de a többi az megvan.

nálunk ez a nagy szél bekavart este - nagyjából egy órán keresztül vígasztalhatatlanul sírt, szopizni sem akart, de ahogy elült a szél, megnyugodott :shock: szegény - tök sajnáltam. pedig ilyen nagy sírás azért már egy ideje nem volt.
Vendég

niki, különben úgy emléxem, bringa már említette h fürödtek együtt v legalábbis a nagykádba vitte Lilit. én nem merem Viktóriát a kádunkba vinni :roll: de aki csinálja, az azt mondja h a babáknak tetszik (pl egy barátnőm is ezt mesélte). különben gyerekkoromból emlékszem h mekkora nagy szám volt, amikor már sok vízben fürödhettünk - mint anyu is - és nem kellett bokáig érőben pancsiznunk esténként :lol:
Vendég

Hello Csajok,

nagyon jól sikerült a napunk, Zsófi óóóólllyan édi volt, mindenütt elvolt mint befőtt, aludt, mosolygott, gagyarászott a rokonyoknál, és az étteremben is, és mind a 150 km-t átaludta oda és vissza is :) na jó nem ömlengek többet, de annyira hálás vagyok a sorsnak amiért ilyen gyereket kaptam, és olyan büszke vagyok rá :)

Nagyon édesek a képek, Niki nagyon jó ötlet volt :) Hát rólam meg nyunyiról is csak akkor készül kép ha erősködök és valakinek a kezébe nyomom a kamerát, egyébként mindenki mással millió képünk van :( ez az anyák sorsa

Niki, mi tegnap tusoltunk együtt, beültünk együtt a kádba, de csak apa letusolt minket, nem engedtük tele a kádat a vízzel. Nagyon figyelt Zsófi, új volt neki, de nem volt egy hangos nyikkja sem, és olyan édin bújt az ölembe :) szal nekem jó élmény volt, remélem neki is, majd még gyakorlunk, mert már lassan kinövi a kiskádat :shock:

Doo, rólam lepereg az ilyen biztos a hasa fáj szöveg, amikor nyunyi nyekereg, igaz ritkán van ilyen,de én mindig kioktatom ilyenkor az okosokat, hogy hát nem látják hogy nem az a baja hanem X? És szúrósan nézek hozzá, mintha bénákhoz beszélnék, hogy még ezt sem látják :wink: Na ilyenkor mindenki annyira ledöbben hogy csak egy "ó hát tényleg"-re futja, aztán eldugulnak :) A legjobban azt bírom ,amikor Zsófi a kezem alá dolgozik, és ha azt mondom hogy csak fáradt, és mindjárt elalszi ka cumin, ő beszippantja a cumit és lecsukja a szemét :lol: ilyenkor úgy érzem verhetetlen csapat vagyunk :) 8)

A héten lesz oltás, még nem tom melyik nap szúrja meg a nagymama, még nem biztos benne ő maga képes lesz -e megbökni :roll:

Tegnap nekünk is medencés napunk volt, végre alaposan napoztam is, engem annyira feldob a napsütés :) kevesebbet alszom, és sokkal jobb kedvű is vagyok :)
pici76

Lorci, tejszínes kajákat én is kerülöm.... :cry: meg a túl krémes sütiket is :( az még engem is megvisel, nyunyi is tekereg tőlük... :roll:
hogy haladsz a tejciszaporítással?
pici76

pici,
mi is verhetetlen csapat vagyunk :wink: :lol: , csakh Viktória nem olyan eccerűeset, mint Zsófi :roll: hiába tudom biztosan h fáradt, ásítozik és bőg, van h 1 óra is kell h elaludjon utána v még több is. :roll: szegény... :cry: meg a babakocsiban uez - biztosan tudom h simán azt akarja h vegyem ki, azért üvölt, mert amint felveszem, mintha elvágták volna. de ezt általában nem tudják elképzelni az emberek, csak azt h hasa fáj, éhes, melege van... :roll: az biztos h az én lányom különleges példány :shock: :lol: :lol: :lol:

gratula Zsófi 2 hónapjához! :D :D most nem lapozok vissza, de asszem Emmácska 2 hónapjához is - ha jól tudom.

különben basszus, eddig nem fájt a vállam Viktóriától, de most h már kb 6 kiló, kezd egy kicsit durvulni a helyzet... :shock:
Vendég

Sziasztok!

Nekem van csaladi kepem, mikor rokonoztunk e honap elsejen parom mamajanal.

Jol hakngzik ez az egyutt furdes, en most annak orulok, hogy mar ugy ket hete nem sir furdesnel.

Nalunk is megy a hasfajos duma, mikor csuklik akkor meg bogetni akarjak, mert akkor elmulik allitolag, na az idegesit.

Szuper volt tegnap a strand, tisztara ugy ereztuk magunkat egyut, mint mikor meg jartunk.
Aztan hazaertunk, es volt meg egy kis idonk a babo hazaerkezeseig... :oops: :D :D :D :wink:

Kép

KépKép
horilda

Sziasztok,

Niki a hasmenest onnan gondolom, hogy o naljaban egyszer kakilt egy oriasit estenkent,most meg napjaban tobszor is tette es elotte feszengett is rendesen. Ma mar nincsen. Bar ma kicsit nyugos. Most meg probalom az utazoagyban altatni..nagyon ssokat forgatta afejet ide oda mire most talan vegre elaludt..de tegnap is csak egy fel orat birta. Olyan fajdalmasan tud mar nuysszogni, sirni..neha az en konnyem is kicsordul vele, ugy sir.....hoyg fogom en birni ezt az anyasagot ha majd sir ezert azert ha nagyobb is lesz???? :shock: :oops: :(

Nekunk sincs harmas kepunk, csak egymasrol, de majd most csinaltataunk hetvegen, mar nem artana. Meg terhes kettecske kepunk sincs...talan csak a retro bulis hippis!! :D

Kép

Kép
lorcika

Jaaa! Ricsike nem tudni kire hasonlit!! Inkabb apjuk, meg egy kis anyos!! Na de en??? Hol vagyok en???? Lehet nem is en vagyok az anyja???? :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
Csak gyors bekukk és olvasás,na meg némi életjel rólunk! :lol:
Képzeljétek szabadlábon vagyok,tegnap feljöttem 1dül Pestre,mert ma végre megyek dokihoz,pontosan két hétig véreztem......... :( Lili maradt tesómékkal Irsán és ahogy hallom cseppet sem hiányol :roll: :wink: :lol:
A hét közepéig kicsit sem érdekelte a kánikula,de csütörtöktől picit megfáradt szegénykém,pedig ott legalább elviselhető a házban a hőmérséklet,nem úgy,mint itthon a tizediken.
Ma elmentek bejelentkezni az ottani doktornőhöz,mert az a hülye vadhús megint visszanőtt a köldökébe :evil: :twisted: :evil: ,és az étvágya is nagyon rossz lett,átlag 80akat eszik,de nem ám négy óránként,hanem amikor ő akarja.és hát ő inkább 1általán nme akarja.....A doktornő megnyugtatott mindenkit,hatalmas dicséreteket zsebelt be Lili és a keresztanyu meg a nagyi,azt mondta véletlen se erőltessük a kaját,egyen amennyit jól esik,oszt jó napot!
Panaszra semmi okom,a ház minden ágyában ugyanúgy aludt a bébi,akár itthon! :)
Kezdem megérteni a kommunák lényegét :wink: :lol: ,mindig van aki a bébivel foglalkozzon és ez neki nagyon bejön!
Persze van bennem némi félelem,mi lesz amikor hazajövünk,de most nem akarom ezt is elrontani az állandó kattogással.....
A legtöbbször már alszik este 10től reggel 7ig,többnyire délelőtt is szunyókál,aztán délután kezdödik a világ felfedezése,nézelődés és vigyor,vigyor,vigyorgás ezerrel :lol: :lol: :lol: A legédesebb amikor kicsit féloldalasan húzza fel a száját,közben oldalra biccenti a fejét és becsukja egy pillantra a szemét.Na ettől mindenki elájul és elolvad :lol: !A végén pedig dob egy hatalmas mikiegeres-szélesszájút :lol: :lol: :lol: !
Sajnos Balázzsal sokat háborúzunk,mindkettőnket megvisel ez az anyagi padlózás.... :cry: Remélem ez is mihamarabb rendeződik,de túl jó híreim nincsenek erről,a táppénzemet visszadobták...........Tudjátok nekem ezelőtt saját cégem volt,úgyhogy nem könnyű.
Ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben,csak ez a vérzés nagyon kimerített,kicsit sok volt ez a két hét :roll: :shock:

Mi már napjában kétszer-háromszor megyünk a "nagymedebcébe" Lilivel,lehet bárki a fürdőtársa,mindig nagyon élvezi,pedig voltak vízbe bukások is,de semmi sem szegi kedvét! :) Ahogy nem ér le a lába és hason van,fej fel,kéz és láb pedig beindul,olyan ééééééééééédes,hogy csak!A zunyzót is imádja,igazi kis maki fejjel pislog és gyönyörű,ahogy a pillája vizes!

Ja,és szerintetek ki az a béna,aki 40fok melegben megfázik????????? :shock: :roll: Naná,h én! :wink: Nem akartam Lilit megfertőzni,ezért vettem fel maszkot első este mikor kehes lettem.Na ennek aztán olyan sírás lett vége,hogy azóta dobtam és inkább nyakra gyúrok,meg szívre,hogy ne menjek túl közel az arcocskájához!Úgy volt,h beraktam a kislavórkájába pancsizni közben beszéltem neki,ő meg nézett szerte szét és vigyorgott,így: :D Aztán elkezdte keresni az arcomat és ez lett belőle: :roll: :shock: :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Anyukám mesélte,h amikor én voltam bébi elment hajat festetni és ugyanez lett belőle :D :( :cry: ...........következő etetés előtt el kellet mennie visszafestetni :lol: még szerencse,h a házban volt a fodrász :wink:

Nem tudom mikor jövök legközelebb,pedig ott is van net,csak a tetőtérben,függöny nélküli szobában(50fok),épp,h eltudlak Titeket olvasni odafönn, és ne hargudjatok,h nem reagálok részletesen mindenkire és mindendre :oops: ,de nagyon sokat gondolok Rátok ám!Ti se felejtsetek el lécccciléccciíííííííííííííííí! :wink: :lol:
Millió puszi,brigi

Kép
bringababa

na dobok én is egy fél órás és egy két hónapos képet (majdnem két hónapos, merthogy tényleg ma van a napja :) ) Köszi Doo!!!
Doo, azon gondolkodtam, hogy igen, ti is milyen jól összeszoktatok Vikivel, pár hónapja még sokszor kérdezted idegesen miért sír annyit, most meg már mindenki annyira ismeri a babóját :) lassan kezdünk igazi anyukákká válni :)

Niki, nektek is boldog hófórdulót!!! :) és ki volt még, aki végül május 23-án szült? úgy sajnálom, de nem emlékszem, csak hogy 3-an voltunk, sorry sorry sorry

Kép fél órásan

Kép 8 hetesen

Bringa,
pici76

most nézem a képeket egymás mellett, hááát a nagy tüttős orra, meghatározza rendesen az arcát, az apjától örökölte, ezt már a 4Ds képeken is kiszúrtam :wink: :lol:
de egész hasonlít magára nem? :)
pici76

Köszi Doo és Pici a köszöntést!

Zsófikának is boldog 2. hófordulót! Éljen, éljen, éljen!
Már én sem tudom ki volt a 3. :oops:

Ma nagyon sokat fenn van Emma, most is benn forgolódik az ágyban 10 perc alvás után. Hjajjj:) Mentem is.

Kép
niki30

Sziasztok,

Ricsike is ma nyugosebb delelott az utazoagyban aludt 3/4 orat, aztan csak rajtam volt hajlando szunyalni. MOst votl a vedono, megcsodalta, hogy mennyit valtozott, meg elmondott par dolgot. Most alszik..de nem tudom meddig, lehet megint en leszek az agyikoja! :) Kicsit nyugtalan ma, olyan fajdalmasan sir neha..nem tudom mi van, lehet szelek bantjak a pocijat. Pedig most mar csak hust krumplival eszek, semmi tejszin vagy valami.

Pici Zsofi hasonlit magara! ;) :) Kerekebb pofija lett, tetszik az uj haja, csak egy csik maradt a tobbi kihullott, igaz? Ricsikenek is, de most mar tusi az uj haja! :)

Boldog hofordulot nektek Nikivel. Mi holnap leszunk 2 honaposak! :)

Na hallom nincs alvas, sziasztok.

Kép

Kép
lorcika

Jéé, de jó Neked, Ricsike szeret rajtad szundizni.
Emma nem igazán csípi.
Úgy sajnálom. Az olyan meghitt.
Sokszor felveszem és még akkor is sír, ahelyett, h. megnyugodna. Kicsit rossz érzés. :cry:

Kép
niki30

Lorci, igen fent teljesen kopi volt, csak oldalt és hátul volt már haja, de most már jön neki elöl az új haj, olyan finom puha bolyhos :D

Niki, én is úgy látom Zsófi inkább a kiságyban alszik el, néha szendereg rajtam a böfi után pár percet, de a gerince mindig olyan hülye pózban csavarodik, én inkább lerakom, meg úgy tűnik neki is kényelmesebb úgy.

Lorci, ti nem izzadtok össze? Én már a szopi alatt is kiizzadok... pedig max 8-10 perc...
pici76

Lanyok!

Elfelejtettem a hazassagi evfordulonkat! :oops: :roll:

Ma vagyunk 2 eve hazasok, parom egy gyonyoru csokorral allitott haza, en pedig megkerdeztem, hogy "hat ezt miert kapom???"

Ugy eg a pofam, komolyan mondom rettenetesen szellem magam, fokent mert tudom, hogy forditott helyzetben haragudnek ra, de o nem.

De mintha csak tudatalatt keszultem volna, mert bementem a Rolandba, es learazas volt, igy hoztam neki egy polot, itthon meg keszitettem neki hidegtalat, mire hazaert.

Es nem haragszik, ertitek???Vagy jol leplezi, mindenesetre albogtem magam, es o megvigasztalt.

KépKép
horilda

Par ujabb kep, aztan leptem, mert pindur nagyon kuzd, asszem a pocakja.

Ma 2x kakilt! HURRA!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép Kép Kép Kép

Na jo befejeztem...

KépKép
horilda

Lanyok ma szornyu napunk van, SIras es csak rajtam alvas.....ma akkroat sikitott, majd fraszt kaptam, olyan sirasai vannak mar hujujjj!!!

Igen izzadok, plane reggel, buzgoreny vagyok ezerrel..o is csurom viz neha!!!

Ilda aranyembered van es a tudatalltid mukodott, szoval minden okes! Nagyon szuper kepek! :)
Jajajjajajjj mennem kellmert siras rivas van. Jon a furcsi, aztan kaja, de tejem alig, mert ma egesz nap szopikazott innen-onnan, tapot utalja, szoval jajajjjjjjj miylen ejszakank lesz!
SZiaszok.

Kép

Kép
lorcika

Lányok ma nálam törött el a mécses.
Nagyon kivagyok. Már itt bőgök.
Párom ma focizik, csak 9-re ér haza. Mindent egyedül csináltam. De nem is lett volna ezzel baj, ha ma aludt volna csak egy fél órát is Emma.
De semmit, egy hunyásnyit sem és most sem akar. Már arra tippelek nem elég neki a tejem. Itt sír egyfolytában. Már a mélyhűtött tejet is odadtam neki és még mindig itt üvölt. Én már megőrülök.
Ez már mindig így lesz? Ugye nem.
Kész vagyok.

Kép
niki30

Ja és már nem tudom hányszor tettem mellre. Volt, h. egy órán keresztül cicizett. Ez nem normális, front ide vagy oda.

Kép
niki30

Hadd buszkelkedjek el a csokrommal...

Kép

KépKép
horilda

U, Niki remelem elalszik babod, kitartas! :D

Majd meselj ,ilyen volt.

Elina is eleg nehezen alszik el, 10 percenkent megyunk cumit rakogatni.

KépKép
horilda

Niki: Jajj ugy sajnallak! En is bogtem ma egy sort, ez mar minden nap igy megy 1 hete nalam!! Tuti front van, hidd el. Az en jo alvo Ricsikem ma total nyugos votl, uvoltott, sikitott.....most furcsi utan is sirt kajaig, aztan bealudt..remelem alszik.
Holnap mar jobb lesz hidd el. Remelem addig is, hogy elalszik Emmacska!!! Ki vannak a melegtol, fronttol..mittomen mitol.
SOk puszi neked es kitartas, nem fog orokke tartani (legalabbis en ezt nagyon nagyon remelem).

Kép

Kép
lorcika

Lorci köszönöm. Már sokkal jobb.
Rájöttem, h. itt tök sokat számít, h. egymást megpróbáljuk megnyugtatni.
Szóval Ricsinek sem volt egy sima napja.
Jah, a front, reméljük.:)

Most Emma is bealudt, pont mikor hazajött apukája.

Jó éjt!

Kép
niki30

Elina, Neked is köszi.
Ja és akartam Neked írni. h. tényleg nagyon rendes férjecskéd van.
Kényeztesd őt el a nagy napon:)

Kép
niki30

sziasztok!

Niki lehet hogy csak a meleg viseli meg. Az is lehet hogy kevés a tejcsi de az is lehet hogy mennyiségre elég de túl híg nem laktatja. De én hallottam olyat is hogy akkor ilyen nyűgösek meg a többi mikor fejlődési ugráshoz érnek. Balázs is csinált ilyeneket és pár nap múlva például többet kért enni ilyenkor emel az adagján.
Képzeljétek tegnap játszottam Balázsal mikor jött haza a párom, mondtam neki hogy átadom a gyerkőcöt megyek a boltba. Na milyen hiszti lett. Anya kellett neki 5 percig volt az ölembe mikor visszaértem és elaludt. Az apja hiába csinált bármit neki én kellettem és ez már kétszer előforúlt. Ilyen korán anyásak már? Hihetetlen.KépKép
rena10

Rena: Tuti mar anyasak, ugyanis en tudom egyedul megnyugtatni. Nalunk is ma ugyanez volt, atadtam ferjemnek es csak sirt sirt, nalam megnyugodott. Na meg az is kozre jatszik, hoyg szeirntem mi tudjuk hogyan kell megnyugtatni. Dudoraszni, ringatni, apjuk (legalabbis az enyem) maskepp csinalja es az nem mindig hatasos!
Uj fejlodesi ugras?? Huha csak ne kerjen tobb kajat tolem a gyerkoc!!!! :lol: :( De remelem nem marad ilyen, mert ma csak anyan alvas volt, meg csimpaszkodas, mint egy kis majom! :) :)
Amugy a vedono mondta,hogy meg vannak kergulve most a babak, a melegtol, meg a fronttol. Remelem holnap mar jobb napunk lesz.
Joejt mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Niki, remélem már csucsukáltok mindketten Emmával :)
Én annyira feltöktődök a melegtől, alig alszom pár órákat, iylenkor hül le a ház én meg élvezem. Lehet tényleg hgy Emma elérkezett a fejlődési ugráshoz, úgy tudom van egy két hónaposan is (milyen pontos :wink: ) a következő meg 3 hónaposan jön. Állítólag pár napig eltart, aztán amilyen gyorsan jött úgy el is megy.
Szerintem mi túl vagyunk már a két hónaposan, bár én csak azt vettem észre, hogy nyuszimanó zabál, nekem meg újra bedurrantak a cicijeim, olyan csomóm volt, mint második nap a kórházba amikor elindult a tejem :shock: és este újra mindkettőt kiszítta. De most már megint minden rendben megy :) Remélem megoldódik nálatok is 1-2 nap alatt, kitartás, biztos nincs nagy baj.
Hja és plusszba ez a dög meleg :evil:

Ilda, hát becsüld meg az urad :) gyönyörű a csokor :)

Lorci, én meg asszem pont egy hete nem bőgtem már :) igaz előtte meg majd minden nap :roll: Ez a meleg tutira kikészít mindenkit, én imádom a nyarat, de ez még nekem is sok(k).

Remélem holnap egy hűvösebb napra ébredünk.. megyek Szex és New Yorkot nézni :)
pici76

sziasztok,
nálunk is nehezebb nap volt - bár én asszem már eléggé szoktatva vagyok a nehéz napokhoz :roll: de azért jó volt h apa napközben itthon volt - kétszer is ő altatta el (aztán mindig vmi telefonra v csengetésre felriadt szegény manókám :evil: :cry: ). nálunk api is nagyon profi a babázásban. le van esve az állam folyamatosan. :shock: :D imádom h ilyen jó apuka - már, amikor itthon van :roll:
és sztem is front van - én is baromi fáradt voltam napközben, pedig éjjel sztem eleget aludtam.

niki,
ha a tejci kevés, akkor NE adj neki cumit és cumisüveget se!!! és nem baj, ha egy órát is a melleden van v ha csak cumizik is rajta!! nekem sokszor másfél órákat is rajtam van az esti elalvás előtt, ill korábban (még egy-két hete is!) napközben is. fejlődési ugrás tudtommal inkább 3-4 hó között szokott lenni, de semmi sem kizárt. az biztos h állandóan változnak a szokásaik - ezt bele kell kalkulálni és nem szabad azt gondolnod h most már vmi nem működik jól. és még vmi: mondod h jó sokat pisil Emma - tudtommal, ha megvan a napi 5-6 nehéz, pisis pelus, akkor tuti van elég tej (feltéve h vizet nem adsz neki, mert különben nyilván nem éri a dolog).

ilda,
gratula az évfordulóhoz! (hiába, házasodásra a július a nyerő hónap :wink: :D ) szép a csokor. elina meg tündérke. frankók a rucijai. és töööök irigyellllek a mosolygós kép miatt! nekünk soha nem sikerül, mert mindig elkomolyodik és a fényképezőt figyeli ezerrel, amikor le akarjuk kapni :roll:
Vendég

pici, érdekes ez a sírás dolog... Te azt mondod, ultra szerencsés vagy zsófival - mégis eltörik a mécses :shock: én meg asszem kikaptam egy very difficult childot, kínlódom is vele eleget, meg nyavalygok is miatta, de mégse sírtam csak 1-2x. asszem, én kiadom magamból a feszkót, oszt nem marad már több a sírásra :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gyors jelentés rólunk,tegnap voltunk a medencénkben ,babuci a nagy bálnás úszógumiban,lesznek képek majd dobom,eszméletlen édes volt,nem sírt,szerintem imádta.
Tök jó volt,itt voltak a tesómék,fürödtünk,szallonát sütöttünk,dumáltunk ,szóval jó volt.
Ennek örömére este 9-5 ig nyomta a drágám,és akkor is én ébresztettem fel,mert az orrára volt csúszva a pelus,és azt hittem megfullad,na elhúztam, felébredt. :cry: :cry: :cry: :cry:

Doo,a képek feltöltésénél én is igy jártam,és kiderült hogy nagy a kép felbontása,és nagyobb volt ,mint 250 Mb ,mikor beírod a kép méretét ,ne 448-at írj bele az eslő adat módosításakor,hanem mondjuk 350-et.nekem igy összejött,de mire rájöttem :roll: :roll: :roll:
sok szerencsét!

Mindenkinek boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niki,ne keseredj el,bár én is inkább kibőgöm magam,és megkönnyebbülök,ezért az nem mondom,hogy ne sírjál,mert szerintem néha kell....remélem megoldódott azóta,Emma egy kis tündérke,ne aggódj,szegény picurkák,totál kivannak ettől a melegtől,mit várunk tőlük????????????????????????????????
Mi is kivagyunk ,mit a libák,és akkor ők ne legyenek megbolydulva??

Jól van,látom mindenki harapott a képes ilyen volt-ilyen most ötletemre,és ennek nagyon örülök,de látjátok ti is,hogy igy sokkal jobban látszik a változás....egyébként mindenkinek sokat változott a babója,és gyönyörűek,egytől egyig.
Ezen a fórumon valahogy válogatott szép gyerekek vannak,nem gondoljátok,mindegyik máshogy szép,és cukor falat.

Horilda,nagyon szép a csokor és egy uriember a férjed,legyél rá büszke,ritka az ilyen a mai világban.
Az enyém éppen a héten törte össze a fürdőszobai kis tükrömet,ezzel elintézte hogy 7 évig nem megyek hozzá feleségül :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bár tegnap megjegyezte hogy gyülöli a babonákat.Meglátjuk.
A héten csütörtökön megyünk a kórházba ,kontrollra,vérvétel uh,szerintem a doktor néni el lesz ájulva mekkora lett gólyókám,aztán hazajövünk és négy nap szalmaság,apa megy Ugornyára bulizni.
Esküszöm semmit nem fogok csinálni,SEMMMMMIT!
csak pihenek,úgyis 40 fokot mondanak már megint.
Ébred a babucim,megyek,este még lehet hogy bekukk

KépKép
riella77

Jó reggel!

Lányok, remélem igazatok van, és ez a csúnya front űz velünk gúnyt.

Doo, de bizony, adok neki vizecskét. És elég sokat is iszik. Úgyhogy a sok pisis pelus ennek köszönhető.

Reméljük, ma jobb napunk lesz.

Még jelentkezem.
Puszi

Kép
niki30

Sziasztok,

Jo ejszakank volt, 6-kor ebredt Cuncedli, bekajalt, aztan 7 korul visszaludt. Remelem ma jo napunk lesz...vagy ne remenykedjek? Takaritanom kell, vasalni, mert csutortokon megyunk el.
Niki jol aludtatok?

En tegnap azon borultam ki totalisan, hogy hiaba itt a kert, be vagyunk ide zarva.,mert gyakorlatilag a kutyae az egesz kert. Kint rohangal es ha kimegyek ramugrik, szoval a babaval tuti nem megyek ki. (a kert merete amugy 300nm, szoval nem valami oriasi). Ejjelre lancra van verve a kutya, de napkozben odasut a nap ahova ki van kotve, nem vagyok en vadallat, hogy kikossem oda. Ugyhogy kiborultam az egesztol, mondjuk uj haz leven meg fank sincs, mert a kutya a fa kezdemenyt is kivegezte, a tujakat is egyenkent szetkapta (ez az oka a lancnak)...szoval arnyek csak keso delutan van, amikor is a szomszedtol elvalaszto fal arnyekot ad. De ma ha torik ha szakad kimegyek oda a picivel egy takaroval, a kutyat meg kikotom akkora mar neki is jut arnyek. A terasszal az a gond, hogy oda szinte egesz nap sut a nap...baba szempontjabol a kertunk es kornyeke nem eppen megfelelo. Szoval azon ki vagyok, hogy nyar van es en a 4 fal kozott vagyok orokke!!!!!!!!!! Meg en nem tudom mi van velem, de mindenen ugy felhuzom magam. Nem a baban, hanem minden mason. Ferj az elso szamu celpont az idegbajomnak, aztan jonnek az allatok, kutya, macska, szomszedok, csalad.....a VILAG!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: Ugyhogy most nekem marha szar napjaim vannak......a vedono szerint kb. ilyen tajban akadnak ki az anyukak. Hat nem tudom, de muljon el...vagy valami legyen!!!

Na jo megyek, meg megirok egy emailt es ha Ricsike is engedi elkezdem a takaritast.
Szep napot es bocsi hogy nem reagalok mindenkire, de rajottem mindjart ebred a pindur eger. Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Sijjastok!

Éjjel lehűlt a ház,így amíg Lili alszik gyorsan felosontam,úgy hiányoztok!

Ilda!Elina valami gyönyörű! :) És én is nagyon irigyellek a mosolygós kép miatt,mi is mindig lecsúszunk róla,ez a digitális gép mindig picit később lövi el a képet,addigra pedig elszállt a pillanat :( Fontlgatom,h beszerzünk kölcsönbe jó kis régi hagyományost.
Az emberkéd pedig arany!Jót mosolyogtam,a felejtés inkább a pasik szokása...

Nikim drága!Jobban vagy már?Szerintem is néha kibuknak ők is a melegtől,de lehet csak úgy is rossz napjuk gondolom...
Mindenesetre remélem mára már minden okés! :wink:

Ricsike!Boldog hófordulót :wink: :lol: És persze Emmácskának,Zsófinak és holnapra Levikének is!!!!!!!!!!
HIPP-HIPP HURRÁ :lol: :lol: :lol:

A hét a jubileumok hete,ekkor volt a nagy bébi-bumm,a fórum akadozott,mindenki kórházban volt,vagy készült,vagy éppen onnan jött,Doo és Dóri pedig csak várt ránk...........Furi.Nekem olyan távolinak tűnik,vagyis nem távolinak,csak egész más volt akkor...

Édes Lorci!Kidühöngted magad?Figyelj csak,én amikor ennyire haragszom a világra,akkor megpróbálok egy gyors leltárt készíteni:mit adott meg az élet,mit vett el,és mennyi mindenért kéne hálát adnom nap,mint nap!Ilyenkor a végén megijedek,h nem szabad elégedetlennek lennem,mert akkor hiszek benne,h az élet valóban megmutatja milyen lenne az,ha valóban lenne okom rá haragudni!Csak egy ötelet,nekem bevált........
Culikám!Annyira büszke lehetsz magadra,olyan jól vetted az akadályokat és Ricsi tümdérmackó,a kutya meg azért ugrál,mert szeret és valamikor őt is akartad oda...Tudom miről beszélsz,időnként én is kiakadok,megfogadtam soha többet jószág nem lesz,de ezek csak pillanatok........
Legyen szép a napod,és tessék beszerezni egy jó nagy napernyőt,meg a babának valami sátras cuccot és hódítsd vissza a kertedet tutymótól!!!!!!!!!! :wink: :D :lol:

Pici!Hülyeség ugyan babákat hasonlítgatni,de azt hiszem Zsófi a legrendesebb bébi,de az is lehet,h te vagy baromi laza és fesztelen,ezért megy ilyen jól a sorotok! :wink: Én mindenesetre szívből gratulálok mindkettőtöknek,ügyesek vagytok! :lol:

Lányok!Biztos velem van a baj,de nálam válóok lenne most több napos kiruccanás,mulatkázás apának :evil:
Pedig,remélem ezért nem vet meg senki, én is baromi jól éreztem magam tegnap,végre megint nőci voltam és nem mami!

Lépek,mert a főnőköm megébredt :roll: :wink: :lol:
Pusz mindenkinek,szép napot! 8)

Kép
bringababa

niki, nem szívatásból mondom, de ha amiatt aggódsz h nincs elég tejed, a víz itatása ellenetek dolgozik, uis azzal lehet h le van tudva emma ivása és enni ilyen melegben persze h ők is kevesebbet akarnak. én nem adok vizet, napjában akár 15x is szopik, bár egy pont után már nem tudom számolni - és nincs semmi baja. de úgy csináld, ahogy nektek jó.

lorci,
én is kb a 2. hónap tájékán akadtam ki, a 3. közeledtével meg már ölég jó lett a dolog. de ezt én sem tudtam h van egy ilyen "menetrend":shock: boldog hófordulót nektek!!! :D

bringa, én nem vetlek meg :) én is szeretem magam felnőtt, értelmes nőnek érezni. de azért nekem a mami nőci is bejön :wink: főleg h mindenki hízeleg h nem is látszik az alakomon h szültem, hamar visszanyertem "lányos" formámat :) ami persze nem teljesen igaz, én bőven látom a különbséget, de akkor is jól esik :) ó, hiúság...:roll: a babámtól meg mindenki odavan az utcán is h milyen jól sikerült bébi. vinnem kéne egy táblát h dicsérni szabad, tanácsot osztogatni tilos :lol: :lol:
Vendég

Doo, ez a tábla ötlet nagyon tetszik :lol: Egyébként én is gondolkodtam már rajta eleget, miért is bőgtem annyit, amikor Zsófi olyan jó baba, asszem a legnagyobb gond az, hogy túl sok szabadidőm van gondolkodni... :oops: tudom ez most hülyén hangzik, de hozzászoktam a pörgéshez, és most csak itthon ülök, és jár az agyam. Főleg az első hat hétben, igaz sokan jöttek, de mi alig mozdultunk ki (nekem már az is alignak számít ha nincs minden nap 2-3 program... :oops: ) , aztán meg a meleg miatt napközben nem merészkedtünk ki általában. Szal ültem itthon, gagyeváltam a gyereknek, és amikor aludt gondolkodom, és felhergeltem magam, és magányosnak éreztem magam és bőgtem. Asszem a legnehezebb az volt, amin sokatok valszínűleg nem is ért rá gondolkodni, hogy ez egy modern rabszolgasors, 24 órás szolgálat. Pedig Zsófi tényleg nagyon jól viselkedik, de 24 órában késznek kell állni akkor is. Asszem nekem ezt volt a legnehezebb feldolgoznom, (Vízöntő lévén szabadlelkűnek születtem :wink: ) de úgy érzem már 1-2 hete túl vagyok rajta. Egy barátom mondta, olyan lesz az itthon eltöltött idő és az anyaság, amilyenné én teszem. Nem nagy szavak,de annyira igaz. Úgyhogy most már több mindennel próbálom lefoglalni magam, és kevesebbet agyalni, és 1-2 hete mintha kicseréltek volna :) Ha rámtör a depizés, csak emlékeztetem magam, rajtam áll, hogy begubózok és sajnálom magam, vagy felhívom valamelyik barátosnémat pl és áthívom dumcsizni vagy főzőcskézni vagy bármi. Nekem működik :)
Na most jól kianalizáltam magam :lol: Doo, szerinted megáll az analízisem? :wink:

Lorcika, kert téma ismerős, nálunmk is Brúnóé a terep, de mi már leválasztottunk egy részt magunknak :wink: igaz övé maradt a szebb és nagyobb, de legalább nekünk is csurran-cseppen :lol: Mi sokat használjuk a teraszt, most főleg esténként, miért nem vesztek rá egy napernyőt, ha nincs árnyék?
pici76

ÓÓÓÓ és boldog hófordulót Ricsikének!!!
Ja látom a napernyő ötletet már Bringa írta 8)

Bringa drága, nem tom Zsófika -e a legrendesebb gyerek, de hogy egy tündérbogár az biztos. Lehet hogy csak én ömlengek itt a legtöbbet, de végülis tök mindegy, mert úgy tűnik, mindenki boldog a babójával, és csak ez számít :)
Te viszont már nagyon régóta tartozol nekünk Lilis képekkel :wink:
pici76

Tudom Pici,tudom és pironkodom is miatta :oops: ,de még jó darabig nem megyünk haza,úh még az is maradok jó ideig....

Doo!A táblás ötletet nem ér levédetni,én is kreálok egyet,bár nekem gondolom a bájos kis pitbull tekintetem miatt csak az igazán bátrak és öngyilkosjelöltek mernek kéretlen tanácsokat osztogatni :wink: :lol:

Kicsit ideges lettem most,mert Lili néhány napja remegteti a lábfejét,felhívtam a doktornőjét,aki azt mondta pár napot várjunk és ha nem rendeződik spontán adolog,akkor irány neurológus :shock:
És ez most nem a szokásos túlparám,sajnos Balázs mamájának valamiféle idegrendszeri kórsága van,így nem árt az óvatosság és az odafigyelés :cry:

Kép
bringababa

Bringa, ma olyan jólesett a hozzászólásod. Mindenkihez volt egy kedves szavad és még mosolyogtam is rajta.
Köszike, ma már úgy néz ki, jobban vagyunk. :lol:
Jó, h. eszünkbe juttattad, mi volt két hónapja. Hát igen, akkor mindenki még a nyűgjeivel volt elfoglalva és azt ecseteltük kinek hol fáj. Hjajj, hol van az már.... :lol: :lol: :lol:

Lorci kertvisszíhódítás is tetszett:)
Lorci, tényeg jó a napernyő. Bár az is csak késő délután.
Ott a közelben sincs valami kis hüsőlési lehetőségetek?
Esetleg a szomszéd kertje? (az mindig hűsebb) :lol: :lol:

Doo, eddig én is cicire tettem, ahányszor csak akarta/akartam.
Hol van a mi 6x-i evésünk, ugyan....de látom nálatok is így működik.
Ma lennt egy 3 gyerekes anyuka a házból (aki már a 4.et várja éppen), kiokosított, h. most már igenis 3 óránként kéne ennie Emmának és próbáljam meg kitolni neki. Szóval most próbálkozunk. Mert ez így tényleg nem megy. Egyszerűen tervezni sem tudunk így. Hol óránként kéri, hol két óránként....pedig vizet is adok neki.
Állítólag a víz nem telíti el, sőt ez az anyuka azt is mondta, h. kaja előtt nem is baj egy kis vizecske. Ez csak a szomját oltja.

Úgy látszik lányok 2 hónap a vízválasztó. Ilyenkor mindannyian nehezebben viseljük. Plusz még ez a k...va meleg is...

Kép
niki30

hűsölési javítva

Kép
niki30

Sziasztok,

Ricsike fel 10 ota drumol. :shock: :) Lehet ideert a front es most komazik egesz nap??? :D En kozben kiporszivoztam, port toroltem, teregettem, foztem, na meg bogtem egy sort! :D Mai napi menetrend! :lol: :lol: Nem baj, remelem elmulik ez a hulye hangulat is ecce. :)
Amugy en is ugy vagyok, mint Pici, hogy ha sok idom van gondolkodni, akkor beborulok teljesen!!! :? De most lesz majd sok teendom, mert van egy kis szobank, ami szinte raktar.....tele apjuk dobozaival. O minden vasarolt cucc dobozait orizgeti egy darabig...altalaban addig, ami en ki nem dobom!! :D Na most ott felgyulemlett par, amiket en elteszek lab alol!!! :twisted: Az a szoba katasztrofalis.....az majd lefoglal es orulok, ha lesz idom masra. Viszont ha oda bemegyek idegrohamot kapok, szoval muszaj lesz most mar tenni ellene az en egeszsegem erdekeben is!!! :D

Bringa: A kutyaval az a helyzet, hogy cukifej, meg aranyos...de ifjonc meg es lokott es rombol..na es persze nem egy kis darab. Keverek, de eleg szep nagy mereteket oltott miota elhoztuk!!! :shock: A kertet mar tonkrevagta, de az en eletemet nem fogja! Hahahaha olyan jol jott eza dramai hang most!!! :lol: :lol: Szoval lancraveres lesz (persze 3 utan) es kivonulunk Ricsimicsivel valami arnyekos helyre a fal tovebe!!! :shock: :)
Jaj Bringa akkor mindenkepp nezesd meg Lilit ha igy marad!!! Nem art az ilyennek valoban utanajarni.

Niki tetszett ez a szomszed kertje minidg huvosebb!! :D :D
Jo, hogy mar jobban vagytok. En mindig probalom betartani a 3 orat,csak akkor eszik surubben ha nagyon nyugos vagy valami..es csillapitani kell. Biztos Emmanal is mukodni fog majd.

Riella kuldjel kepet majd a medencezesrol, tok jo lehet! :)
Amugy en sem orulnek ha apjuk elmenne 4 napra hepajkodni..nalunk ilyen nincs hala az egnek, de tudom hogy sokan vannak igy. Mindenki maskepp csinalja! :) Riella te meg tenyleg akkor pihizz, meg baratnozz, meg minden!! :)

Na megnezem mar ezt a kis lurkomurkot, hogy mi ez a sok durmolas! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Elina igen csak megtalalta a nagy ujjat, egesz nap csak azt cuppogna, de ilyenkor jon Anya es odaadja a cumit.
Mi lesz ha nem fogadja majd el a cumit, es allandoan az ujjat szopja?

Nalatok nem slager az ujjszopi?

Azt hittem, hogy marad az ejszaka atalvas, de most 2 napja megint kel, meghozza 2 korul felsir, cumival visszaalszik, aztan fel4 korul ujra.
Most fel6-kor megint felkelt, kicsit huztam meg, aztan fel7-kor etettem.

Nem szokott ennyiszer megebredni, nemtom mi lehet.
Reggel is eleg nyugos volt.
Most viszont aludt kb masfel orat. Hurra!

Asszem du. megyuink setalni, a nap se sut most, egesz jo levego van.

Puszi Mindenkinek!

KépKép
horilda

RIELLA, tényleg fotót kérünk az újdonsült csobbanóról!

LORCI, de jó Neked, h. így alszik és ennyi mindent tudtál ma már csinálni.
Nem lehet kellemes látvány a lomos szoba. Nem irigyellek!
De Te ma miért is sírtál?
Szegény Lorci mamának milyen nehéz a sorsa szindróma?
:)
De remélem most már jobb.

Kép
niki30

Ilda, biztos h. Elina is érzi a frontot, tudod.
Ujjszopás az első pár hétben volt nálunk sláger.
Én jobban örülnék, ha az ujját szopná, mint a cumit...
Mondjuk mostanában már azt sem.
Csak cici és a vizes üveg.

Kép
niki30

nálunk manu chao megy, billegek karomban a gyerekkel, és állva, egy ujjal pötyögök :roll: :lol:

niki, kapod a jótanácsokat... nesze neked, ha kérdezel :lol: :wink:
én csak a saját tapasztalatomat írom és amiket én hallok: 3 hó körül kezdenek a babák egyre _gyakrabban_ szopizni és ez nem csak az én megfigyelésem. uis már több minden leköti a figyelmüket és könnyebben elterelődnek az evéstől. eredmény: rövidebb, gyakori szopi :shock: sokan azt hiszik, akik időre szoptatnak h azért nyugtalanabb a gyerek, mert kevés neki a tej és elkezdenek hozzátápizni, aztán könnyen le is csökken a mennyiség tényleg. én azért figyelek oda erre, mert sztem én alapból nem vagyok egy tejcsárda, de sokáig szeretnék szoptatni. mi se tudunk tervezni, de tojok bele, ha vki jön v mi megyünk vhova, én bizony megszoptatom. végülis mi sem óramű szerint eszünk! ha a felnőttnek szabad nasizni, babának nem?! :wink: az utazás már gázosabb - de az nem elsősorban a szopi miatt, mert meg tudnék állni út szélén is vele, hanem azért, mert úgy ahogy van, utál a kocsiban és a hordozóban lenni :shock: :roll: de eldugulok szopi ügyben. tényleg csak azt tudom mondani h nekünk ez beválik.

no, el is aludt. már asszem, menthetetlenül megvállasodom, ráadásul féloldalasan :shock: :( :lol:

pici, sztem megállja a helyét az analízised :) minden szakmai dicséretemet bezsebelheted! :lol: és sztem jól csinálod h dumcsizol barinőkkel. rabszolgasors? igen, van benne vmi, ezt én is így gondolom. csakh ha egy cégnek dolgozol, az mitől különb? de ha magadnak is, akkor is mi van? sztem az élet bmely pillanatára igaz h időnként muszájból csinálsz dolgokat, még akkor is ha úgy egyébként az egészet magad választottad, nem?
egyébként lehet h babót kellene cserélnünk :wink: kapsz egy pörgőset tőlem h ne unatkozz, én meg kérek egy "csak ülök és gondolkodok" típust :lol: azért én azt gondolom h olyan babánk van mindannyiunknak, aki a legjobban segít minket abban h megtanuljunk olyasmit, ami a hiányosságunk. és sztem ez is magyarázza h akármilyen is a sajátunk, akkor is ad időnként egy kis depiznivalót, amíg az ember átáll egy másik kerékvágásra. ámen.

brigi, mondd meg lilinek h imádjuk, szeretjük nagymamit, de utánozni nem kell!!! :roll:

sztem is jó szöveg ez a szomszéd kertje :lol:
meg az is lorci h lehet h nem is te vagy ricsimicsi anyja?! :lol: :lol: marha jó dumátok van. én ezért is szeretek idejárni :D
Vendég

nah, asszem végre sikerált!!!
köszi niki és riella! (basszus, riella, igazad volt, télleg az volt a problemo, amit írtál. de akkor meg mégse az a gáz h nem tudok végigolvasni és megcsinálni egy néhány soros utasítást. szerencsére :roll: :lol: )

szal az ilyen volt, ilyen letthez: Viktória a kórházból való hazahurcolkodáskor - 6 naposan és a napokban, itt a szőnyegen sziesztázva a 40 fokban.

Kép Kép
Vendég

na jó - vmi mégsem teljesen stimmel, mert az egyiket kisebbre csináltam, mint a másikat, de már nem kicsinyítgetem, nagyítgatom újra :roll: :oops:
Vendég

felhívott egy csaj h akarok-e rendelni szülők lettünk című folyamatosan bővülő kiadványt. van ilyenje vkinek? megnéztem a weblapot, de nem tűnik így annyira érdekfeszítőnek. asszem, nem rendelem meg, de ha vki aszongya h hű de marha jó, akkor megfontolom.
Vendég

Doo! :lol: :lol: :lol:
Viktória is sokat változott,a kis nyuszi lány :lol: Tudod én mikor Rátok gondolok,mindig eszembe jut,mennyire vártuk,h megérkezzen végre,én szinte óránként kocogtam a gép elé Húsvétkor családi banzáj ide vagy oda.........

Nikim,továbbra is szeretlek,és köszönöm amit írtál! :wink:

Kép
bringababa

bringa, aranyos vagy. sztem beveszlek egy "hogyan szerettessük meg magunkat mindenkivel" tréning vezetőjének. micccósz? :lol: különben sztem így a fotót nézve nem is változott olyan sokat - bár azt az idétlen sapit már nem hordjuk :roll: :lol: nem volt túl előnyös :roll:
OK h nyuszi hozta, de azért remélem h nem lesz belőle nyuszi lány :shock: :lol:

bakker, még most is alszik!! du. kb 1 órát volt fent oszt újra bealudt (ld manu chao). :shock: nem baj, nem baj - feltéve, ha este szundizik, de ezt ezek után h déltől alszik, kötve hiszem...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: