A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Hali Mindenkinek!

Tegnap reggel haza engedtek!Köszönjük a gratulációkat!
Holnap próbálok visszaolvasni addig is dobok pár képet Marciról!A kétórás megfigyelés alatt készültek.A szülésről bővebben majd holnap mert most megyek szopiztatni!!!!!!!!!4 Kép Kép

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!!!

Zsanett!!

GRATULÁLUNK!! ,Marcell pofija imádnivaló!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!! :D :D

Zituska! Örülök, h minden rendben volt!! MI Isztriára mennénk, Ábel nem igazán komálja az egyhelybenülést. Nagyon várom a képeket! Pocaklakó???????? :lol: Ha lesz egy kis időd segíthetnél mire figyeljek, mit érdemes vinni. Nagyon köszi!

Többiek???????

Hűvösebb napokat Mindenkinek

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsanett!
Marcibaba csodszép, milyen kis hurkái vannak. nagyon édes.
Vendég

Zsanett!Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű!!!!!!!!!!Olyan édes kis dundi, nagyon, nem találok szavakat!!!Még egyszer óriási gratula! Ha lesz időd írd le a szülést is!
20140113113746

Gyors bekukk!
Gratula Zsanettnek és sok örömet, boldogságot!
Enikő: keddre hidegfrontot mondanak!!!!! :roll:
Iszonyat ez a meleg!
Jövő7en költözünk!Zsanett a Vedres u-ba!!!

Kép
gyanixi

Zsanett :D

Jajj, de szép Marci baba!!! Kis hurkás zabálni való!! :D :D :D
Mégegyszer gratulálok, és jelentkezz, ha van egy kis időd!!

Zsuzsu :)
Szivesen segítek, írd meg mire vagy kíváncsi! Ok? :D

Itt van néhány kép, de még lesz, csak azok még gépen vannak! :D

Kép

Kép

Kép

És pár kép Apától is, ezeket búvárkodás közben készítette. :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zsanett: Nagyon éééédes kis hurka gyurka :) Bakker nem semmi lehetett megszülni egy ekkora babát :shock: Le a kalappal előtted anyám! :wink: Sok örömöt nektek és várjuk az élménybeszámolót. A másik topikba is tegyél fel képet :wink:

Zituska: Nagyon szépek vagytok! Boti milyen nagyfiú már :) Nem csípte a szemét a tengervíz? Boginak az volt a legnagyobb baja a tengervízzel, hogy túl sós :lol: Tutkó rendbevágta Boti egészségét a tengeri levegő :wink:

Niki: húha, erőt a költözéshez! :)

Zozo: Az hogy meleg az nem kifejezés.... éjjel no alvás, szakadt rólam a víz,már bőgtem a kialvatlanságtól,fáradtságtól. Nem is tudom mit csinálnék, ha itt lennének a gyerekek :shock: Asszem már kiugrottam volna az ablakon :shock: Kezd elegem lenni, és kezdem nem bírni cérnával... :oops: :cry:

Zsuzsu: Ha Ábel nem szeret egy helyben ülni, akkor éjjel utazzatok... és ha bealszik a kocsiba, minden probléma megoldva :wink: Isztria jobb mint délebbre, mert picit hüvösebb a víz és tisztább is :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok lányok!

Tegnap késő este mi is hazaértünk a Balcsiról, jó volt, csak irtó meleg volt a szállásunk. Gyerekek élvezték a fürdést nagyon. :)

Zsanett, nagy gratula neked ehhez a csodaszép babához! :D

Enikő, szegénykém, még mindig egyben, hát nem gondoltam volna...Zalán baba is biztos szép méretes lesz, ha ennyit várat magára! :) Poci nagyon szép!Kitartás neked!!!

Zitus, csodásak a képek, Adria gyönyörű, és Ti is nagyon jól néztek ki! De jó, hogy olyan sok gyerkőc volt, biztos szuper lehetett! Étkezést hogy oldottátok meg? Kaptatok kaját, vagy egyénileg? Uh-ra mikor mész?

Anett, Exi, nem semmi micsoda emberek vannak! :o

Zozo, neked is kitartást! Te is mindjárt szülsz , nem semmi! Biztos lesz uh-d, a CTG-vel egy nap. Ezt így szokták, nem? Én is kíváncsi vagyok, megfordult -e már kishugi. 8)

Niki, jó költözést!

Zsuzsu, nagyon jók a szülinapi képek! Mikor indulnátok? Sikerült végül is az Adriát megszervezni?

Kinga, Bár már nem olvasod, Kitti nagyon édes kislány! Hova mentek pontosan?

Zitacicu, na voltunk mi is a barlangban, mi egy órát vártunk! De nagyon szép volt, nagyon tetszett!
Kicsi lányod nagyon aranyos, ahogy a tesóval törődik! :)

Dancsi, sok boldogságot névnapod alkalmából, utólag is! :)

Timika, gratu a foglalóhoz, Kristófot sajnálom, de biztosan tudják kezelni. Tényleg felháborító, hogy nem derült ez ki a műtét előtt! :evil:

Melinda, mi nagyon egy időben fogunk akkor költözni! Szept. első napjaiban lesz kész a parketta, a köv. héten költözünk. :) Jó lett volna pár héttel hamarabb, de így is jó, már nagyon várom!Gondolom Te is! :)

Akiket kihagytam, azoknak is üdv! :)

Én is hűvösebb napokat kívánok mindannyiunknak!!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

SZIASZTOK
NAGYON SZÉP BABA MARCIKA! :) MI KEDDEN MEGYÜNK A BALCSIRA. MÁR ALIG VÁRJUK. MINDENKINEK KITARTÁS A MELEG MIATT.
dittke

Zitus!
a képek nagyon szépek.
csodálkozok h. Boti ilyan jól bírta az utat. Vivi a Balatonig alig bírta, én nem mernék vele elindulni max. repülővel, de sztem azt se bírná, mi pár évig a Balcsit is kihagyjuk az tuti.

Enikő!
hányadikon laktok :?: :lol:
maradj ablakon belül :!: :mrgreen:

(kiköltöztünk a nappaliba újra (tegnap visszaköltöztem a hálóba, mert nem bírok felkelni a földről, de inkább feltápászkodok, csak itt van klimánk, húdejólesz nekem ma éjszaka) Vivit nagyon sajnálom, nála 34fok van, de alszik mint a bunda éjszaka, legalábbis úgy csinál.)

Erika!
Tuti faros még, ezért nekem UH se kellene, még van kevés ideje h. forduljon, bár nem hiszem h. fog, valamiért úgy érzem h. marad ülve.
Vendég

Erika!
én még azt se tudom mikor kell ctg-re menni, de a hét elején kérek időpontot az utána lévő hétre, az remélem jó lesz, védőnő azt mondta elég a 38.héten, dokit még nem sikerült ezügyben kifaggatni.

jó lehetett a Balcsin.
Vendég

Sziasztok!

Zsanett!
GRATULÁLOK MARCIHOZ JÓ NAGYRA NŐTT.LE A KALAPPAL HOGY SIMÁN SZÜLTED!!

Enikő!
Pocak?Hogy bírod még.??Na azt tudom hogy sehogy most nem lennék a pocakosok helyében ,de amúgy igen...,de ezt úgyis tudod:)

Melinda!
Hogy vagytok?

Gerika!
Örülök hogy tetszett a barlang gondoltam hogy most többen lesznek.Milyen volt az idő lent?Amikor mi voltunk akkor is nagyon fülledt volt a levegő gondolom most még jobban.

Zituska!
Merészek vagytok hogy bevállaltátok a hosszú utat .Én úgy vagyok vele mint Zozo hogy a Balatonig se nagyon mennék le .Amikor voltunk akkor is kész szenvedés volt már a vége Niki kivételével mindenki szenvedett.A csaj csak nézelődött aludt stb...10-11 óra kocsiban a gyerekkel maga a vég........ :lol: :shock: Gyönyörűek a képek.

Jaj nem is mondtam még a legújabb hírt!!!
Nikim érthető szavakat kezdett mondani:leesett és eldobta.Na mert a Norbi feszt eldob mindet gyakran hallja ezeket tőlem :lol: :lol:
Olyan csúcs a csaj komolyan nekem ő a nyugalom szigete ha a fiúk
a "plafonon vannak "Niki csak bújik hozzám és simul olyan édi,mintha tudná hogy még egy perc és elszaladok a két krapek miatt :lol: (na jó nem szaladnék messzire :lol:
Szóval hihetetlen az összhang a csajok között. :)

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska!

Nagyon jók a képek, jaj de jó volt nektek, írígykedem mindenkire aki nyaralni megy!Boti egy kis édesfalat!!!

Nixi!Jó költözködést, nem lesz egyszerű ilyen melegben!

Enikő!Még mindig drukk neked nagyon!!!!
20140113113746

Sziasztok!!

Én is csatlakozom a "aligaludtamvalamit, uuuuutálomakánikulát" szegedi klubhoz! :lol:

Niki!
szerencsés költözést, dobhatnál képet a kisasszonyról, lécciléccci! :D

Zituska!
Irtam pü-t.

A képek nagyon szépek, ugyanilyen piros vödrünk van! Ábel hurcolássza, pakol bele...
A víz alatti felvételek is nagyon szépek, gratuláció Robinak!

Pocaklakó?

Enikő!
Hajnali baglyok vagyunk azurammal, úgyhogy valamikor hajnalban tervezzük az indulást. Létod erre nem is gondoltam, h tisztább a víz északabbra. A sós víztől tartok kicsit.
Kicsit lehűlt az idő, hajrá Zalánbaba!! :D

Gerika!

Már hiányoltalak, épp a napokban tarottam "pocakosolvasást ", Zsanett már babázik, mingyá Enikő is, majd zozo, aztán Te következel , majd Anett, Zituska.... :lol: Olyan jó, h ilyen sok egészséges , gyönyörű baba születik :-)

Szerveződik a nyaralás, de majd szept. megyünk.
Ebben a hűségben nem akarok bevonulni a hivatalba az útlevél miatt, na meg a férjem szept. tud elszabadulni a munkából. Nagyon reménykedem, h összejön és utazunk.

Lehet, h lemaradok a babucid születéséről, de majd utólag, meg előre is gratulálok :lol:

Zitacicu!
Nikinek puszik, igazi dumás csajszi :D

Bea!
Emlékszel, amikor taliztunk, irigykedtem, h Grétinek már nem kell babakocsi... Jelentem már nekünk sem kell. Zengett az utca amikor bele akartam tenni Ábelt :oops: :oops: :oops: A kezemet sem akarja fogni, önálló személyiség.... :)
Grétiszáj?? Grétikép????

Exi!
Hiányollak.... :oops:

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

üdv
egy fisher price magyarul beszélő tanuló kutyát szeretnék,nincs véletlen valakinek eladó?

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Sziasztok!

Tegnap késő este megérkeztünk a Balcsiról!
Szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat, Manócska különösen!!!! :lol:

Zsanett!
GYÖNYÖRŰ babád van, gratulálok hozzá és sok boldogságot kívánok!!!!

Enikő!
Gondoltam ám rád sokat, bevallom őszintén, azt hittem már babázol!!!
Kitartást neked!!! :lol:

Zituska!
Nagyon szép helyen jártatok!A fotók is nagyon jók!
Annyira szép Boti!!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok

Mára én betegedtem le. :( Tiszta takony vagyok, fáj a torkom, és a fejem....szerintem a klíma tett be. :( :(

Enikő :)
Mizu'?????
Nem reklamált Boti, hogy csípné a szemét a víz, pedig bele-bele csapódott! Nyalogatta a száját, sztem tetszett neki a sós víz ize! :lol:

Erika :)
All inclusive étkezésünk volt, a gyerekeknek 6 éves korig ingyenes.
Boti mindig csipegetett a mienkből - megjegyzem, volt választék bőven! :) De vittem neki bébikaját, pudingokat, joghurtokat.
Meg mindent lehet kapni az ottani szupermarketokban, és csak kicsit drágább, mint itthon!
Pocaklakó gondolom jól van, szerdán megyek uh-ra. Már nagyon várom, mert szeretném látni is, hogy minden oké vele!

Zozo :)
mi is rosszabbra számítottunk. Bár tudtam, hogí Boti nem éppen átlaggyerek, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fogja tűrni ezt a hosszú utat! Fel voltam készülve, hogy csomószor megállunk majd, ehhez képest 2x álltunk meg összesen! :D
Amúgy szinte minden benzinkútnál volt kis uniós játszótér, arra gondoltam, ha szakad a cérna, akkor megállunk vmelyiknél, és játszunk egyet! :)

Zitacicu :)
Szerintem Boti hasonló természetű, mint Nikid! :D

Válaszoltam!
Pocaklakó gondolom és remélem jól van, biztosat szerdán tudok meg, akkor lesz uh, amit nagyon várok már! :D

Megyek, lepihenek, mert nagyon kész vagyok, lehet lázas is vagyok....... :(

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Képzeljétek Mátém keresztanyuja most szül.39+2
Enikő !Kitartás!!!!!

Zituska!
Lehet mondasz valamit!:) :D
Jobbulást!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok.

Dancsi, utólag boldog névnapot.

Enikő, Kissi nagyon keres ám, érdeklődött utánad tőlem az iwiwen, mert téged nem ér utol.

Zituska, a képek szuperek, nagyon örülök, hogy Botival minden rendben volt! Egyébként továbbra is szeretnék 24 évvel fiatalabb lenni... :)
Érdekes, a sós vizet Peti is szereti, ha cseppentek az orrába Isomart, ugye abból folyik ki valamennyi, azt nyalogatja.

Zsanett, ahogy Enikő írta, Marcell tényleg tömör gyönyör, nagyon édes.

Niki, a költözéshez én is kitartást kívánok, a Vedres u. melyik részére hurcolkodtok?

Zozo, az utazás bírása nagyon egyéni kérdés. Peti pl. imád autózni, csak útközben ne felejtsünk el neki kaját adni. Egyébként meg elalszik, ha olyanja van, hiába, ringatózik a sejhaja. :D
Nálunk napközben 33 fok körül van mostanság, de éjszaka is nagyon későn kezd lehűlni. Petit nem zavarja. Klímára meg nem vágyom...

Zitacicu, látod, ezért lettek ikreid, hogy legyen neked egy kis nyugalomszigeted.
Én drukkolok a fiad keresztanyjának! Hajrá.

Zsuzsu, nem belevauvau végett, de szerintem jobb lenne, ha az útlevelet minél hamarabb elintéznétek...ugye, ha jól értelmezem, szeptemberben indulnátok, nem?
Nálunk még nyerő a babakocsi, épp most készülök beruházni egy új esernyőkocsiba, mert a réginek a habszivacs kereke nem bírta a megpróbáltatásokat, és annyira megnyúlt, hogy semmit sem lehet kezdeni vele.

Na megyek...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zsanett: Nagyon nagyon cuki kis pufi baba Marci :) Meg kell zabálni! Sok boldogságot még egyszer!

Kinga: Kitti gyönyörű nőci, az első képen, igazi nagylány :) És milyen szép barna :)

Vesm: De jó, akkor gondolom gyakran találkoztok anyukádékkal, tud segíteni ha kell :) Örülök, hogy sikerült ez a ház dolog. Mekkora a házikó?

Zitacicu: Olyan boldognak tűnsz mostanában, jó olvasni téged. A 3 gyerek hatása biztos. :) Akik nagyon aranyosak.

Timika: Ti hol vettetek lakást? Új építésű?
Kristófot sajnálom, remélem nem lesz ebből már gondja, hogy tudják mi a baj.

Dittke: Szia :) Üdv. itt. Mesélj magatokról!

Dancsi: Boldog névnapot utólag is!

Zituska: Irigyellek benneteket a nyaralásért. Írnál priviben nekem részleteket? Hol voltatok, utazási irodán keresztül vagy nem mennyiért, mi volt, stb. Ha nem hadititok :wink:
Szépek vagytok nagyon!
Ja és a férjem kérdezi hogy milyen fényképezővel készítette a párod a víz alatti képeket :)
Boti jóképű, és te is tök jól nézel ki. Milyen kilóktól akartál még megszabadulni?!?!?!?!
Jobbulást!

Zozo: Csak megfordul már kishugi. Látom te sem bírsz a fenekeden mostanában :) Nagyon aktív lettél. No nem mintha ez probléma lenne, én örülök neki. Dobhatnál képet magadról meg Viviről pláne!

Zsuzsu: Fú én nagyon nem szerettem azt az időszakot amikor nem lehetett Gréti kezét fogni és ment a feje után...
Mostanában is megy néha, de már meg lehet győzni a hátrányairól...ha meg nincs autóveszély akkor tőlem mehet ahova akar.

Mi jól vagyunk. Grétin a napokban jöttek ki a melegkiütések. Hajj, nem csodálkozok, eddig voltam meglepve hogy még nem jöttek ki. 34 fok van bent nálunk. És éjszaka 1 fokot hűlt csak le úgy hogy ment a ventillátor és minden ablak nyitva volt. Rémes. Útálom a légkondit, minden bajom van tőle, de most már a melegtől volt minden bajom, úgyhogy én biza már vágyok egy légkondira :( Vagy egy 10 fokos lehülésre.
Voltunk tanácsadáson múlt héten, Gréti 11,9 kg, 89 cm. Alig várta hogy bemenjünk a doktor nénihez, ott leült a vizsgálóasztalra és ette a puffasztott rizsszemeket :) És nem akart hazajönni. Úgyhogy ott ücsörögtünk még 10 percig a dokinál bent, kint meg várt a sor... :oops: :oops: Doki néni azt mondta nem baj, ritkán lát ilyent, maradjunk nyugodtan :)

Hűvösebb napokat mindenkinek!

Enikő: mindjárt szerda...:) drukkolok :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!

Igen nagyon nagyon boldog vagyok hihetetlen mennyi jót tudnak adni az ikrek(is).Ma pl.Norbika elesett és sírt.Niki odabújt hozzá majd rámnézett a hatalmas fekete szemeivel:"ese=(elesett) majd cirogatás
utánna "au" és megint cirogatás.
Ebéd utáni ébredéskor pedig vitte Norbikának az autót aki sírva ébredt hogy ne legyen szomorú(NOrbika imádja tologatni aza utókat.)

Máté meg egyszer csak odajön és pici finom puszit ad.,mert csak a pici puszika a finom.Ami alig ér hozzá az arcomhoz.Hát mi ez ha nem maga a boldogság!!!! :)

Kép
Kép
zitacicu2

Megszületett Mátém keresztanyujának a kislánya Timike 3200g :D

Kép
Kép
zitacicu2

na, írtam egy csomót, de elszállt.
most akkor ennyi.

nem lesz netem péntektől, amíg újra be nem kötik, ami 1hónap, ill. azt mondták 2hét alatt meglesz. majd kiderül.
Vendég

Zitacicu!
Gratula a babához.
Vendég

Halle!

Exi-Ági:hogy te mennyi helyen fórumozol..::)

Enikő:kitartást,nemsokára biztos megszületik pici fiad,akihez külön és nagyon gratulálok!És gyönyörű nevet választottatok!

Na menek ágytakarót varrni...:)

Bye:kissi
kissi

Sziasztok!!

Mackó!
Épp vasárnap volt nálunk egy család, az Ő egy éves kislányuknál volt ilyen maci. Nagyon tetszett nekem is, de a jatekfutar.hu-n majdnem 9 ezer az ára. Szerintem húzós.

Csibe!
Manócska Balcsis képeket kérünk! Ebben a hűségben felüdülés! :lol:

Zituska!
Jobbulást Neked! Szerdán (is) gondolunk rátok! Köszönöm itt is a segítséged!

Exi!
Tegnap este foglaltam időpontot, de már csak jövő hét hétfőre volt. Kb. 5 hét lesz az indulásig, remélem ennyi idő alatt elkészül.
Kicsit izgulok, milyen lesz a képe, de apa szórakoztatni akarja, így talán rendben lesz.
Sikerült a babakocsi??

Beus!
Gréti csúcs! :D :D :D A méretei nagyon szépek!! Legutóbb Ábel is beszaladt a doktornénihez :lol:

Nálunk most úgy van, h Őurasága szaladgál, amikor szólok, h jöjjön, akkor az ellenkező irányba rohan...... :oops: Én is engedem szabadon, szerencsére olyan helyen lakunk, ahol kevés az autó, de azért nagyon féltem. A kert nem elég nagy neki, na meg kinnt vannak szomszédgyerekek és haverkodik. Korban Ő a legkisebb, de méretben nem :oops: :oops: :oops:

Zitacicu!
Puszik a gyermekeidnek, jó egészséget Timibabának!

zozo!
Azért lécci tudasd, h mi van Veletek! :)

KINGÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jóreggelt!

Tegnap voltam vérvételen, hogy esetleg a béjb mérete miatt csaszi lenne, hogy legyen papírom az Edához :shock: Mivel rohadtul nem akarok csaszit és állatmód be vagyok szarva tegnap egész nap bőgtem :oops: :x . De úgy, hogy nem bírtam abbahagyni.... :oops: Ciki nem ciki ez van! Én nem akarok császárral szülni, főleg nem úgy hogy ébren hasfelmetszenek :shock:
Pénteken megyek CTG-re és ha hétfőig nem lesz semmi akkor terhelésre kell mennem :shock: Úgyhogy nagyon drukkoljatok, hogy húzzon kifele béjb....
Alapvetően megpróbálok úgy hozzáállni, hogy ki fog férni, persze, de bennem van a kisördög hogy mi van ha mégsem...
Bár én hiszek abban, hogy mindenki csak akkora babát növeszt a pocakban amekkorát ki tud nyomni, max ha rosszul fordul be (arccal előre -nem buksival-, kézzel előre,faros...stb) akkor nem és akkort nyilván császár... :(

Zsuzsu: Jól tetted hogy nekiláttál az útlevél ügyintézésének, én is csináltatom, ahogy megszületik a kicsi és meglesz a nyanyakönyvi kivonata....És húzunk haza mamáékhoz, el ebből a katlanból... csak születne mááááááááááár meg! 8)

Kissi: Köszi édes vagy :) Ti jól???

Zitacicu: Gratula Mátéd keresztanyujának, dejó, hogy ő már túl van rajta :) A mázlista :wink:

Csibe: Én is azt hittem, hogy már 36 hetesen megszülök, ugyanis nagyon hamar kezdett nyílni a méhszáj, meg jóslóim is már jóideje vannak. :roll: De minek? Hisz nem érnek semmit :cry: Nyaralásos képeket majd tegyél fel :)

Megyek letusolok, aztán elugrok patikába, veszek homeós bogyókat a szülésre..... Bár sztem én egybe maradok :lol: ha így haladunk... :shock:

ceniko
Szeged

Hja Kingának én is boldog névnapot kívánok :)

ceniko
Szeged

És Katicabogár Kincsőjének is boldog névnapot :D Most látom, hogy Kinga,Kincső napja van... :oops:

ceniko
Szeged

Kingának boldog névnapot!!!!

Enikő! Kell vérvétel papír edához????
20140113113746

Ja, és milyen homeos bogyókat veszel???Ha nem titok persze!
20140113113746

Anett: Igen kell, méghozzá a klinikák udvarába kellett elmennem egy kis faházba :shock: ott vették le a vért. Az eredmény 4 óra alatt van meg és azt átküldik a klinikának.... Kérdezz majd rá a dokidnál, ha szeretnél EDÁt, de gondolom ahogy közeledik majd a szülés időpontja úgyis beszéltek majd erről.....

Tőlem kérdezte a doki kb 3 hete,hogy kérek-e majd EDÁt vajudáskor szüléskor és mondtam, hogy nem. Erre pénteken elküldtek vérvételre, mivel nagy a béjb és csaszigyanús :cry: :x Nemhogy pl beindította volna a szülést.... Már akkor érett volt a baba is meg a lepény is, a méhszájam tök puha...stb
Szal én ezt nem értem :shock: :evil:
Na mindegy..... :evil:

Homeopátiás cuccok: Nem biztos hogy hatnak, de úgy vagyok vele, hogy legalább megpróbálom. Nem drágák, és biztosan nem károsak, max nem használ :lol:
Itt a babaneten a Várandósság témakörben van több homeós topik is. Kicsijuci beírt egy csomó infót a szerekkel kapcsolatban és ő tud neked segíteni ha van kérdésed!
Én személy szerint a Caulophyllum-ot szedem a 37. héttől (36.-tól elkezdhető) 15 CH-sat (ez a hígítást jelöli) Ez méhszájizom lazító hatású.
Most is ilyet vettem a vajúdás idejére egy nagyobb kiszerelést, meg Cimicifuga Recamosa 15CH-át vettem még szintén a vajúdásra. Ezeket a vajúdáskor felváltva kell szopogatni kb fél óránként 5-5 golyócskát bekapni.
Meg Arnica javallott még szülés utánra a vérzés csillapítására... Ezek olyan 400 ft körül vannak / darab. Tehát tulajdonképpen 3 félét szedek/fogok szedni!

És málnalevél teát iszom a 36. héttől ami puhítja a méhszájat. :wink:

ceniko
Szeged

Íme Réka:
Kép

Exi: a Vedres u 13-ba költözünk, ott ahol van a dvd kölcsönző, meg díszállatkereskedés.

Kép
gyanixi

Enikő: én is edával lettem csaszis és tök jó volt, h ébren voltam végig. Semmi rossz élményem nem volt!

Kép
gyanixi

Bea!
Küldtem privit!

Niki!
Réka nagyon édi!

Enikő
Kitartás, már csak max pár nap, és kibújik Zalán! Én drukkolok nagyon, hogy kiférjen símán! Bízz magadban!!!

Én még mindig dögrováson, ezért voltam most ilyen rövid, megyek ledőlök.....

Kép
Kép
zituska28

Enikő!
miért ne férne ki? csak hagyni kell megszületni.

Vivi kifért 4kilóval, de sztem többel is kifért volna, majd most kipróbáljuk milyen a szülés egy nagyobb babával :wink:
igaz, utána a gyerekágyon viziten, itthon a gy.doki, a gy.sebész, hüledeztek h. tejóég mennyivel született és nem csaszi volt, én meg néztem hülyén h. miért lett volna ezért csaszi. na ebbe a legjobb a gyerekágyon volt, mikor a kikerekedett szemű dokik alig hitték el, na gondolom ha valamelyik közülük lett volna a doki akor tuti csaszi, csakazért mert nagy és nem fér ki.
Vendég

Sziasztok!

Jövök én is egy gyors hsz erejéig :) Egyébként alig vagyunk itthon, pénteken, szombaton és vasárnao is reggeltől estig strandoltunk, csak ott tudtuk elviselni ezt a hőséget, még akkor is, ha persze millióan voltak :?

Enikő :) Én is csak azt tudom mondani, kitartás és sztem ki fog férni Zalán, végülis ez már a 3. szülésed lesz!!! Annyit akartam még írni (bár most lehet, hogy azt fogod gondolni, hogy könnyen beszélek), hogy én - ha csak nem vmi komoly orvosi indoka van - egyáltalán nem vagyok híve a szülés indításoknak, a szülés megindulása különböző biológiai érések folyamata, amibe álatlában nem jó kívülről belenyúlni. (Ahogy te írnád, magánvélemény volt :wink: )

Zituska :) Először is jobbulást! Mai tali gondolom storno :( A képek pedig csodálatosak, engem is érdekelne a hely bővebben, ha van még szabad kapacitásod leírni. :lol:

Dancsi :) Utólag is boldog névnapot kívánok!!!

Beával együtt kérdeztétek a lakást: szerencsére sikerült a környékünkön találni megfelelő lakást - én nagyon szerettem volna itt maradni. A lakás 93nm és a Mátyás tértől 3 percre van. 6 lakásos a társasház és tavaly épült, maga a lakás most emeltszintű szerkezetkész állapotban van, szóval lesz vele meló, de a lakberendezést nagyon szeretem!

Zsuzsu :) Köszi a köszöntést, aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam! Nem semmi, hogy Ábelt már nem tudod beleültetni a babakocsiba, Kristóf ilyen szinten szerencsére még nem akar önállósodni! :lol: :wink: Másrészről viszont hihetetlen iramban fejlődik, a játszótéren is napról napra ügyesebb :)

Zozo :) A dokiddal nem beszéltél még erről, hogy mi van, ha Patrícia faros marad? Ő is a császárt javasolná rögtön?

Gerika :) Igen, én is nagyon ki vagyok akadva, hogy nem lehetett ezt az átkozott vizsgálatot műtét előtt megcsinálni!!! :evil: :evil: :evil:

Exi :) Még a kérdésedre visszatérve: de, műtét előtt is néztek véralvadást, és már akkor is megnyúlt volt, csak ezt akkor letudták azzal, hogy biztos vmi vírusfertőzés :x :x :x

Kinga :) Boldog névnapot kívánok!!!

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Timi!
jó nagy lakásotok lesz, jó kényelmes lesz bizti.
mikorra lesztek kész vele?
és jó helyen is van.
szeretem azt a környéket.

nem találkoztam a dokival több mint 1hónapja, Uh 2hónapja volt, majd lesz nemsoká, remélem, ha faros (sztem az) akkor most majd kifaggatom mi is lesz, nem erőltetem a csaszit, csak ha kell, azt meg úgyis ő dönti el,
Vendég

Sziasztok.

Töltődnek fel a képek, hogy előhívják (vagyis inkább kinyomtassák) őket. Lassan a fele fent van...

Kinga, Isten éltessen névnapod alkalmából!4

Bea, elvileg ma már vihar lesz, remélem, le is hűl a levegő. Nálunk is 32-33 fok van, habár ma nem húztuk le a redőnyöket, az ablakok nyitva vannak, van légmozgás. Nem is szakad rólam annyira a víz...
Aranyos lehetett Gréti a dokinéninél. Nálunk Petinek sztetoszkóp-allergiája van. Ha meglátja, hogy a doktornéni felteszi, sír, de amint leveszi, nincs semmi baja. :) Én házilag mértem, kb. 11,2 kg és 83 cm.

Zitacicu, gratula a keresztanyunak! Sok boldogságot nekik!

Zozo, milyen netetek lesz? Milyen volt? (Csak kiviből.) Egyébként attól én is a falra mászok, hogy azért, mert nagy a baba, azért legyen csaszi. Jó, ha téraránytalanság van, az más, de szvsz úgyis látszik, hogy kifér-e a gyerek vagy sem.

Kissi, hát ha tudnád...össze se merem számolni. :D

Zsuzsu, hát igen, amikor a múltkor írtam, akkor már csak egy hétre előre volt időpont, de legalább van, és nem kell három napi hidegélelemmel menni az irodába. A kép miatt ne aggódj, szerintem ritkán van olyan, akinek a hivatalos okmányában olyan fotó lenne, ami az illetőnek is tetszik. Nem?
Ja, a babakocsit megvettem, annyit megért. Egyébként néztem a hölgynél a mostani járgányukat, a Tescoban vette 9000 Ft-ért, akkor volt vmi akció, az is esernyőre csukható, de dönthető 5 fokozatban, van lábzsákja, esővédője, stb. Hát én nem tudom az ilyeneket kifogni! De amit elhoztam, azt se használták sokat, hárompontos az öve, de van karfája, napvédője, és kaptam hozzá esővédőt is. 5000 Ft volt.

Enikő, no para, ki fog jönni Zalán ott, ahol kell! És igazad van, bízz abban, hogy Zalán épp akkora, amekkora kifér. Egybe én sem maradtam...habár a hét végén beszélgettünk Ferivel - miután Ruzsa felé láttam egy koraszülött mentőt, és közöltem, hogy biztosan otthon szült valaki, és én, ha vidéken laknék, már az első erősebb fájásra húztam volna a kórházba -, ő közölte, hogyha a fájásokra vártunk volna, akkor Peti még bent lenne. :D
Na a pénteki CTG-ről a szülőszobára tessék menni, és akkor meglesz a csokim. :D

Anett, homeopátiás link: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... eriaMedica Épp ma "nyúltam le", köszönet érte, annak, aki feltette.

Niki, köszike, akkor tízesbe mentetek. Csak azért kérdeztem, mert nekem apósom lakik a Vedres utcában, de ő a páros oldalon, majdnem a legvégén.

Timika, értem. Vagyis nem. Régebben az volt, hogy CSAK egészséges gyereket műtenek, akkor miért nem vártak mondjuk 3-4 napot, ha arra gyanakodtak, hogy vírusfertőzése van, utána megint vérvétel, és akkor láthatták volna, hogy más a helyzet.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Enikő!

Minden rendben van-lesz!! Bátor vagy, h pár napos aprósággal már mamáztok :lol: Nálunk az első két hónapban hetente jött a védőnő, ki is akasztott rendesen, így "falufogságban" voltunk.

Niki!
mekkora az új lakás???
Köszi a képet, puszik Rékának!

Zitus!
Jobbulást!!!

Zozo!
drukk!

Timi!
Az iwiw "súgott"! :lol: Sok boldogságot mégegyszer!!

Kristófnak puszik!
Ábelnél most a szaladgálás és a pakolás a nyerő. Mindent pakol egymásba, gyűjtöget... a minap műanyag virágcserepekkel rohangászott, abba gyűjtött faágakat, levelet, kavicsot...na meg téglát kóstolgat... :oops: Hihetetlen mi mindent kitalál....

Az a fontos, h Kristóf jól van, szépen fejlődik. Volt egy barátom, Ő hemofílíás, szerencsére nálatok nincs komoly baj. Az EÜ-t nem kommentálom...

Exi!
Örülök, h van babakocsi. Peti elvan még benne???

A férjem kicsit morci volt, h csak hétfőre volt útlevélidőpont, így ma reggel telcsizett és kaptunk holnap délutánra. :D

Csajok!!
Az úszópelust. hogy kell használni?? Minden pancsikor új kell rá??? Melyik márkát érdemes venni???
Köszönöm!!

Kép Ábel és Bogi

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Most néztem a névnapokat, szülinapokat :oops:

Dancsi :) Utólag boldog névnapot!!
Timi :) Utólag boldog szülinapot!! (és holnapra Kristófnak boldog névnapot, ha elfelejteném...)
Bibi :) Utólag boldog szülinapot!!

Kinga :) Boldog névnapot!!

Ajajj, remélem, nem hagytam ki senkit! :lol:

Az úszópelust én nem szoktam kidobni minden pancsi után, csak ha nagyon szétázik, ill van benne vmi szilárdabb...ilyen még amúgy nem történt.
Egyébként kirakom a napra, és szépen megszárad, és kutyabaja!
10-15 perc pancsizás után sztem kár lenne kidobni, olyan drága.
Mi a Babylove-t használtuk, de próbáltuk a libero-t is.
Sajnos mostmár mindegyik szűk Botira.

Ugye tudni fogunk azért rólad??
Drukkolok, hogy Patrícia meggondolja magát, és megforduljon!
Egyik barátnőm - most 39 hetes terhes - babája kb. 3 hete fordult be, és nem vette észre, csak az Uh-n..

Kép
Kép
zituska28

Vivit viszem a sebészetre holnap, elvágta valamivel v.mikor a lábát és nem javul hanem csúnyább. reggel a gy.dokinál kezdünk. megyünk beutalóért hátha kell. v. lehet h. ő is megtudja oldani.

Exi!
invitelről, kábelra.
az idegesített csak h. kell a telefonvonal is, amúgy nagyon jó az inviteles, remélem nem szívok a kábelossal.

Én is pénteken megyek ctg-re, csak én már nem jelentkezek pár hétig, azért remélem h. csak viccelnek az 1hónap bekötéssel.

Zitus!
hú nagyon kíváncsi vagyok mostmár én is mi lesz UH-n, elvileg az is pénteken lesz, de nekem még tuti lent rúg, vagy meghülyültem :wink:
Vendég

Hali.

Tök jól jártam most a képekkel, ha igaz, a 150 képért 1089 Ft-ot kell fizessek, mert ugyan, az van ráírva a bababónuszos kuponra, hogy más akciókkal együtt nem érvényes, de én bepötyögtem a kódját, és kaptam kedvezményt. :)

Zsuzsu, igen, Peti még jól elvan a járgányban. Muszáj is neki, mert itt nem nagyon akarom szaladgálni hagyni...
Ja, igen, telcsin is lehet időpontot kérni...de nekem általában nem sürgős annyira a dolog, így neten "rendelek", és ezért nem is kell pluszban fizetni (á, nem vagyok skót).
Úszópelus: én a legutóbb Mackó1983-hoz mentem el, akkor neki DM-es volt, nekünk bevált. Mi a Szikin kétszer cseréltük le Petin, mert az elsőbe belekakilt. Egyébként sem kell szerintem minden kiszedés után, betevés előtt újat tenni rá...

Zozo, drukkolok.
Internet ügyében, nálunk is így történt a váltás. Mondjuk nekünk nem az volt a bajunk, hogy a telefonvonal is kell (most is lesz, csak kábeles), hanem azért, mert nálunk sokat szenvedett a net, és nem tudtak vele mit csinálni, csak osztották az észt a hibabejelentősök. Így váltottunk... Mondjuk nekünk nem kellett semmit várni rá, mert a férjem a T-Kábel egyik alvállalkozójának az alkalmazottja, így beszélt az egyik ügyfélszolgálatos csajjal, akihez anyukám bement, megigényelte a netet, és pár nap múlva már ki is adták a szerelési lapot a férjem cégének. Aztán persze jött a levél a T-Kábeltől, hogy előzetesen megnézték, és hogy lehet kábelnetünk, de majd kijönnek személyesen is erről meggyőződni...nekünk meg már ment a netünk egy hete. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Esik, zuhog, szakad dörög villámlik, és hűűűűűűl a levegő is :wink:

Hurrááááááááááááááááá :D :D :D :D :D

Niki: Nagyon édes a csajod, még mindig csupa apja :wink:

Zsuzsu: Ábeled gyakrolja az udvarlást? :lol: Ééééédes :lol: Csudaszép ez a kicsilány akit kinézett magának :wink:

ceniko
Szeged

Enikő!
hányra mész ctg-re pénteken? akkor mész, ugye? kell várni ?

ez a lehűlés jó, próbálok kiszellőztetni, de a hálókat nem sikerül, ott 1000fok van továbbra is, nem mozdul a levegő picit se.
már minden ablak, ajtó nyitva, de minek :?:
Vendég

Ha esetleg erdekel, mi vegul a Noi Klinikara vittuk a csajokat fulbevalo belovesre. Nagyon kedvesek es rutinosak voltak. Tudom ajanlani. A vedonotol kell idopontot kerni.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Tudja vki, hogy Nasivin orrcseppet (gyerekeknek1-6 éves korig) lehet használni terhesen?????
K....ra be van dugulva az orrom, és a tájékoztatója nem írja.... :(

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Én folyamatosan használtam Violával is meg Zalánnal is....semmi bajuk nem lett. MIndig gyerekeknek valót használok... :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak egy gyors INFÓ .Ma voltunk a JYSK-be és nagyon jó duopaplanokat lehet kapni 10000 ért.csütörtöktől le lesz árazva 5000 ft-ra.Megnéztem jó a tapintása és mosható.Lehet kapni 2500 ért is paplant ami szintén mosható.Közepes vastagságú de inkább csak a hűvösebb hónapokra való nyáron megfő alatta az ember.

Amúgy a gyerekek nem semmik voltak két perc alatt öreegedtem öt évet :lol: Szana szét voltak hol egy seprűvel +lapáttal hol pedig plüss figurákkal vagy ártáblákkal jöttek elő. :lol: :lol:
Attól függetlenül hogy igyekeztük totál rájuk figyelni.Jót röhögtünk utánna a kocsiban hogy három gyerek nyolc felé.-Totál játszónak nézték a JYSK-et :lol: :lol:

Hurrá itt a lehülés "csak "28 fok van a lakásban.A kicsiknél 30

Zituska !
Az orrcsepp tuti jó de miért nem próbálod meg a tengervizest?Nekem az is bevállt mert a terhesség elején kőkemény allergiaszezon volt.Sőt a kórházba nagyon száraz volt a levegő folyamatosan be volt dugulva az orrom én akkor is használtam.Jó lehet még valamilyen orrkenőcs is.Érdemesebb szerintem ilyeneket használni...

Mindenkinek ünnepeltnek BOLDOG NÉVNAPOT kívánok.

Zozo!
Remélem dobsz egy sms-t ha bővül a család!!!!Lécci lécci!!!! :wink:

Melinda!
Tűkön ülsz már?

Na ahhoz képest hogy rövid akartam lenni megint szóf..om volt. :)

Kép
Kép
zitacicu2

KÖSZI Csajok a gyors választ!!!!!! :) :)

Ztacicu :)
A sterimare-ra gondolsz?? Nekem az nem dugítja ki, próbáltam.. :cry:
Azért majd próbálom váltogatni!
A paplan info jól jön, mi duplapaplan alatt alszunk, ez nagyon jó ár érte!

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: