Sziasztok.
Töltődnek fel a képek, hogy előhívják (vagyis inkább kinyomtassák) őket. Lassan a fele fent van...
Kinga, Isten éltessen névnapod alkalmából!4
Bea, elvileg ma már vihar lesz, remélem, le is hűl a levegő. Nálunk is 32-33 fok van, habár ma nem húztuk le a redőnyöket, az ablakok nyitva vannak, van légmozgás. Nem is szakad rólam annyira a víz...
Aranyos lehetett Gréti a dokinéninél. Nálunk Petinek sztetoszkóp-allergiája van. Ha meglátja, hogy a doktornéni felteszi, sír, de amint leveszi, nincs semmi baja.

Én házilag mértem, kb. 11,2 kg és 83 cm.
Zitacicu, gratula a keresztanyunak! Sok boldogságot nekik!
Zozo, milyen netetek lesz? Milyen volt? (Csak kiviből.) Egyébként attól én is a falra mászok, hogy azért, mert nagy a baba, azért legyen csaszi. Jó, ha téraránytalanság van, az más, de szvsz úgyis látszik, hogy kifér-e a gyerek vagy sem.
Kissi, hát ha tudnád...össze se merem számolni.
Zsuzsu, hát igen, amikor a múltkor írtam, akkor már csak egy hétre előre volt időpont, de legalább van, és nem kell három napi hidegélelemmel menni az irodába. A kép miatt ne aggódj, szerintem ritkán van olyan, akinek a hivatalos okmányában olyan fotó lenne, ami az illetőnek is tetszik. Nem?
Ja, a babakocsit megvettem, annyit megért. Egyébként néztem a hölgynél a mostani járgányukat, a Tescoban vette 9000 Ft-ért, akkor volt vmi akció, az is esernyőre csukható, de dönthető 5 fokozatban, van lábzsákja, esővédője, stb. Hát én nem tudom az ilyeneket kifogni! De amit elhoztam, azt se használták sokat, hárompontos az öve, de van karfája, napvédője, és kaptam hozzá esővédőt is. 5000 Ft volt.
Enikő, no para, ki fog jönni Zalán ott, ahol kell! És igazad van, bízz abban, hogy Zalán épp akkora, amekkora kifér. Egybe én sem maradtam...habár a hét végén beszélgettünk Ferivel - miután Ruzsa felé láttam egy koraszülött mentőt, és közöltem, hogy biztosan otthon szült valaki, és én, ha vidéken laknék, már az első erősebb fájásra húztam volna a kórházba -, ő közölte, hogyha a fájásokra vártunk volna, akkor Peti még bent lenne.
Na a pénteki CTG-ről a szülőszobára tessék menni, és akkor meglesz a csokim.
Anett, homeopátiás link:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... eriaMedica Épp ma "nyúltam le", köszönet érte, annak, aki feltette.
Niki, köszike, akkor tízesbe mentetek. Csak azért kérdeztem, mert nekem apósom lakik a Vedres utcában, de ő a páros oldalon, majdnem a legvégén.
Timika, értem. Vagyis nem. Régebben az volt, hogy CSAK egészséges gyereket műtenek, akkor miért nem vártak mondjuk 3-4 napot, ha arra gyanakodtak, hogy vírusfertőzése van, utána megint vérvétel, és akkor láthatták volna, hogy más a helyzet.
Ági