képet kérünk még a gyerekekről
Kisün, csak annyit mondj, Neked tetszett a könyv?
Soosoo-Kata, Szia!
örülök, hogy írtál, gondolom 3 srác mellett netezni már az überluxus kategória! mesélj magatokról is, és rakj fel képet!
közben utánanéztem, hogy Németo-ban nincs oltási kötelezettség, úgyhogy vszínű orvosfüggő, melyiket és mikor adja, ill. persze halad az "Impfkalender" szerint
Oltások szétbontása - az interjúban volt erről szó, most már asszem be tudom azonosítani, hogy az MMR kapcsán, ezt még a régi gyerekdokink, az öreg bácsika is 2 részletben oltotta.
Akata írta, hogy a csúcstechnológia a tömörítés - engem ez még nem győz meg arról, hogy jó a gyerekemnek is
Nekem a sok oltásról sajna mindig az jut eszembe, hogy a párom kutyája 2 oltást kapott meg egyszerre, és lebénult
Ezért is én inkább vinném többször, több részletben oltatni, ha így is lehetne. De lehet, hogy csak illúzió, hogy ez bmilyen különbséget jelenthet...
Közben megnéztem a TV2-n újra a riportokat, háááát, mit mondjak. amikor odaül egy tisztiorvos és azt mondja, hogy az, hogy a 2hós oltás után 2 órával kómába esett aztán meghalt egy kisbaba, nem más, mint "sorsszerűség", és semmi összefüggés nincs... Még az is lehet, hogy így van, de k...a nehéz elhinni
Bocs, hogy ilyen brutál vagyok, tudom sokan paráznak az oltásoktól...
na inkább megyek a dolgomra
ma talán kicsit "hűvösebb" lesz, nem harmincszázhúszezer fok, éljen
Ja és Nuk, oltári a csajod, ez a mosoly!!!!
Tinu, neked meg klassz a csíkodon a kép!!!