A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mása, isten éltessen "másnaposan" is :D
képet kérünk még a gyerekekről :D

Kisün, csak annyit mondj, Neked tetszett a könyv? :P Első 6 részhez képest? És a teljes sztorihoz képest? Nem volt csalódás a vége/hogy vége? :)

Soosoo-Kata, Szia! :D
örülök, hogy írtál, gondolom 3 srác mellett netezni már az überluxus kategória! mesélj magatokról is, és rakj fel képet! :D

közben utánanéztem, hogy Németo-ban nincs oltási kötelezettség, úgyhogy vszínű orvosfüggő, melyiket és mikor adja, ill. persze halad az "Impfkalender" szerint :) nekem barátosném kint született gyermeke minálunk sokkalta később kapott szurikat, és BCg-t valóban nem, és itthon azt mondták neki, akkor most már nem is oltják, majd tizenvalahány évesen úgyis lesz teszt és ha kell, majd akkor oltják.

Oltások szétbontása - az interjúban volt erről szó, most már asszem be tudom azonosítani, hogy az MMR kapcsán, ezt még a régi gyerekdokink, az öreg bácsika is 2 részletben oltotta.
Akata írta, hogy a csúcstechnológia a tömörítés - engem ez még nem győz meg arról, hogy jó a gyerekemnek is :wink:
Nekem a sok oltásról sajna mindig az jut eszembe, hogy a párom kutyája 2 oltást kapott meg egyszerre, és lebénult :(
Ezért is én inkább vinném többször, több részletben oltatni, ha így is lehetne. De lehet, hogy csak illúzió, hogy ez bmilyen különbséget jelenthet...

Közben megnéztem a TV2-n újra a riportokat, háááát, mit mondjak. amikor odaül egy tisztiorvos és azt mondja, hogy az, hogy a 2hós oltás után 2 órával kómába esett aztán meghalt egy kisbaba, nem más, mint "sorsszerűség", és semmi összefüggés nincs... Még az is lehet, hogy így van, de k...a nehéz elhinni :?
Bocs, hogy ilyen brutál vagyok, tudom sokan paráznak az oltásoktól...
na inkább megyek a dolgomra :)

ma talán kicsit "hűvösebb" lesz, nem harmincszázhúszezer fok, éljen :D tegnap este itt viszont olyan szél volt, hogy majd levitte a fejemet, csak a migrén tartott ellent :P

Ja és Nuk, oltári a csajod, ez a mosoly!!!! :D

Tinu, neked meg klassz a csíkodon a kép!!! :D

votiv 8)
votiv

Hali,
ez a ZOOzás egyre jobban hangzik. :) A családi jegy megmozgatta a fantáziám a múltkori buzis témával kapcsolatban: 2 felnőtt 2 gyerek lehet 2 nő 2 gyerekkel? 8) :lol: Bár engem nem érint, mert még megvan a dijákom és azzal gyerek vagyok :mrgreen:
Apa viszont húzza a száját, mert ott akarna lenni, amikor Eszter először rácsodálkozik az állatokra. :? Hmm...

Balaton most annyira tiszta, mint már régen nem, még a derékig érőben is látszik a lábfejed. Nincsenek is halak, panaszkodnak a horgászok, na ja, látják őket lentről is. :lol: Szal most tuti fürödhető gyereknek, de az se tévesszen meg, ha nem látszik át, az is csak a felkeveredett iszaptól van, aminél egészségesebb meg nincs is a világon. Úgyhogy Balatonra fel! :)

Üveges kajákról semmit se tudok nyilatkozni, össz 2t vetem életemben, ebből Eszter egy felet evett meg, mikor már a saját főztünkből tálkányit. Nem erőltettük a "műanyagot". Na, mégis nyilatkoztam.

MÁSA! UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
neet
neet

Neet,
miért nem csapod a hónod alá az apáját is???
ha mi megyünk, tuti,h legalább egy apukát viszünk magunkkal!!! 8) 8)

Vot,
akkor mégsem kötelező? és én megint csak veled értek ebben egyet, kell, de azért mégis...
ja, és mi is kettőben kaptuk anno az mmr-t, sztem csak kedves volt a doki, mert igy semmi gond nem volt, még pöttyösödés sem, és mondtam egy ismerős anyukának, akiknek uaz volt a dokijuk,h ne izguljanak, mert kettőben fogják kapni, hát persze nem, és olyan beteg lett a kissrác... :?

Mása,
utólag is boldog névnapot!

Ma bemondták a rádióban, h a nagyfiamnak névnapja van...totál el is felejtettem. Csak arra koncentráltam,h ne felejtsem el,h ma van a húgom szülinapja... :lol:

Nuk,
leányod nagyon szép! és hihetelen,h milyen nagy babának született...mekkora lett volna ő a 40. héten???? :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
nem fogod elhinni: apa dolgozik. 8)
neet
neet

Neet,
jaaaa... :shock: ilyet még tesznek emberek??? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
jaaa, de nem sokáig, mert aztán 2 hét szabi! :)
neet
neet

Party, party, party...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi,
megyünk; testápolóra gondoltam :D

Neet,
alternatív femili nekem is eszembe jutott :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Barbi,
Bocsi :oops: akkor vmit nagyon félrenéztem :lol: hiába ez a meleg totál kikészít :roll:

De ma legalább 2 fokkal kevesebb van bent :D én már ennek is annyira tudok örülni :mrgreen:

A víz minőségről pedig a kövi linket találtam. http://www.kvvm.hu/szakmai/balaton/lang_hu/index.htm
Az ÁNTSZ a Velenceit is és a Balatont is július elején bevizsgálták és szinte mindehol kiváló minősítést kaptak.

Kép Kép
curse

Úgy néz ki, h én is viszem Apát (legalább nem nekem kell vezetni :lol: ) remélem nem gond :?

Kép Kép
curse

MINDEN MACS JELENTKEZZEN, HOGY HOGY VAN!!!!!!!!!!! :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet,
Remélem a család az 2 nő meg 2 gyerek, mert mi vállalati belépővel megyünk :D és az családra szól.
És úgy szoktuk csinálni, hogy attól függően hány bácsi áll a kapuban, kiadjuk a kerítésen, és a másik bácsinál megint bejöhet vele 2+2 :D és erre az időre érdemes gyerekeket cserélni is, mert ugye az a jó, ha belépővel 2év feletti gyerkőcök nyomulnak befele.
Szal, ha valaki érez magában erre vállalkozó kedvet és nem tiltakozik az erkölcse, akkor én szívesen kinyújtom a kerítésen :D :D

Indike,
Valószínűleg 2 babával ketten megyünk, de ez még nem 1000% viszont valószínű, hogy csak előtte nap derül ki. Ha mégis egyedül megyek 1 babával, akkor persze, hogy megyek értetek. :)

Kép
akata

Csak gyorsan, melóhelyről :lol:
Macs jól van, hazafelé tart NST-ről!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Neet :) Üdülési csekket is elfogadnak - rajta van a honlapon

indianyo

Sziasztok :)
Köszönöm a névnapi köszöntéseket :)

Most ismét szétoffolom a topikot....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
szmagdi

Köszi Indi,
közben én is lenyomoztam. :)
És most hová mész Dominóval????
neet
neet

Indi! másik fórumra betehetem amit írtál (gyerekmegőrző alapításost?)

Votív! Igen emléxem a negatív babaúszós élményeitekre :( . Mi is a merülésese időszak után szakadtunk le. De ahová mi jártunk hála nem voltak vaskalaposak (egy órán 3x „kellett” merültetni). Amikor mi úgy gondoltuk nem kellett, s mi sokx gondoltuk úgy. Meg az élet úgy hozta – nincsenek véletlenek :wink: – hogy 3 merüléses óra után nem tudtunk sose menni (véres kaki, piros popi, mi betegek stb), s hónapok maradtak ki. S mivel azon sem viselkedtünk „rendesen” :mrgreen: , így nem hiszem hogy rosszat okoztunk ( a múltkori Velencei-tavazás is bizonyította: alig lehetett visszafogni, hogy ne rögtön egyedül rohanjon bele :lol: ) . köszönöm szavaid, mindig jól jön a megerősítés :lol: .
Köszönöm a husis hsz-t is. Ma készítettem első (bio süldős) marhácskáját. Kiváncsi vagyok mit fog szólni.

Johi! vannak nekünk is husos bébikajáink, de szeretek inkább mindent én készíteni. no meg ded idáig semilyen konzervkaját sem értékelt különösebb lelkesedéssel (= legtöbbet megkóstolni sem akarta).

Curse! :D ne hülyéskedj mán! :wink: :lol:

nálunk pocsék éjszaka volt. szegény cicám 160x kelt :( és kb ugyanennyiszer cicizett is. gondolom a front

Állatkert: akkor 10:00? S szerintem papák is nyugodtan jöjjenek! :D Bár a mienk nem tud sajna. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsu, Votiv, Johi küldtem meghívót

indianyo

Mása! boldog névnapot utólag :D , s ajándékként nyugodtan offolján még! :mrgreen: :wink:
nagyon édik a kőcök!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Barbi :) Persze, köszönöm!

Neet :) jövő héttől két hét Balcsi, addig csak lesz valami. Munka máér körvonalazódik - máris kaptam a pelusboltos lánytól fekérést kézműves csoportra

foly ctcv vfkil
P ,K KI ,

indianyo

Indi, nagyon drukkolok nektek!!!

Nuk, ez a mosoly nagyon szep :)

Masa, csecsemos :evil: de az nagyon szuper, h most klasszul megy a dolog :) es a kepek nagyon jok :D
es boldog nevnapot!

Votiv, koszi az oltasos infot :) azert a hvg csak nem ir ekkora valotlansagot! ;) (bizom benne ;))

allatkertben van mar tapir? nezzetek mar meg :mrgreen: (regen volt, de aztan atalakitaskor eltunt. az elefant kornyeken eselyes ;))

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Pocak,
köszönjük az infót Macsékról!
További jó munkát ebben a nem is olyan durva melegben! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz! szuper a cd :lol: még 1x köszönöm!!! :lol: :lol: :lol:

Vica?
gödibarbi

Indi, ISZONYÚAN drukkolok neked!!!! ++++

Olyan szívesen lennék gyerök ott, ahol te leszel az "óvónéni"!!!! :wink:
(szabad házat persze nem tudok :cry: :evil: , pedig azzal többre mennél, mint a lelkesedésemmel.... :? )

Ja , és ha nagyon beindul az általad működtetett CsaNa, jelentkezek óvónéniek, és hagyom a francba a céget, ahol eddig közgazdáltam - (fujjjjj), igaz, csak némi hangszeres tudást, éneklést, meg sok-sok kedvet kézműveskedéshez/főzőcskézéshez, gazdálkodáshoz (értsd. kertezés) tudok felajánlani.... de addigra majd kieszeled a felvételi kritériumokat, és jól eldöntötd, megfelelek-e ! :oops: :D :wink: :wink:

Zsanci, nagyon boldog névnapot a fiadnak!!!!! :P
(már hetek óta kifigyeltem a naptárban, hogy e hét hétfő Igor napja :lol: !!!!

Mása, neked is boldog névnapot - utólag is!!!
Képek nekem bazi ON-ok ám!!! Én csak bíztatni tudlak a betételükre!!!! :wink:

Deni, Bencéd milyen kis haspók-fej lett :lol: :lol: meg kell zabálni!
(már mi is 6 kiló felett járunk, de még mindig alig látszik :roll: ellenben ÉÉÉÉRZEM!! :shock: )

Dedet tavaly mi is 8 hósan már lóbáltuk a Balcsiban. És szívesebben tettem, mint bármilyen medencében tettem volna :oops:

Macs, DRUKKHEGYEK!!! Én is tökre belelkesedtem, hogy Mirka érkezik (főleg, hogy nekem mindkét kőc 16 nappal hamarabb jött, úgyhogy az én fogalmaim szerint már rég túlhordasz :wink: )
Azért remélem, hogy ez a "főpróba" durvább volt, mint majd az "előadás" lesz!!!! Nagyon szép szülést kívánok neked!!!!! :P

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Helló Csajok :)

mindenkinek szívből kösuönöm a drukkokat és a bíztatást :) Az ominózus éjjelen annyira kemények és sűrűk vltak a fájások, hogy teljesen azt hittem, valóban szülni fogok. De Mirka másképp döntött, ő tudja miért..
Minden esetre ma voltam nst-n, ahol Mirka összerugdalta a vizsgálófejet, amúgy enyhe, lightos összehúzódásokat mutatott a görbe. De az nst-s néni nem tudott semmit mondani, mertmivel súlyos leépítések voltak a rendeletek miatt a H-ban, ezért nincs helyettes a rendelőben, ha pl. az igazi nst-s szabira megy. A mai Néni, múlt héten, a saját szabija alatt volt betanulni, hogy tudja helyettesíteni az nst-t egyébként végzőket, de elemezni már nem tudja a görbéket, ami nem is csoda. De nagyon kedves volt.
A szülészet annyira tele van, hogy egy császáros kismamát a vajúdóba tettek gyerekágyra, egy másik pedig két napig (egy éjjel), a kerekes tolóágyon feküdt, majd másnap este hazaküldték babástul, mert nem tudták hová tenni és kellett a kerekes-tolós ágy a köv kismamának... :shock: :shock: :shock: :roll:

szóval elég kritikus a helyzet, nem is bánom, hogy még nem szültem... bár nem gondolom, hogy addig javul bármi is....

Indike,
továbbra is ++++++++++++ és ha eddig még nem, akkor írj S.G-nak, mert már várja

Leni,
Füles a kiírthoz képest 11 nappal később jött... :mrgreen:
(ennek ellenére semmi nem mutatta, hogy túlhordott lenne, tehát időben jött :) )

Bocs, nem tudok többet írni, mert az üldögélés sem megy, azóta nagyon fáj a kereszttájék és sehogy nem férek a hasamtól, meg Füles is reklamál..

csók és néha bejelentkezem :)

jó hűsölést :D

Macsek
macskanyu

Hallottátok,h akinek TEJALLERGIÁS a gyereke, annak jár az EMELT szintű családi pótlék???
aki érintett, az menjen és igényeljen, és adjátok tovább, ha van ilyen ismerősötök...
innen vettem:
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=136036

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
köszi! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor most egy kis önmutogatás :wink:
Kép
Csak tudnám, hol rejtegeti azt a 6 kilót????? :roll:

Kép
Johikám gombócot gyúr :lol: 8)

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

1 kis tanácskérés... :oops:

21 hós csajom egy ideje rendszeresen tök csupira vetkőzik reggelre (pelust is leveszi!!!), és így üdvözöl reggel.
Volt valakinek hasonló? Mivel még nem szobatiszta, eléggé betojás/becsurgás veszélyes ez a mutatvány (mert persze csak levenni tudja a pelenkát, vissza eszébe sincs, ha jön pisi, ha nem...)
Eddig az ágybatojást megúsztuk, pisi is csak egyszer volt, de ha ez így folytatódik..... :roll: :shock:

Persze mindig mondom neki, hogy ezt azért nem kéne, meg mit fog csinálni, ha jön a pisi, stb., de tojik (egyelőre csak) rám... és csinálja tovább 8)
leni

Leni,
ez nálunk is van, igaz ő 28 hós, de uez, és nálunk is csak bepisi van néha, de szerencsére nem sok.
Ja,és ezt a vetkőzéses műsort simán megcsinálja az udvaron is mások előtt (semmi szégyenérzet!!! ezek a mai fiatalok! :wink: ) és a múltkor a majdnem 5 évesem is követte őt ebben, arra mentem le az udvarra,h az én két fiam pucéran játszik, a többiek meg szépen kiöltözve...Apja meg csak annyit mondott kezében Memével, h nem tudta megakadályozni!!!

gyermekeid édesek, ez a Hanka!!! :lol: csini nagyon!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Héééé Leni,
egyforma a kávéfőzőnk!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
vígasztal az, h Eszter is önpelusozó volt anno? :) Szerencsére betojás nem történt, tán pisi volt 1-2, na de az csak rózsavíz. :mrgreen:
Majd kinövikés lesz más dilijük. ;)
Most éppen talált egy cicás melegítőfelsőt, és abban nyomja. Végülis ma csak 35 fok van. :lol:
neet
neet

Zsanci,
elkpézeltem, ahogy Levi végignézi a fiai sztrip-műsorát :lol: :lol: :lol:

Amúgy meg köszi a megnyugtatást!!! :P

Nos, igggen, Hanka naaaagy gurmand (vagy gurmé?, ezt mindig keverem... :oops: )
leni

Sziasztok,

Mása: nagyon szépek a gyerkőceid....Orsi milyen huncut. :lol:

Leni: Hanka nagyon ügyesen segít látom neked. Igin látszik szerintem, hogy szép nagy baba, mekkora már.

Indi: melyik pelusos.... az a kettő akivel én kapcsolatban állok, mindkettő nagyon jófejnek néz ki. :lol: Szuper, hogy alakul valami. Nagyon drukkolok. Ja és persze köszi a meghívót.

Zsanci: egy sztirptiz műsort nálunk is nyomhatnának a fiúk, ugye jöttök majdan hétfőn?

Szrek: rendben... kitalálom, hogy melyik legyen.

Lányok: valaki tudja, hogy gyes mellett hogyan lehet dolgozni? A munkahelyemen sehogy sem jutunk egyről kettőre, annyira nem értünk hozzá, hgoy csak na. Nekem meg nagyon sok a kérdésem. Szóval ha valaki ért hozzá, segítsen nekem léééééééécccccccci. Köszi előre is.
Na L mert ébred a ded....

Kép
Kép
johanna1975

Leni,
ezeket a sznob francia szavakat én is keverem,szal monnyá asztat amit akarsz! :lol: nem fogok fölényesen kuncogni... :wink:

Neet,
hja...enyim fiam meg alig akarta ma levenni a bojtos sapkáját... :? bezzeg a pelenka egyből lekerült!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi,
köszönjük a meghivást, remélem élni tudunk vele!!
azaz, részemről ott a helyünk!
csak betegség és egyéb hucutság térithet el minket!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) egy kicsi érdekesség
http://www.youtube.com/watch?v=KadKpL2Fntc

indianyo

Johi,

GYES + MUNKA: simán lehet, én márc. óta "dolgozom" és még dec.ig gyesen. (Szabin vagyok! :) De ez most mellékes.)
Valami mákos papírt mintha ki kellett volna tölteni, de ez minden. HA munkáltató nem tudja, hívja fel a mákot és tudakozódjék. Vagy menj be te a MÁKhoz és szerezd be a kellő papírokat. 8 órában is simán lehet, vagy 4-6, mindegy, jár és kész. Sok sikert.

Este visszük Marcit az állatdoktorbácsihoz. Drukk, plíz.
neet
neet

Neet: Köszi.... konkrét kérdések inkább azok, hogy kollegánőm azt mondja, hogy akkor nekem nem fog járni a táppénz.. ez igaz?
A felgyüelmlett szabit (2 év alatt), aztat mikor lehet kivenni? Én 4 órában megyek, de ez is lényegtelen, mert mehetnék 8ban csak az nem megy. :-) Attól tojtam be, hogy nem jár a táppénz, és mi van ha beteg leszek vagy Fanni...
Meg egyáltalán nem értem, hgoy hogy van ez a munkavállalás... na sebaj.
Drukkok mennek a dokihoz. ++++++++

Kép
Kép
johanna1975

Johi :) én nem értek hozzá, de logikusan végiggoldolva nem jár a táppénz gyes mellett.

indianyo

Mása,
Nyugodtan offoljál csak a csodaszép gyerkőceiddel :wink: :D

Macs,
Szerintem már rád férne egy szülés, nem? :wink: Mindenesetre kitartás!!!! A kórházas dolog pedig nagyon durva :shock:

Leni,
Nagyon jó képek, Johikád egy huncut angyal és hát Igi :D Én látom, h hol van a nagy súly, kerek nagy pocak :D :wink:

Zsanci,
Fiadnak BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Neet,
Drukkolok Marcinak!!!

Johi,
Miért ne járna? Ha vki dolgozik és lebetegszik és csak azért, mert gyesen is van, nem jár. Szerintem vicces lenne, hiszen a táppénz pont azért van, ha vki lebetegszik és kell másképpen a kereset kiesés.
Fibiéknél volt hasonló dolog. Ő, ha jól emlékszem, ugye nem akart visszamenni dolgozni a két gyerkőc között, viszont táppénzre kiírta a doki és megkérdezte vmi nagy okostól, h akkor a gyest le kell-e mondani és mondták, h nem. Szóval Fibi az élőpl. rá.

Kép Kép
curse

Zsanci, én nagyokos, szórom a hamut a fejemre... naná, hogy BORISZ nap van ma, nem Igor :oops: :oops: :oops: még jó, hogy hetek óta memorizálom a dolgot... ennyit a jelenlegi agyi állapotomról :roll: 8)
leni

Gyors kukk, mert apa itthon...

Fenn van a wiw-en BS, MG, UM, meg van Szt imre is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Johi :) ezt találtam:

Az 1997. évi LXXXIII. törvény (Ebtv.) 49.§ (1) bek. szerint a gyes mellett munkát végző biztosítottra a táppénz általános szabályai vonatkoznak azzal az eltéréssel, hogy a táppénzfolyósítás időtartamának megállapításánál biztosítási időként csak a gyes folyósításának időtartama alatt biztosítási jogviszonyban töltött napokat lehet figyelembe venni, továbbá a táppénz összegének megállapításánál a biztosítási jogviszonynak ezen időtartam alatt elért, biztosítási jogviszonyból származó eb járulék alapját képező jövedelmet kell figyelembe venni. Ez érthető nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy az az időtartam és az a jövedelem lesz a táppénz alapja a gyes melletti munkavégzés alatti keresőképtelenséged esetén, amely időtartamig a gyes alatt dolgozol, és amennyi pénzt ez alatt az idő alatt keresel. A keresőképtelenség pedig előállhat a Te betegséged okán, de a gyermeked betegsége miatti ápolás okán is.

Az én logikám másképp működik.sebíj, lányeg, hgoy kapszu valamit, bár az nem lesz ínyedre...

indianyo

Köszi, csajok a drukkokat, szerencsére minden rendben ment. Felkészültem rá, h patakokban folyik majd a vér, és Marcipán mindenkit szétharap, mint Cujo, de nem így történt. :D Azért nem volt egyszerű menet, de 3an lebírkóztuk őkelmét. Hazafelé már viccelődtünk is a dokinéni szövegén, miszerint: "-Fordítsuk az oldalára." "-Beagle-eknél ez nem szokott gond lenni.... na, fogjuk erősebben... különös, beagle-eknél nem szokott...." Mi meg: "-Nincs "B" terv?" :lol: :lol: :lol:

Gyes és meló miért lövi ki a táppénzt????? Amíg nem dolgozol, nem kapsz fizut, igaz? Tehát csak a gyes járna azokra a napokra? Ne má... erről nem hallottam, de jó olvasni mindenfélét, Indi, neked is kösz.

Johi,
én hiv.an márc végétől dolgozom, és a felgyülemlett szabikat onnantól adták ki, és pont úgy lett kiszámolva, h mire kezdődnek a pótvizsgák, nyitóértekezletek, stb, addigra leteljen, (aug vége, dehát mint tantónéni, ilyen sok összejött :D ) szal visszafelé számoltunk. De ha új munkahelyre mész, senkit nem érdekel holmi felgyülemlett szabi. (Vagy nem új? Bocs, nem emlékszem.)
Jajj, már csak egy szűk hónapocskám maradt...

Beeten gondolkoztam a minap, nem tudjátok, mi van velük?
neet
neet

Leni Drága,
te olyan aranyos vagy!!!!!!!! és olyan jól esett, h gratuláltál!!!!
egyébként Igor nevezetes napon van, szept. 11.én!!!
ja, és én is szórom a hamut, én meg nem tom mikor van Merse... :oops:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
miért változik folyton a tickered? Ha Borisz évfordulózik, sokáig éljen, de neked apával is valami hasonló van, igaz? És akkor AZT kapja? :lol:
neet
neet

zsan! boldog elsőszülötted nevenapját :lol: . harmadszülötted névnapjai: Merse 8.22.,11.20.
gödibarbi

Barbi,
köszi! köszi! :lol:
Neet,
ticker nem változik, csak kibővül. Még 6 nap és évfordulózok apával. És igen, AZT kapja!
(este 8-tól alhat folyamatosan, reggelig!)
azt hiszem nagyon hálás lesz... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
azt olvastam, hogy este 8tól reggelig folyamatosan AZ lesz. Hűha, nem is tudtam, irigyeljek valakit vagy sajnáljak. :oops: :wink: :lol: :lol:
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: