Bella,
A légkondit, amitől nem fáj a fejem és nem betegszem meg pár nap alatt, még nem forgalmazzák. Nekünk csak egy ventillátor van, de még az is csak a másik szobában.
Most hogy áll Luca ovi dolga? Meddig van szünet? Nati ma csak 4 órát volt lent, a meleg miatt. Délutánra így is kellett barátnőt hívni neki. Hogy lehet ezt egyedül csinálni?!
Ágiboldi,
Vigyázz, teljesen elhízik Boldi!

Nagyon elhúzott tőlünk
Az orrába szokott D-vitamint kapni Szabi is, de a fülébe még nem sikerült.
Kami,
Akkor inkább mégiscsak botanikus lesz Áron?
Bozotka,
Milyen volt az oltás? Elég rosszak a tapasztalataim, sajna Szabi rosszul viseli. Remélem, ti megúsztátok.
A D-vitaminból nem hinném, hogy több kéne 5 kg felett. A kalcium beépítéséhez kell, ennek az igénye meg nem kiló, hanem gyarapodásfüggő. Ezért kell a nagyon gyorsan növekvő babáknak dupla adag. De azért kérdezz rá, hogy miért, hátha van érve is.
Dinyuska,
Ha gyerek és orvosi dolog, nem tudsz olyan mélységbe menni, hogy engem ne érdekeljen. Nálam ez alapprogram. Nagyon tetszik a doki hozzáállása, hogy hajlandó volt megvárni, hogy magától elaludjon. Nagyobb kockázattal el is altathatta volna. Rendes volt.
De legalább utánanéztam a dolognak és egy nagyon jó részét fedeztem fel a Wikipeidanak. Ahogy én magamnak lefordítottam, ez szerintem az, amit nekünk alapban csináltak a SOTEn és a Péterfyben(ott nem láttam, csak benne volt a záróban) is. Azt hittem, mindenkinek kötelező.
Mazsi,
Akkor sem bírja a légkondi, hogy ha egy pici helyiségbe rakod? Mondjuk a wcnél nagyobb jó lenne, hátha az megy neki. A 29 fokot már emberinek tartom. Csak kezdődjön kettessel.
Az akvárium szellőztetőjével alszom elég régóta. Lehet, hogy annál is hangosabb a mobil klíma? Ja, és éjjel Oli (teknőc) dobálni szokta a kavicsokat.
A múltkor nacivásárlás kapcsán elejtettem Robinak, hogy szomorú vagyok, mert picik a nacik, azaz nagy hátsóm van. Ilyenkor jön ugye a drágám, nem is, meg ugyan már, én így is szeretlek. Erre a kis drága mit mond?? Szerintem is.

Azt hiszem, nem őt kell kérdezni, ha önbizalomépítő túrán vagyok.
Sági,
Azért annak ellenére, hogy nem bírom a klímát, még irigykedek rátok.

Főleg, ha a teregetésre gondolok. Tegnap nagy bölcsen a nagyszobában dobtam szét a ruhákat, hogy ott jó gyorsan szárad és egyszerűbb felrakni, leszedni. Én zseni, csináltam a forró sivatagból meleg trópust.
Csongria,
Szabi rájött, hogy meleg van. És elég hangosan adja tudtomra.
Bigsister,
A K-vitamin még mindenimádó Natinak sem tetszett. Tényleg elég rossz íze van. Remélem azért nem fogja végleg megutálni a kanalat az első rossz tapasztalat után.
A nyitott hűtő klímát Robi is szereti. Én azért annyira nem, hogy előtte ácsorog.
Linda,
Sajnálom, hogy nem volt siker. Ami az egyik babának/mamának bejön, nem biztos, hogy működik a másiknál.
A szorulásgodokra a barack mellett a szilva a legjobb. Csak nagyon óvatosan, mert ha mégsem jó, akkor fáj a pocija.
Nanica,
Nekünk direkt mindent bíró halaink vannak. Amolyan természetes szelekció, ők maradtak. Vagy negyvenen, ha a miniket is beleszámítom. (Nem diszkriminálok a kicsikkel szemben, csak meg szokták enni őket) Ha szereted a piros halakat vagy zöld növényeket és az a fél nap utazás ebben a friss időben jól jön, szivesen megoszom veled őket.
Norcmorc,
Az első kettő Natinakk 5,5 hónaposan jött (átlagos), pár napos különbséggel. Pár havonta jöttek többnyire párosával. 13 hósan meg 6 egyszerre, úgy lett 12. Most, 25 hósan fejezte be(átlagos), az utolsó négy rágóval két hónap alatt. A legextrémebb, amit a játszin láttam, hogy egyetlen alsó foggal szaladgált a kisfiú vagy egy évig. Most talán 3, amikor legutoljára láttam, szépen megvolt a fogsor.
Orsi,
A dinnye dolgot nem tudom. Tényleg nem egy kezdő, de passz, miért. Főleg, hogy nem is primőr vagy külföldi.
A két csepp vitamint nekem is csak Szabinál mondta a doki, pedig Nati még gyorsabban is gyarapodott. Pont lakásfelújításuk volt, két hónapig nem is láttam, addig a semmire-se-jó védőnő jött. Néha.