A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Krisy,
Dehogynem. :D A gyerek 7 előtt kel, a lakásban nem bírja. 2 óra alatt te is rájönnél, hogy inkább aerobic a kazánházban. És nem is én vittem. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Eddig még csak Kami videóját tudtam megnézni, az nagyon haláli :D, honnan jut ilyen eszetekbe? (Áronnal együtt :D)

Sütő: Nálunk is itthon van a párom, és reggelire sütött zsemlét - fini lett, de alapból melegítettünk egyet a tetőtéri lakáson :evil:

Vérvétel: hát ma nem jött össze! Fél 11-re lebotorkáltunk a kórházhoz, de csak 10ig vesznek vért! Direkt rákérdeztem a Dokinéninél, kell e időpont, vagy valami, nem menjünk csak nyugottan :evil: ilyen hőségben!
Kérdeztem, hátha a melegre való tekintettel leveszik neki a vért, de nem, mert már csak ügyelet van a laborban - holnap reggel mehetünk vissza.

Azt legalább kiharcoltam, hogy a zacsit szedjék le róla és nézzék meg a vizeletet, ne holnap derüljön ki, hogy új mintát kell bevinni :( De az hálistennek elég lett. Itthon még evett egy picit mielőtt elindultunk volna, hogy legyen mit a zacsiba tölteni, és evés közben jól körbekakilta :twisted: pelenkázásnál különösen jó volt kerülgetni.

Csongria: a zacsi szerintem ugyanolyan, mint a fiúknál, csak körülményesebb felragasztani - még jó hogy a dokináéni megcsinálta, mert én tuti nem úgy ragasztottam volna, hogy széthúzta a nagyajkakat és úgy ragasztotta rá az ovális nyílást a zacsin. :roll:

nálunk most a Linus mellett a kanapén 32 fok van, szegénykém egész nap alszik. Valahol örülök is ennek a mizériának, mert nem ebben a hőségben kell még az oltást is elviselnie!

megint nyüszi van :(

megy a két tábla külön lány, fiú - és majd azért az összesítettet sem felejetem el. Ha "véglegesedik" elküldöm a közös mailre mellékletben és ott lehet majd igazán nézegetni.
Kép
Kép

nanica

Elköszönni jöttem.
Ez a fórum már nem arról szól, aminek indult - szerintem. Eleinte fel sem merült bennem, hogy esetleg ne írjam meg, hogy mi a véleményem. Most már viszont igen. És ez szerintem nem jó. Legalábbis nekem nem. Az meg egyenesen szarul esik, hogy tudom, kibeszéltek a hátam mögött. És ez nem hiányzik.
Először hosszabban akartam írni, egy csomó mindenről, amit most gondolok, aztán rájöttem, hogy nincs értelme.

Vannak akiket nagyon fogok sajnálni.

Mindenkinek sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Aki akar, az tudja, hogy hol talál.

Sziasztok!
Vendég

így azért jobban kivehető.

Norc, Kami: a ti görbétek azért nem látható, mert a hiányzó adatok miatt, csak a meglévő adatpontokat tünteti fel, nem hiszem, hogy van értelme hasra beírni valamit, a tendencia szerintem így is látszik :D

Luca igen meredeken menne felfelé :D (na ez most nagyon pontosan fogalmaztam :) :) vizsgán meghúznának érte :D )
De lehet, hogy a Godzilány titulust a Linus is megérdemli, bár nem hízik olyan rohamosan, de az indulási plusz még mindig szembetűnő :D

SNO: talán egszer voltam ott, amikor megnyílt, de akkor még nem voltak babaruhák, megnézem, hátha van valami jó cucc :P bár most még a pelus is sok.

Vitamin: én is úgy voltam vele, mint itt legtöbben, hogy néha néha bekaptam egy-egy szemet, de nem rendszeresen. Kiváncsi vagyok tényleg vérszegény e, vagy csak sápadt, mert az Anyja nem viszi a napra.

Lorca: egyébként a beutalón rajta is van, hogy minden más rendben van vele, megtapogattott mindent rajta, és szerinte a vérkép is rendben lesz. (először nem is akart vérvételre küldeni, csak amikor a köhögést említettem)
Én is gondoltam szöszre, először. Viszont minden nap többször is köhög - remélem nem valami alergia lesz :?

nanica

Én most nem értem, h mi van. Barbi, miért?

Lorca, a kéményes jó tipp, meg fogom kérdezni, bár a gyomrom is összerándul ha eszembe jut... köszi
Ja, és a kép is találó volt, a bőgős :lol:

Kép
Kép
agiboldi

off

Lehet, hogy a fórum már nem az, mint az elején, ehhez lehet, hogy mi újak is hozzá járulunk, hisz nem izgultátok velünk az elejét, nem tartozunk a csapatba - mi viszont tudtunk rólatok! Kicsit betolakodónak érzem magam. :(

Ha a grafikon akárkit is zavar, akkor fel sem teszem többet! Nem az összehasonlítgatás volt a célom vele! Csupán kiváncsiság és ezt nézzétek el nekem!

on

nanica

Barbi :cry: :cry: :cry:

KépKép
csongria

Nanica!

Súlyadatok a dokitól: 1hó: 4630g 2hó:5950g 3hó:6870g

Nóri
Vendég

Barbus,
Most én sem értelek, hogy mi van??? Ki beszél ki a hátad mögött???
Vendég

Nanica!

Ha ezzel van baja Barbinak, akkor viszont annyi, hogy vkinek az a baja, hogy túl soványnak nézik a gyerekét, vkinek meg pont az ellenkezője. Mindig azt látom, hogy a vékonyabb babucik sokkal mozgékonyabbak. Rossz érzés, hogy az enyém hasról még csak meg se moccan hátra. Pedig mindent megteszek érte. Viszont hallottam olyat is, hogy az idegrendszer fejlődéséhez jó, ha ducibb a babus... Ebből azt vonom le, hogy mindent a maga idejében! Nem minden gyerek egyforma. Tegnap találkoztam egy 11kg-s 7 hónapossal... Mégcsak kövér sem volt..
folyt köv megyek etetek
Vendég

Lillus megint alszik. Szegény szerintem így próbálja átvészelni a hőséget.. :(

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! "Kösz" a privit - csak megerősítettél a döntésemben...
Vendég

Nanica!
Adatokat tudok mondani:
majus 21 - 6,58 kg
majus 14 - 6,47 kg
majus 7 - 6,26 kg
apr 27 - 6,04 kg
apr 03 - 5,06 kg
mar 13 - 4,06 kg
Ez kb eleg is lesz...

Mi ma is az erkelyen doglunk - igen, ma Ajron is velem tart az arnyekban, spriccolom ot is, ahogy magamat. Elvezi, hogy tepheti a muskatli szirmait :D

Kép Kép
kami

Kami!
Nagyon cseles: kuki kiretusálva! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! Na már mé retusáltad ki?! :lol:

KépKép
csongria

Kami,
Áron elég furi kuki nélkül. :lol: Én is igyekszem "kivágni" a kukit a képből! :lol:

Mi is most jöttünk be az erkélyről. Fürcsi volt! :lol: Egy a baj, hogy nem férek be Peti mellé pedig jól esett volna. Azért a lábam betettem. :lol:
Vendég

Hát persze, h kiretusálta! Mi van ha alkotmányjogász lesz?! Benne lesz a Blikk-ben...!

Kép
Kép
agiboldi

Jaja, kiszedtem a futykost, mert mar az UH kepen is hencegtem vele, meg azota mindig - mi lesz, ha a szememre hanyja 15 ev mulva????? :D :D
kami

Huh, akkor én takarjam ki Lillus cicijét? :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Nóri,
Hova tűntek Luca képei a közösből?

Orsi
Kép Kép
sno

Na, megvolt a 6-os etetes is. Lassan kezdodik az esti rutin. Remelem a mai elalvas kisse nyugodtabb lesz, mint a tegnapi-tegnapelotti.

Szokasoshoz kepesti mai extrak:
- Ajronnak kell a ragokaja, elvezettel ragokazza :D Asszem telleg johet a foga...
- Adtam ma neki vagy 10 taskanal gorogdinnyelet. Hu, nagyon tetszett neki!!!

Kép Kép
kami

Motivacio a kuszashoz :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Es az uveg folyton arrebbcsuszik, ahogy hozzaer :D Szegenykem :D
kami

A 6. kep tul.keppen a 3.... csak valamiert osszekeveredett...
kami

http://www.fn.hu/index.php?id=1&cid=167881

Ez elsősorban Budapestieknek szól. Nagyon veszélyes kivinni a babákat a dög meleg miatt. Lehet, hogy elrendelik az ózonriadót.

Kép KépKép
lorca

budapesti, bocs

Kép KépKép
lorca

A gyermek 220 g-t hízott 1 nap alatt!! :shock: :shock: ami egy hét alatt 470! :shock: ok, kicist több tápit kap 2 napja mert éheske...

Kép
Kép
agiboldi

Huh, hatalmas kedvel ültem le a géphez, hogy újra becsatlakozom hozzátok, de kissé elbizonytalanodtam. Tudom, hogy nem vagyok törzstag, de mégis valaki felhomályosítana,hogy mi folyik itt? Nem lehetne valahogy rendbe tenni a dolgokat?

Kép
Kép
bendegúz30

Meg akartam kérdezni hogy vajon az én soha nem alvó gyerekem, vajon hogyhogy ennyit alszik mostanság, de szerencsére csak elolvastam a hozzászólásokat és már meg is nyugodtam, hogy semmi baj :D

Etetőszék:
Tudom, hogy régen volt már téma, de gondoltam még mindig aktuális szóval mi IKEA-sat vettünk olyan fehér müanyagot, tálcával együtt 4000 Ft-ért és bátran mondhatom, hogy életünk egyik legjobb vására volt.

Annyi mindent akartam még írni.....hol az agyam???

Kép
Kép
bendegúz30

Jó reggelt mindenkinek!

Én ezt most nem értem, miért lépet ki Barbus én azt hittem, hogy a témát már lezártátok és szent a béke. Erre egyszer csak azt olvasom, hogy Barbi kilépet! Miért?
Ti olyan jó csapat voltatok ezért szerettem annyira idejárni és olvasni titeket. Ráadásul Barbi Te a kemény maghoz tartozol és Emma tündéri. Kérlek gyere vissza és próbáljátok megbeszélni a dolgokat.
Nem tudom az okát, hogy mi a baj, de teljesen mindegy ki mivel eteti a babáját, attól még ugyanolyan jó anyuka mint bármelyikünk. És a legfontosabb az, hogy a pici baba ugyanugy fogja szeretni az anyukáját bármivel is eteti, mert nem az számít hanem az a rengeteg törödés és szeretet amit adtok egymásnak.
És a nevelés során még hány és hány hibát fogunk elkövetni, de gyerekünknek ez nem számít mert szeret minket és mi vagyunk számára az elsők. És teljesen mindegy, hogy az a baba hány kiló vagy mit eszik ez független attól.
Ez a sorok az én véleményem.
Barbus ha olvasol minket gyere vissza és ne fosszál meg minket Emma baba gyönyörü képeitől... :lol:

Na eldugulok.
De utálom ezt a meleget éjszaka is feküdtem az ágyon és folyt rólam a víz. De irigylem a klímásokat. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Hm...Szomorú vagyok :(

Most akkor senki nem beszél senkivel? :shock: :shock: :shock:
Egyszerűen hagyjuk szétszéledni a társaságot?

Tény hogy megváltozott a topik, de gondoljátok hogy nem lehet rendbe hozni?

Gondoljatok arra amikor még arról beszéltünk milyen klassz lesz ha itt lesznek a picik...ehhez képest :shock:
nem tudom hogy a sok új tagnak vagy annak köszönhető hogy mindannyian szuperérzékenyek lettünk ? :shock:
belértve magamat is csak engem nem itt a topik hsz-k tudnak kiakasztani hanem a páromé... :oops: szerintem az embert az szerettei vagya hozzá közel álló emberek tudják a leginkább megbántani vagyis engem legalábbis.

Csajok annyi mindent tanultunk egymástól, tartottuk egymásban a lelket ne így legyen már vége!!!!!!!!!!!!!

Légyszi,légyszi!!!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam, miket is írjak le. Végülis szépen megfogalmazva amúgy sem megy, csak így ömlesztve. A fórum nem olyan mint volt, de hogy is lehetne? Megszülettek a babák, a legtöbben sokkal kevesebb idővel és energiával rendelkeznek. A problémáink különböznek, ami szerintem szintén nem gond. Mindenki végigizgulta az AFP eredményeket, mire megjöttek, mindenki aggódott a szüléstől, legyen az természetes vagy császár.

Onnantól, hogy megvannak a babák, eléggé más irányokat vettünk. De reagálni mindenre lehet! Még nunis kérdésre is tudnak kisfiús anyukák reagálni! Azért írunk ide, mert van egy csoda, aki a szülés előtt nem volt és ezt muszáj mindenkinek megtudni. Nagyon rosszul tud esni, hogy írunk valamit és senki nem reagál.

Egyszerűen túl sok az információ, nem lehet befogadni. Én megpróbálok mindenki hszére reagálni, és van, hogy egyenesbe kérdezek, nem is egyszer, de nincs reakció. Ilyenkor egy idő után leszokok a válaszadásról. Minek írjak, ha úgysem olvassa el? Elég sokat írok, azért nem ez a jellemző rám. De egyszerűen szerencsés vagyok, mert van időm irogatni. Ami nem szerencse kérdése, hogy kedvem is, mert kellenek az emberi kapcsolatok és nagyon jól esik, amikor valaki említ vagy kérdez.

Ilyen a hófordulós köszöntés is. Nem köszöntök mindenkit, de próbálkozom. Akit kihagyok, azért van, mert többnyire a hszek alatti vonalzót nézem és ha pár napon belül nem járt arra, akkor elfelejtem. A saját férjem névnapját is elfelejtem. Nem idézem név szerint az anyukát, ő tudja, hogy róla van szó. "Köszöntsétek már meg a négy (?) hónapos kisfiamat!" Annyira szívet melengető, amikor másnak is eszébe jut, hogy azon a napon, akkor, mi is történt. Nem kell minden hónapban, nem kell mindenkit, de ha észreveszed, ez egy kis szeretetmorzsa. Az persze a fórum igazi halálát jelenti, ha óriási kivetítőkön csak a köszöntések szerepelenk, de egy apró szösszenet belefér.

Vélemények különböznek, nagyon is. Ifjú korom hajnalán még a világmegváltó korszakomban úgy gondoltam, hogy én majd sérült gyerekekkel fogok dolgozni, merthogy milyen felemelő is az. Mert hogy milyen rossz gonosz szülők vannak, akik magára hagyják gyermeküket a bajban. Aztután elmentem egy gyakorlatra intézetbe dolgozni és a valóság letaglózott. Nem bírtam, nem nekem való. Így nem ítélhetek el senkit. De ha nem megyek el, ha nem kérdezek, akkor honnan tudnám? Ezért aki nem ért egyet a véleményemmel, mondja! Lehet, hogy neki van igaza, lehet, hogy nekem, lehet, hogy egyikünknek sem.

Óvatoskodni sem tudok teljesen, de próbálok azért nem szándékosan belemászni más lelkivilágába. Az enyém is kapott már párat, túlélte. Nem tudom átérezni a másik problémáját, ha nem tudok róla. Tizenöt éve dolgozom gyerekekkel és tanulom is a témát de ennek ellenére nagyon gyakran van olyan, amiről nem hallottam, nem ismerem vagy csak egy másik véleményre vagyok kíváncsi. Mindenki tud újdonságot mondani nekem, én ezért szeretek fórumozni. De az, hogy csak a másikról olvasok, nekem sem elég. Szerintem is jó a "nem, tudok semmit a témában, de legalább reagálok", ismét nem idézném a szerzőjét. Ez egy erőfeszítés.

Viták meg vannak. Nem jogos elvárni, hogy különböző véleményekkel egyetértsen, vagy akár el tudja fogadni őket az összes fórumozó. De ha nem így van, akkor legyen tényleg óvatos. Próbálok nem reagálni ilyenkor, hagyni, hogy az érintettek elintézzék egymás között. Mert ha még én is meg más is hozzászól, akkor lesz igazán nagy a kis galiba. Ha nem megy, akkor ott a privát, hogy ne legyen teljesen off a topic, ami akkor legyen tényleg az. Ha ott sem megy az elintézés, akkor meg nem írunk az illetőnek többet és nem olvassuk az ő írásait. Én sem szeretem az összes embert, akivel a játszótéren összefutok. De annak örülök, hogy van, akivel már évek óta tartom a kapcsolatot, ennyit megér az, hogy néha kellemetlen tapasztalataim is vannak.

UFF

Kép KépKép
lorca

Szmog:
Bencus Csömörre jár bölcsibe, pontosabban a hegy tetejére ahonnan csodálatos a kilátás Budapestre, na onnan látszik, hogy mennyire koszos, szmogos a város egy szürke "felhő" telepedett a városra.

Veszekedések: én a 2004 téli babákkal kezdtem fórumozni (mint látjátok a hozzászólásaim számát, ott sem sokkal inenzívebben, de azért befogadtak), álétalában megsértődtem amikor a "az érzéstelenítésnélkülihősmamizás" került szóba. Mert hogy én Bencust epivel szültem mégis úgy éreztem, hogy a hős titulus engem is megillet, de aranyosak voltak mindig "kiengeszteltek". A a legnagyobb bánatomra akkor szünt meg a fórum, mikor páran úgy döntöttek, hogy egy másik topicba külön, zárt fórumra mennek ahol nem lehet "kukkolni" csak az ő általuk megengedett emberek regisztrálhattak. Engem beengedtek, mégsem volt már az igazi a dolog és számomra akkor ért véget a amikor a hosszú kihagyásaim után elfelejtettem a topic nevét, kitudtam volna nyomozni, de valahogy már nem izgatott, de azért kiváncsi vagyok mi lehet velük mostanság... mert a szívemhez nőttek nagyon

Kép
Kép
bendegúz30

nekem "azelköszönijöttemnemjövöktöbbet" (kétszer) úgy hat hogy el kell kezdenem könyörögni az illetőnek, hogy ezt ne tegye, viszont az is az eszembe jut, hogy biztos azért írja hogy könyörögjek..... Tessék abbahagyni a duzzogást és visszajönni.
Az a baj az írásban hogy 1 rossz ékezet és félreérthető az egész aztán mg nehéz tisztázni, de azért jó lenne ha sikerülne...

Kép
Kép
bendegúz30

Mik történnek egy napig, amíg nem vagyok, ezt most én se értem teljesen!?

Barbi: Ne!!!!!!!!!!!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kurva meleg van, én már ezt nem bírom. Tegnap 37 fok volt fent a szobában és reggelre is csak 35-ig hült le.
Kisasszony is szerintem szomjas, mert 2-f3 körül kell általában.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Én szerintem a Babanet azért jó, mert tanácsokat kapunk, adunk, mások tapasztalatait olvashatjuk, sorstársakkal vitathatjuk meg a babákkal kapcsolatos gondokat, örömeket.
És ez jó dolog, és erre szükség van!!!
És továbbra is szükség lesz, mert még annyi minden fog történni.

Ha valaki időlegesen rossz passzban van, vagy nem akar jönni, akkor ahhoz joga van, majd jön, ha újra kedve, ideje, mondanivalója lesz. (lásd Bendi :) )

Lorca- egyetértünk.

Orsi- Hauck Shopperetek van? Mi olyat vettünk, de utálom. Könnyűnek könnyű, viszont ami a legrosszabb nem jár benne a levegő. Nem szeret benne a Berci. :cry: Lehet őszre jó lesz majd?!
Most egy babanetes lánytól kaptam egyet és az szuper, már kivettem a mózest is, hogy jobban levegőzzön a kicsi, mégha nem is teljesen visszintes a fekvése.

Nem élet ez ebben a melegben, csak vegetálás. Örültem, hogy milyen szuper hogy a Berci nem depis télen születik mint Luca, hanem tavasszal, majd lehet jókat sétálni, erre amíg az idő tűrhető volt, sírt a kocsiban, most meg....Van valakinek mobil klímája, mi a tapasztalat?

Kami-milyen sebességgel teper Áron a labdás videón! Jaj Neked, ha elkezd futni!

Nanica- aranyos vagy a grafikonnal, szerintem az a megoldás, hogy aki nem akar szerepelni a grafikonon, az nem adja meg az adatokat.
Bertalan
3600, 55 cm-születési
5700, 61 cm-2 hós
6220-3 hós

Na, már megyek is.

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok,
Se Timi, se Ágiboldi, se Kami. Ti is megsértődtetek? Miféle reggel ez? Nem tudom nyugodtan meginni a kávémat. Vagy csak elege lett mindenkinek?
Pedig milyen szép nap van. Már túl egy reggeli pár órás ordításon és még ma délben megyünk oltásra is. A meleg Zsófi egyik legnagyobb ellensége. Egyébként a strand és a kismedence, pedig a legjobb barátok.
Ja, Ágiboldi ez a "csak a cicin elalvás" nálunk is elkezdődött (nagyon egy húron pendülnek a gyerekeink). A cumi már nem jó, csak a cici, az meg nem mindig kell, pedig már hal meg az álmosságtól.
Különben tiszteletem minden olyan hozzászólónak akik tényleg mindenre reagálnak: kiemelném Lorcát, Timit, Rokicát és SNO-t mint új felhasználót. Én sokkal hanyagabb vagyok és csak akkor reagálok, ha tényleg eszembe jut valami. Remélem nem baj, vagy ez bunkóság? Lehet bunkóság, mert nekem is jól esik, ha reagálnak valamire, amit írtam, de egyébként nagyon komoly időket kéne fordítani a babanetezésre. Szerintem teljesen jó így, hogy ilyen sokféle ember van: Kami sztárfotói (vagy inkább Áron) és laza stílusa, Timi, Sági, Mazsi kedvessége, Lorca és Rokica tapasztaltabb tanácsai, Ágiboldi, SNO, Bigsister humora. Most megint kihagytam egy csomó embert (megsértődtök?). Szóval, Barbi nélkül is kevesebb lenne a fórum. De annak tényleg nincs értelme, hogy felhúzzuk magunkat minden apróságon (pl. Kami "hogyanhelyezzükhelyesenmellre" link unalmasság kiemelése rám vonatkozott, lehet hogy jogosan, de akkor én pont ezen dilemmáztam, meg asszem Timinek is és még valakinek volt egy bimbóelfehéredés problémája). Tehát úgy gondolom néha lehet oka mindenkinek magára venni valamit, de hát ez csak egy fórum, ahol beszélgetünk, nem? Egyébként egyetértek Lorca hozzászólásával.
Az meg megint csak normális, hogy bizonyos emberek között esetleg közelebbi barátság is kilakulhat (nem lehet, hogy ez bántja Barbit?).

Kami,
Görögdinnye? Én is gondoltam lassan megnyalatom vele az almát ha én eszek. Én sem akarom fél éves kor előtt elkezdeni a hozzátáplálást, de azt mondtas a védőnő, így megkóstoltatni azért meg lehet, mert ha későn kezdjük, akkor nehezen fogadja el az új ízeket. Különebn Áron nagyon ügyesen araszol. Zsófi még nem fordul még mindig csak oldalra (mondjuk azt most többször is).

Nanica,
Tetszik a statisztika ötlet. Arra gondoltam fel lehetne tenni az Excelt a GMAIL-ra és onnan Excellben is meg tudjuk nézni a cuccot. Persze nem kell az összes verziót.

SNO,
Én sem szedek semmi vitamint, sőt a terhesség alatt is egy doboz Elevitet fogyasztottam össz-vissz. (ennek ellenére: 3830-al született és nekem sem volt se vas se más hiányom). Úgy vagyok vele mint te: inkább a sárgarépa és a paprika.

Barbi,
Emma kis tündér a medencében.

Ria,
Nem tűnik olyan extra vékonynak Beni. Látod az orvos is azt mondta, hogy ne aggódj. Szerintem még annyit változnak. És még ugyanaz az orvosotok (a füles)? Meg különben is ebben a melegben kinek van kedve enni (aludni mindensetre több gyereknek van, nem úgy mint Zsófinak)

Oltás,
Ugye, oltás után pláne nem szabad kivinni? Mert a délutáni strand az árnyékban kismedencében eddig nagyon bejött.

D-vitamin
Nekünk a doki azt mondta, hogy 5 kg felett, 2 cseppet adjunk. Ez hülyeség? Most újra rákérdezek, de mostanában már egy cseppet adunk (tegnap először el is felejtettük).

Na, remélem azért jelentkeztek.

KépKép
bozotka

sziasztok!

Nagyon gyors leszek, takarításban vagyok, de majd megőrülöka melegtől...vendégeket várunk...szóval nem is olvastam még vissza. :oops:

Túl vagyunk a vizsgálaton, tegnap éjjel 11ig voltunk bent a kórházban, utána már nem jöttem.... DE Úgy tűnik minden rendben!!! :)

Nem altatták el Laurát, azt mondta a doki, h természetes alvásban csinálja a vizsgálatot, szóval sétálgattunk meg ilyesmi, szóval nagy nehezen elaludt, aztán megint felébredt, szóval 2,5 órát "szenvedtünk". De megérte.
Végülis nem csinálta meg a doki a BERA-t, hanem egy otoakusztikus vizsgálat volt (TEOAE). Van olyna kórház, ahol ezt alapból megcsinálják az újszülötteken, mielőtt kiengedik őket a kórházból, pl. Győrben.
Na mindegy, nem akarok belemenni a tudományba, gondolom senkit nem érdekel ilyen részletességgel! :)

Nagyon köszi a drukkokat!!!!!!!!

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Na túl vagyunk egy zuhanyozáson most egy kicsit jobb de meddig :?

Dinyuska örülök hogy minden rendbe Laurával, szegény jó nagy tortura lehetett neki. Hogy viselte az éjszakát ezek után?

Tényleg mindenki eltünt?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

lin
az nagggyon durva...
bár mi csak az 1 emeleten lakunk nálunk is 33-34°Cvan.
lin hogy megyünk így babatalira :?: :shock: :shock: :cry: már épp gondolkoztam hogy a következőre vhogy felbumlizunk :cry:

mobil klíma
na tegnap Ati nem bírta tovább kölcsönkérte az egyik haverjától....hát nagy változást nem hozott 29-30°C-ig tudja lehűteni a szobáűt és csak egyet! :cry: így a nappaliba tettük...ha kimegyek a szobából és visszajövök akkor tök jó hűs van a nappaliban :lol: szóval ha már melegem van bent kimegyek gyors a " szaunába" és máris jó ötlet a mobilklíma...
mindent egybevetve én többet vártam tőle :shock: :lol:

dinyus
tök jó hogy rendben minden

bozotka
mi is 2 cseppet eszünk már amikor eszembe jut :oops:

szerintem hűsöljetek a lakásban,a medencét bevihetesód neki a szobába is mi is itt nyomulunka fürdőkádunkban a nappali közepén :lol:

vitamin
én "szedem " a Gravidát...de még ritkábban jut eszembe mint a Dvitamin :oops:

bella
igazad van

a titok nyitja szerintem ha személy szerint "megbeszéljük" az illetővel az esetleges sértő hsz-it...nem célozgatunk, utalgatunk egyes hsz-re...

szóval van vki akit én bántottam meg vmivel?csak hogy tudjam? mert ahogy lorca is írta ha nem tudunk/tudok róla nehéz kiengesztelni az illetőt... :lol:

egyébként a hugommal detto ugyanez van...emailen tartjuk a kapcsolatot már évek óta ...( USA-ban van) és állandó a félreértés :oops:

na most megyek kajcsiidő!!!

timo,kami,sági, ágiboldi, barbus és a többiek is GYERTEK MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Hahóóó!!! :D

DiNYus,
Gratula a jó eredményhez, mondjuk ez nem is volt kérdéses. Fél 11?! :shock:

Bozotka,
Én egy csepp D vitamint adok Petinek 6 hetes kora óta, nekünk előtte kellett kettő.
Peti a 4 hós oltás után egy kicsit belázasodott vagyis csak hőemelkedése lett. Mondjuk ez nem jelent semmit, Szaszán és Petin kívűl senkinek nem volt problémája vele. Na csak azt akarom mondani, hogy kimehettek a strandra és ha valami nem kerek Zsófinak akkor haza is jöttök. Melyik strandra jártok?

Lin,
37 fok? Jesszusom!!! :shock:

Hello Bendi! :D

Bella,
Nekünk rendes klímánk van, sokat nem tudok a mobil klímáról, de nem kell annak is valami nyílás ahonnan levegőt szív? Meg szerintem nem is olcsóbb. Vagy akkor vinnéd magad után amerre jársza lakásban? :D

Lorca,
Egyetértek veled, főleg abban, hogy ha nem megy a békülés akkor nem írok neki és esetleg még nem is olvasom az illető hozzászólásait. Nem kell itt puszibarátnak lennünk, nem is arról szól és ha kötődnek barátságok annak csak örülni kell!!!

Na eldugulok, vár a teregetés! :evil:
Vendég

Nya haj. Most jottunk meg bolt(ok)bol. Vettem padlizsant, grillezem. Meg sosem ettem padlizsant. Es meg sose grilleztem ezzel a mikroval. Jok az eselyeim :D Vettem egy RAKAS vizet, meg kolalajtot is. Meg banant Ajronnak. Ma azt hiszem szet fogom nyomkodni kanallal es ugy adni neki. Meglatjuk.

Melegem van. Aron elfoglalta a ventilatort, nincs szivem elhozni tole ugyhogy most eppen izzadok. Na, majd delutan az erkelyen, hmmmm...

En fogom pl Barbival tartani a kapcsolatot. En csipazom ot es kivancsi is vagyok rajuk. Ha tudok, segitek neki. Lehet, hogy o fog nekem. Ki tudja? OK, o lehet, hogy nem olyan laza, mint mondjuk en es az o szemszogebol nezve biztos hogy volt is oka, hogy elmenjen. Nem csak szimplan duzzog, Bendi. Es hidd el, nem varja el, hogy visszakonyorogje barki is. Aki akarta, megtalalta priviben es ez sokat jelent neki.

Ebben a temaban csak azt tudom mondani mint eddig. "sorstars", "korultekinto stilus", blablabla. Szerintem csak igy mukodik...
kami

Rendetlen ez a gyerek!!! Ordogfioka!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kami

Kamimami!
Biztosan igazad van Brigivel kapcsolatban, de szerintem a rosszabik megoldást választotta és én így ismeretlenül és jog nélkül (össz 143 hozzászólás) öszintén szeretném ha visszajönne.

Bozotka!
Szerintem délután már nyugodtan kiviheted fürcsizni ha nem lázas (lázasan semmiképpen), ebben az időben ez az 1 dolog hoz enyhülést.

Kép
Kép
bendegúz30

Itt vagyok, itt vagyok.

Bár őszintén szólva kicsit rossz kedvem lett a tegnapi nap nyomán, illetve csalódott vagyok, nem gondoltam, h nem rendezhető konfliktusok, stb lesznek pont ezen a fórumon. Én azt hittem, h minden rendben, tisztázva, szó se esett róla több, jókedvű hsz-ek voltak Barbi részéről is, majd mint derült égből a villámcsapás, elköszönt. Én pedig mindig is rosszul viseltem az ilyesmit bármilyen közösségben, és - lehet mert életemben először fórumozok - eszembe se jutott, h itt is lesznek ilyenek, hiszen mindenkinek annyi más dolga, baja, öröme van az életben. Barbi pedig hiányozni fog természetesen.
És Lorca igazad van, egyetértek.

Bozotka, jól kitettél magadért, most mindenkinek írtál, én soha nem tudok :D
Én a D vitamint 2 naponta adom 2 cseppenként mikor nem felejtem el. Ez a napi 1 megfelelője persze, csak az 1 cseppnél mindig úgy éreztem, h nem jut bele a szájába, pont a kanálban marad, vagy ha egyenesen a szájába akartam célozni akkor meg kb a nyolcadik ment az orrába, szóval bénáztam.

Látom Áron a szobanövénnyel folytatja asaját hozzátáplálását
:lol:

Na túl nagy az ordítás, nem ignorálhatom tovább :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Alig élek ebben a dög melegben... Hajnalba mentem etetni Benit és ahogy benyultam érte a kiságyba csurom víz volt a hónalja és a feje pedig csak egy pellus volt rajta :shock: Annyira sajnálom szegényt és még el se tudja mondani... :(

Szerintetek nem gáz ha holnap kimegyünk a strandra? Még nincs semilyen korlátozás? Remélem nem ártok vele Beninek... A dagályra megyünk nincs kedve valakinek jönni?? :)
Mig aludt Beni addig én is szunyáltam úgy szégyenlem magam hogy haza jön az úram én meg fél 10-kor már fekszek le aludni :oops:

Kami! Nem semmi kis krapekod van. Gondolom nagyon rosszcsont lesz :lol: Hát bevallom utálom a padlizsánt én a cukkinit és a tököt szeretem. A banánt én az alma reszelőn pépesítettem le. De sztem a villa is jó nagyon imádni fogja Áron :D Hát egy kis kolalájt nekem is jól esne de nem merem kidugni az orrom :oops:

Szerintem is nagyon nagy kár lenne ha leálna a fórum sose fogom elfelejteni hogy mennyit segített az olvasása a nagyon nehéz percekben. Ezért külön köszönet Lukacsnikinek ő hívta rá fel a figyelmem :D

Sági! Na jobban alszik Peti mióta a pépet kapja este? Az a baj hogy én nem tudom kanállal etetni este mert belealszik :lol: A cumiból meg lusta hogy kiszijja.

Lorca a hozzátápiról majd lesz egy komoly nyomtatványom ha végre elhozza a barátnőm..Azon asszem vannak receptek is majd elküldöm :)

Na eldugulok asszem medencézünk egy kicsit kajcsi elött.

KépKép
csongria

Ágiboldi! Azé nem semmi a hízásotok mi egy hónap alatt nem teljesítjük ezt... :)

KépKép
csongria

Ja, es elfelejtettem irni: Ajron tokeletesen aludt az ejjel. OK, folkelt sirdogalni 11-kor, aztan ejfelkor evett egy kicsiketmajd kovetkezo ebredes pontban 5-kor. Siman letettem aludni furcsi utan az agyaba es mar aludt is. Hurra!

Csongria. En is mennek Dagalyra a helyedben. De nem hiszem ,hogy maris jo ram a furdorucim :D Ha van arnyekolod a bebire, szerintem mehetsz nyugodtan.
kami

Hát igen, Boldi hízása sajátos (egyszer már előkeresek adatokat Nanica, csak nekem nem mérte a védőnő, de persze mi igen, szóval kitalálom), a diagram kb úgy nézne ki, h az első 3 hónapban csaknem vízszintes nagyon kevés emelkedéssel, majd utána (mikor hivatalosan lassulnia kéne), akkor függőlegesen fellő a vonal (most 7260)

Na jó, most keresem ki az adatokat:
születés: 3700 - 53 cm
1. hónaposan: 3870 - nincs hossz adat
2. 4520 - nincs
3. 5340 - 62 cm
4. 6280 - nincs
5. (persze még nem töltötte be, de már majdnem) 7260

Kép
Kép
agiboldi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: