Sziasztok!
Én szerintem a Babanet azért jó, mert tanácsokat kapunk, adunk, mások tapasztalatait olvashatjuk, sorstársakkal vitathatjuk meg a babákkal kapcsolatos gondokat, örömeket.
És ez jó dolog, és erre szükség van!!!
És továbbra is szükség lesz, mert még annyi minden fog történni.
Ha valaki időlegesen rossz passzban van, vagy nem akar jönni, akkor ahhoz joga van, majd jön, ha újra kedve, ideje, mondanivalója lesz. (lásd Bendi

)
Lorca- egyetértünk.
Orsi- Hauck Shopperetek van? Mi olyat vettünk, de utálom. Könnyűnek könnyű, viszont ami a legrosszabb nem jár benne a levegő. Nem szeret benne a Berci.

Lehet őszre jó lesz majd?!
Most egy babanetes lánytól kaptam egyet és az szuper, már kivettem a mózest is, hogy jobban levegőzzön a kicsi, mégha nem is teljesen visszintes a fekvése.
Nem élet ez ebben a melegben, csak vegetálás. Örültem, hogy milyen szuper hogy a Berci nem depis télen születik mint Luca, hanem tavasszal, majd lehet jókat sétálni, erre amíg az idő tűrhető volt, sírt a kocsiban, most meg....Van valakinek mobil klímája, mi a tapasztalat?
Kami-milyen sebességgel teper Áron a labdás videón! Jaj Neked, ha elkezd futni!
Nanica- aranyos vagy a grafikonnal, szerintem az a megoldás, hogy aki nem akar szerepelni a grafikonon, az nem adja meg az adatokat.
Bertalan
3600, 55 cm-születési
5700, 61 cm-2 hós
6220-3 hós
Na, már megyek is.