Halihó mindenkinek!!
Hajnalban megjártam a vérvételt - szép türelmesen kivártam a sorom, ahogy szoktam

Aztán vagy három boltba voltam Carte' Dor jégkrémdesszertért, mert délután jönnek a barátnőmék. A harmadikba már majdnem belehaltam, dög meleg volt. Ezt pihentem ki egész délelőtt.
Dimet
Én úgy tudom orbáncfű, de nem gondolom, hogy nagy különbség lenne a kettő között.....Én sehol nem kaptam. Mázlista, hol sikerült beszerezned?
Nap12
Én a betöltött 36. hét után már szinte semmit nem szedek. Én is Magne B6-ból 3*2-t szedtem. Lábizomgörcseim nincsenek, viszont a pocim az fájdogál......de gondolom ez normális. Bár csak jövő hét péntektől leszek 100%-ig gyógyszermentes - ezért írtam a majdnemet, mert Spiropent leszoktató kúrán vagyok.
Dudu
Nagyon irigyellek!!!!

Én sem mertem már semmiféle utat bevállalni......pedig milyen jó lenne pancsizni. Na majd hétvégén apával a kerti csapból
Ildi
Fejés - én mint bazi nagy mazsola, még csak olvastam a témában - nagyjából ugyanazt, mint amit írtak Neked. Még annyival egészíteném ki az olvasottak alapján, hogy ha nehezen indul meg a tejci, akkor szoptatás előtt néhány szívással lehet segíteni a babónak. De hangsúlyozom, nulla tapasztalat, csak olvastam!! Kéretik úgy kezelni
Bebi
Köszönöm a beszámolót. Igen, megnyugtattál. Mivel Babszi farfekvéses - nagyon kicsi az esélyem a természetes szülésre. Mellesleg a lelkem az csaszira van felkészítve.....Nem gondolom, hogy kevesebb lennék tőle, nem tehetek róla, hogy így alakult.....A tejjel kapcsolatban a szülésznő is azt mondta, hogy kb. a negyedik napon indul meg, egy nappal később, mint normál szülésnél......
Én igazából nem is a műtéttől, hanem az utána való lábadozástól tartok, tartottam. De valamennyi beszámolóból az jött le, hogy ha nem röhögök, tüsszentek és csuklok, akkor tulajdonképpen egész elviselhető
Csajok, ha már Ildi feldobta a fejés témát - van valakinek tapasztalata Avent kézi mellszívó ügyben? A szülésznő lehurrogott, hogy mekkora sz.r! Tényleg?
Na megyek, aktivizálom magam. Egy kicsit pakolászok, bár nem túl rossz a helyzet...na meg vasalnom is kellene. Ráadásul ma egy lusta dög vagyok!!!! Nem tudom mi valósul meg ezekből

A lényeg, hogy Babszi ficánkol és boldog