A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Sziasztok Lányok!

Jó sokat irtatok míg nem voltam. :lol: Úgyhogy csak nagyjából olvasgattam vissza. Illetve megnézegettem a képeket.
Egyszerüen tündériek.

Áron fantasztikus kis krapek nagyon büszke lehetsz rá Kami. Olyan jó hogy már ilyen dolgokat csinál és hogy ilyen jól lefoglalja magát. :lol:
Én is mindig lesem hátha Dávid csinál valami újat de semmi. :cry:
Szerintem Ő abba a típusba fog tartozni aki sokáig nem csinál semmit és utána egyszere mindent. :?

Barbus Emmáról ez a nyuszis kép nagyon aranyos olyan zabálni való.

Mi egyébként jól vagyunk megvolt a 3 hónapos oltás amit elég jól viselt egy hangja nem volt.
Tényleg erről jut eszembe Ti beadattátok a babáknak a pénzért vásárolható oltásokat mint pl. agyhártyagyulladás, rota stb.?

Dinyuska drukkolunk a hallásvizsgálathoz.

Mindjárt hozok én is képeket. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Sziasztok!

Hogy bírjátok a hőséget? Mi nagyon nehezen, már kora reggel is 32 fok van idebenn... Lilla nyüszis. :(

Barbi!
Korán kelés és migrén együtt, azért elég rossz lehet. Bár remélem, ma már jobban vagy! A reggeli mizéria leírása nagyon jó! :) Elképzellek, hgoy csapkodsz és rohangálsz a lakásban! :lol: :lol:
Tegnap Ságiéknál voltunk! :)

Kami!
Egy időben nálunk is volt anyanemenjelmertmindjártsírok. Egy-két hét alatt elmúlt. Igaz, Lillus elejétől kezdve külön alszik. Lehet, hogy most Áronnak ez új, meg kell szokni, hogy nem érez benneteket a közelébe. Remélem gyorsan kialakul az új rend! :)

Nóri!
Gratula a fogacskához! :D

Lorca!
Tényleg hasonlóan fejlődnek a gyerkőceink. Azzal a különbséggel, hogy Szabi mozgékonyabb! :lol: :lol:
Édesek a képek! :)

Nanica!
Szerintem kissé átláthatatlan a grafikon azért, mert sokan vagyunk. Nem lenne jó külön tenni a fiúkat és lányokat? (persze, ez csak egy javaslat)

Ria!
Kiváncsi vagyok, Beni fogja-e szeretni az új tápit! Majd írd meg! :)

Na, ennyire tellett hirtelen. Nagyon útálom a meleget.. :evil: :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!

Flector EP Rapid a neve ha addig is fel tudod iratni. ki tudja mikor talizunk legközelebb... :roll: Ja és 50 mg-os. Tényleg szupi. Nagyon édi Emma a nyuszival a képen :D

Kami! Nem akarlak elkeseríteni de csak átver Árjon :lol: Nállunk is ez volt és akár mennyire is szőrös szívűnek gondoltok hagytam sírni és elaludt. Mostmár egyáltalán nem sír még nappal se... Meg kell csak szoknia :)

Hát nekünk elég érdekesen alakultak az utóbbi éjtszakáink... Este jól bekajált 9-kor majd fél 2 körül sírás én pattanok vizecske majd további sírás, 30 gr tápszer (nem csak annyit adtam, csak annyit evett) majd nyugi alvás reggelig. Tegnap este az új tápiból evett 200 gr-ot :shock: mondtam is hogy kizárt hogy éhes lesz hajnalba... Már előre örültem :twisted: De 2-kor megint sírás :shock: Gondoltam biztos annyira nem éhes úgy hogy bementem hátsimi 3 perc sírás és visszaaludt és 6-kor kért enni és 150 gr-ot evett. :D Na kiváncsi vagyok a mai éjtszakánkra....

KépKép
csongria

Kép
tappancsok

Kép
tegnapi fürdés napközben

Kép
beszélgetek apával

krisy79

Ria, ezt a gyógyszert felírhatja sima orvos, vagy neurológus kell hozzá?

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi szerintem felirhatja más is mert én a nőgyógyászommal irattam fe :) l.

KépKép
csongria

Nem tudom miért, ma tiszta kicsattanó jókedvvel ébredtem. :P Vicces is volt, hogy a két gyerek nyüszizett, mert melegük volt, én meg énekelgettem nekik meg vigyorogtam. Úgy látszik, az idő másként hozza ki belőlem a hülységet. :lol:

Timocska,
Ez a mostani mozgékonyság még nem sokat jelent. Ki tudja még, hogy mi lesz később? Lilla pedig szépen ül. Ott Szabinak van ellesni valója :D Most akkor nem kezdem el a 3D hallás és mélységlátás elemzését. :lol:

Csongria,
Aztán nehogy azt hidd, hogy Beni válogatós! Csak azért, mert ez van a tápszerére írva. :D

Krisy,
Első Rota ment, agyhártya majd egy éves kor után, bárányhimlővel, két évesen Prevenar.

Barbi,
A korán keléssel egy cipőben járunk. Annyi különbséggel, hogy nekem nincs energiám csapkodni. Én neki szoktam menni pl a wc ajtónak.
Ha Emma a nyuszit választja, mint megnyugtató alváshoz, érdemes beszerezni egy másikat is. Unokatesómék egyszer elhagyták a gyerek alvótakaróját. Kikészültek, mire újabb játékszert talált a gyerek.
Nagyon szép arcocskája van Emmának :D És már határozottan van haja is! :lol:

Kép KépKép
lorca

Barbi!
Most látom, hogy ez már az új fülcsije Emmának?

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica!!!

Dehogy három három hónaposan! Tegnap mértem a hatalmas adatokat... Csak véletlenül kimaradt a ? ezekszerint!!! Az már valóban brutál lenne. És méghogy szétszedni a táblát fiú-lányra???? Tessék, lehetünk mi a lánygodzik! Remek!!! :-)

Krisy!

Örülök, hogy Dávid sem éhezik!!!! :-) Tündéri kiskrapek!

Barbi!

Emmáról ne is beszéljünk. Annyira szép, hogy...nagyon! Úgy elképzelem 1-2 év múlva kis kantáros ruciban a szőke hajával meg a kék szemével. És persze az elbűvölő mosolyával.... Nem is értem, minek Neked migréngyógyi.

:lol: Reggel nálunk is apa etetett!!!!! :lol:

Kami!!! Nem tudok tanácsot adni!! De írtam Neked is! :-)
Vendég

Szaisztok!

Hát igen, a táblán van mit tökéletesíteni! :)
Szét szedem fiú lányra és akkor a színeket is jobban meg tudom válogatni!

gyors leszek:

voltunk mérlegelésen, +670 gramm így most 6740-nél tartunk (közelít Sebihez a görbe) :D, de a szuri még kimaradt, mert mennünk kell vérviszgálatra, és tettek fel neki egy vizeletgyűjtő zacsit :(
(Nuni: amit esetleg én benthagytam, azt most a doktornő mind kitörölgette - elgé durván!)

Ugyanis sápadtnak találta a doktornő a Linust, meg van párszor, hogy köhög- minden ok nélkül :( /szárazon, nem úgy, mint amikor félrenyel/
A sápadság oka lehet a vashiány is, szednem kell vasat pluszban...

Szoptatós mamik: ti szedtek valami vitaminkészítményt, vasat?

Úgyhogy most indulunk vérvételre - remélem a zacsinba termel valamit a Linus, nem szeretnék sokat ragasztgatni ilyet rá

nanica

Nahát, vizeletgyűjtő zacsi! Hogy mik vannak :shock: biztos semmi baja nem lesz. Én elvileg szedem ugyanazt a terhesvitamint mint a terhesség alatt, gyakorlatilag viszont semmit, mert kb hetente 1-szer jut eszembe. Száraz köhögésnél nem vm porszemet, szöszmözt tüdőzött le?

Kami, fura. Mert pl. Boldi velünk egy szobában alszik, de mikor lefekszik akkor mi még órákig nem megyünk be, tehát neki lefekvés szempontjából külön szobának minősül. Gondolom nálatok is így volt (már amikor nem éjfél után feküdt... :D ). Vajon érzi, h most tényleg külön szoba? Sztem is el fog múlni magától.

Nálunk most a napközbeni elalváshoz is egyre gyakrabban cici kell, ami elég negatív fejlemény (bár én élvezem, cuki ahogy hozzám bújik), de így nehezebb lesz lefejt tejestül másra hagyni (apuka, nagyszülők)...

Kép
Kép
agiboldi

Nanica!
De sajnálom! Szegény Linus! Remélem minden rendben lesz!
Én elevitet szedek néha, heti 1-2 darabot.

Lorca!
Kérdezted a Gekkot. Itt is van Palotán egy. Háát, nagyon-nagyon drága. Úgyhogy mi nem járunk, pedig megnéztük, nagyon klassz. Egy ismerősöm gyerkőce jár, őket szoktam olvasgatni, hogy miket csinálnak. Persze, ott a kiskrapek már 16 hós.

Timi
Kép Kép
timocska

Na pont akartam kérdezni hogy ilyen kicsik mint a mi babáink mit csinálnak a játszóházba :roll: :?:

Nanica: Nekünk is volt vérvétel és kihozta hogy vérszegény Beni de mondták hogy szinte minden baba 3 hó körül és így nem kellett kapnia vasat. Nahát egy lánynak hogy szerelnek vizeletgyüjtő zacsit? Mert hogy fiúnak az ok.

KépKép
csongria

Kami,
A költöztetés biztos megrázta. Ha ez az első ok, az pár napon belül rendeződni fog.
A fogzás 6 hónapos kor körül indul általában. Áron a 6. hónapban van, benne van a pakliban. Próbáld megnézni az ínyét. Én akkor szoktam, amikor behúzott nyelvvel sír, különben mindig nyalogatja a kezemet és nem látok semmit. Ha van egy-két kb 3mms csík alul középen, az a fog. Ha megfogod, duzzadt és meleg lehet az ínye. Ezek mondjuk azt jelentik, hogy egy hónapon belül jön, ha jól "fordítasz". De nyüszi akár két héttel előtte is elkezdődhet.
Félni nem fél.
A hiányodat viszont érzi, sírással próbálja jelezni, hogy valami nem a megszokott kerékvágásban zajlik. Te hiányzol, de csak úgy, mint a megszokott fény, ami az ablakon át jön. Ez is elmúlik hamar.
Mivel már elég nagy baba, lassan rájön, hogy te és ő két különböző lények vagytok. Részéről ez nagy döbbenet és óriási felfedezés. Azt jelenti, hogy elért egy feljődési mérföldkövet. Ez nem múlik el. Hozzá fog szokni, hogy ő egyedi és egyetlen, de ez hosszabb időbe fog kerülni. Hogy ezt hogy kezeled és milyen módot választasz, az viszont rajtad múlik, itt nagyon különbözőek vagyunk mi és a gyerekek is általában, nem tudom, nektek mi a legjobb.
Meg persze az is lehet, hogy nem a számára legjobb időben teszed le. Nálam sokszor ez van. Ha eltalálom, fejére húzza a pelusát és elalszik, ha nem, nyüszi.

Nanica,
A vashiány a csecsemőknél nem a színén látszik meg először, az elég bizonytalan, hanem a lépén. Amikor azt tapizta a dokinő, mint mondott? Elméletben tudom, hogy valahogy megváltozik a tapintása és nem érezni annyira, de élőben nem tudom kitapogatni - pláne így, virtuálisan :lol:
Én időnként bekapok valami vastablettát vagy vitamint. A gond az, hogy akkor kéne bevenni, amikor nem fogyasztok tejterméket, és eszek, ami reggel nálam "kötelező". És csak az az egyetlen időpont, amikor nem felejtem el. Így ha egy héten már másodszorra veszek be valamit, akkor már örülök magamnak. Az értékeim terhesen a béka s.-e alatt voltak, így kéne. Igaz, azóta nem mérték, de azért dobok rá néha egy kis adagot.

Timocska,
Engem is az ára tart vissza egy "kicsit". Meg apuci, aki szerint hagyjam a szokásos zakkant ötleteimet szépen aluszikálni. Már így is közölte, hogy nem mehetek vele a Tescoba, mert az túl sokba kerül. :oops: :D
Voltatok foglalkozáson, vagy csak kívülről bekukkantottatok? (micsoda egy csúnya szó ez, így leírva :o )

Kép KépKép
lorca

http://videa.hu/main.php?page=play&v=x44GTQ4Ns9noga7g

Ujabb video (csak sajna a vegere mar beleunt es merges :D)
kami

Lorca!
Foglalkozáson nem voltunk, csak egy beszélgetésen. De azt nem tudom, érdemes-e már egy ekkora csöppséget készségfejleszteni. Hisz még a játékait is alig fogja meg. Na, de ez csak az én véleményem. Később jobb lenne. Amikor már ért is vmit az egészből.

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca!

Nézd meg a www.csiri-biri.hu t. Ebből is még csak a Muzsika az érdekes. Nekünk vagy ez, vagy itt Budarsön a www.ringato.hu lesz a program hűvös időben. A Gekko meg iszonyat drága!!!!!!!!
Vendég

Kami!

Sz@rrá röhögtem magam a videón... A legjobb, ahogy Te is röhögsz rajta. Ezt amúgy mivel csinálod? Kamerával, vagy telefonnal???
Vendég

Norcmorc!
Ez a fenykepezom :D Van rajta kis fapados video-menu es azzal. Hat de beszaras, ugy vonyit :D En is sokat rohogok rajta. Hat mi igy szorakoztatjuk egymast. Mikor mivel. Ami jon :D
Hova irtal nekem? Vagy valamit felreertettem?
kami

Hát ide!

Csak, hogy tudd, hogy olvasom a dolgokat, amit írsz. Meg írnék is, ha tudnék mit... De én is csak azt tudnám, hogy majd elmúlik. :-)
Vendég

Hahó!

Na, megjártam mindent! Úgy jöttem haza mint egy málhás...

Timi! Akkor klímás helyre mentetek végül ;) Fotók?
Igen, ez az új fülcsije Emmának! Anyuéktól kapta, nekem nagyon tetszik! :P

Ria! Köszi az infót! Megkérdezem aput (ő háziorvos), hátha van is neki otthon ;)

Lorca, Nóri! Köszi a bókokat Emma nevében :P

Kami! K...va jó a videó :D Már értem miért támasztottad le a kamerát :lol:

Anyu nálunk is beszerezte tegnap a Kikás medansziét (Kami, most már kérhetnél százalékot :D ),ma fel is avattuk :D Íme:

Kép Kép Kép
Vendég

Nanica,
akkor jól láttam, hogy Linus kor szerint nagyobb, mint Sebi, nem semmi, alkatra nagyon hasonlóak, semmi háj.

Ha felkerül a táblázat a picsawebre, ott úgyis nagyobb lesz, nem? Talán akkor jobban látszik, mert én úgy szeretném, ha egybe maradna, hogy lássam Linust, Lucát is, meg ugye a Lillus&Szabi összehas. :D

Én terhesen sem szedtem csak vas+folsavat (szerintem az is többet ártott a szorulás miatt, mint használt, ezért a végén már azt is hanyagoltam), ezért majdnem megköveztek, amikor szülés után mondták, hogy szedjem be a maradék magzatvédőt, és mondtam, hogy nincs maradék...

Most sem szedek semmit, pedig az immunrendszerem eléggé kifulladt (ezt a szájpenész állandó jelenlétéből tudom :evil: ), de megmondom őszintén, én jobban hiszek a természetes vitamin forrásokban, és amíg Sebin nem mutatkozik semilyen hiányra utaló jel, addig szerintem ez rendben van.

Fejlesztés,
Kezdő anyukák lendületével, én most azt mondom, hogy nem avatkozom a fejlősésébe, amíg normális keretek között folyik (nincs elmaradás, vagy nem derül ki, hogy zseni), nem akarok spec ovit, sulit, millió különórát (a nőklapjás Wekerdi (rem így írják) nézeteivel tudok leginkább azonosulni). Aztán majd lehet, hogy pont az ellentábor szónóka leszek...

Kami,
Csak azt nem értem miért csodálkozol, hogy egy kicsit dilis a gyerek, ilyen Anyával?!?:lol: :lol: :lol: De úgy látom nem kell félteni, meg tudja védeni az érdekeit, ahogy a végén elfordítja a fejét, hogy elég, tök cuki!

Szeretnék felmentést kérni a hónapköszöntések alól, nem mindig veszem észre, és nem akarok kivételezni. :oops: Úgyhogy most előre és utólag is gratulálok mindenkinek az újabb és újabb etapok sikeres megtételéhez! A szülinapoknál figyelni fogok, ígérem! :P

Orsi
Kép Kép
sno

Barbi!
A blogba tettem fel képeket.
Szép a fülcsi, bár nem látszik túl jól. De majd személyesen lecsekkolom! :D :D
Nagyon szupi a medence, kár, hogy én max. a szobában tudnám használni! :(

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi,
Még mindig kémény ügyben: Nézd meg a társasházatok alapító okiratát. Ha a kémény osztatlan közös tulajdon és egyéb kitétel nincs, akkor a közös képviselő köteles megcsináltatni. Ki kell fizetni, és ti meg lelakhatjátok mint közös ktg. Legalábbis érdemes megpróbálni.

Kép KépKép
lorca

Kami: szenzációs a videó végig nevettem az egészet :lol: :lol:

krisy79

Én még nyuszika születése előtt vettem a medencét egy ezresért a metroban! Szóval Kami, én nem adok százalékot! :-)
Csak az a baj, hogy még ki sem bontottam, mert anyuékhoz vittem le. CSak már rég voltam ott, és jó idő sem volt!

Barbi!

Ti melyik részén laktok Dunakeszinek? Az látom, hogy újépítésű, de hol van a vízpart, amit említettél? A Dunánál is van ilyen újépítésű rész?????
Vendég

Timo! Én is a szobában használom a medencét nem viszem ki az erkélyre nehogy véletlen megégjen a naptól. Leteritek egy nagy lepcsit a parkettára, rá a medence. Még nem fröcskölte ki. :wink:

KépKép
csongria

Timi! Megnéztem a képeket! Cukik a lurkók :P

Nóri! Látod a fákat a háttérben? Na azok mögött már a Duna folyik ;)

Hófordulókkal ugyanúgy vagyok mint Orsi :oops:
Vendég

Timo! En is a szobaban hasznalom a medencet, csakis! Majd Jaszberenybe leviszem, ott a kertben vagy a teraszon lesz a pancsi, de itthon nem akarom kiszuszakolni az erkelyre...

Na, megyek, ebedelek! Maj zoldseggel!
kami

Barbi!

Ezt a részt nem is láttam... Ez a pesti vagy a gödi vége??? Amikor mi néztünk a környéken, leginkább a Pólus Palace közeli, gödi sivatagot mutogatták szívesen. Az OVIT mellett, a 25.000.000 volt feszültségtől 10m-re... Köszi! A gyereimnek meg legyen 2 feje, meg négy lába!!!!
Vendég

Gekko:
Igazából nem készségfejlesztés a célom, hanem a szórakozás. Szabié és a magamé. (Sőt, elsősorban a magamé. Neki van egy tesója, az olyan, mintha napi Gekkojáró lenne.) Mintha úszni vinném, ami remek készségfejlesztő, de kit érdekel, nekem fontosabb, hogy poén legyen. Csak az úszás túl macerás, meg extra ktg lenne nekem egy fürdőruha, és egyébkét az uszibelépő is aranyárban van.
Nem mellékes, hogy közel legyen, időpontban egyezzen Natival. A Csiri-birit is megnéztem, fel is csillant a szemem, hogy Andrássy út az új helyszín. Azután láttam, hogy Békéscsaba. :? Olyasmi sem jöhet szóba, ami a dél-4 közötti időpontban van, mert akkor alszik vhol Nati. Az altatást csak extra vész esetén engedem ki a kezemből. Mondjuk egy tali. :wink:
Magántanár lévén nekem sem tetszik, amit a gyerekekkel csinál sok szülő. Már csak ezért sem szoktam általános iskolásokat vállalni, nem akarom, hogy az én lelkemen is száradjon, hogy agyonterhelik. Egy tinit már nemigen lehet, az nem hagyja, de a picik teljesítésvágya és megfelelésvágya nagyon erős, saját erejükön felül küzdenek. Na ezt nem.

Kami,
Nagyon jó hangokat ad ki :) Ezt én is szoktam csinálni, akkor is, amikor sír. :twisted: Apa szerint gonosz, de neki nem ártok, nekem meg jó.

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Merre laksz????
Vendég

sziasztok!

k...va meleg van még mindig...az éjjel felhúztam az összes redőnyt hátha jobban lehűl a lakás hát 30°C-ig kúszott le de már megint 33 van :shock: és még most fog durvulni a helyzet? :shock: elég volt havat akarok!!!!!!!!!!

na bocsi a kirohanásért de tényleg nem szeretem a nyarat :shock: :oops: nem tudok úgy levetkőzni h ne legyen melegem :cry:

Lea megint végigaludta az éjszakát bár most 1/4 6kor fújt ébresztőt viszont visszaaludt velünk (merthogy ma apa is itthon van) még egy kicsit konkrétan 8ig :oops: :lol:

Barbus
Emma nem alszik vissza ilyenkor?mikor kel egyébként?
tök jó a medanszié...mi egyenlőre még mindig a kiskádan nyomulunk :lol:

kami
haláli a video

krisy
Dávidnak is vannak tartalékai... :wink: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

migrén
mindenkinek javulást!!!!sajna a Flector Rapid nonszteroid gyulladáscsökkentő ami átjut az anyatejbe így szoptatós mamik nem ehetik ha minden igaz persze dokit azért kérdezzetek meg!

na megyek szólít a kisasszony

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nóri! Mi az az OVIT? :roll: Ez a Pest felőli rész - a lakótelep és a Duna között!

Mazsi! Nem, sajna nem alszik vissza :?

Nálunk délelőtt még árnyék van a teraszon, akkor megyünk csak ki ;)
Vendég

Barbi!

Ha esetleg a 2/A-n Göd mellett haladsz el, látni egy hatalmas villanyvezetékekkel behálózott területet. Irtó ocsmány. Az az OVIT zRt.
Jó lehet ott lakni! Bár egyre inkább egy családi ház lesz a nyerő Veresegyházán! :-)
Vendég

A jó lehet ott laknit azt Neked szántam, meg a duna partnak.
Mondjuk anyuéktól ilyen a kilátás. Itt laktam 14 évig. Szóval van hasonlítási alapom!
Kép Kép
Vendég

Kami!

Megpróbáltam! Sikerült! Apa meg ne tudja, hogy felraktam!!!! :-)

http://videa.hu/main.php?page=play&v=2bSqYjJbvkO1qtyb
Vendég

Hát nem panaszkodhatunk súly terén a fiatal úr 6500g, már most :roll:

Én Gödön laktam 15 évig a szüleim még mindig ott laknak és felsö gödön tök jó a duna part csak a víz iszonyat koszos. :cry: Úgyhogy fürödni azt nem lehet.

Utálom már ezt a meleget és én hülye kitaláltam, hogy ma rakott krumpli lesz, na ha majd begyujtom a sütőt az király időt csinál a 30 fokos lakásba.

Ráadásul Dávid is nyügi és csak a kezembe érzi jól magát aminek baromira örülök, mert igy is elég melegem van és még a gyerek is hozzám izzad :evil:

krisy79

Norcmorc ez szenzációs jó hangja van apának és ugy láttom Lucának is tetszik. :lol: :lol:

krisy79

Nagyon jók a videók csajok! :)

Lilla pelus nélkül belekakilt a pihenőszékébe! :evil: :evil: :shock: Jól elszórakoztatja anyát.. nem elég a nagy meleg, még moshatom a sz.rt is! :evil: :evil:

Mazsi!
Én is havat akarok!!!! 8) Totál szellőztetek hajnalban (most egész éjszaka nyitva volt sarkig az összes ablak), de 30 foknál alább nem megy a hőmérséklet! Állítólag holnap és szombaton tetőzik a meleg!
De legalább fújna a szél! Utálom a levegőtlen lakásunkat... :x :x

Timi
Kép Kép
timocska

Timo! Mit csinált Lillus???? Meddig nem volt rajta pellus? :lol:

KépKép
csongria

Timo!

Én szoktam alá rakni poposzellőztetéskor Fixies alátétet. Születése óta egy csomagot vettem, és még van belőle néhány. Kb 1200 egy csomag, nem vész!
Vendég

Hát én is raknék alá, csak kábé fél mp alatt kitúrja maga alól! :evil: :evil:
Pelus meg kábé 5 percig nem volt rajta, de a híres akció előtt már kakilt egy rakással! :evil: :evil: Ezen felbátorodva nem adtam rá pelust. Azóta már újabb 2-t telerakott... :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Krisy!
Én ilyen melegbe képtelen vagyok főzni!!! Inkább rendelünk vmit vagy este elmegyünk vacsizni.
Semmivel se lehetne rávenni, hogy begyújtsam a sütőt! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sajnos én elkövettem azt a hibát hogy begyújtottam a sütőt...Amerikai konyhás a nappalink és azon kívül még egy szoba van az Benié és ott alukál. Én meg itt rohadok szó szerint... :(

KépKép
csongria

Engedtem a kádba jó langyi vizet megyek csobbanok egyet...

KépKép
csongria

Ria!
Mi most jöttünk ki Lillussal a kádból! :) Kicsit felfrissültünk! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

A főzés a héten nálam is minimális. Robi rákérdezett, hogy lesz-e a héten vasalt pólója. Csak jót röhögtem az ötletén. Már arra is azt mondtam, hogy nem fogok fűteni. Még a halak lámpája sincs bekapcsolva, az is melegít. Így remélem kihúzzuk a hétvégéig anélkül, hogy túlmelegedjünk. Én mondjuk jól bírom, de a meleg miatti nyüszit annyira már nem. Ma a játszótéren árnyékban 40 fok volt. Ami nekem előny, hogy mindkét gyereket iszony kiüti. Szabi csak eszik-alszik, alig bírom egy kis vigyorgásra rávenni. Nati terhesség előtti hetekben Norvégiában voltunk Robival. Valami ismeretlen okból naponta felemlegeti. Gleccser, hó, 25 fok az érintetlen gyönyörű természetben. Nem is tudom, miért.

Timocska,
Szellőzésnek én egy fürdőlepedőt rakok alá. Az legalább megvédi a pihenőt vagy akármit addig, amíg kikapod a gyerkőcöt és leemeled a termést. Nem tudja kiszedni, mert a pihenő lábai alá gyürkélem.

Norcmorc,
Videa :D
Keleti Púú - 8ker. Nem az Andrássy :lol:

Kép KépKép
lorca

Na megy a sütő és eddig fél fokot emelkedet a hömérséklet :evil: Remélem hamar megsül.

Engem biztos nem birnának rávenni, hogy kimenjek a játszótérre ebben az időben. :?

Én is gondolkodom egy fürdésen de majd megláttjuk.

krisy79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: