Kami,
A költöztetés biztos megrázta. Ha ez az első ok, az pár napon belül rendeződni fog.
A fogzás 6 hónapos kor körül indul általában. Áron a 6. hónapban van, benne van a pakliban. Próbáld megnézni az ínyét. Én akkor szoktam, amikor behúzott nyelvvel sír, különben mindig nyalogatja a kezemet és nem látok semmit. Ha van egy-két kb 3mms csík alul középen, az a fog. Ha megfogod, duzzadt és meleg lehet az ínye. Ezek mondjuk azt jelentik, hogy egy hónapon belül jön, ha jól "fordítasz". De nyüszi akár két héttel előtte is elkezdődhet.
Félni nem fél.
A hiányodat viszont érzi, sírással próbálja jelezni, hogy valami nem a megszokott kerékvágásban zajlik. Te hiányzol, de csak úgy, mint a megszokott fény, ami az ablakon át jön. Ez is elmúlik hamar.
Mivel már elég nagy baba, lassan rájön, hogy te és ő két különböző lények vagytok. Részéről ez nagy döbbenet és óriási felfedezés. Azt jelenti, hogy elért egy feljődési mérföldkövet. Ez nem múlik el. Hozzá fog szokni, hogy ő egyedi és egyetlen, de ez hosszabb időbe fog kerülni. Hogy ezt hogy kezeled és milyen módot választasz, az viszont rajtad múlik, itt nagyon különbözőek vagyunk mi és a gyerekek is általában, nem tudom, nektek mi a legjobb.
Meg persze az is lehet, hogy nem a számára legjobb időben teszed le. Nálam sokszor ez van. Ha eltalálom, fejére húzza a pelusát és elalszik, ha nem, nyüszi.
Nanica,
A vashiány a csecsemőknél nem a színén látszik meg először, az elég bizonytalan, hanem a lépén. Amikor azt tapizta a dokinő, mint mondott? Elméletben tudom, hogy valahogy megváltozik a tapintása és nem érezni annyira, de élőben nem tudom kitapogatni - pláne így, virtuálisan
Én időnként bekapok valami vastablettát vagy vitamint. A gond az, hogy akkor kéne bevenni, amikor nem fogyasztok tejterméket, és eszek, ami reggel nálam "kötelező". És csak az az egyetlen időpont, amikor nem felejtem el. Így ha egy héten már másodszorra veszek be valamit, akkor már örülök magamnak. Az értékeim terhesen a béka s.-e alatt voltak, így kéne. Igaz, azóta nem mérték, de azért dobok rá néha egy kis adagot.
Timocska,
Engem is az ára tart vissza egy "kicsit". Meg apuci, aki szerint hagyjam a szokásos zakkant ötleteimet szépen aluszikálni. Már így is közölte, hogy nem mehetek vele a Tescoba, mert az túl sokba kerül.
Voltatok foglalkozáson, vagy csak kívülről bekukkantottatok? (micsoda egy csúnya szó ez, így leírva

)