A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok,

Kata :cry:

Kispiskóta férje, nagyon édes Marci baba, annyira szép. Sok gyógyenergia Zsunak, hamar gyógyuljon be a sebe. :D rettegek attól, hogy nem fog tetszeni a kis csemetém miután kibújt :oops: Milyen anya vagyok te jó ég :shock:

Áfi, ne haragudj, tényleg nagyon sajnálom Enikőt, szörnyű lehetett, de ezen az okosan ugrálni az ágyon, sikítottam a röhögéstől, nagyon jó beszólás, még mindig könnyezek. :lol: De komolyan nagyon nagyon sajnálom a bibiket, puszi rá.

Köszi csajok a dícséreteket, tényleg kényelmes, van hogy csak benne ülök, és hintázok a picur iszonyatosan szereti :lol: na meg az anyja is :lol:

Ceni, kitartás, vagyis inkább azt mondom SZÜLJÉÉÉÉL MÁÁÁÁÁR! :lol: Hátha ez segít :lol:

Szilcsi, őszinte leszek tök pénzkidobásnak tartom. 2 okom van, amiért mégis meg fogom venni. Az egyik, hogy nem egy szobában leszünk, mert nem fér el mellettünk a kiságy, sehogyan sem. A másik, hogy annyira beleültették azt a nyamvadt bogarat a fülembe, hogy ha valami baj lenne netántán, ami nem lesz, akkor soha nem bocsátanám meg magamnak, hogy nem áldoztam rá. Ráadásul ez nem csak légzésfigylő, hanem baby monitor is, szóval később is jó lesz, ha a "gyerekre kötöm" a másik felét, hallom mit csinál :lol: :lol:

Andi, tejóég, ne ijesztegess ujjlevágás.... :oops: Mennek a drukkok a teszthez :wink:

klarissza kezetfoghatunk ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁÁÁÁÁÁÁÁLOM a csotányokat, a legundorítóbb bogár a földön, volt hozzá dolgom sajna, és rémálmaim vannak azóta is.

Voltunk dokinéninél, akinek ugye el van törve az ujja :oops: Vett kenetet, megvizsgálni értelemszerűen nem tudott, másik dokinéni nem volt elérhető. Kenetet bedugta kihúzta, az ment neki :lol: De megnyugtatott, valaki lesz ott a szülésemnél, ő nem ugye törött ujjal, de valaki csak csak :lol: :lol: Nem akartam neki mondani, hogy ősanyáink is csak leszültek valahogy :lol: Megbeszéltük a teendőket vajúdás idejére, meg a szülést is. Először kapok kicsi fájdalom csillapítást, hogy tudjak pihenni, azt meglátjuk mennyire bírom a strapát :lol: Nem akartam neki mondani, hogy sportoló vagyok vagy mi a fene a célba már nem adjuk fel :lol: Persze Uram erre azt mondaná, ez NEM VERSENY :lol: :lol: :lol: Na de akkor is...

Bocs, hogy ennyit írtam :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Kispiskóta férje! Nagyon gyönyörű a baba és tényleg min. 1 hetesnek néz ki! Én is szívesen vigyázok rá, ha kell! Zsúnak jobbulást!

((((((((((((((KATA))))))))))))))))))

Áfi! Szegény Enikő!!!Gyord gyógyulást neki!

babaimádó
Kép
babaimado

Purc:nekem daninál nem volt,mert az őskorban nem lehetett ilyeneket kapni,de én is annyit hallottam,hogy valószínű én is beszerzem a babarendőrt.Olyan sokáig lesz törött a doki nénid ujja?Hiszen ha a vonalzódon levő napok számát nézem,nem gyógyul addig meg????

Aki esetleg hűsöl a szobában,és tv előtt lesz,a tv2-n lesz az aktívban a film,amit csinázunk. :wink: :lol:
vedresandi

sziasztok!

most mértem meg a szobában a hőt, 35,2 :evil:

apa éjszaka rám akart mászni, de menekültem tőle, ebben a melegben nem akartam ,hogy még jóbban főjjek.
így hát elmentünk ma klímát nézni, de nem tudjuk, hogy milyet vegyünk. panelban lakunk a tízediken és körbe panorámás, vagyis
napkeltétől napnyugtáig üldőz a nap.
ezen a héten már nem is dolgozom.

nem volt mégsem tali SNUFINÁL :?:

ZSÚ :!: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT , ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK
NEKED. VIGYÁZ A SEBEDRE :!:

ZÖLDI! a tesztet , hogy kell használni :?:
surmi
kockasfulunyul

A lányom jobb fele:
Kép

Gyógypuszik átadva!

Légzésfigyelő:
akik megveszik tudják mit kell tenni ha riaszt? 10ből 9en nem. Vannak tanfolyamok az újraélesztésre, de senki nem megy, csak megveszi a légzésfigyelőt, pedig az magában nem csinál semmit, csak sípol. Nagyon gyakran feleslegesen. Ha a sírva rázásra újra levegőt vesz a gyerek, levegőt venne anélkül is. Mire kiér a mentő addigra meg mindegy hogy van-e légzésfigyelő vagy nincs. Másrészt pedig a légzés leállása csak következmény. Először a keringés omlik össze a hirtelen csecsemőhalálnál. Akit megnyugtat az vegye meg szerintem nyugodtan, de nem árt tudni hogy ez anyanyugtató, és nem csecsemőmentő eszköz.
(Ez most nem Purcnak szólt, vele már beszélgettünk erről, csak úgy általában írtam!)
Vendég

Andi, a gond az, hogy ez a sügér, mármint a dokinéni leesett a lépcsőről, elég nagyot eshetett, mert az ujja nemhogycsak eltört, de meg kellett műteni :shock: így azt mondták neki 6 hét, amiből mondjuk már letelt pár, és elvileg amire ki vagyok írva, addigra még meg is gyógyulhat... de ki tudja. Ha hamarabb szülök, semmiképpen nem tudja ő levezetni.

Különben még megbeszéltük mikor lehet császár, mikor lehet vákum a szülés során, milyen komplikációk lehetnek stb.... Szóval aranyos volt, mindent elmondott. Még azt is, hogy az Uram elvághatja a köldkzsinort, ha akarja, addig gondolkozzon rajta :lol: na ezek után az Uram meg lesápadt, úgyhogy utána kint szuszogott szegény pár pillanatot.

Purc

Kép

Kép
purc

Surmi:most látom,hogy földik vagyunk.Én is Újpalota city :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Áfi:tökéletesen igazad van.Anno nekem meg sem fordult a fejemben,hogy bármi történhet.Mindig úgy álltam hozzá,hogy velünk ilyen nem!!!!!5 napos korától hason,külön szobában aludt éjjel Dani. Mindig minden rendben volt(kop kop kop).Nálam még csak elméletben működnek olyan dolgok,amik régen nem voltak.Persze én is szívesen olvasok tapasztaltabb anyukáktól bármit!!! (köszi) :D
vedresandi

Áfi tök igazad van, tényleg anya nyugtató...

Purc

Kép

Kép
purc

most vagytok vedresandi tvben Aktív
Vendég

Boni: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hahó!

Mégiscsak be kellett jönnünk, apának még van egy kis dolga.
A lényeg: dokibácsi nem látott fütyit!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom, ilyen korán ez még nem jelent semmit, még lehet ott valami, és mondta is, hogy erre térjünk vissza később, nade én ennek most annyira örülök!!! Persze a fiúnak is, de titokban azért jobban szerettem volna kislányt...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj kész vagyok!!!!!!
CRL 10,4 cm. Anya kapott egy nagy "mosolyt" is, olyan kis halálfej a drágám, de édes!!! Apa nemsoká beszkenneli a képeket és felrakom őket. Láttuk a szívét, a máját, a hasi artériát, a csigolyákat, a gerincet, mindent végigvizslatott a doki.

Kép
szilcsi

Szilcsi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Énisakarok, Énisakarok, Énisakarok, Énisakarok!!!!
:oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

Huh, nagyon szép Marci baba! :)

Áfi, szegény pici lánykád. Nekem Roli szintén most szerzett egy sebet a szeme alá. Nem tudom hogy csinálta. Vagyis ő is olyan szeleburdi...
Mondta: Futás Futás - nekiiramodott és bukott is. :(

Légzésfigyelő. Nekem volt, és majd lesz is, (most kölcsön van adva) de én voltam egy tanfolyamon a HPálban ami 1000 Ft volt. Beszéltek róla és megmutatták mit kell tenni, sőt mindenkinek lélegeztetni kellett egy kisbabát. (játékbabát persze) de most is el fogok menni azért. Nekem megéri, hogy tudjam mit kell csinálni. (persze nem biztos hogy merném is ha baj lenne, de azért a tudat jó, hogy tudom mit hogyan...)

Kata :(

pusz mindenkinek!
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szilcsi: :D :D :D Még kinőhet az a pöcsszerkezet: Nem azéárt, hogy elkeserítselek, csak ne éld bele magad abba, hogy tutira kislány, mert ha mégsem akkor car lesz (nekem is az volt :oops: )

Áfi: Gyógypuszik mennek Enikő valagára, és lábára :wink:

Légzésfigyelővel kapcsolatban: Én nem az őskorban vártam babát,illetve babáztam, tehát akkor már lehetett kapni (mint annyi minden más felesleges szart :evil: ) de nem vettem éééééés nem is fogok!
Értelme nincs csak pénzkidobás, méghozzá sok pénz kidobás...
Annyi mindent rá akarnak sózni az emberre, és főleg az első gyerekes anyukák meg meg is veszik, mert azt hiszik nélkülözhetetlen és hogy az tényleg kell.... :roll: :shock:
Hja és nálunk is külön szobába aludtaka purdék elejétől fogva... Most velünk fog aludni a kiscsávó, de csak a helyhiány miatt, mert a gyerekszobába már nem férne be a kiságy.... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi: :) :) :)

Képet várjuk

KépKép
Kép
csikken

Csikken: biztos vagyok benne (de remélem nem kerül rá sor),ha helyzetbe kerülsz,ösztönösen tudod mit kell tenned,bármi legyen is az.Dani lenyelt egy 10 forintost,rá egy évre elvágta úgy az ujját,hogy mentő és varrás lett a vége,de mindkét esetben résen voltam,nem estem pánikba.Amikor a vágás volt,még ahhoz is volt lélekjelenlétem,hogy az asztalról a taj kártyáját zsebrevágjam.Biztos odafentről segítettek :wink: :lol:
vedresandi

Snufi, énisakarok Krétára menni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csikken, nektek mi lesz a név, tudjátok már? Szegény Roli!
És szegény Enikő! :( Kis szeleburdi rosszaságok. Jaj készülhetek én is lassan majd ezekre az esésekre.
Párom azt mondta, elmegy és beszerez egy vadászpuskát. :lol: :lol:

Kép
szilcsi

jaaaaj ne mondjátok, hogy pénzkidobás, annyira skót vagyok, vagyis inkább sváb :oops: Most megint dilemma előtt állok, mert 20 rugó akárhogy is nézem, marha sok. Attól tartok nem fogom meghallani a gyereket ha van valami, és mivel ez bébi monitor is, ezért hallanám. de állítólag ilyenkor az anyáknak jobbak a szenzorai, és meg hallják azt amit meg kell. dehát honnan tudjam, hogy nekem is jobbak lesznek-e a szenzorok :cry: Szóval most fogalmam sincs mit tegyek.... :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Szilcsi:gratulálok a mosolygós majdnemkislányodhoz :wink: :lol:
vedresandi

Purc:nyogodj meg,minden szusszanását hallani fogod a másik szobából is (ez persze nem jelenti azt,hogy ne vedd meg).Minden pillanatban fél füllel ott leszel,még álmodban is.Erre vagyunk kitalálva mi Anyák :lol:
vedresandi

Purc: Dehogynem fogod meghallani. Minden rezzenésére felkapod a fejed.Teljesen rá fogsz állni a frekvenciájára....

Csak annyit mondok, hogy az az anya aki nem hallja meg ha a gyerek a másik szobában átfordul egyik oldaláról a másikra, vagy ha nem hallja meg ha egyet sóhajt, az nem anya..... :roll:

Mindössze ilyenek lesznek a szenzoraid drágám.... :wink: :D A 20 rugót meg költsétek valami értelmesebb dologra amire VALÓBAN szükség van.

Ez persze magánvélemény volt...

ceniko
Szeged

Purc: de édes vagy!!!!!! (ahogy megfogalmaztad) :D

snufi

Andi: Úgy látom egyetértünk :)

ceniko
Szeged

Teljes mértékben egyet értek Veled..Minket 2 ajtó,egy gardrob szekrény,és fal választott el egymástól,és tökéletesen működött.
vedresandi

Nem semmi! :shock:

snufi

Csikken,
aki végzett tanfolyamot is, az más tészta. De az a ritka kivétel. Rolinak is gyógyulást!
Enikő,
valag :lol:
Ha külön szobába aludtak lánykáid, hogy szoptattál éjjel? Átmentél sokszor és álmosan? Vagy hogy oldottátok meg?
Purc,
ha megnyugtat vedd meg! Inkább minthogy ne aludj az aggódástól! Csak tudd hogy ez nem az aminek sokan tartják (automata bölcsőhalálvédő babamentő szerkezet).
Én könnyen beszélek hogy nem veszek, nekem a kiságy az ágyam mellett fog állni.
Vendég

Áfi:ugyan nem nekem szólt a kérdés,de én átmentem,átvittem a hálóba,megetettem,és utána visszaraktam az ágyába.nem 300 m2-en lakunk,nem voltam távolságok :lol:
vedresandi

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Hú az első kicsit kicsi lett, az a feje szemből, az arca, olyan kis ufós. :lol: A második szerintem értelemszerű.
Mentünk is haza, már farkaséhes vagyok.
Jóccaka!

Kép
szilcsi

Szilcsi, gratula a kiscsaj, de lehet még fiúhoz :lol: képeket mindeképpen tegyél. jaaaj olyan kis skeletonok ekkor még, nekem nagyon bejöttek azok a képek.

Andi, Ceni igazatok van, most tobzódok tobzódok... :oops: Még lesz pár álmatlan éjszakám emiatt.

Ja és vasalok is közben, úgyhogy a gyereknek már van ruhája amit felvehet, már jöhet :lol: Gumislepedőt utálok vasalni :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc:Áfinak abban van igaza,ha ez Téged megnyugtat,vedd meg,nehogy emiatt legyenek álmatlan éjszakáid!
vedresandi

Szilcsi: Mintha bölcsőben lenne :) Ééédes

Áfi: hát nekünk sincs nagy lakásunk tudod :lol:
Hja átmentem éjjel hozzájuk, amúgy V néhány hetes korától átaludta az icakát szal ilyen jellegű problémáink nemigen voltak :lol: És így apa is tudott pihenni (ő dógozó embör) ezt tiszteletben tartottam! Na most nem tudom hogy lesz...mármint hogy ő hogyan fog tudni aludni :shock: bár neki jó az alvókája :wink:

ceniko
Szeged

Andi,
neked is köszi a választ!
Enikő,
druszád mikor kicsi volt 1 szobás albérletben laktunk Pesten, apa 6kor kelt, ment dolgozni (most is csak most 3 műszakba jár) de nem volt választás. Éjjel persze én keltem a babához, néha felébredt apjuk ha hangos volt az ebadta, de vissza is aludt. Most meg ha nagyon nem tud aludni, vagy mondjuk éjszakából jön haza van külön kis pár négyzetméteres kis lyuk ahova 1 ágy befér, oda elvonulhat. Ez már tiszta luxus lesz az első gyerkőchöz képest :D
Vendég

Szilcsi,
de jó képek!!! Harmadik típusú gyerek :lol: (merthogy UFOs :wink: )
Vendég

Megyek gazolni......

snufi

sötétben? :shock:
Vendég

Szilcsi, épp írtam mikor tetted fel. de édi pofa :D:D

Csajok, tök rendik vagytok ám, hogy leírjátok ezeket, nagyon köszönöm, sokat tudok meríteni. Apjuk is dóóóógozni fog, nem is kicsit. Remélem fog tudni aludni, eddig jó volt az alvókája, de mióta terhes vagyok mindig velem kel a pisiléseimhez, és megkérdi minden rendben van-e. Sőőt néha felriad megnézi jól vagyok-e. tiszta paraApa. De majd belejön.

áfi azt nem is írtam, hogy hallod jól beleállt ebbe a szegény lányba az a hülye csavar :? :oops: :evil:

Purc

Kép

Kép
purc

Halihó, most lett vége a törezedettségmentesítésnek ;)

Szilcsi, jók a képek!

Purc, szerintem ha megnyugtatja a lelked akkor vedd meg.
Komolyan, annyi hülyeséget meg tud venni az ember miért ezen kelljen spórolnod?
Nekem jó volt hogy volt! Ha most kellene megvennem mert első gyerek lenne akkor is megvenném.
Sokkal inkább sajnálom, hogy annyi ruhára kiadtam(tuk) a pénzt aminek a 25%-a max 1* volt rajta. (Na abból még kettőt tudnék venni)
De ez van.
Ne legyen sose rá szükséged és ne riasszon soha, de lehet pont te leszel az aki hasznát veszi.

Szilcsi, hát ha tényleg csaj lesz akkor Csányi Kitty.

Na léptem: Jó éjt!

KépKép
Kép
csikken

Jó éjt! Holnap (ma) nem leszek, megyek anyuhoz.

Pusz!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Itt a fél hetes mini babor lázlappal. 8)
Egyértelmű negatív volt az elsp tesztem ma reggel első cuccból :shock:

Kép
vedresandi

Andi! Sebaj, egyébként 11 DPO-n nem is nagyon lehet másra számítani nem? A hőd úgy is elárul mindent! Így egy kis türelem, pozitív tesztet teremt! :wink: :lol:

Szezso! Köszi az aládúcolást! :wink:
Kép

Szilcsi! Édi a kis ufó fejű! :lol:

Snufi! Látlak elemlámpával gazolni! :D

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Zöldi érezd jól magad!

Andi szerintem még korai volt a teszt, kb a 9. DPOn lehetsz 17. napon volt a PÉ . Szerintem. így még nem elkeseredni! :wink:

Szerintem nálam meg ma van a szüret :wink: így ma elkapom apát újfennt!

de ami jó, hoyg már biztos hogy nem fogom az egész nyaralást végigmensizni! :lol:
Vendég

Bettike szezso tényleg jó munkát végzett! :lol: +++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, tegnap nem tudtam írni! :oops:
(((((((((((((((((Kata))))))))))))))))) vizsgálatokra fel!
Zsú és párja mégegyszer gratulálok, gyönyörű Marci baba!
Ceni, majd megunja már az a kölök a bezártságot azt szét akar nézni kint is!
Szilcsi, nagyon édes a bébid, ahogy ott fekszik, mint egy bölcsőben! Ilyenkor tényleg még olyan nagy fejűek, de van még ideje Emmának!
Andi, 11. DPO-n nem nagy kunszt negatívat tesztelni. De a hőd még mindig szupi!
Én végül nem teszteltem, mert hőm zuhanórepülésbe kezdett tegnap.
:( egyébként a doki 12 cn-en megmondta, hogy nem tud beágyazódni a bébi 4 mm-es nyh-ba.
Hétfőn irány a doki, aztán meglátjuk mivel folytatjuk. Ez a Closty nekem nem jött be. Megnőttek a tüszőim 3 is szépen a mnyh viszont nagyon vékony lett tőle.

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella akkor ma 1 cn?
Vendég

Jó reggelt!

Szilcsi: helyesek a képek! :-D kb. most ugyanannyit tudsz a neméről, mint eddig :-D vagy fiú vagy lány :-D

Andi: a negatív teszt szerintem csak egy átmeneti állapot Nálad :-D mikor ismételsz?

Bettike: na, ez az emelkedés már döfi :-D

Boniko: akkor ma semmiképp ne hagyd Apát parlagon heverni :wink:

Áfi: Enikő nem egy elveszett csajszi :-D "ugrálni csak okosan, szépen" :-D mindent szabad csinálni, csak oda kell figyelni :-D

Stella: a 4 mm-es nyálkahártya tüszőrepedés előtt v. után volt? Mert ha előtte, akkor addig vastagodhatott is, plussz a progeszteron is dobott rajta kicsit.
Spontán pé-d nincs amúgy?

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt,sikerült elkapnom egy kóbor netet megint.

Bettike:örülök,hogy az aládúcolás sikerült,további meleg napokat kívánok neked! :lol:

Boni:érdekes amit mondasz,és nem tettem volna a 17. napra.Elkeseredés nincs :lol:

SZezso:holnap reggel folyt köv.dől ki a szekrényből a tesz,el kell használni :wink:

Stella pirije hess:
Kép
vedresandi

Szezso parlagon nem ....... :lol:
Vendég

Sziasztok!

áfi: gyógy puszi Enikő hátsójára! Haláli a csaj: csak okosan kell ugrálni :lol:

szilcsi: nagyon szépen kivehető az UH képen a "sunis". :D Vigyázzatok magatokra!!!!

bettike: nagyon szép a görbéd :D :wink:

andi: pedig nagyon szépen alakul a te görbéd is :wink: :)

stella: :cry:

snufi: sötétben mire jutottál a gazolással? Virágaid megmaradtak? :D

Rólam: Tegnap vettem Pevaryl-t, de elkezdtem barnázni. :evil:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: