Kata
Kispiskóta férje, nagyon édes Marci baba, annyira szép. Sok gyógyenergia Zsunak, hamar gyógyuljon be a sebe.
Áfi, ne haragudj, tényleg nagyon sajnálom Enikőt, szörnyű lehetett, de ezen az okosan ugrálni az ágyon, sikítottam a röhögéstől, nagyon jó beszólás, még mindig könnyezek.
Köszi csajok a dícséreteket, tényleg kényelmes, van hogy csak benne ülök, és hintázok a picur iszonyatosan szereti
Ceni, kitartás, vagyis inkább azt mondom SZÜLJÉÉÉÉL MÁÁÁÁÁR!
Szilcsi, őszinte leszek tök pénzkidobásnak tartom. 2 okom van, amiért mégis meg fogom venni. Az egyik, hogy nem egy szobában leszünk, mert nem fér el mellettünk a kiságy, sehogyan sem. A másik, hogy annyira beleültették azt a nyamvadt bogarat a fülembe, hogy ha valami baj lenne netántán, ami nem lesz, akkor soha nem bocsátanám meg magamnak, hogy nem áldoztam rá. Ráadásul ez nem csak légzésfigylő, hanem baby monitor is, szóval később is jó lesz, ha a "gyerekre kötöm" a másik felét, hallom mit csinál
Andi, tejóég, ne ijesztegess ujjlevágás....
klarissza kezetfoghatunk ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁÁÁÁÁÁÁÁLOM a csotányokat, a legundorítóbb bogár a földön, volt hozzá dolgom sajna, és rémálmaim vannak azóta is.
Voltunk dokinéninél, akinek ugye el van törve az ujja
Bocs, hogy ennyit írtam