Jó reggelt mamikák,
Pola,
üdv közöttünk neked is! Írj egy kicsit majd azért magatokról, na meg képet is várunk!
Nem tudom, hogy ez a jó pár hét kihagyás a dokidnál normális-e, de ha a lányok azt mondják, hogy igen, akkor biztosan így is van.
Itt nálunk az utolsó trimesztertöl kéthetente kell menni terhesgondozásra, minden alkalommal van már ctg, meg uh is, ha indokolt, nekem a múltkor nem csinált, mert mindent rendben talált kézi vizsgálat után.

Szóval nemtom, hogy itt lihegik-e egy kicsit túl, de nekem ez így nagyon jó, hiszen kéthetente hallom a szívecskéjét, meg ahoyg mocorog és jó esetben látom is öt, hogy rendben fejlödik.
Marica,
gratulálok én is a házhoz, nagyon jó érzés lehet kertesháztulajdonosnak lenni! Mi itt csak albérletben vagyunk sajnos, itt még lakást venni is iszonyat drága, nemhogy házat!

Na meg úgy vagyunk vele, hogy ki tudja, hova vet még minket az élet?
Anikó,
te pedig akkor leszel szíves háromfelé szakadni és minden esküvön ottlenni!!
Szegényke, kitartás ebben a melegben!
Timi,
túrógombóc nem ér, ezt már egyzser megbeszéltük, vagy neeeem???
Én nem tudom, hogy ma mit fogok fözni, igazából el kéne mennem boltba, de itt szakad az esö és jó hüvös is van az eddigiekhez képest, nincs kedvem megázni!
Itt állok az ablaknál és csodálattal nézem az esöt!!

Ollyan jó, hogy végre lehült a levegö!! Szerintem a fiam is ezt a változást érezte tegnap, mert nem lehetett lelöni sem és iszonyú rossz volt. Mára megjavult!
Hát csajok, nekem is az az érzésem, hogy itt nem lesz semmiféle rivalizálás, olyan jó kis csapat gyült itt össze.
Bevallom, Ábel topikjába, mikor aktuális volt, nem is írtam, miután megszületett a gyerköc, mert abszolút nem figyelt senki a másikra, csak a saját dolgait fújta, ha reagáltam valamire, vagy lérdésem volt, senki, de tényleg senki nem is méltatta, úgyhogy úgy láttam, ez nem az a csapat, ahol megértenek, nem is éreztem jól magam, így nem írtam többet. Nagyon xarul esett a dolog, de vannak ilyen kismamik is, sajnos.

Tisztelet az egy-két kivételnek, akik azóta is jelentkeznek néha priviben.
Itt nagyon nagyon remélem, hogy nem ez lesz, de nem is így ismertem meg a csapatot!
Na lassan elindulok valami élelembeszerzö körútra, mert azért enni is kéne valamit legalább afiúknak. Én elvagyok dinnyén is!
Majd még bekukk, most már lesz idöm rendesen!