Sziasztok!
Na, látom, megint jól fel lett kavarva az állóvíz.
Tápisok! (Mi is azok vagyunk, már az első naptól... ) Timi biztos nem rosszból írta, amit írt. Megmondom őszintén nekem fel sem tűnt.

Szerintem az anyatejes mamáknak nem is áll a szájuk arra, hogy "tápi". Ja és ráadásul a tápit én tejcsinek hívom! így könnyebb!

Szóval nyugi!!
Ami sokkal idegesítőbb (szerintem), amikor akár a játszótéren egy tök idegen nyanya odajön, megnézi Laurát, majd az első kérdése: Szopik? Na ezen úgy meglepődtem, h csakis az igazat tudtam válaszolni, (pedig már 1000szer megfogadtam, h idegeneknek azt mondom, h persze) hogy NEM! Erre Ő: Mert? Azt hittem felpofozom!
Pisis Pelus: Mivel Laura tápis, így pontosan tudom mennyit eszik. Ugyan annyit, mint eddig... És a pelusok nem annyira pisisek! Szóval szoptatós mamaik: NYUGI! Nézdmááá, egyszer talán én segítek egy szoptatós maminak!
Sno: Jó!
Nóri!
Anyával nekem mindig jó volt a kapcsolatom, sőt, nagyon jó! De a szülés után még sokkal jobb. Nem egyszer kicsit megkönnyezem, amikor elválunk. És most volt az eslő szülinapom, amikor nem kérdeztem meg: Anya , milyen volt, amikor én születtem...

Már tudom! Csodálatos! (Na, ez most talán sértő lehetne a csaszisokank! Szóval nehogy valaki mesértődjön nekem!!!!

)
És én is érzem, hogy mennyi szeretetet és törődést kaptam Anyától, szóval még jobban hálás vagyok neki, mint eddig.
D
vitamin! Szerintem amennyire csak lehet, figyeljetek, h ezt minden nap megkapja a baba és ponosan az előírt mennyiséget (1csepp)! Ez zsírban oldódó vitamin, szóval nem ürül csak úgy ki a szervezetből, szóval nehogy túladagoljátok a duplázásokkal.
ROLI, BRIGI, ÁRON! Boldog hófordulót!!!
Lora!
Tetszik a tortilla! Nagyon szeretjük a Mexikói kaját.

Ez a Nagycsarnok, a Vásárcsarnok, ami a Közgáznál van?
Na most egy kicsit rólunk:
Ma voltunk Laurával vese UHn, minden ok!
Ezen kívül ma kapta meg a 3hós oltást, ezt is túléltük. Előtte jól kikészítette a doki, szóval nagyon sírt szegénykém. Ugynis rákérdeztem az intim tisztogatásásra, mert mert a védőnőnk, aki mellesleg egy alkoholista .... azt mondta, hogy nem szabad kitisztogatni stb. mert majd kitisztul magától. A doki mondta, hogy kötelező minden este rendesen kitisztítani!! Mindeközben észrevette, hogy már baj van, ugyanis összegyógyult a hüvelynyílása!

Hát én annyira megijedtem, hogy azt el sem tudjátok képzelni!!!

De a doki résen volt szerencsére! (Ez az új dokink, a régit lecseréltem hálIstenenk!) Szóval kitisztogatta és átszakította a hüvelynyílást, már be volt egy kicsit gyulladva, azt mondta, h ebből simán hashártya gyulladás lehetett volna. Hát én majdnem elájultam ott a helyszínen! Szóval megdícsért, hogy rákérdeztem a dologra.
Ja és úgy néz ki, hogy újra fogják oltani a BCG-t is!
Holnap megyünk csípőszűrésre! Remélem ott mindne rendben van!
Csütörtökön pedig viszem hallásvizsgálatra este. az objectív vizsgálatot altatásban csinálják, szóval izgulok! Drukkoljatok, légyszi!