Helló lányok!!!!
Nyunyi!
Nagyon szivesen segítettem.....Neked, és párodnak is kellemes hangja van, amolyan életvidám csajszi lehetsz, ahogy ahangodból ítélem..Néha igaz elengedtem magam....

És mintha ezer éve ismernélek, úgy beszéltem...de én már csak ilyen közvetlen vagyok!
Manda!
örülök, hoyg kezdetek!Beírhatom???Örülök, hogy apud jobban van!!!!!!!!!!!További jobbulást neki!
Lexikém, és Estrella!
Igen, sikerült a tali Brigivel, bár kissé aggódtam, mi van ha elfelejti!!!!De aranyos volt nagyon!!!!Behozta a melóheylemre.Közbejött neki valami, és nem ért vissza 8-ra a "koliba"!
Még a doktornő is mondta, milyen hatalmas nagy pocija van...És hogy a héten meglesz neki a babuci, vagyis babucik.....Csináltam róla pocakfotót, és reggel ha hazamegyek, fel is tesezm..Igéri, tesz majd ő is fel, csak a laptopon más a program, mint a nagy számítógépen, és az szét van szedve.....Szóval reggel kaptok 2 képet!
Lexi!
Sztem Te csak ne sétálgass...ha kell, én elmegyek inkább hozzád!!A leletet most néztem, még nincs!Igaza van párodnak, h este akar menni, és nekem tényleg jó ha tesód bejön érte....Akár csütörtök este, mert én pénteken reggel innen memgyek pestre dokihoz.....(korábban lelépek)....
Erika!
Sajnálom, hogy ezen is kell aggódnod! Nálunk dettó ez a helyzet, csak fordítottan,párom szülei 8 éve nem fogadnak el, 5 éve nem beszélünk...No coment.Tudod, amíg párom bizonyítja, hoyg mellettem van, addig nem érdekel a külvilág.Nem is tud az ő családja a gondunkról....Ne si fogják soha amegtudni.Nem hiszem, h egy unoka ezeket az embereket megenyhíti.....Legalábbis nálunk így van.(
Nem is sokszor fogja látni az unokáját, max. ha eljön)
De tényleg ne gondolj erre, most csak Ti, és a baba fontos!!!
Én pl. most nem is mondom el senkinek,csak Ti, és a főnökeim tudják....Még a tesómék sem, a legjob barátnőm sem, a nevelőanyukám sem...Túlaggódják a dolgot, állandóan kérdezgetnek...Nem hiányzik.Azt mondtam, még dolgozunk rajta...És majd ha biztos lesz, akkor mondjuk el, hoyg igen, kismami vagyok, és hamarosan 1 család leszünk!!!!
Sztem tavaly még a sarki bódésnak is elmondtam, és nem volt jó ómen...

Titeket nem akartalak kihagyni, és a főnökeimet sem, hisz fontos, hoyg tudják, ha most sikerül, már nem jövök vissza, úgy rendezkedjenek be.....
Estrella!
Én is igyekszem!!!

Bár mostanság nem sok időm volt, de péntektől szabin vagyok....Úgy 3 évíg, és ráérek mindenre!!!!!
Jelentem én elkezdtem ma a merionált, és a puregont...Húúúú, nehéz lesz megszokni, hoyg napi 3 szuri kell!!!De már csak 2 hét, és végre én is kismami leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na megyek, mert még van dolgom...
Puszi, és szép álmokat nektek!Majd én vigyázok az álmotokra..