A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Krisztike!!!!!Köszike az infot!!!! :wink:

Rebe,Jezsoerika! Nektek meg a gratulát! :wink:

Elan!Ugye milyen jókat tudok kérdezni!!!!!!! :lol: :lol:
Csak még nem tudtak rá válaszolni a Csajszik! :wink:

Estrella!Drukkolok ,hogy ne legyen semmi baj!

Jezsoerika!Nekem is szorakozott a mensi,és azt monta az én dokim,hogy egy -két napos csuszás az még bele fér!De szerintem emlitsd meg a dokidnak!Hol is tartasz már??? :oops:Bocsika hogy nem mindig vagyok képben! :wink:

Dogoka!!!!!!!!!Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!Mikor mész holnap!!??? Kép Hajráááááááááááááá!!!!!Szurkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!!!!

Segitssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tudom megcsinálni a vonalzomat!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:Nekem ez nem akar sikerülni!!!!!!! :oops: :oops: :oops: pedig ugy csinálom ahogy leirtad!! :oops:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Küldd el az adatokat priviben, amiket kérdez,és milyet szeretnél...Aztán megcsinálom, elküldöm, mit kell átmásolni a profilodba....Ha úgy neked jó.....

Hááát, jól elnéztem a szoknyát.Kiderült, az egy kis nadrág... :( Na, azt nem vettem meg, azért annyira nem vagyok már vékony.... :lol: :lol:
Vendég

Elan!
A katéteres része mindegyiknél az insem és a beültinél is ugyanaz!
Kriszti!
Legalább a feleslegtől megszabadultál a stimu előtt és nem arra rakodik majd rá!Ügyi vagy!
Vendég

Nyunyi

Mindig egy lépéssel lemaradva. Nekem most jött meg, most megyek a bmc-be, most kapom az első gyógyikat, most fogom előszőr beadni magamnak a szurit. Jól emlékszem itt csak uh lesz, vérvétel nem?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jezsoerika!!!

Neked ,akkor most hüvelyi uh-lesz!!!!Vérvétel nem ! :wink: De tuti ,hogy te is kezdesz!!!!!!!Nekem a 4-naptol kell adnom a szurit!Mármint mátol!Merionalt kaptam,a tükkel együtt 13100-ft volt!Ha adhatok egy jó tanácsot akkor szerintem pociba add!Legalább is nekem nem fájt,azért mondom! :wink: Lehet ,hogy talizunk a stimu alatt a bmc-ben!!!Örülnék neki!

Krisztike!Küldtem püt!!!
:wink:
Köszike még 1x!!!!!!!!! :P :P :P
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Válaszoltam, de nem lett jó.....Várj, újra küldöm......
Vendég

Sziasztok!! Csak egy köszönésre ugrottam be, nagyon meleg van.. Olvadok asszem.. :oops: :roll: Most nem tudtam visszaolvasni, de holnap bepótolom! Jó pihenést Mindenkinek!

Pussz: Kata
torolve_20130114141731

Katám!
Ne hajszold túl magad!!!!! :wink:

Bár én is itt ülök most a klímás szobában, de mindjárt megyek éjszakára...... :roll:
Vendég

Krisztike!Küldtem püt!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Hú, Benszi :) Köszi, én is így gondoltam, de azért brr.
elan

Lexi!
Mikor talizzunk????Filmek miatt!!!!Nekem a holnap délután jó, és a kedd délután...Szerdán már dolgozom....De úgy is jó, ha arra jársz, és az eredményed is megnézzük...... :wink: Majd írd meg neked mikor jó.....
Vendég

Sziasztok!!!!!

Krisztike!Elvileg sikerülnie kellett!!!!!Köszönöm még 1x!!!!!!!!Puszika!És jó munkát!!!!!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Na mit szoltok a vonalzomhoz???Krisztikével csináltuk!Tök jó volt hallani a hangod Krisztike! :wink: Gondoltam,hogy valami ilyesmi hangod lehet,ari mint te! :wink:
Tényleg strandol ma mindenki? :P Én is most fözök,rakott krumplit!nem akartam neki álni elöbb ebben a melegben!Anyoskám olyan isteni tejfölös gombapörit csinált!Imádom!!!!!!!! :D :D :D Megyek mert rakom össze apa krumpliját!Majd még jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Kicsit régen írtam, de igazából nem volt hozzá kedvem.
Apukám hála égnek már jobban van, sajnos már nem lesz az aki volt, de a lényeg, hogy jól van.

Az újakat üdvözlöm és mihamarabbi babásodást kívánok nekik!

Rólunk röviden annyit, hogy júl. 23-án kezdem a decat szúrni és aug.6-én kell mennem UH-ra. Azt még nem tudom, hogy kihez kerülök, vagy kerüljek, lehet, hogy választhatok (doki szerint igen), de az is lehet, hogy beosztanak valakihez, aki helyettesíti őt.

Mindenkit puszilok és küldöm drukkjaimat!

manda

Manda!!!

Tényleg régen jártál felénk!Szurkolok neked a kezdéshez!!!Én 23 án megyek az első uh-ra és akko már elvileg tudni fogom mikor csinálja meg a doki az inszememet! :D Apukádnak jobbulást!Ha van időd és kedved,gyere felénk!!! :wink: Puszika

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi!

manda

Sziasztok
Ma megint "strandoltam". Anyósoméknál voltunk, a család állatkodott a medencében, én meg néztem az árnyékból. Azért jó volt.

Kriszti
Nekem mindkét nap jó. Holnap is és kedden is el tudok menni a filmekért. Szerda délelőtt pedig be tudok menni a kórházba. Remélem meglesz az eredmény, bár szegény párom kitalálta, hogy már kedd este menjünk le, mert akkor talán nincs akkora kánikula. Mivel a hugomék pénteken jönnek utánunk, így Ő le tudná hozni nekem a papírt, de nálunk mindig minden változik, úgyhogy majd meglátjuk. Nagyon tetszik a munkahelyi kép. Ebből is látszik, hogy a munkád rabja vagy. :) Brigivel összejött a business???? Örülök neki.

Sharon
Nemsokára talizunk. :)

Estrella
Pihenned kellene, nem pedig dolgozni, utána meg maszekolni. Nem akarlak bántani, mert imádlak, csak nagyon féltelek. Remélem tudod!
Vendég

Jezsoerika
Sajnálom, hogy a szüleid így reagáltak. Nekem anyósomék csináltak úgy, mintha nem is hallanák, hogy mit mondunk. Nagyon rossz volt. Ráadásul egyfolytában küldtek gyógyvízbe, meg mindenféle csodaszereket ajánlottak, mert ugye az én méhem biztos fejletlen, meg mittomén. (Elvileg nálam semmit nem találtak.) Anyukámék szerencsére mellettem álltak. Az első lombik után volt egy kellemetlen szitu, mert anyu el se tudta képzelni, hogy van olyan nem sikerül. Felhívott, hogy megkérdezze hány baba van. A párom mondta neki, hogy egy sincs. Erre anya nevetve mondta neki, hogy ne szívassa már, kettő van???. Szegény nem hitte el, hogy nem sikerült, a férjem meg már majdnem sírt. Aztán átadta nekem a telefont, én meg már javában bőgtem, (vagy még mindig). Persze tudtuk, hogy nem bántani akart minket. Nála nem volt ilyen verzió, hogy nem sikerül. Csak annyira hülyén jött ki. Soha nem irigyeltem az olyan párokat, akiknél harcolni kell a szülökkel. Nagyon nehéz lehet, és kitartást kívánok Neked hozzá. Volt hogy az én párom is olyan dolgokat tett, hogy anyu, meg tesóm azt mondta, hogy látni sem akarják többet. Aztán úgy voltak vele, ha én szeretem, akkor Ők is. Ma már tudom, hogy mekkora szerencsém van. Kívánom, hogy ne kelljen sokáig a BMC-be járnotok!!!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jóóóócakát kivánok mindenkinek!!!!!!!!

Dugoooo!Nagyon nagyon szurkolok neked a holnaphoz!!!!Remélem jó hirekkel jösz!!!!!!!!! :wink: Kép Hajráááááááá Kicsi Dugooooooook!!!! Aztán majd gyere a hirekkel!!!!!!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Nyunyi,Elan
Először is megcsippentik a méhszájat ami van akine fáj van akinek egy ici-picit egy pillanatra.Nekem volt,hogy fájt és volt hogy egyáltalán nem.Aztán felvezetnek egy vékony katétert de azt már nem is lehet érezni.A fiúkat kicentrizik, feltúrbózzák és egy fecskendővel feljuttatják a méh üregébe.Aztán megbillentik az ágyat úgy hogy a fejed egy picit lóg lefelé,kb 10 per és mehetsz vissza a szobába.Hát csak ennyi!

Nyunyi
nagyon ügy vagy ám!!!nekem soha nem mondta senki.hogy pociba kevesebbet kell beadni :oops: Én mindíg beadtam az egészet!!

Kriszti
Ez a kép tényleg rád vall :D a munka rabja :D

Erika
Sajnálom hogy így alakult a szüleiddel :( Van elég bajod és nem állnak melletted?!Sajnos még sokan nem tudják ezt a dolgot megérteni és úgy néznek az emberre mint ha ufó lenne.Ezen most ne is emészt magad,csak is a babóra gondolj!!Aztán ha már meglesz az unoka nem fogja őket érdekelni a fogantatás körülményei!!!

Manda
Jobbulást apukádnak és hajrá!!Már csak 6 nap :wink:

Dugo
Holnapra Kép
gabicsibe

Lexi

Köszi a soraidat, jól eset. Sajnos a szüleim kicsit "fafejüek".
Tudom nekem csak jót akarnak, de nem tudnak felejteni.
Hiába mondtam nekik, hogy ne a multat nézék, hanem a jövőt.
Lacit fogadják el olyannak amilyen, lehet a másik féfi még rosszabb lenne. Nekem Ő kell, vegyék tudomásul.
De minden egyes látogatáskor megy a szurka piszka, és a párom letudja olvasni az arcomról, hogy milyen volt a látogatás.
"Két tűz között vagyok", de már megszoktam.
Hu, nagyon lelkis vagyok.
Te hogy vagy? Hogy birod ezt a meleget? A babuci ficánkol?

Manda

Örülök, hogy apukád jobban van. Jó felőled hallani.
Nem vagyok igazán képbe, de ti most lombikra készültök?

Dugó

Holnapra megy a drukk. Remélem jó hirrel jösz!

Jóéjszakát

Jerika

Kép
jezsoerika

Gabi

Köszi. Remélem, majd az unoka főleg ha fiu lesz megbékiti Őket. Két lányuk van. Nekünk mindegy lenne, csak egészséges és itt legyen köztünk. Nagyon várjuk!

Jerika

Kép
jezsoerika

Jerika
Én jól vagyok, köszönöm. Remélem így is marad, legalább a 30. hétig. Jövő héten mind a két orvosom szabin van!!!!!! Hihetetlen!!
Azt hiszem a kialakult helyzetben valóban a Te pozíciód a legkevésbé irigylésre méltó. Két tűz között vagy, de a párod legalább látja, hogy mi az ábra. Ez már félsiker! Legalább Ő nem száll be ebbe a buta "játékba". Nagyon nehéz lehet így! Anya is mondta nekem, hogy reméli végre elválok. Pár nap múlva felhívott és azt mondta, a többi pasi se különb, a páromat már megszoktam és legalább ismerem a hibáit. Ha elölről kezdeném még nehezebb lenne. És arról még nem beszéltünk, hogy nekem is csak Ő kell. Utána többet erről nem beszéltünk. Amíg a párod melletted van, addig próbálj meg nem idegeskedni ezen. (Persze hogy a fenébe kell ezt csinálni, azt nem tudom. )

Manda
Örülök, hogy apukád túl van a nehezén! Ne legyél elkeseredve, ez nem jellemző Rád. Nem is olyan sokára kezdődik a projekt és hamarosan egészen más nehézségekkel kell szembe nézned. Én pl. valamelyik nap beragadtam a fürdőkádba. A párom rég nevetett már ennyire jót, én meg sírtam és nevettem egyszerre. A ruhák nem jönnek rám, éjjel 2 és 4 között egy pici ufo mocorog a pocakomban és nem tudok aludni. Úgyhogy az áldott állapotnak is vannak olyan részei, amelyek lelkierőt követelnek majd Tőled. Most lazíts és gyűjtsd az erődet, de kérlek semmiképpen ne szomorkodj.
Remélem bármelyik dokihoz is kerülsz, szerencsét hoz és mindent megtesz majd a siker érdekében!
Vendég

Lexi:

Tudom hogy aggódsz értem, és én is aggódom magamért, és pihennem is kéne tudom. Lassan besokallok és itt hagyok csapot-papot, leszarom.
Már tiszta hulla vagyok, majd elalszom, el sem merem mondani, hogy még mindig itt vagyok a munkahelyemen (szivatnak anyám, stop.) Szerelik a légkondit és őrzöm a munkásokat. Csak épp majd elalszom. Azt hittem levált a munkatársam (megígérte hogy kijön délután) szerinted kijött? Hát nem. Na szóval reggel óta itt szívok, annyi hogy elmentem ebédelni, aztán visszajöttem, ja meg nemrég elugrottam vacsizni is és most megint visszajöttem, de kb. éjfélig még tuti itt lesznek a szerelők. Remek.
Próbálok kitartani!
Nektek jó pihenést!
Ja, a hétfő délután lenne jó az Utro-bizniszre, nem a kedd. Kicsit el vagyok tájolódva, bocsi. Majd hívlak.
Vendég

Estrella
Ez nagyon durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó, ha az embernek vannak barátai, csak ha ilyen a barát, minek az ellenség??????
Hétfőn is jó, meg bármikor. Ha kell elviszem neked. Van 4 doboz, meg 9 db. :) Mennyi kell? Párod nem tudott volna picit leváltani?
Vendég

Lexi:
Szegény párom is hulla fáradt volt, mert éjszakás volt, meg most ment is megint éjszakára. De itt volt, segített pakolni. Nélküle fél ember lennék. OLyan rendes ám, mindig segít nekem, főleg most hogy kismami lettem.
A barátságról inkább ne beszéljünk, nálam már rég megszakadt iránta minden. Mindig reménykedem, hogy talán változni fog, de rá kell hogy ébredjek, ez csak álom.
Így aztán napról napra azt veszem észre, hogy új barátaim vannak, mint pl. Te, Kriszti, és még sorolhatnám. Akikben megbízhatok és akik segítenek, és nem vágnak át, és ha megígérnek valamit azt be is tartják. Ez a minimum egy barátságnál szerintem.
Szerintem 2 doboz Utro egyelőre elég lesz, holnap hívlak aztán talizunk valahol.
Jó éjt nektek!
Kriszti:
Neked meg jó munkát! REmélem megtaláltátok egymást Brigivel.
Vendég

Estrella
Ezt most nem fogod elhinni
Ma próbáltam vonalzót készíteni és teljesen ilyen madárkát, meg babókát a tojásban választottam. Persze nem sikerült. MÉg soha nem figyeltem, hogy Neked ilyen van!!! Ilyen durván egyezik az ízlésünk. Persze nem sikerült, amin meg sem lepődtem.
jó éjt! Akkor holnap
Vendég

Estrella!
Jaj, ez lemaradt! Szóval arra már régen rájöttem, hogy az a barát, aki menni akar, vagy aki így viselkedik, az nem barát és nem szabad bánkódni miatta! Jönnek újak és jobbak. Én igyekszem! :wink:
Vendég

Helló lányok!!!!

Nyunyi!
Nagyon szivesen segítettem.....Neked, és párodnak is kellemes hangja van, amolyan életvidám csajszi lehetsz, ahogy ahangodból ítélem..Néha igaz elengedtem magam.... :oops: És mintha ezer éve ismernélek, úgy beszéltem...de én már csak ilyen közvetlen vagyok! :lol: :lol:

Manda!
örülök, hoyg kezdetek!Beírhatom???Örülök, hogy apud jobban van!!!!!!!!!!!További jobbulást neki!

Lexikém, és Estrella!
Igen, sikerült a tali Brigivel, bár kissé aggódtam, mi van ha elfelejti!!!!De aranyos volt nagyon!!!!Behozta a melóheylemre.Közbejött neki valami, és nem ért vissza 8-ra a "koliba"! :lol:
Még a doktornő is mondta, milyen hatalmas nagy pocija van...És hogy a héten meglesz neki a babuci, vagyis babucik.....Csináltam róla pocakfotót, és reggel ha hazamegyek, fel is tesezm..Igéri, tesz majd ő is fel, csak a laptopon más a program, mint a nagy számítógépen, és az szét van szedve.....Szóval reggel kaptok 2 képet!

Lexi!
Sztem Te csak ne sétálgass...ha kell, én elmegyek inkább hozzád!!A leletet most néztem, még nincs!Igaza van párodnak, h este akar menni, és nekem tényleg jó ha tesód bejön érte....Akár csütörtök este, mert én pénteken reggel innen memgyek pestre dokihoz.....(korábban lelépek)....

Erika!
Sajnálom, hogy ezen is kell aggódnod! Nálunk dettó ez a helyzet, csak fordítottan,párom szülei 8 éve nem fogadnak el, 5 éve nem beszélünk...No coment.Tudod, amíg párom bizonyítja, hoyg mellettem van, addig nem érdekel a külvilág.Nem is tud az ő családja a gondunkról....Ne si fogják soha amegtudni.Nem hiszem, h egy unoka ezeket az embereket megenyhíti.....Legalábbis nálunk így van.(Nem is sokszor fogja látni az unokáját, max. ha eljön)
De tényleg ne gondolj erre, most csak Ti, és a baba fontos!!!
Én pl. most nem is mondom el senkinek,csak Ti, és a főnökeim tudják....Még a tesómék sem, a legjob barátnőm sem, a nevelőanyukám sem...Túlaggódják a dolgot, állandóan kérdezgetnek...Nem hiányzik.Azt mondtam, még dolgozunk rajta...És majd ha biztos lesz, akkor mondjuk el, hoyg igen, kismami vagyok, és hamarosan 1 család leszünk!!!!
Sztem tavaly még a sarki bódésnak is elmondtam, és nem volt jó ómen... :lol: :lol: Titeket nem akartalak kihagyni, és a főnökeimet sem, hisz fontos, hoyg tudják, ha most sikerül, már nem jövök vissza, úgy rendezkedjenek be.....

Estrella!
Én is igyekszem!!! :wink: :lol: Bár mostanság nem sok időm volt, de péntektől szabin vagyok....Úgy 3 évíg, és ráérek mindenre!!!!! :lol:

Jelentem én elkezdtem ma a merionált, és a puregont...Húúúú, nehéz lesz megszokni, hoyg napi 3 szuri kell!!!De már csak 2 hét, és végre én is kismami leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

na megyek, mert még van dolgom...

Puszi, és szép álmokat nektek!Majd én vigyázok az álmotokra..
Vendég

Sziasztok!
Megérkeztem.
Ma megyünk délre a Bmc-be. Megpróbálok majd szépen lassan mindent visszaolvasni.
Puszi Mindenkinek

Kép
vikike0429

Na sziasztok!
Viki!
Szorítok, h minde ok legyen!!!!!!

Sajnos nem tudom hova tettem Brigi képét, :( de úgyis megyek be a laborba ma este, és csinálok róla másikat!!!! úgyhogy várat magára....

Most lepihenek, szép napot nektek!
Vendég

Estrella!
Miért nem íratod ki magad betegszabira?Neked pihi kéne nem?
Dugó!
Drukk a mai napra!
Manda!
Jobbulást apudnak!
Lexi!
Inkább célnak a 34-36-ot tekintsük!Legyünk optimisták!
Vendég

Sziasztok!

Csajok
Nagyon köszönöm! Hát igen, most kicsit a béka feneke alatt vagyok, bár örülnöm kellene, hogy minden ok és apum él!
Most a munkahelyen is sok a munka, féléves zárás, áfa stb.
De hát mindig is vannak és lesznek a problémák!
Majd lesz valahogy! (ez az új mottóm)

Lexi
Köszi! Kicsit elérzékenyültem az írásodon! Úgy legyen! Hát én már eleve túlsúllyal indulok, de a fenébe, majd leadom utána!
Járok én tornára, de csak alakformáló, de az is valami! Koplalnom kellene, de most az se megy, mert rosszul leszek, ha nem eszem.
A Gravida a kukában végezte 11 szemig jutottam a 30-ból, de az utolsó már nem maradt meg bennem, olyan rosszul lettem tőle pár perc után, hogy bevettem.
Nagyon örülök, hogy nálatok minden rendbe jött, gondoltam ám rád sokat!!! És azért mindig olvastalak benneteket!
Pihizz tovább!!!

Jerika
A második stimum lesz és a 4.beültetésem. Jó lenne, ha már végre sikerülne!
Sajnálom a családi gondjaidat. De ti vagytok a legfontosabbak és kész!!!!

Kriszti
Beírhatsz, bár még mindig félek, hogy valami még közbe jöhet! Hát nem így gondoltam az indulást!

Gabi
Köszi neked is! Hát igen, mindjárt kezdés! Képzeld én is kértem a kórháznál tűket, de én kéket és barnát kaptam. Azok jók?

Puszi!!!

manda

Szép Jó reggelt csajszik!

Gabicsibe Drága!Köszönöm szépen az infót!!!!!! :wink: Minden oké?Jól vagy?

Krisztike!Elvileg az vagyok ,!!!!!! :wink: Szerintem jó ha valaki olyan mint te,meg én! :lol: Nagyon köszi még 1x!!!!!! :P

Vikike!Drukkolok ,hogy ok legyen minden!!!!!!!!!! :wink:

Dugooooooooo!!!!!!!!!!!Hajráááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek mert be kell adnom a szurit! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi és Többiek:

Gondoltam már rá, hogy kiíratom magam, csak hogy én megint ilyen baromi rendes embert játszok és nem akarom megszivatni a kollégámat, mert akkor non-stop ő dolgozna, és mire egy új ember betanulna az legalább 3-4 hónap. De már nagyon érik, hogy eljöjjek. Meg persze nem szeretnék itthon gubbasztani. Úgy gondoltam, hogy ha bírom a melót (persze csak "lájtosan") akkor szeptemberig dolgoznék aztán viszlát.
Kriszti:
Jó pihit neked!
Lexi:
Jelentkezem majd.
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vikkata,
bocsika, hogy eddig nem válaszoltam, de zajlik az élet körülöttünk, nem jó értelemben.

Nos igen az Endometriosis miatt kapjuk a GnRh analóg kezelést.
Ezzel leállítják a petefészkek működését és így megakadályozzák vagy sikerül vissza is szorítani az endó terjedését.
Menopauzát ( klimaxos) állapotot idéznek elő így mesterségesen.

Tudjátok mostmár azért ha választhatnák inkább elviselem a fájdalmaim 2-3 napig a menses miatt ( az endó miatt baromi görcseim voltak) mint minden nap már 7. hónapja a klimax tüneteit.

A cél érdekében türelmes vagyok és bármit végig csinálok.

Remélem sikerül ma beszélnem a centrummal időpont egyeztetés miatt.

További szép napot nektek.
Ha megoldható maradjatok a hűvös szobában.

bonya

Kép

Kép
bonya

No megint vagyok!!!!

Beadtam a szurit!Megint nem fájt! :wink: Nagyon meleg van ma!!Megint! :( Legyen meleg de ne enyire!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, nagyon kis ügyi vagy :lol:

Manda, szorítok nagyon, minden ok lesz, ne aggódj!

DUGÓ, hajrá, hajrá, hajrá, várunk nagyon a hírekkel!

Estrella, amit Te csinálsz az minden, csak nem light-os :shock:
Tessék pihenni, most nem a kollegád a fontos, hanem Te meg a Baba!!!!

Vigyázzatok Magatokra, igyatok sokat ( főleg vizet, ahogy a védőnénim mondaná :wink: )

Puszi!

Judit

jucicuki

Egy hónapig szenvedtem a Gravidától. A párom vett nekem Elevitet és ismét semmi bajom. Kicsit drágább, de szerintem én soha többet nem veszek be Gravidát. Hiába magyar termék, meg blabla. Hülye vagyok, hogy eddig is szedtem. Hánytam, ment a hasam és a közérzetem is szörnyű volt.

Manda
Fontos, hogy megnyugodj. Már ne aggódj annyira apukádért, mert most már Te vagy a fontos. Saját tapasztalatból tudom, hogy a baba nagyon érzi, mennyire koncentrál rá az anyukája. Emlékszel, mikor írtam, hogy februárban műtötték a férjem lábát. Úgy tűnt, hogy rákos. A Kékgolyóban volt 32 évesen. Már bánom, hogy akkor visszakértem a kis fagyikákat, mert esélyünk sem volt. Annyira rettegtem attól, hogy beigazolódik az orvosok gyanúja és elveszítem Őt. Ez egy fél éves tortúra volt. Mikor kihozták a műtőből nem mertem megnézni, hogy megvan-e a lábacskája. (Nem mintha számítana, csak az volt a lényeg, hogy meggyógyuljon.) Amikor jó lett az eredmény, megnyugodtam, egyből velünk maradt a baba. Az egész lombik-procedúra nagyon lélekölő, de erősnek kell lenned. Muszáj, különben a saját esélyeidet csökkented. Sikerülni fog, hidd el. Apud is boldog lesz, ha már várhatja az unoka megszületését.
Vendég

Benszi
Igazad van, én is bejelentettem már a családnak, hogy a 36. héten kívánok szülni. Nálam az a cél. Az orvos mondta, hogy ha kihúzom a 30. hétig, az már jó. Persze azóta már (remélem) jobb a helyzet. Természetesen nem én akarom, hogy olyan korán szüljek, csak tudod, a körülmények miatt ,még ez is elérhetetlennek tűnt pár hete.

Kriszti
A következő három évben én is ráérek.............

Estrella
Hidd el, hogy nem unatkoznál otthon. Én is elvagyok, pedig nálam jobban senki nem utál egyedül, otthon ülni. Lehet, hogy ennek az egésznek pont ez volt a célja?!! Hiszen meg kell szoknom, hogy itthon vagyok, mert azért a babával nem mehetek egész nap. :) Amúgy meg nem is lennél egyedül, hiszen Krisztivel mennénk, meg Ti is jönnétek. :) Csak magaddal és a babával törődj, meg persze a férjeddel. :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

A hőség elviselhetetlen, nekem iszonyatosan fáj a fejem két napja!! :?

Visszaolvastam a termést!! :wink:

Nyunyi! Nagyon ügyes vagy!!! :D

Dugóóóóóó!!! Megy a druuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!

Sehike! És bárki, aki meg akarna keresni, én is benne vagyok Krisztiféle táblicskuban!! :wink:

Erika! sajnálom a szüleid véleményét, talán add oda nekik a Sejtjeinket, hogy nézzék meg. Mi így oldottuk meg, mindkét szülőnek odaadtuk, amúgy nekünk se tudnak sokan a dologról. Csak a munkahelyen, a szülők, és a szomszéd, ha véletlenül valami gáz lenne, ha egyedül vagyok.. :?

Látom mindenhol vannak családi hoppák, nálunk is.. :? ez szerintem majdhogynem törvényszerű.. sajnos..

Kép
torolve_20130114141731

Lexi!
Hála égnek már a nagyon kakis részén túl vagytok,így mehet az új cél a 36.hét.
Vikkata!
sajnálom a fejedet!
Vendég

Jucicuki!Vikkata!

Köszönöm a dicséretet!!!!!!!!!! :lol: Lányok én ugy izgulok Dugokáért!!!!!!!!!!!!!! :oops: :roll: Remélem jó híreket hoz!!!!!!!!!! :P Még mindig nagyon meleg van! :oops: Megyek én is 13-re dolgozni!Viszem magammal a laptopkám,és akkor tudok sokat veletek lenni! :P Ilyenkor tök jó mert nyugim van 13-17 ig!Kicsi fiam egy kicsit nyügi!És nem lehet vele birni!Most ebédelt és olyan kis hisztis ,hogy fogta és kiöntötte a szönyegre a fini kaját! :? Kész vagyok ma !!!!!!!! :evil: :shock: :x :shock: Még szerencse ,hogy kerianyukája kiviszi ma strandolni! :P Na megyek zuzuzni és lassan indulok dolgozni!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bonya, hát nem irigyellek.. :? Meddig kell még így leállítani a szervezeted?

Én is szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dugó, neked megy a szorítás!!!!!!!

Köszi, Benszi az együttérzést :wink: , hogy vannak a babók??

Jezsoerika, visszajelöltelek!! :wink:

Bírjátok a meleget?? :roll:

Kép
torolve_20130114141731

vikkata!
Köszi szerintem minden ok idebenn,de ma megyünk Uh-ra és akkor többet tudok majd!
Vendég

Sziasztok!
Sajna most nincs időm visszaolvasni, de igérem pótolom előbb-utóbb! :roll:
Szóval csak azért ugrottam be, hogy közöljem veletek is, MEGJÖTT! Ennek most nagyon tudok örülni, kicsit több mint 11 hétre!
De most rendesen és fáj is, de az a lényeg, hogy van mensi magától!
Szóval egy hónap és kezdhetjük a vérvételeket és utána a konzi és már mi is kezdjük a következőt!
Majd még jövök, de munka van!
Nefke
nefke

Megjöttem én is!

Nefke!Az jó hogy igy állsz a dolgokhoz!!! :wink: Én is alig vártam már hogy megjöjjön ,és végre kezdhessek! :P Gyere sürübben ha van időd! :P

Benszike!De jó ma mentek uh-ra!!!!!! :P Babanézőbe!Majd irj ,hogy mi ujság! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok! Csak egy gyors bekukk:)

Dugo, nagyon-nagyon drukkolok!!! Remélem, jó hírekkel jössz!

Most megyek és olvadozom tovább..... hogy lesz ebből délután edzés?! :?

Puszi!
anett_1

Kép

Nyunyi,
Jó lett a vonalzód! Ja és nagyon ügyi csajszi vagy, hogy így beadod magadnak a szurit! :wink: :D

Manda,
Apukádnak jobbulást kívánok, neked pedig a kezdéshez gratulálok! Sok sikert bármelyik dokihoz is kerülsz!

Estrella,
Hát ez még olvasva is elég durva ... Próbáld kímélni magad jobban!

Kriszti,
Hű 3 szuri, nem könnyű! De remélem meglesz az eredménye! :wink:

Szia Vikike,
Jó, hogy újra itt vagy! :D Majd mesélj milyen volt a táborozás! Na meg a BMC-ben!

Dugó,
Izgulunk érted!!! Kíváncsian várjuk az eredményt!

Vikkata,
Bejelölnélek, de az én táblámban még nem vagy benne! Ha gondolod az e-mailem alapján megtalálsz! :wink:

Bonya,
Nem semmi ez a leállítás. Remélem hamarosan már nem lesz erre szükség! :roll:

Nefke,
De jó, hogy kezdhettek ti is! Hajrá!!! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: