Anyós ügyben nekem mázlim van, ugyanis védőnő volt (már nyugdíjas), és egy szavam nem lehet rá, mert nem az a belemászós-beleszólóls típus. Ha kérem, szívesen segít, de nem mászik ránk. Sajnálom, hogy sokatok életét megkeserítik.
Dincuska, ez azt jelenti, hogy anyakönyvvezetőnél voltatok? Ha igen, akkor gratulálok!!!
Gyermekorvos-ügyben nálunk az a szitu, hogy van a faluban egy és nincs értelme máshová menni. Szóval a miénk megvan
Nálam ma délután volt (itthon) a védőnő, és nagyon rendes volt, pozitívan csalódtam. Azt hittem, hogy mindent végig akar nézni, de vérnyomást mért, és kb. 1 órát beszélgettünk. Fiatal, az én korosztályom, így nem volt nehéz megtalálni a közös hangot. Egyedül azt kérdezte, hogy a kórházi pakk megvan-e, de a gyerek dolgairól, vagy bútorról nem faggatózott, nem akart gyerekszobát látni, stb. Szóval korrekt volt, szülés előtt egyszer még kijön. Viszont egy fontos infót megtudtam tőle a mentővel kapcsolatban, ha valakinek esetleg szüksége lesz rá: Ha a terheskönyvbe bepecsételt a kórházhoz az orvos, és van a kórházba beutaló, akkor a mentő oda köteles vinni attól függetlenül, hogy területileg is az a kórház illetékes-e.
A mai vasalásomból nem lett semmi, de megint motoroztam egyet, és most is megyek (anyóshoz) egy kis trécselésre, ott várom be Apát.
Üdv