A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Dikó: nagyon-nagy drukkok neked, remélem holnapra már te is babázol!

Gurgikám: te meg fájogassál, vajúdozzál, nyilogassál, drukk neked is!

Zsú: holnapi naphoz drukkolok!

Jaj Esztora, de kiváncsi vagyok mi van veled! Biztos már babázol! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Basszus nekem egész nap fáj a derekam, meg olyan mintha a hasam leesett volna alulra és kőkemény! Szerintem kicsit túlhajszoltam magam ma. Na mindegy, jól bevacsizok, aztán jöhet valami film!

Puszika, jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Há így mennyen el a zember jánya dinnyét venni..... Jönnek kérem az informácinyók hegyivel.

Dikó - ha a kádban nem múlt el, akkor még lesek ma este, mert asszem kicsit később indultok.

Ildi meg remélem nem hatványozza az eddigi, Dorka által támasztott, 21 órás csúcsot. Csajok, inkább a mi 1 órásunkat übereljétek alul. Az izgibb.

Gurgi! Asszem folyamat csordogál a vége fele. Nem hinném, hogy azért úgy járj mint én: szülsz, oszt alig veszed észre :wink:

Kata - mán épp köröztetés indult volna. Nem jó ez a cicis cécó, de jó, hogy sikerült te megoldjad.

Annee - gáz ez a sztori. Fiad nem díjazza a dinnyét? Huhh, csak ne már kommunikáljon az én lányommal. Minálunk ilyen baj (még) nincs.

Esztorának hiper-szuper-mega-giga drukkhegyeink.

Kép
kissmanó

dikó: lehet, hogy mozgalmas éjszaka elé nézel? Drukkolok hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd :wink:

Kép
Kép
moni1973

Aranyosak vagytok csajok de én semmit nem érzek.
Holnap még tuti, hogy paprikáskrumplit főzök..nyamm..

Andikám! Pihengessél..dinnye? én most ettem..

Manó!
A ti 1 órásotokat nem lehet überelni sztem..első babánál meg végképp..aztán ki tudja.. :wink:
torolve_20131003125716

húúú, én meg dinnyét ennék, de nincs itthon, egy kevés volt, de azt betermeltem délelőtt. No mindegy, majd holnap bepótolom :wink:

Kép
Kép
moni1973

gurgi: az nem baj, hogy semmit nem érzel, nem feltétlenül kell azt előre érezni. Jön mint derült égből a villámcsapás.... :wink:

Kép
Kép
moni1973

Moni!
Huha.. :shock:
Jobb lenne ha szépen lassan..aztán passz..
torolve_20131003125716

kissmanó: élmény volt olvasni az írásodat. még hogy unni?! Ne viccelj!!!! Gratulálok mégegyszer.

Kép
Kép
moni1973

Gurgi: szerintem az sem jobb, amikor napokkal/ hetekkel előbb már vannak josló fájások ( bár fogalmam sincs milyen az), de engem az őrületbe kergetne az biztos. Minden alkalommal beleélném magam, hogy ez az... ez már biztos az...és újra meg újra jönne a nagy koppanás. Én ezt a részét szívesen kihagyom ha lehet, akkor inkább már tényleg a villámcsapás szerű történet... szerintem :wink:

Kép
Kép
moni1973

nekem előző alkalommal ebben volt részem, és most is díjaznám...de nagyon :D

Kép
Kép
moni1973

Moni!!

Lehet..na majd meglátjuk.. :wink:

Jó éjt!!
Pusszantás
Gurgi
torolve_20131003125716

Jó éjt!

Kép
Kép
moni1973

sziasztok!

Próbálok lépést tartani veletek de elég nehéz.

Esztorának Lidikókának mennek a drukkok!
Gurgi neked is mennek a drukkok!

Hát mi még össze vissza eszünk alszunk még szerencse hogy a párom és anyukám segít, mert a kis éhenkórászom rengeteget eszik.

Manó neked hogy van ennyi tejed, iszol vmi teát, én alig bírok szopi után fejni, 280 ml az nagyon jó én már 60 nak is örülnék.

Mindenkinek jó éjszakát!
Emi

Kép Kép
emi_25

Kösz a szuris infókat!

Kiváncsi vok, hányan szülnek meg holnapra. :wink:

Emi: örülök, hogy jól vagytok. remélem hamar összeszoktok!!

Ildinek, Esztorának mennek a drukkok+++++++++++++

Manó: Azért érdeklődtem, mert nekem is fáj a derekam... És már nem egy személyől hallottam, hogy a 3. béjbnél inkább derékfájás volt mint has(méh) fájás..... :roll: És próbálom analizálni a dolgokat! :lol:
A derekam fáj kurvára, és közbe brutál keményedik a hasam.....

Az előbb hívott a szülésznőm, hogy ma este bulizna, és mennyire merüljön bele a buliba, szülünk vagy mi lesz :) ???
Mondtam neki, hogy igyon nyugodtan, egybe maradok amíg kijózanodik :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko: milyen jó fej a szülésznőd :D :D :D
Egyébként Bogi és Viola hányadik hétre születtek? Biztos írtad már, de nem emlékszem :lol:

Kép
Kép
moni1973

ceniko: otthon vannak most a lányok, vagy még nyaralnak?!

Kép
Kép
moni1973

Moni: Már kedden hozta őket a mama vissza :)
Viola épp nyekereg, pedig ilyenkor már aludni szokott, sírdogál, nemtom mi baja van :shock: :(
Bogi szunyál.
Bogi a 41. hétre, Viola a 36.-ra (toxémiás voltam vele) született!
Igen szuper csaj a szülésznőm, imádom :) Emi_25 is nála szült :wink:

ceniko
Szeged

és mi lesz a lányokkal, ha indul a szülés?! Nem lesz veled a párod?

Kép
Kép
moni1973

Lányok! A magellánban lesznek a gödöllői négyes ikrek!!!! Kis cukorfalatok....

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nemtom, attól függ mikor hogy.....szituációtól fog függeni.
Kit tudok elhívni h vigyázzon a csajokra, ha senkit akkor marad velük itthon a párom én meg megyek egyedül szülni...mást nem tudok csinálni.... De a barátnőm felajánlotta hogy átjön szivesen, viszont neki is kisgyereke van :shock: Őt is le kell passzolnia....
Anyuék nem Szegeden laknak, most perpill Pesten vannak...

Nemtom hogy lesz, nálatok?????

ceniko
Szeged

ceniko: még mielőtt kikapcsoltam a gépet, megnéztem hátha írtál.. egyszer ugyanis már elköszöntem.

Szóval nálunk úgy szól a terv, hogy jövőhéten Blanka megy a nővéremékkel balcsira, pénteken jönnek vissza. ha addig nem szülök, akkor a nővérem még mindig otthon lesz egy hetet, és akkor a Blanka még nyaral náluk Addigra őszintén szólva remélem, hogy megszülök... De nagyon.... illetve meg kell szülnöm... hogyan tudom én ezt még fokozni?! De hát akkor már 30-a lesz hétvégén, és bízom a szerencsémben.
Alapból szeretném, ha velem lenne Balázs, ezért is a sok nyaralás Blankának ( többek között) Mert persze ő is nagyon élvezi, van udvar, gyerektársaság, pancsi a medencében, mi kell több?!

Jó éjt neked, és akkor most kivételesen nálad azért drukkolok, hogy ma éjszaka ne induljon a szülés, ha már a szülésznődnek kimenőt adtál..... :D

Móni

Kép
Kép
moni1973

sziasztok,

na én hétfőn délelőtt "szülök" :lol: :lol: :lol: ma kaptam meg az itinert a dokimtól :wink:
azért majd küldök utána sms-t, akiknek tudom a számát.

dikó: akkor húzzál bele... :lol: :lol: hétfőn ott találkozunk! :wink:
kérd már a bejelentkezésénél a babamama szoba elhelyezést! és nem tudom még beleolvasol-e a hietésbe, de ha van otthon légzésfigyelőd, akkor azt is vidd magaddal a kórházba! csak úgy adják oda éjszakára is a babát!

zsuzsi: :lol: :lol: :lol: látod... az élet nem is olyan borzasztó, mint amilyen elviselhetetlen.. :lol: :lol: :lol:
a végére minden a legnagyobb rendben lesz..
jah.. katéter..:nekem mind2 alkalommal spinális előtt tették be, DE egyátalán nem fáj, csak kellemetlen és csak egy pillanat az egész és utána egyátalán nem érzed! amikor kiveszik detto, de azt már kellemetlennek sem nevezném... 8)
és még valami, branül tűt is kapsz, az infúzió miatt, arra már nem emlékszem, hogy pontosan hova, vagy alkar vagy kézfej... :roll:
de ez is csak egy szúrás... utána már ezt sem érzed.
a spinálisnál előbb egy érzéstelenítő szuri deréktájon gerincközelbe.. utána magát a gerincszúrást már nem érzed.. :lol: és nagyon hamar a tested megszűnik létezni melltől lefele..
majd, mikor megy ki a hatás, szép fokozatosan lábfejtől vissza fele halad... mikor érzed már a lábfejed, finom probáld mozgatni, körözni vele(emlés nélkül!..bár azt akkor még úgysem tudod.. :lol: )
és bár ezt úgyis elmondják, de a fejed tilos emelgetni!! max. óvatosan oldalra fordítani, de semmiképp se emeld meg! amíg fel nem keltenek...

mindenkinek drukk! jó hétvégét és köv.hetet!!

KépKépKép
mütyürke

Jó reggelt!

Most keltem. Nagyon jól aludtam.
Most visszamegyek lustizni..semmi sincsen, túl jól érzem magam.
torolve_20131003125716

Jó reggelt!:)

Gugiii! Te még itt vagy? :shock: :shock: Uzsgyi szülni!!! :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Esztora, Ildi: drukkhegyek mennek!+++++++++++++++++++

Dikó: neked is drukk, látom mi nem fogunk egyszerre szülni, beelőzöl :lol:

Manó: köszi a sztorit, nagyon jó volt olvasni :wink: Ilyen szülést én is szivesen beválalnék, de aterintem mindenki :lol:

Gurgi: tuti nemsokára a kezedben tarthatod te is Samubabádat!

Zsú: neked is küldöm a drukkokat a mai vizsgálathoz!+++++++++++

Mütyürke: de jó, hogy tudod mikor babázhatsz. Drukk hétfőre!

Andi: pihenj egy kicsit, nem jó nagyon pörögni, csak elfáradsz! Én lépcsőzés és takarítás mellé a srácokat is emelgetem mostmár rendszeresen meg fürdetem, de semmi eredmény

Nálam nem sok változás van, fájdogálok, keményedek, de semmi komoly :roll:
Viszont most elköszönök tőletek egy kis időre, másfél óra múlva landol anyuék gépe, kényeztetem magam egy picit. Na jó nagyon :lol:
Azért néha-néha benézek, hogy van e történés, meg ha nálam van valami azt is jelzem :wink:
Puszi nektek, jók legyetek és aki szül nagyon gyors és könnyű szülést!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Annee.... ez jó. Rám is így szólt valaki vagy 9 napja.
Há-há. A történelem ismétlődik.

Kép
kissmanó

Brigi!
Csak nyugodtan élvezd az Életet. S aztán várjuk a fejleményeket.
Cupp-cupp.

Kép
kissmanó

Ja, amúgy szép jó reggelt.

Nekem semmi sömösö, tehát nagy a valószínűje, hogy Dikóéknál még nem konkretizálódott a dolog.

Max 3 óra, s itthon van apácska. Hurrá. Meg hozza a húgom is. Szal asszem hétfőig nem leszek naon aktív, de ha szólít a kötelesség (hír lesz Dikónál pl.), akkor rohanok.

jók (ne) legyetek, de családba frészt Emi után...) ne pakoljatok.
Csóközön

Kép
kissmanó

Gurgi
Belestem, mi van veled :)

Diko
Nálad már klasszul állnak a dolgok :) Jó lehet 2 ujjnyi tágulással menni a kürházba

Brigi
Ha jól tudom, ez a fájásos-keményedős dolog már tart egy ideje nálad, ugye?

Csak mert pocsék éjszakám volt, no alvás fél 4 ig. És ebből 1-től 3-ig szerintem jóslóim voltak, bár nem vagyok bizti benne. Nem menzigörcsvolt, hanem bekeményedett és ezzel együtt nyilalt a hasam aljába, a derekamba és a combtőbe. De nem találtam benne rendszert, elég gyakori volt, de összevissza. Szerintetek?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Gurgi, miattad kapcsoltam be! :wink: Látom még itt vagy, de legalább kialudtad magad szülés előtt! Kipihenten mégis jobban megy a dolog.

Derekam nekem is fáj, meg olyan, mint akinek megjött a mensese. De az meg folyamatosan van, nem ritmikusan. Sajog az egész alvázam.Nem csodálom, ha tényelg 3,5 kg a gyerek, annak mán vansúlya, nyomhatja.

Tudja valaki, hogyha az antibiotikumot 7 napig kell szednem, mikor kell a gombairtót bevenni?(az 3 napos)

Életemben nem volt gombám, nem is tudtam, milyen az, amíg Emivel nem csináltam végig ugyanezt a sztrteptoirtást szülés előtt. Az 10 napos kúra volt, a végére úgy viszkettem lent, mint a fene, visszamentem a dokihoz, ő mondta, hogy ja, az antibio mellékhatásaként kijöhet gomba... :shock: Most meg sem vártam, egyből írattam felfelé a Candibenét is a dokival, de mikortól szedjem? Várjam végig a 7 napot?

Ha netán (ami nem valószínű) mégis szülnék közben, akkor mi van? Fertőződik a gyerekem?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Uxi, ha előbb indulna, akkor infúzióban fogod kapni az antibigyót, ha jól tudom.

Ma nem leszek egyáltalán. Délelőtt doki, aztán édesanyáméknál leszek, mert párom lagziba megy (legjobb barátja nősül és ő a tanu), nem így terveztük, de mindegy. Egyedül már nem mernék itthon aludni.

Doki után Ritának küldök egy sömöst.

kispiskóta

Csajok!

Nekem a doki mondta a kórházban hogy a lépcsőzés csak akkor segít ha már amúgy is beindulna a szülés. Ha nem akkor csak kifáradsz mire eljutsz a szülésig. Jah, és nekem a doki szólt 2 nappal szülés előtt hogy miért szedem még a Magne B6-ot???
Az ugyanis megszünteti a fájásokat.
Azért húztam én Nyák bácsi nélkül még 2 hétig! :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Még egyben, és el vagyok keseredve... :(

Lehet ma nem is nagyo jövök, kcisit befordulok!

Anne, hát engem hazaküldött a szülés reggeléna doki, hogy itt csak délután estefelé lesz m,ajd baba menjünk nyugodtan haza, de inkább maradtunk. 6x fellifteztünk a nyolcadikra, lés onnan lesétáltunk a párommal, és ez úgy begyorsította a dolgokat (nem volt igazán megindult szülés), hogy a doki még a babáról is lemaradt, mert nem hitték el, hogy 1 perces fájásokkal (alig éreztem) jelentkezem a szülőszobára! Szóval nekem a lépcsőzés bejött!

Mindenkinek köszi a drukkokat, remélem előbb-utóbb meghozza végre ezt a babócát, mert én már nagyon találkoznék vele!

Bori milyen is a villamos érzés?

Ildi

KépKépKép
dikó1

Na aludtam még egy picit.

Zsu!
Megy a drukk, várom az sms-t.

Dikó!
Pihizzél..és ne szomorkodj!
Látod én is itt vagyok de megértelek abszolút.

Hát lányok én nagyon jól érzem magam..az előbb jött egy pici barna de ennyi.
Nemtom mit csinálunk ma, sztem vmi. árnyákos ücsörgös-parkozás lesz..Legszívesebben csobbanék egy nagyot vmi. tiszta medencében..Remélem nyár végén erre sor kerül majd.
torolve_20131003125716

Há Borink eddig nem árulta el a villamosost. Pedig még 2in1 én is kérdeztem vala.

Csajok! Ha lehet ilyet mondani, akkor én bevállalnám valamelyikőtök helyett az osztódást. Én már 99,999999999999%-ban regenerálódtam. De persze csak enyém dokkernénivel vállalnám. Ja, s éccaka dokinénivel álmodtam. Annyira jófej, úgy örülök neki, hogy a csajok az első osztályt ugyanannál a tanítónéninél kezdik (remélem télleg, s nem változtatnak a suliban az okosok menet közben).

Na, de Dikó! Elkeseredni csak picit szabad. Elvégre még a vonalzód is azt muatatja, hogy babádnak nem olyan sürgős. Jó, tudom, nekem már könnyű pofázni, hidd el, nem is macerálni akarlak. Na jó, inkább leszállok a témáról.

Menyek Avent istennőhöz.
Bori - a te ajánlatod sem jön be, annyira bír feszíteni, hogy ihajj. Már az is ki volt pipálva, prószáltam kicsit lazítani, de akkor bedurvult a dolog, akkor télleg aszitte kell termelni becsülettel, s el sem telt a két etetés közti idő, már annyira vártam az én kicsi hiénám, hogy rácuppanjon (s ha egy mód lenne rá, akkor egy szájra eccerre a két cicire), hogy csak-csak. Sehogy sem bírom (még) beállítani a tejtermelést a Grétu igényeihez.
Amúgy a cicis melltartóim most per pillanat kicsik, a tejgyár termelő üzemrésze nem fér el benne.

Na szól a telefon, az Apám, pussz nektek

Kép
kissmanó

Gurgi! Loccs-poccsot már én is nagyon várom.
Apa mondta, hogy vett valami meglepit, aminek örülni fogok, ha megyünk a tengerre. Na, még kicsi, s megtom mi is az.

Kép
kissmanó

Ja, Emi_25 kérdezte: semmit nem szedek, nem iszom spéci semmit sem a tejtermelésre. Van homeós bogyóm, azt 1 napig szedtem, a múlt szombaton, hogy induljon már el a dolog. Na, azóta tartalékba van téve.

Kép
kissmanó

Manó!
Mikor mentek a tengerre?? Hová? Olimpyc beach-re?? Az tök kafa hely, oda én is elmennék, és azóta biztos még jobban felfejlesztették, pont 10 éve volt..titikár, :lol: miccs husi nyamiiiiiiiiiiiii
mitite..hu de jó az
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Én most keltem fel...

Azthittem, hogy lesznek történések, de látom semmi.

Húúú, már most nagyon meleg van. Nem akarom!!!!! Ráadásul én tegnap azt olvastam itt a neten, hogy a nyár legmelegebb 10 napja következik. Ebben a cikkben nem volt szó pénteki nagy lehűlésről, csak annyi, hogy pénteken már nem 35-40 fok, csak 30-32 :? De nagyon szeretném, hogy ha az lenne a valós hír, amit Gurgi olvasott/hallott... :wink:

Ma én sem nagyon leszek, majd csak este. Megyünk Blankáért, éljen!!!!! :D :D

legyen szép napotok. Este szeretnék egy pár embernek gratulálni!!!!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Jóóóóóóreggelt

Én még éjfélkor kád meleg vízben szuszogtam el a jóslókat :lol: Kb 11től úgy 2ig folyamatosak voltak, és mostmár nem csak hasból, hanem derékból (is)..... :roll: És igencsak fájtak.... 8)

Aztán Bogimra rájött a hasmars+hasfájás, a kicsire a fogzás+ordítás úgyhogy tartalmasan telt az icakám. Reggel 5kor még Nurofent adtam a kicsicsajomnak, Bogi meg már fél 7kor ébren volt, fájt a hasa :(, és fosizott megint... :shock: Úgyhogy húdenagyon kialudtam magamat...

Este viszont elkaptam apát :oops: és lehet röhögni, felpolcoltam az altájam utána, hogy lefollyon a megfelelő helyre az anyag, puhítani ezerrel..... bocs a megfogalmazásért, de ha körülírom akkor is ugyanez az értelme :lol:

Na Dikónak, Gurginak és mindenkinek nagyonnagyon drukkolok!!!!

ceniko
Szeged

Moni!!
Ez biztos forrásból van.
Van egy oldal, ahol Ati szokta nézni a szeleket mert ő szörfözik..Az
össze földrész, összes országa, városai, tavai, stb. fent vannak, részletesen.(hőfok, szélerősség, szélirány, felhőtakaró, csapadék)
Eddig minidig bejött..szal 5 napos hőség után pénteken már frankójankó idő lesz.

Enikő!
Köszi a drukkot de az az érzésem, hogy maradni fog a hétfő reggeli kórházi megjelenés. :?
torolve_20131003125716

Sziasztok!Remélem mindenkivel minden ok nálunk semmi jel,hogy esetleg Beni ki akarna bújni.Pedig tegnap sétáltam ám rendesen na mindegy mára ablak pucolást terveztem be.Kívánok mindenkinek egy kellemes hétvégét.Aki szülni szeretne annak megy a ++++++++.Manó:Köszi a szülés történetet.Nagyon tetszik ahogy leírtad. :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

gurgi: Ez tök jó hír!!!! El sem hiszed, hogy mennyire örülnék, ha így lenne. De ezt úgy utálom, hogy 5 helyen 10 féle variációt mondnak. A francnak találgatnak....

ceniko: nem irigyellek az éjszakádért. szegénykém... te aztán tényleg nem tudsz majd kipihenten szülni menni. Én is keveset aludtam azzal együtt, hogy fél 9-kor keltem fel. Én is hajnalig fent voltam, de csak hoztam a formám, ezen már meg sem lepődöm. Gyógyulást kívánok Boginak. neked meg drukkolok, hogy jó hatással legyen rád az apás akció :wink:

Na megyek.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelt,
Nekem is pocsék estém volt, fájt a derekam, meg a hasam, közben pisi, de mostanra már jobb. Kisfiam nem nagyon mocorog, alig-alig nem tudom a melegfrontot érzi -e vagy az idejét, hogy kibújjon!?

Gurgikám: látom te is itt még, pedig azt hittem már túl vagy rajta, azért mennek a drukkok, hogy beinduljon, úgy igaziból a dolog!

Mütyür: neked is nagyon drukk hétfőre, várjuk a fejleményeket.

Manó: gátsebre szedtél homeós bogyót? Bocsi lehet, hogy írtad, de olyan figyelmetlen vagyok!

Enikő: sajnálom a szar éjszakádat, próbálj meg pihenni du. egy kicsit...

Móni: neked is legyen szép a napod!

Na megyek reggelizni, jók legyetek , akinek kell megy a drukk, +++++++ Gurgi közvetítsd, hogy mi van Zsúval! Puszika

Andrea
Kép
kindernay

Szia Kinderke!
Na ja, én még itt és sztem leszek is holnap estig.

Oké, persze közvetítek!!
torolve_20131003125716

Akkor én vagyok a jó hír hozója!!!

Este világrajött Esztoráék kisfia Álmos Zétény!! 3700 gr és 58cm. A baba és mama jól vannak!

Ezúton is gratulálunk nektek! Sok tejcsit, gyors gyógyulást, sok örömet a piciben!!

KépKép

KépKép
szivvi

Andi! Igen, szedtem.
Arnica Montana CH15 2*5 golyó
Apis Mellifica (vagy hogy írják, nem tom, patikában síma Apisra reagálnak) CH15 3-4*5 golyó
Staphysagrya (lehet valamelyik nem Y) CH30 2*5 golyó
meg van még 1, az nem ugrik be, s most nem tok utánajárni, kis piócám szípózza az anyanedűt.
De (ha el nem felejtem) megnézem.
Ha valakit érdekel külön hozzá a leírás, szóljon, s bemásolom.

Kép
kissmanó

GRATULA ESZTORÁNAK, ÁLMOS-ZÉTÉNYNEK, s mindenkinek aki a hírhez hozzájárult.

Kép
kissmanó

Esztorának millió gratula, ehhez a gyönyörűszép nevű hatalmas babához :D Soksok boldogságot, jó egészséget az egész családnak :)

Mi most L bevásárolni....
Puszka

ceniko
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: