sziasztok,
na én hétfőn délelőtt "szülök"

ma kaptam meg az itinert a dokimtól
azért majd küldök utána sms-t, akiknek tudom a számát.
dikó: akkor húzzál bele...

hétfőn ott találkozunk!
kérd már a bejelentkezésénél a babamama szoba elhelyezést! és nem tudom még beleolvasol-e a hietésbe, de ha van otthon légzésfigyelőd, akkor azt is vidd magaddal a kórházba! csak úgy adják oda éjszakára is a babát!
zsuzsi:

látod... az élet nem is olyan borzasztó, mint amilyen elviselhetetlen..
a végére minden a legnagyobb rendben lesz..
jah.. katéter..:nekem mind2 alkalommal spinális előtt tették be, DE egyátalán nem fáj, csak kellemetlen és csak egy pillanat az egész és utána egyátalán nem érzed! amikor kiveszik detto, de azt már kellemetlennek sem nevezném...
és még valami, branül tűt is kapsz, az infúzió miatt, arra már nem emlékszem, hogy pontosan hova, vagy alkar vagy kézfej...
de ez is csak egy szúrás... utána már ezt sem érzed.
a spinálisnál előbb egy érzéstelenítő szuri deréktájon gerincközelbe.. utána magát a gerincszúrást már nem érzed..

és nagyon hamar a tested megszűnik létezni melltől lefele..
majd, mikor megy ki a hatás, szép fokozatosan lábfejtől vissza fele halad... mikor érzed már a lábfejed, finom probáld mozgatni, körözni vele(emlés nélkül!..bár azt akkor még úgysem tudod..

)
és bár ezt úgyis elmondják, de a fejed tilos emelgetni!! max. óvatosan oldalra fordítani, de semmiképp se emeld meg! amíg fel nem keltenek...
mindenkinek drukk! jó hétvégét és köv.hetet!!