Sziasztok!
Heni-Beni nagyon édes, tényleg iszonyat gyönyörű szempárral lett megáldva a fiúcska!
Gabi, boxerka is cukiii, na de Encike még inkább!!

Ilyen jóban vannak?? De jóó!
Steffi, juhé, juhé és vivát, reméljük lesz még folytatása ennek a pozitív irányú fejlődésnek!!
Kati, hát ez hihetetlen, Danitok tényleg kis vasgyúró már most!
Györgyi, örülök, h ilyen jó a nyaralás, mi 26tól 29ig megyünk Füredre (Veronikusz, mi is lehet, h Annabellába, de még nem tuti), de azért rendesen irigykedünk a hosszú kikapcsolódásotokra, kitartást a fogzáshoz, remélem hamarosan előbukkan Jázmin fogacskája!!
Ancsa, voltunk tegnap úszáson és képzeld, Dani iszonyat pancsolt, még sose csinált ilyet, úgy látszik, h nagyon hiányzott neki a víz, plusz még eleresztett pár mosolyt is, nagyon csodálkoztunk rajta, jövő héten megint megyünk, csak még nem tudom mikor, de mindenképp du., ti már bejelentkeztetek?
Memme, örülök, h nálatok is van fejlődés alvás-ügyben!
Veronikusz, lányok nagyon édesek a képeken, tényleg, mint két tojás! Pótnagyszülők jelentkeztek azóta? Húúú, azt a Nők lapjás nőcikét ki kellene nyírni!!!! Vagy legalábbis feltenni a telszámával egy erotikus hirdetést, ezen még nem gondolkoztál?
Vali, ez a bűz sztori nagyon durva, hihetetlen, hogy mik történnek, mindenképp próbálj elérni szerintem valamilyen médiumot, attól általában be szoktak rezelni és tesznek valamit a probléma megoldása érdekében!
Gyuzsó, Dani már 2-3 hónaposan nagy játszószőnyeges volt, kezdetben csak nézegette a sok szines, logó micsodát, meg örült, ha én megcsörgettem neki, aztán egyszer csak nyúlkált érte, most meg már leszaggatja őket egy perc alatt
Látom, ez az evés téma nem egyszerű, jó, hogy figyelmeztettetek, próbálok én is akkor következetes maradni, amennyire erőmből telik rá.
Dani Agárdon jól viselkedett, csak az alvás nem volt annyira zökkenőmentes, persze azóta itthon mindkét éjjelt egy keléssel átaludta, nagyon kis zsivány, ragaszkodik a saját ágyához

képeket majd vas. rakok fel, tegnap meg nagyszabású vendégség volt nálunk, de nagyon jól sikerült, Danca jól mutatkozott be a nagyközönség előtt, szokásos kisangyalka, ha nem velem van egyedül otthon
Most megyek pakolászni, magára hagyom a családomat egy félnapra és leruccanok ma du. a balcsira szülinapot ünnepelni barátnőkkel, holnap hajnalban jövök haza, persze férjem ma is, holnap is dolgozik, szóval anyukám lesz ügyeletben Dani mellett, eddig 7 órát volt max. külön tőlem, izgulok, nem is kicsit...
Hopp, Danca felébredt, kellemes hétvégét mindenkinek!!
Ja,
Masni, köszi a leírást az autósülésről, mentettem a fejemben!

[/b]