A pocakok csodásak
Hajni
Gratu a 2. szülinaphoz.
Minden szülinaposnak és névnaposnak, akinek az elmúlt idoszakban nem kívántam semmi szépet, most így
utólag:
és
Vitamin: Én nem szedek kismami vitamint csak a Nutrilite család vitaminjait. Az tuti, hogy sem
engem sem a babát nem hízlalja túl. Nehéz is lenne, mert csak növényi koncentrátumok vannak benne
Pocakméret: ÁÁ mindenki mindig mást mond, a legtöbb embernek fogalma sincs, hogy melyik idoszakban
mekkorának kell lennie a pocaknak

csak mondanak valamit és végig sem gondolják mit és miért

.
Én is mint Granda kaptam már ezt is azt is

.
A vércukros vérvételen is túl vagyok és minden ok volt. Nekem is a kellemesebb tej+ zsömle verzió jutott.
Niki
Akkor ezek szerint nem igaz amit hallottam, hogy Angliában a kismamik csak 3 héttel szülés elott
mehetnek pihizni. Meddig maradhatsz otthon a picivel? Errol sem túl jókat hallottam.
Én is olvasom a Suttogó titakit és szerintem is nagyon jó. Meg van egy másik könyv is, amit a háziorvosom
ajánlott és szintén nagyon jó. Az a címe, hogy Lelki köldökzsinór.
Granda
A sárga ruhácska tényleg nagyon édi.
Szuperül néz ki a babakocsi.
Nekem nagyon tetsztettek a képek a cikkben én is buzdítom apát, hogy csináljunk csupasz pocis képeket
Szerintem egy kismama is lehet szexis. Na főleg mivel nap mint nap elmondják én így is érzem
Anikó
Én jókat hallottam a pihenoszékrol, azoktól akik vettek, mondjuk mi nem akartunk venni.
Álmok: Nekem szerencsére nincsenek rémálmaim. Azért tudok mindenféle zöldségeket összeálmondni.
Hajni
Igen Lilla a név.
Hova ment a kisfiad nyaralni?
Aztaa mekkora gyönyörű szemei és pillái vannak a kicsi fiadnak

Gyönyörűűűű.
Timi
Ezt a hogy bírod a nyarat ilyen nagy pocakkal és jajj még most jön a java dumákat én is nagyon utálom.
És minden második embertol megszoktam kapni. Én meg azt szoktam mondani szuperul, mert nem kell 2 kg
ruhát magamra húznom.
Munka: Én június végéig dolgoztam és most pihi és nyugodt készülodés.
Silka
Nekem is kihívást jelent már egy cipofelhúzás is

csak úgy megy, hogy a lábam ülve oldalra fordítom.
Aztán meg a pici párom felhúz. Ha meg nincs otthon akkor négykézláb és úgy állok fel

. De hát
ez ezzel jár.
Miléna
Kitartás, biztos, hogy Zéti bent marad, amíg kell neki.
Hát akkor továbbra is szorítok és hihetetlen, de akkor 5 hét múlva te már babázol, elsőként köztünk.
Gremese
Én is kikaptam egy kullancsot egy hete, nyaralás közben. Átérzem a helyzeted én 1 órán keresztül bogtem.
De azt mondta a háziorvosom, ha nem pirosodik be a helye és nem kezd el noni (ez a Lyme kór jele) akkor nem lesz
baj. Kérdeztem tole mi a helyzet az agyhártyagyulladással azt mondta azt 1 millióból 1 kullancs hordozza.
Szóval nyugi.
Ezt az alul nyomást Lili is csinálja. És mostanában képzeld, emiatt kb fél óránként pisi van.

Ezek a csajok már csak ilyenek. Neked is van ez?
A
Suttogó címu könyv lehúzásához annyit szólénék, hogy szerintem semmit nem szabad így leírni. Mindenki más és mindenkinek
más jön be. Könnyu negatív, lehúzó véleményeket írogatni, keresni és találni az Interneten bármilyen téméban.
Szerintem meg minden kismama azt vegye ki bármelyik könyvbol, ami neki bejön. Semmihez sem kell beton szilárdan ragaszkodni.
Súly: Nekem pont mondta a védonom tegnap, hogy ez mindenkinél egyedi és ha az ember nem eszik mindent össze vissza, akkor is nagyban terhességi hormonok befolyásolják a súlygyarapodást. Neki pl 4 gyerek van az elsonél 16 kg-t, a másik 3 nál pedig 20 kg felett szedett fel.
Én is már simán túl vagyok a +8 kg-on. Azt mondta ne aggódjak, mert nem látszik és a +8 kg-nál szinte senki nem áll meg.
Nekem azt mondta innen még kb. +4-5 kg-ra számítsak szülésig. Szóval csajok no para. És letojni ki mit mond.
Azt kell gondolni: Hogy minket ez nem érdekel csak az számít, hogy anya és baba jól érzi e magát.
Vadvirág
Még mindig imádom olvasni, amiket írsz. Nagyon tetszik ez a pozitív beállítottság. Én is úgy érzem, hogy teljes összhangban
vagyunk a párommal, most már csak nekünk is csatlakozni kell a nagycsaládosok táborába

. Remélem 3.ig meg sem állunk.
Jól esett, hogy hiányoltál
Gica
Én abban a kórházban voltam szülésfelkészíton, ahol szülni fogok. Nekem pont szerencsém volt, mert az utolsó sorozatot kifogtam a nyári szünet elott. A következo már csak szeptemberben lesz, az meg ugye már nem jó.
Szabi:Én most a HR tanácsára pont 1 hónapot szabin vagyok, aztán táppénz, és utánna kezdjük a TGYÁS-t.
Babakád:Mi állványos babakádat vettünk, amin a pelenkázó is rajta van, meg elfér egy két cucc a kosár részében.
Nálunk kicsi a hely és pelenkázó már nem férne el, ezért döntöttünk emellett.
Ilyen:
Csajszik, lakik valaki Miklós közelében vagy ha nem az sem baj. Volna kedvem talizgatni, most, hogy így itthon vagyok.
Szóljon, aki benne van.
Mocorgás: Nálunk Lili akkor kezd igazán aktivizálódni, amikor én pihibe vonulok. Akkor rugdal és két oldalról nyomja a ház falát

rendesen érezni a kis kezét és lábát.
Sense
Epidurális érzéstelenítást, én nem szeretnék, hacsak nem annyira borzasztó, mert utálom, ha a gerincemet piszkálják.
Még nincs egy éve, hogy volt egy gerincműtétem...ezért gondolom érthető. De amikor erről volt előadás a szülésfelkészítőn, elmondták, hogy
vannak előnyei és hátrányai is....szerintem úgyis csak ott tudod majd eldönteni

kéred vagy nem.
EDA és császár azért írok erről, mert látom többen tévhitben vagytok az EDA-val kapcsolatban.
A kettő nem ugyanaz. Az EDA amit szülésnél adnak, műtétnél pedig spinális érzéstelenítést. Más az anyag összetétele, amit
beadnak. Az EDA-nal nem veszted el teljesen az érzékelést, viszont onnantól fekvés, mert Mo.-on nincs mászkálós EDA és
utánna is feküdni kell egy darabig. A spinálisnál deréktől lefelé semmit nem érzel.
Babanetes tali, sajnos nekem nem jó a júl 28.-a

((úgy sajnálom.
Sex:
Nálunk is a két nővel a téme

látom a pasik erre gerjednek. Általában vagy ő vagy én vagyok fáradt már estére, de hétvégére bepótoljuk.
Nekünk már sikerült a poci kímélő pózokat megtalálni.
Mi is apával szülünk

naná, hogy bejön..azt azért nem mondom, hogy nincs betojva picit, pedig nem is neki kell
De inkább ő azt nem bírja nézni, hogy én szenvedek és talán nekem ez is több tartást ad majd, hogy miatta sem fogok szenvedni. Milyen kis
derűlátó vagyok

.
Anitja
Nagyon klassz a bölcső
Mosás én babamosóport vettem tuti ami fix és azzal mosok, öblítő nélkül.
Szőrtelenítés: én kozmetikushoz járok és gyantázunk mindent. Nagyon kényelmes így és mivel most már nem erős a szőrzet nem is váj és több mint 1 hónapig tart.
Még személyes élmény és néhány további kép, aztán eldugolok. Valahol be kell pótolni azt az egy hónapot??!!