Sziasztok!
Jól bekajáltam...
Gurgi, zsú: nekem sincs semmi kivetni valóm az Eda-val kapcsolatban, és ahogy írjátok lányok, ha úgy alakul tök felesleges hősködni. Én csak gyűjtöm az infókat, hogy ki mit gondol erről.
nekem az a gondom, hogy én elsősorban inkább a gátvédelemre koncentrálnék ( ha lehetne ilyet kérni, én inkább azt jelenteném ki, hogy gátvédelemmel szülök mindenképp, de hát ilyen sajna mint tudjuk nincs

) és nem tudom hogy az EDA és a gátvédelem együtt tud -e egyáltalán működni.
na mindegy, majd megkérdezem a szülésznőt, kiváncsi vagyok, mit mond erre?!
Én valahogy nagyon bízom abban, hogy gyors szülésem lesz, és akkor azt kibírom mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül. Ez lenne a legjobb...

és persze gátvédelemmel!!!! mert azzal viszont több napos kellemetelenséget, fájdalmat tudnék megúszni
Az Eda-val egyetlen félelmem az utána fellépő lehetséges fejfájás.... tudom, hogy ez nem törvényszerű, sőt.... de ha netán mégis, állítólag az is brutál, és jó ideig eltarthat... nem is tudom melyiket szeressem

Na mindegy, majd a helyzet úgy is megmondja, hogy hogyan is lesz.
zsuzsi: én a helyedben felhívnám a dokit. Gondolom, hogy olyan szinten vannak most túlterhelve, hogy azt sem tudják, merre a jobb, merre a bal... Ráadásul amint hallom, a Barnáknak egyébként is nagyon sok a privát betegük. Szóval hívd fel szerintem, annyit bőven megér, és legalább megnyugszol.
emi: férjed témában csatlakozom az előttem szólókhoz.... húúúú nem is bonyolódok ebbe bele, mert nagyon bosszant az ilyen hozzáállás....
Nálunk ma nincs egész nap meleg víz, illetve csak este lesz. Tök jó....
Megyek bedobom a mosogatást ( hegyekben áll), meg teregetek, és a virágokat is meg kell locsolni...
Móni