A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok Kismamik, Dorka párja vagyok,

Nálunk az etetések még eléggé össze vissza vannak. Van, hogy 2 óránként kér enni, de tegnap du. pl. 4 és fél órát aludt (velem), úgy ébresztettük fel enni (fél órán keresztül keltegettük). Az egyik cicibe beleharapot Bali, abból azóta fejés+cumisüveg van. Ilyenkor látni, hogy simán benyal 50-60g-ot. A másik ciciből megy a szopizás. Ma, megpróbálunk bimbóvédőt (szájkosarat) bevetni, hogy mindkét cici használható legyen szopira is.
Nálunk a fő probléma, az elalvással van. Balázs a kiságy szót nem ismeri. Remelkül alszik a kézben, a francia ágyon, a kanapén, de a kiságyban kb. 30 percet tölt és üvölt, mert nem tud elaludni. (ha alvó állapotban rakjuk bele, akkor is hamar felébred és rájön a csalásra). Nagyon ébren alszik, gyakran kinyitja a szemét és ellenörzi, a környezetét. Eddig mindkét éjszakát a francia ágyon töltte velünk, persze ott néma csendben.
Nálatok, hogy megy az egyedül alvás?

kétfiús anyuka
babdorka

Valamelyikőtök kérdezte,hogy hány nap után jöhettünk haza.Hétfőn született Domikám császárral és pénteken már itthon voltunk.Én nagyon megvagyok elégedve a császáros szüléssel,gerincbe kaptam érzéstelenítőt ami egyáltalán nem fájt,és kb 2 óra múlva kiment a hatása,a fejem se fájdult meg.És olyan jó volt,hogy ébren voltam mert rögtön láthattam az én kis kicsikémet.Olyan érdekes,hogy amint meghallottam a sírását automatiusan én is elkezdtem sírni és amikor beszéltem hozzá csöndbe lett.

Nekem az nst-n 5O-es fájásaim voltak de szinte folyamatosan és az nagyon fájt,előtte voltak 1OO-as kiugrások azokat szinte nem is éreztem.Szerintem a folyamatosságon van a hangsúly.

Képet szerintem nem tudok feltenni mert nem tudom,hogy hogy kell.
pillangó7

Feladom!Vki összefoglalná kb. másfél hét termését?Nem lesz időm visszaolvasni.Ki szült már meg?
pillangó7

Zsuu!
Az tuti, hogy lesz nevetgélés. Áginak nagyon jó humora van.
:lol:
Zsuu! Neked dagi a fejed??? Na ne.. :shock:

Pillangóó!
De jóó! Dominikaaaa :lol:
EDA-t kaptál vagy spinálist?
torolve_20131003125716

Rita, de komolyan olyan turcsi orrom lett és Pamela A. szája az enyém mögött elbújhat. :lol: :lol: :lol: De semmi, de semmi előjel. Brü-hü-hü.

Pillangó, Domonika??? Én azt hittem fiad lett. :oops: :oops: :oops:

kispiskóta

Na megyek bundátlítani, pedig már azt hittem szülés előtt nem kell. :roll:

kispiskóta

Jó reggelt, szép napot!

ZsÚ: nagyon drukkolok neked, én is ma megyek 12-13 körül, mivel nincs dokim fogalmam sincs ki fog megvizsgálni, semmit sem tudok! Faszomkarate! Ja és én is megyek leszedni a hónaaljkutyát, a szülésig tartogattam. :oops:

Gurgi: egyetértek veled az EDA-val kapcsolatosan, bár én még mindig nem döntöttem el 100%-osan, hogy mi legyen, én is a baba méretei miatt kértem volna, és pontosan jól fogalmaztál, lehet tűrni a fájdalmat, de hősködni feleslegesen nem kell! :wink:

Pillangó: üdv újra itt, ha nem tudod a képet feltenni küldd el valamelyik csajszinak nálunk MMS-be és aki tudja felteszi neked ide telefonról. Na?

Lilla baba üdvözlet mégegyszer neked a nagyvilágban!

na megyek zuhanyozni, meg ilyenek, ma du. fodrász (pedig azt hittem oda se kell már mennem :evil: ) csóközön, majd nemsokára jövök még!

Andrea
Kép
kindernay

Zsú: gratulálok a betöltött 40. héthez, Marci tudja mikor kell jönni! :wink: (bár tudom, hogy ez sovány vigasz már ilyenkor) ja és nekem is brutál az orrom, meg a szám, meg az egész fejem, olyan mintha rosszul sikerült volna a plasztikai sebész operálása... :shock: és a karom meg olyan mint egy súlylökőé, és nem is folytatom... majd szépen lemegy minden...

Andrea
Kép
kindernay

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Szenvedni, amúgy is fogunk, mert valamennyire ki kell tágulnunk ahhoz, hogy beadják az EDÁ-t. Meg le kell folynia valamennyi infúziónak előtte, tehát szenvedés lesz bőven, csak nem végig.

Andi, én nem tartogattam, hanem kinőtt, illetve Marci nem jött :D

kispiskóta

Jó reggelt!

Én nem rég keltem fel. Éjszaka nem éreztem jól magam, lefeküdtem 11 óra után, majd elkezdett fájni a hasam, sehogy nem vot jó, forgolódtam össze-vissza. Negyed 3-kor még ébren voltam, valamikor utána aludtam el :roll:

Csak nagyjából futottam át a reggeli írásokat, és ha jól láttam, nem született éjszaka baba. De azért reggeli után biztos ami biztos, elolvasom a mai termést.

Remélem ma még nem lesz olyan nagyon meleg, még szeretnék legalább egy-két hűvösebb napot a rekkenő hőség előtt. :lol:

Mentem kajálni, majd jövök.

Szép napot mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelt!

Mondhatnám azt is, hogy jobb reggelt! Brutál éjszakám volt. Szerintem Királylány nő-nő-nő, napról-napra nagyobb lesz. Már teljesen elfoglalja az egész belső teremet :shock: :shock: . iszonyú fájdalmaim voltak. Reggel csak úgy bírtam, hogy fél órán keresztül zuhanyoztam a hasamat meleg vízzel. Úgy jobb lett. Na, ez a mai nap is... brrrr.

Remélem, nem indul el előbb, mint hogy találkozhatnék a császármetszőmmel :shock: :shock:

Látom, senki nem aludt olyan szuperül, Gurgi barátnénkat kivéve. Csajok, szerintem itt nagyban készülnek ám a dolgok! Nagyon duuurvvvaaa!!! :? :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Rózsa aranyanyááám, hol vagy? Körözééés

Emi és Lilla! isten hozott újra köztünk!

Dorka Titeket is, még nem is üdvözöltelek!

Szivvi: Lilkónak utólagosan is boldog névnapot!

Kép
zsuzsi**

:twisted: :twisted: Miért??

Tegnap összevesztünk én és a babanet erre, ma elszáll az irományom, nem egy békülős típus :evil:

Szóval:

Jó reggelt!

És tök jó nektek kik már otthonvagytok a bébekkel különválva! A képek is édesek nagyon és Grétára nagyon találó az a Gyöngyvirág a Bóbitás mesekönyvből!

Az én éjszakám se volt százas. Leadtuk a figyelmeztetőlövést a hatlövetűből én meg vártam a csodát... Hát nem történt semmi! Csak a VÉGRE DINNYE miatt szívtam,mert vacsi után nem volt ideje ürülni így 3x voltam éjjel,amihez nem vagyok hozzászokva!
Vendég

Orsi: Péter feledékeny, vagy csak szarik a fejemre? Már kétszer hívtam (tegnap és tegnapelőtt), mert neki kell összeismertetnie a proffal. Mindig kitalált valamit, hogy miért nem kérdezte meg, hogy mikor tud fogadni. Veled is ilyen szétszórt?

Kép
zsuzsi**

Emi: Az én férjemnek is vannak ilyen hullámai, tud be annak,hogy fosik! Új feladat vár rá és az ágyneművel meg max. az a baja,hogy nem tudja ő megcsinálni és milesz ha kijöttök és nincs meg. Persze mi lenne ! SeMMII! De ezt ne várjuk,hogy megértsék :wink: A bújás dolog biztos azért sem jött össze,mert nem meri bekapcsolni a gombot! Szerintem a Bálintnál is ez volt, kellett egy nap míg jól átrágja magát rajta és tádááám..... Kitartás!
Vendég

Bocs Emi kicsivel akartam!!!

Péter az idióta! Az biztos! A HBSag papírom nem volt meg!! Most sikerült kierőszakolni belőle hétfőn... Szerintem a legegyszerűbb ha bemész és felhívod,hogy itt vagy és ő meg kijön / legalább félóra!!/ és túlestek a bemutatkozáson!
A prof tök sokat van bent. Legalábbis hétfőn csomószor összefutottunk már...
Bár én könnyen beszélek felülök a 7sre és 10perc alatt ott vagyok...
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Emi! Jó nagyhajú babád lett. S a népi megfigyelés nállad állta-e a helyét pocisan? Azaz savad volt-e?

Grétabéb továbbra is köszöni a bókokat.

Éccaka 3-kor arra ébredtem, hogy árvíz van. Na hun? A saját ágyamban. S hideg a borogatás. Qrvára ömlött a tejcsi, lehetett követni engem a klotyóig nyom alapján (csöpp-csöpp, tejcsi csöpp), mint Jancsi s Juliskában ahogy első alkalommal hazamentek (ja, tudjátok a Jancsi s Juliska német címét? Hansel und Gretel - na, a kolleganőm már csak Gretelnek hívja a lányom).
Na, akkor mellszívó bevet, egyik cici leürít, s kijött belőle 270. A másikból is kiszedtem 30-at, hogy ne csöpögjön. Aztán mikor eme akció végére értem, akkorra a lány is épp felébredt, s ürítette ő tovább a még jócskán feszülő cickót. Aztán reggel 1/2 8-kor fogyasztotta a következő adagját (ez is 4 órára volt kalibrálva mint az előző kajolás), s most épp hálisten kezd nyöszörögni, mert megint durr van. Szal akar-nem akar, de muszáj fejjen a lányom anyja, mert itt tuti nincsenek faszagányos csecsemősök mint Katának Veszprémben.
na, lány kitátotta a torkát, ordít, uhhó léptem.
Még akartam reagálni, de nincs idő.

Kép
kissmanó

Orsi: Én már találkoztam Péterrel. De nem tudom, hogy bízhatok-e abban, hogy szól a profnak. Szerinted csörögjek rá most délelőtt? Mert megen délután kéne hívnom. Azt ígérte, péntek kora reggelre összehozza a talit a proffal. Ez azért fontos, hogy ő mutasson be, mert az öreg Barna és a prof spanban dolgoznak, és a csapatban a Péter a harmadik, amióta szakorvos lett. Így jobb, ha nem csak beesek a profhoz, hogy Jónapot, én vagyok az öreg Barna kismamája! Maga csinázza a műtétemet... :shock:

Kép
zsuzsi**

Péter már szakorvos?? :shock: :shock: Nem is tudtam!
Az ok, ne ess be a profhoz, de a pétek délelött miatt hívd csak fel nyugodtan! Én is állandóan hívom,ha akarok tőle vmit... Pl. nézze meg az Nst semmisetörténtmármegint papíromat! Amire ő képes 1 óra várakozás után annyit mondatni,hogy jó. :? Na ekkor vagyok én morcos! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jól bekajáltam...

Gurgi, zsú: nekem sincs semmi kivetni valóm az Eda-val kapcsolatban, és ahogy írjátok lányok, ha úgy alakul tök felesleges hősködni. Én csak gyűjtöm az infókat, hogy ki mit gondol erről.
nekem az a gondom, hogy én elsősorban inkább a gátvédelemre koncentrálnék ( ha lehetne ilyet kérni, én inkább azt jelenteném ki, hogy gátvédelemmel szülök mindenképp, de hát ilyen sajna mint tudjuk nincs :? ) és nem tudom hogy az EDA és a gátvédelem együtt tud -e egyáltalán működni.
na mindegy, majd megkérdezem a szülésznőt, kiváncsi vagyok, mit mond erre?!
Én valahogy nagyon bízom abban, hogy gyors szülésem lesz, és akkor azt kibírom mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül. Ez lenne a legjobb... :D és persze gátvédelemmel!!!! mert azzal viszont több napos kellemetelenséget, fájdalmat tudnék megúszni :wink:
Az Eda-val egyetlen félelmem az utána fellépő lehetséges fejfájás.... tudom, hogy ez nem törvényszerű, sőt.... de ha netán mégis, állítólag az is brutál, és jó ideig eltarthat... nem is tudom melyiket szeressem :lol: :lol: Na mindegy, majd a helyzet úgy is megmondja, hogy hogyan is lesz.

zsuzsi: én a helyedben felhívnám a dokit. Gondolom, hogy olyan szinten vannak most túlterhelve, hogy azt sem tudják, merre a jobb, merre a bal... Ráadásul amint hallom, a Barnáknak egyébként is nagyon sok a privát betegük. Szóval hívd fel szerintem, annyit bőven megér, és legalább megnyugszol.

emi: férjed témában csatlakozom az előttem szólókhoz.... húúúú nem is bonyolódok ebbe bele, mert nagyon bosszant az ilyen hozzáállás.... :evil:

Nálunk ma nincs egész nap meleg víz, illetve csak este lesz. Tök jó....
Megyek bedobom a mosogatást ( hegyekben áll), meg teregetek, és a virágokat is meg kell locsolni...

Móni

Kép
Kép
moni1973

Én meg elszaladok gyorsan a szülésznőhöz, majd jövök a hírekkel! Pusszantás ( ma még nem is ettem... :cry: )

Andrea
Kép
kindernay

orsi, zsuzsi: jövőhéten nst előtt a laborba kell menjek, a kenet eredményemért. Tudtok nekem abban segíteni, hogy merre van a labor? Gondolom a Bártfaiban, vagy mégsem?! Fogalmam sincs, még soha sem jártam ott :roll:
Köszi, Móni

Kép
Kép
moni1973

nem hiszem el!!
Elszállt!

Móni a főépületen át egyenesen előre a falig, ott jobbra és a hátsólépcsőn föl a rendelőintézet I.re! Ott 4.5 ajtó, helyett ablak :lol: 10ig lehet leletet átvenni. Az NSt egy emelettel feljebb a liftfelöli 1. ajtó, általában nyitva érdekes hangok szűrődnek ki és sárga függyöny választja el a folyosótól :wink: Mikor mész?
Vendég

Elszaladok??? Eksőn van???

kispiskóta

Sziasztok!
Manó
Nem is dícsértem meg tegnap legkisebbedet! Nagyon aranyos!! Én apáját látom benne..
Köszönjük a névnapi köszöntést!
Csajok
Pillangónak nem Dominikája van, hanem Domikája, nem??
Hencsi
Te is szokj rá a Hősök videós rögzítéséhez!! :lol:
Drukk mindenkinek, aki dokkerhez megy!
A "megváltozott arcú" csajoknak, meg külön szorítok!! Hátha pont ma.. :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Orsi!!

Jövőhéten szerdán megyek reggel 8-ra nst-re, és előtte beugrom az eredményemért a laborba.
Nst-re én szülészetre megyek, pontosabban a bábaszobához hívott a Judit. Remélem, hogy reggel 8 körül nincs olyan nagy dömping a szülőszobán, és végre megnézhetem. Szívesen megnézném a baba-mama szobákat is, nem tudom arra van-e lehetőség, majd megkérdezem.Utána pedig megkeresem a nődokimat a labor+ nst eredménnyel Ilyenkor vajon van nőgyógyászati vizsgálat is? Fogalmam sincs ezekről a dolgokról, én anno Blankával nem jutottam el ilyen nst szintig, addigra megszületett :D De ami késik nem múlik, jövő hét szerda még messze van, addig bármi lehet :wink:

Viszont te már addigra biztosan túl is leszel a szülésen, sőt, lehet, hogy már otthon lesztek.

Orsi, te tudsz valamit az 1 ill.2 ágyas szobák felszereltségéről? Ilyenekre gondolok, hogy mikro, hűtő...

Írj, ha van valami izgi :wink:

Szia, Móni

Kép
Kép
moni1973

Bakker nekem is jegyzetelnem kéne..
Lynia Emi
Hát nem is tudom mit írjak! Sajnálom, hogy ezen kell most átmenned! Próbáj meg nem agyalni ezen, jó?? (ez k..va jó tanács volt asszem)

KépKép

KépKép
szivvi

Moni!
Az EDA nem zárja ki a gátvédelmet, sőt jobban ellazítja a szöveket..főleg ha előtte rendszeresen gátmasszázsozol. Fejfájás nem az EDA-nál hanem a spinális van. Ez egy tévhit egyébként.
Ja, és csak akkor lassítja le a vajúdást ha nem a megfelelő időben adják be, szal ezért kell megvárni egy bizonyos tágulást. 2-3 ujjnyit..de 4-nél is beadják, főleg annak akinél pl. a baba feje nagyobb picit..hogy jobban táguljon a méhszáj..

Kinderke!
MIért sírsz? Milyen eksön?
:shock:
torolve_20131003125716

Kinderkének holnap a gyerek házba lép a hold ráadásra a merkúrral és a marssal együttállásban lesznek. Merkúr=gyerekjelölő bolygó, Mars=aktivítás, beindítja az eseményeket..
torolve_20131003125716

Üdv!

Ma bemutatott a dokim annak az orvosnak, akihez fordulhatok, míg ő utazik. Hááát, nagggyon fiatalnak tűnik a másik doki, sztem még 30 sincs. El vok kicsit keseredve, jó lenne kiböjtölni, míg visszajön a dokim. Amúgy szülésre utaló jel semmi, azt mondta, h az is előfordulhat, h túlhordom.

Andikám
Akkor hajrá péntek 13!!! Ez izginek hangzik!!
Gurgi
Neked mikor lesz ilyen??

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Gurgi, ezek jó hírek.... :D :D :D Te már nagyon okos vagy, nem is kell nekem a szülésznőtől kérdeznem.... :wink:

Kép
Kép
moni1973

hahó lányok! időjárás jelentés:

A következő napokban erőteljes délies áramlással szaharai eredetű forró és száraz levegő érkezik hazánk térségébe. Napról napra erősödik a forróság, a hét közepén a hőmérséklet néhol a +40 fokot is elérheti.

mindez a hétvégét követően :roll: :shock: 8)

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok Csajok!
Továbbra is hasfájósak vagyunk :-(

Pillangó! Örülök, hogy újra itt vagy! Nagy-nagy gratula nektek!

Emi! Nagyon édes a babó. Olyan, jó hogy otthon vagytok.

Manó! Nagyon szépek vagytok. Mindketten!

Lynia! Nem csodálom, hogy kiakadtál. De ne legyen lelkiismeretfurdalásod és semmikép ne dolgozz többet! megy a sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Móni! Valóban van fejfájás eda után. Nekem nagyon brutál volt. És úgy zugott a fejem, hogy alíg hallottam a külső hangokat. Mi egy-ágyasban voltunk, mégis egy éjszakára le kellett adnom Egont, mert féltem, hogy elájulok vele a karomban. És aludni is csak vmi gyógyszerrel tudtam, amit a nővér adott....

Dobok egy tegnapi, fürdetés előtti képet. Kép
molkata

Jaj Kata! Nagyon vagány ez a kis Egonbébi!!

Móni, nem tudok semmit a felszerltségről,de ha én már hazajöttem és te még nem mentél be elmesélek mindent :wink: Hűtő az valószínű van,mert a lepukkant C épületben is van 1 a folyosón... és mikrót is láttam valahol,de lehet,hogy csak álmodtam... :oops:

Hajrá Jenőnap!!!
Vendég

Ja a nőgyógyászati vizsgálat... Nekem nem volt! A doki csak a papírt nézte és kész, pedig direkt nem mertem a szoknyámban menni,mert nehezebb föl meg le húzni,mint a rövidgatyóm...
( mondjuk a világoskék gatyómnál meg megkérdezték,hogy bent fekszem-e az osztáloyn, majd,amikor fehér pólóban látogattam meg a papám féltékeny volt a szomszéd ágyon fekvő beteg bácsi,mert azt hitte nővér vagyok és miért foglalkozom ennyit a Papámmal,amikor vele is lehetnék :wink: )
Vendég

kösszi szivvi, és orsi és mindenki!

dühömben nekiestem a rácsvédőnek, most azzal cseszkölődök!

andiiii? elszaladsz, iyl hirtelen? csak nem? :o

a szaharára rátérve pont azt számolgattam éjjel, hogy ha ma-holnap szülnénk a kezdete még akkor is a kórházban érne :?
nem akaroooom :shock:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Orulok, hogy szepen lassan mindenki hazaer a korhazbol, megegyszer nagy nagy gratula Nektek!!!

Kata, remelem mar jobban vagy s Egon hasfajasa is elmulik :( Nagyon edes a kep, pici baba oriasi cumival :lol:

Kisbabakrol a kepek mind nagyon edesek, nem lehet veluk betelni!

Zsuzsi! Nagyon drukkolok Nektek, hogy ne legyen semmi problema! Kitartast!

Na, ugy latszik Te babad is jot jatszik, mint az enyem. Fekudni kell egy honapot, nehogy hamarabb kibujjon, aztan mikor meg johetne mar nem akarodzik neki :lol:

Mindenkinek megy a drukk a vizsgalatokhoz s ahhoz, hogy szepen lassan ujra toltodjenek csak azok a korhazak!!!

pussz, mary
Vendég

Nem akarok meleget!! Ez így pont jó!! :cry:
Vendég

Kata!
Nagyon cuki a kicsi Egon, egyem meg ezt a kis cumis-kukis babácskát..nagyon aranyos..

Szivvi!
Ja jól hangzik Kinderkének...
Hát magamnak ezt megmondani..passz..nálam akkora összevisszaság van a képletemben sztem, hogy ihajj..asztrológus legyen a talpán aki megmondja a frankót. Egy full profi is tévedett..(aki elég híres és 30 éve nyomja, könyveket ír, stb..és mégis bukta nálam azt a bizonyos napot) szal..passz..
Samu öntudatos kiscsákó, nem befolyásolja holmi csillagjóslás.. :lol:

Monii!
Na-na..nem vagyok én okos csak tájékozódtam erről-arról..
Egyébként ezt amit írtam konkrétan a dokim és Ági mondta..de általában a Péterfy-s EDA-sok is hasonlóan vélekednek.
torolve_20131003125716

Szaharai forróság, faszomkarate..a kórházban van légkondi..remélem ott leszek jövő héten..
torolve_20131003125716

Mókás,most látom itt a tavalyi EFOTTos karszalagom... Kedden lesz egy éve,hogy ott voltunk... Ültünk a sátrak között, ittuk az Uniqumot meg a sört, leszaladtunk fürdeni a Balatonba, este koncertek.... Hihetetlen, most meg itt ülök és várom,hogy kibújjon ez a gyerek! Ha akkor ott valaki megmondja nekem előre,kinevettem volna... :oops:
Vendég

Kati, állati cuki ez a gyerek! mennyivel másabb, mint a kis husis srácok, de ééédi!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Orsi:Jenő nap?! az holnap van ugye?! Na jó legyen.... semmi jónak nem vagyok elrontója :wink:

kata: Egon nagyon édes, úgy sajnálom a kis pofit, hogy hasfájós.
Én nagyon tudatlan vagyok Eda ügyben, első szülésemkor szóba sem került, mostanság kezdtem el jobban érdeklődni...Nem rég hallottam egy ismerősömtől, hogy Eda után neki is brutálisan fájt a feje 1-2 napig. Gurgi szerint a fejfájás nem az EDA-nal, hanem a spinális érzéstelenítésnél van. ( bár hogy őszinte legyek, ezutóbbiról sem tudok túl sokat)
De mostmár veszem a fáradtságot, és mindjárt utánanézek... :wink:
Egyébként te tervezted az EDA-t, vagy szülés közben döntöttél úgy, hogy legyen.

Jobbulást nektek ( hasfájás terén)

Móni

Kép
Kép
moni1973

Orsi!!
Na ja..jó is az, koncertek, pia, lazulás..

Mi a fogantatás előtti hétvégén a tesómékkal voltunk a Mátrában..hiijjá pálinkáztunk rendesen..főztem bográcsban paprikáskrumplit, Ati meg ráköpte a pálinkát a tűzre, naná, hogy úgy kicsapott a láng felém, mint annak a rendje..
torolve_20131003125716

Ha jól adják be akkor EDA-tól NEM lehet fejfájás csak a spinálistól, mert ott vmi agyvíztérbe vagy, hova adják-apósom szerint.

Rita a Péterfysek valószínű azért nem panaszkodnak, mert azért ott elég profin csinálják, volt idejük megtanulni.

Én inkább itthon élvezném a meleget, ugyan nincs légkondink, de lesz Marcink. :D

kispiskóta

Na ha nekem bejönne a Jenőnap az nagy flesss lenne..Jenő a mentorom..Szarnám össze magam..mert ő segített abban, hogy sikerüljön a fogantatás, mármint lelki szinten
torolve_20131003125716

gurgi: a Péterfiben van légkondi a baba-mama szobákon?! Húúú de irigyellek..... Én amikor megkérdeztem a védőnőmet, hogy van-e légkondi a kórházban, úgy nézett rám, hát kicsit furán nézett rám... :roll: majd hozzátette, hogy a babaák miatt nincs.
A dologban az volt az érdekes, hogy nálunk épp akkor szerelték fel a klímát, amikor utolsó alaklommal itt járt nálunk a védőnő, de pozitívan állt hozzá, mondta, hogy sokszor hasznos lehet majd, ha már itthon leszünk a bébivel.

Kép
Kép
moni1973

Zsu!
Na jah..1976 óta oktatják..ők vezették be először MO-n.
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: