Sziasztok!
Végre végigolvastam mindent, bár lehet, sok mindent már el is felejtettem..
Rita, Kalloni üdv itt! Gyertek gyakran!
Rita, merre laksz Szegeden?
Ágica, jó, hogy újra vagy Te is!

Miért csodálkoznak a párod kollégái, nem értem?
Én mindkét halászlét szeretem, őszintén szólva, hacsak lehet, tésztával eszem, de a szegedi alapleves halászlé kicsit finomabb, mint a bajai talán. Na nem szép, hogy ilyet írok bajai lévén, de szegedi alapleves halászlé bajai tésztával, így a legjobb.

(de külön-külön is mindkettő fincsi).
Klára, jó a babakocsi és nagyon olcsón megúsztad akkor. Kislányod nagyon aranyos, klassz, hogy rendben van a cukrod neked is.
Missi, sajnálom, hogy nem volt UH, de a 4D majd biztosan kárpótol. Tényleg nem tűnsz 82 kg-nak.
Nekünk vannak használt babaruháink, még 11-12 éve vettük, némelyik nagyon jó minőség. Alapos kimosás után én nem félek tőlük. Bár mostanában már babaruhát csak újonnan vennék, már van elég használt. A nagyoknak néha még veszek egy-két darab játszóruhát, ha találok. Amúgy az isis cuccaik jó része butikból valók. Ha az ember megteheti, vegyen új dolgokat, persze az a legjobb, viszont erőn felül sem érdemes vásárolni. Úgyis alaposan lemossuk, lefertőtlenítjük a kapott cuccokat. Szal amiatt nem érdemes napi 16 órát dolgozni, hogy szuper cuccaink legyenek, szvsz.
Anyós téma, én megvagyok anyóssal, most is itt vagyunk náluk, vannak dolgok, amiben teljesen különbözünk, de megtanultam ezzel együtt elfogadni. Amúgy rendes, segítőkész, néha vannak összezördüléseink is, de mi már ismerjük egymást, tudjuk, kinek mi a bogara.
Éjjeli lámpa szóba került. Az elején még kellhet időnként, de csak nagyon kis fényűt használjunk, vagy kicsit le kell takarni. Az első pár hétben még éjjel is bekakilhatnak a babák, meg előfordul, hogy fáj a hasuk és masszírozni kell. De amint lehet, lámpa nélkül lenne jó megoldani az éjjeli szopikat, hogy ő is érzékelje, most más a helyzet, mint nappal. És éjjel nincs babusgatás, beszélgetés, ebből is érzi, hogy most aludni kell. Én már úgy csináltam Bencinél, hogy ha hajnalban kakált be, már megvártam vele a reggelt, mert így kevésbé volt fárasztó, meg baba is hamarabb visszaaludt. Úgyis mindig bekenjük majd popsikrémmel a bőrüket, meg az anyatejes kaki nem mar úgy, mint a többi, szóval szvsz 2-3 óra után már nem kell tisztába tenni, csak majd reggel(6 körül). Akkor már mi is pihentebbek vagyunk. De ezt majd úgyis mindenki kitapasztalja maga. Csak szómenésem van, bocsi.
Erika